| Διάρκεια αστερισμών ζωδιακού κύκλου | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Αρετή
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 57
| Θέμα: Διάρκεια αστερισμών ζωδιακού κύκλου Δευ 13 Οκτ - 19:28:17 | |
| Καλησπέρα σας Αν λάβουμε υπ'όψιν μας την μετάπτωση των ισημεριών και έχουμε κινηθεί από την εποχή του Ίππαρχου γύρω στις 25 ημέρες, ώστε στα 25920 χρόνια που θα ολοκληρωθεί ο μεγάλος Ενιαυτος θα ξαναβρεθεί ο Κριός στην θέση του και θα ξεκινάει στις 21 Μαρτίου, γεγονός αποτελεί και το οτι άλλοι αστερισμοί είναι μικροί, άλλοι πολύ μεγαλύτεροι. Μας τους έχουν μοιράσει λανθασμένα να κρατάει ο καθένας από έναν μήνα. Βρήκα εδώ: http://www.ast.cam.ac.uk/~frosales/html/zodiac/ το πινακάκι που υπάρχει κάτω κάτω, σύμφωνα με την Διεθνή Αστρονομική Ένωση και το μεταφέρω. Αστρονομικό (ηλιακά)ζώδια Διάρκεια Κριός 19 ης Απρίλη έως 14 ης Μαΐου 25 ημέρες Ταύρος 15 ης Μαΐου έως 21 ης Ιούνη 38 ημέρες Δίδυμοι 22 ος Ιούνιο έως 20 ης Ιούλη 30 ημέρες Καρκίνος 21 st Ιούλιο στο 10 ο Αύγουστος 21 ημέρες Leo 11 ου Αύγουστο έως 16 ηςΣεπτέμβρη 37 ημέρες Παρθένος 17 ης Σεπτέμβρη έως 31 ηςΟκτώβρη 44 ημέρες Ζυγός 1 st Νοέμβριο έως 23 ης Νοέμβρη 23 ημέρες Σκορπιός 24 ης Νοέμβρη έως 30 ηςΝοέμβρη 7 ημέρες Οφιούχου N / A1 st Δεκέμβριο έως 18 ηςΔεκέμβρη 18 ημέρες Τοξότης 19 ης Δεκέμβρη στο 19 οΙανουάριος 31 ημέρες Capricornus 20 ου Ιανουάριο έως 16 ηςΦλεβάρη 28 ημέρες Υδροχόος 17 ο Φεβρουάριος με 11 ηςΜαρτίου 24 ημέρες Ιχθείς 12 ης Μαρτίου έως 18 ης Απρίλη 38 ημέρες | |
|
| |
ΠΕΛΑΣΓΟΣ
Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 155
| Θέμα: Απ: Διάρκεια αστερισμών ζωδιακού κύκλου Τρι 14 Οκτ - 7:56:20 | |
| | |
|
| |
Αρετή
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 57
| Θέμα: Απ: Διάρκεια αστερισμών ζωδιακού κύκλου Τρι 14 Οκτ - 13:22:35 | |
| Ναι! Σ ευχαριστώ που το παρέθεσες, δεν το είχα δει καν κι έψαχνα για τις ακριβείς ημερομηνίες σε ξένα σάιτ! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Διάρκεια αστερισμών ζωδιακού κύκλου Τετ 15 Οκτ - 10:59:32 | |
| Αχ,Αρετή μου γιατί;;Τώρα που συνήθισα τον νερουλά; Αρα;Τι;Αλλάζει και ο ωροσκόπος; |
|
| |
Αρετή
| Θέμα: Απ: Διάρκεια αστερισμών ζωδιακού κύκλου Τετ 15 Οκτ - 12:51:25 | |
| Κι εγώ είχα συνηθίσει τον Λέοντα, αλλά το ήξερα από πάντα οτι επηρεάζομαι πολύ από Καρκίνο, καθ'οτι καμιά σχεση με Λέοντα! Ο ωροσκόπος σίγουρα αλλάζει, αλλά δεν ξέρω πώς θα μπορούσαμε να τον βρούμε. Αλλά και όλοι οι πλανήτες μας.. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Διάρκεια αστερισμών ζωδιακού κύκλου Τετ 15 Οκτ - 12:55:03 | |
