Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 474
Θέμα: μια απορια Τετ 23 Ιουλ - 19:37:26
καλησπερα σε ολλους αιθηροη εχω μια απορια και αν ηξερες θα ηθελα να μου την λησης χωρης να μπω σε λεπτομερειες θελω να μου πεις αν ξερης τη σημαινει οι εννοια μαρ ο μαρ ειναι νομηζω τιτλος [οι ιδιοτητα ]αλλα για ποιους ξερης??? φυσικα αν τυχη και ξερουν καποια αλλα μελη να μου την λυσουν
lordos
Ηλικία : 53 Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 202
Θέμα: Απ: μια απορια Πεμ 24 Ιουλ - 17:58:28
Μαρ δεν την βρίσκω πουθενά σαν λέξη Ελληνική. Mar όμως, νομίζω είναι η θάλασσα στα ισπανικά, η ιταλικά. Αν δούμε την επιφώνηση mar oh mar, η Mar ô mar, μάλλον θα έλεγα είναι η μέρος τραγουδιού, η μέρος επίκλησης σχετικά με τη θάλασσα.
βαγγελης1234
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 474
Θέμα: Απ: μια απορια Παρ 25 Ιουλ - 9:31:23
lordos έγραψε:
Μαρ δεν την βρίσκω πουθενά σαν λέξη Ελληνική. Mar όμως, νομίζω είναι η θάλασσα στα ισπανικά, η ιταλικά. Αν δούμε την επιφώνηση mar oh mar, η Mar ô mar, μάλλον θα έλεγα είναι η μέρος τραγουδιού, η μέρος επίκλησης σχετικά με τη θάλασσα.