Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Θέμα: The truth is in the dirt. Δευ 14 Ιουλ - 11:16:42
H Αλήθεια μου εκεί. Ούτε ψηλά,ούτε έξω,ούτε γύρω. Στην γη μου,στο έδαφός μου,στο χώμα μέσα μου. Σκάψιμο με τα νύχια,μέχρι να ματώσουν,την κόκκινη αλήθεια,με τα πυρωμένα μάτια της. Στο χώμα,οι στάχτες από τα περάσματα μου,όλους τους θανάτους που χρωστούσα στην φύση. Ανασύρονται τα νεκρωμένα μου που ζητάνε φως και οξυγόνο. Κάποια θα αναστηθούν και θα συνεχίσουν την πορεία τους και κάποια θα καούν για πάντα.
The truth is in the dirt on the ground The truth is in the dirt on the ground not in your gilded cage with your rusted spoon when the ground splits open it will swallow you
The truth is in the dirt on the ground The truth is in the dirt on the ground not in your poison tongue or your acid tears let the truth howl in your ears
here she comes, it's killing time flames are burning behind her eyes here she comes, it's killing time flames are burning behind her eyes
The truth is in the dirt on the ground The truth is in the dirt on the ground Not in your claws, drawn-out scratch 'til it bleeds knocked down dead gets what she needs
The truth is in the dirt on the ground The truth is in the dirt on the ground not on the blazing horse from the midnight sun the fire will turn your bones to dust
here she comes, it's killing time flames are burning behind her eyes here she comes, it's killing time flames are burning behind her eyes
The truth is in the dirt on the ground The truth is in the dirt on the ground not in your gilded cage with your rusted spoon when the ground splits open it will swallow you
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: The truth is in the dirt. Δευ 14 Ιουλ - 11:40:47
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ladosifa στις Πεμ 8 Ιαν - 1:18:24, 1 φορά
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: The truth is in the dirt. Δευ 14 Ιουλ - 18:49:15
H Αλήθεια μου εκεί. Ούτε ψηλά,ούτε έξω,ούτε γύρω. Στην γη μου,στο έδαφός μου,στο χώμα μέσα μου. Σκάψιμο με τα νύχια,μέχρι να ματώσουν,την κόκκινη αλήθεια,με τα πυρωμένα μάτια της. Στο χώμα,οι στάχτες από τα περάσματα μου,όλους τους θανάτους που χρωστούσα στην φύση. Ανασύρονται τα νεκρωμένα μου που ζητάνε φως και οξυγόνο. Κάποια θα αναστηθούν και θα συνεχίσουν την πορεία τους και κάποια θα καούν για πάντα.
Τι όμορφα λόγια! θανάτους που χρωστούσα στην φύση. Μακάρι να έγραφες πιο συχνά έτσι!!!!!!!
anarhos
Ηλικία : 48 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 639
Θέμα: Απ: The truth is in the dirt. Τετ 16 Ιουλ - 19:02:52
Κι ότι καεί, σε κάτι νέο θα αναγεννηθεί. Καλύτερο, ισχυρότερο.
Ναι, να γράφεις πιο συχνά με την ψυχή.
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Θέμα: Απ: The truth is in the dirt. Πεμ 17 Ιουλ - 18:07:21
Αθάνωρ
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 290
Θέμα: Απ: The truth is in the dirt. Τρι 22 Ιουλ - 8:59:03
Επίσης.
The truth is in the dirt.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης