maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Oλο και περισσότεροι!!!!! Τετ 24 Σεπ - 9:49:14 | |
| Πριν μερικούς μήνες, το κίνημά τους έβαλε έναν τρελό στόχο – να οργανώσουμε τη μεγαλύτερη κινητοποίηση για το κλίμα στην ιστορία. Χθες, ξεπεράσαν κάθε προσδοκία, με μια παγκόσμια κινητοποίηση *6 φορές μεγαλύτερη* απ’οποιαδήποτε άλλη στο παρελθόν!!! Στη Νέα Υόρκη, κατακλύσαν 80 οικοδομικά τετράγωνα:Κι εδώ δες Λονδίνο, Βερολίνο, Μπογκοτά, Παρίσι, Δελχί και ΜελβούρνηΠάνω από 675.000 από διαδηλώσανε σ’όλο τον κόσμο εκφράζοντας την αγάπη τους προς όλα όσα κινδυνεύουν απ΄την κλιματική αλλαγή, αλλά και την ελπίδα τους ότι μπορούμε να σώσουμε τον πλανήτη και να οικοδομήσουμε έναν κόσμο που θα τροφοδοτείται με 100% ασφαλή, καθαρή ενέργεια. https://secure.avaaz.org/el/climate_march_reportback/?bFjXehb&v=46652 | |
|
15katerina
Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 146
| Θέμα: Απ: Oλο και περισσότεροι!!!!! Τετ 24 Σεπ - 11:04:32 | |
| Αφύπνιση και συλλογική αλλαγή. Πολύ χαίρομαι να το διαπιστώνω κάθε φορά. Ευχαριστώ για την ενημέρωση καλή μου! | |
|
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: Oλο και περισσότεροι!!!!! Τετ 24 Σεπ - 18:54:58 | |
| Ολα αυτά συμβαίνουν Κατερίνα μου. Μόνο που οι τηλεοράσεις μόνο αυτά δε δείχνουν αλλά κάνουν ότι μπορούν για να απογοητευτείς και να αγκαλιαστείς με τις αλυσίδες σου! Ε όχι δε θα τους περάσει! Τα χω πάρει τώρα! Λοιπόν αλλαγή πλέυσης. Μάλλον όχι. Η πλεύση ίδια. Την μουσική αλλάζω. Γιεπ! | |
|
15katerina
Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 146
| Θέμα: Απ: Oλο και περισσότεροι!!!!! Παρ 26 Σεπ - 13:08:56 | |
| Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Όντως έτσι συμβαίνει, μας παρουσιάζουν ένα έντονα σκοτεινό τοπίο για να μας λυγίσουν και να μας καταβάλλουν. Να νιώσουμε αβοήθητοι και βαθιά απογοητευμένοι. Και φυσικά φόβο για το μέλλον.
Αυτή είναι η χειρότερη μορφή τρομοκρατίας και βίας. Η χειρότερη! Κυβερνήσεις και ΜΜΕ σε στενή συνεργασία, κάνουν ότι μπορούν για να πετύχουν την αναστολή του φαινομένου που ονομάζεται Συνειδησιακή Αφύπνιση.
Δεν ξέρω μέχρι πού μπορούν να φτάσουν. Ξέρω όμως ότι το μένος τους δεν είναι τυχαίο. Όταν φοβάσαι, συχνά καταφεύγεις σε έσχατες πράξεις. Και αυτό σημαίνει πολλά. | |
|