| Καρκίνος είναι ο ωροσκόπος σου ή το ζώδιο που σου βγαίνει με την λίστα παραπάνω; |
|
| |
Αρετή
| Θέμα: Απ: Διάρκεια αστερισμών ζωδιακού κύκλου Τετ 15 Οκτ - 13:11:06 | |
| Καρκίνος είναι το ζώδιο. Ο ωροσκόπος πρέπει να είναι κοντά στον ωροσκόπο που εχω με την δυτική αστρολογία. Εχω τον Τοξότη, άρα τώρα ίσως είμαι κάπου στον Οφιούχο ή Σκορπιό (ούτε να το φανταστώ δεν θέλω για Σκορπιό χαχα) | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Διάρκεια αστερισμών ζωδιακού κύκλου Τετ 15 Οκτ - 13:19:42 | |
| Πάντα είχα φίλες σκορπίνες..
Λοιπόν,θα γίνει μπάχαλο,θα αναστατωθεί το σύμπαν,αστρολόγοι,πρωινά,περιοδικά,βιβλία..αλλά όλα αυτά δεν με ενδιαφέρουν,το μόνο που με νοιάζει είναι να μην χάσω τον νερουλά με το κριάρι. Οπότε,θα κάνω τα στραβά μάτια.Σιγά μην γίνω Αιγόκερως..δεν θέ-λώ! |
|
| |
Αρετή
| Θέμα: Απ: Διάρκεια αστερισμών ζωδιακού κύκλου Τετ 15 Οκτ - 13:29:53 | |
| :) Μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια σε πολλά πράγματα, ανάλογα τί μας αρέσει. Αυτά όμως θα είναι πάντα εκεί και θα υπάρχουν για εμάς, όποτε θελήσουμε να τα δούμε!
Σίγουρα θα δημιουργηθεί σύγχιση στην βιομηχανία της αστρολογίας και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Θυμάμαι πήγαινα 1η γυμνασίου όταν κάποιοι μίλησαν για τον Οφιούχο. Ε.... ξεχάστηκε μέσα σε λίγον καιρό και κανείς δεν ξαναμίλησε γι αυτον! Οι σκορπιοι συνέχισαν να είναι σκορπιοι και οι τοξότες τοξότες. Είναι αυτό που λέμε, όπως μεγαλώσεις ή όπως μάθεις, δύσκολα ξεριζώνονται κάποια στοιχεία από μέσα σου και την θέση τους να πάρουν καινούρια.. Πρέπει να "αδειάσει" κανείς εντελώς για να αναγεννηθεί. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Διάρκεια αστερισμών ζωδιακού κύκλου Τετ 15 Οκτ - 16:26:19 | |
| Κι εγώ κάπου εκεί το θυμάμαι,τότε το πρωτοάκουσα. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι,ίσως καθαρά από θέμα μάρκετινγκ.Λέω,ίσως,γιατί μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που αφορούν μια περαιτέρω γνώση κι όχι τα ζώδια και μόνο. Μια καλοστημένη επιχείρηση που πουλάει και εξυπηρετεί τον σκοπό της,γιατί να το ρισκάρει;
Και το να "αδειάσει" κανείς,ώστε να ξαναγεννηθεί,εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και από την κρυμμένη πρόθεση. Πάντως ακόμη κι αν τηρήσουν αυτήν την σειρά,αν εξακολουθεί ο κόσμος να δίνει την δύναμή του σε αυτά,τίποτα δεν θα αλλάξει. |
|
| |
| Διάρκεια αστερισμών ζωδιακού κύκλου | |
|