| H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός! |
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
|
|
| ΕΧΩ ΝΑ ΘΕΣΩ 2 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: ΕΧΩ ΝΑ ΘΕΣΩ 2 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Δευ 7 Ιουλ - 16:47:16 | |
| Καλά έχετε καταλάβει ότι ο καθένας μιλάει για τα δικά του έτσι; Αν βλέπαμε όσα γράφει η Κατερίνα χωρίς να νιώθουμε τη μυγα πάνω μας δεν θα διαφωνούσε κανείς. Βαγγέλη μη πτοείσαι συνέχισε το αυθυποβολικό ρεσιτάλ σου παιδί μου, δεν έχω πρόβλημα. Δεν φταίει σε κάτι η ναν ουτε ο Βαγγέλης ούτε κανείς άλλος. Εγώ κι η Χριστίνα και δεν δέχομαι αντίρρηση από κανε΄ναν Τέλος. Λοιπόν αν αυτό σας χορταίνει σταματάμε όλη αυτή τη φρασοκομωδία γιατί μ όλα αυτά τα κομπλεξαρίσματα ευθυνών που προκύπτουν θα καταντήσουμε τον αόρατο ναό καραγκιόζ μπερντε. Ξέρω δύσκολο γιατί μέσα μας υπάρχει και το κακό. Αλλά καιρός να σταματήσουμε το ξεκατίνιασμα όπου βρούμε και βρωμίζουμε τον τόπο όλο που στη τελική ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΙΘΗΡΟΗΣ!! Και αφού δεν μπορούμε να πάρουμε κάτι από την ποιότητα της και να δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό σ αυτή την γυναίκα με την τόση υπομονή και τα χίλια μύρια καλά.......πότε θα τα πάρει δεν ξέρω και θα τα κλειδώσει όλα!!!!!..........και συνεχίζω......τότε μας χρειάζεται ένα ρινγκ να λύνουμε εκεί τις διαφορές μας όταν προκύπτουν. Κι εκεί θα λέγονται όλα και πουθενά αλλού για να τελειώνουμε με την περιφορά του θεάτρου όπου βρούμε. ΚΙ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠ ΕΞΩ! Λεωνίδα έχω πρόταση. Κάτσε σου ρχομαι από κει. | |
| | | Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΕΧΩ ΝΑ ΘΕΣΩ 2 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Τρι 8 Ιουλ - 9:56:41 | |
| Κι εγώ δεν το συνεχίζω γιατί γνωρίζει προσωπικά μου δεδομένα και φοβάμαι αν προκληθούν καταστάσεις ότι θα διαρρεύσουν στον χώρο,προσωπικά μου δεδομένα που δεν ξέρω ποια είναι αυτά,γιατί δεν έχω ανταλλάξει μαζί του προσωπικά μου δεδομένα,άρα από κάπου τα άντλησε,σκέφτομαι πολλά τώρα,ο νους μου βασανίζεται..από παλιές φίλες που εμπιστεύτηκα;Από ικανότητες;Δεν ξέρω..φοβάμαι και καλύτερα να μην το συνεχίσω γιατί τώρα έπεσε προειδοποίηση ότι κρατάει προσωπικά μου δεδομένα και οκ τώρα δεν θα τα αποκαλύψει,μου έκανε χάρη αλλά ποιος ξέρει στο μέλλον;;;;;;;;;; |
| | | αόρατος ναός Admin
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 192
| Θέμα: Απ: ΕΧΩ ΝΑ ΘΕΣΩ 2 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Τρι 8 Ιουλ - 12:49:38 | |
| Βαγγέλη1234 όπως και από όπου και να 'χεις συλλέξει την οποιαδήποτε πληροφορία, ή προσωπικό δεδομένο, του οποιουδήποτε μέλους, δεν μπορείς να κάνεις δημοσίευση αυτής της πληροφορίας χωρίς την έγκριση του μέλους που τον αφορά. Δεν με ενδιαφέρει πώς λειτουργεί το σύστημα της πληροφορίας, το internet, τα ΜΜΕ, και η γενικότερη κοινωνική περιέργεια-κακοβουλία, εδώ είναι ανεπιθύμητη συμπεριφορά.
Για ένα τέτοιο θέμα δεν μπαίνω ούτε σε συζήτηση, ούτε σε αναλύσεις.
Θεωρώ ότι το ξεκαθαρίσαμε, ότι είναι απλή η διευκρίνηση μου, και δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω πάνω σ' αυτό. | |
| | | βαγγελης1234
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 474
| Θέμα: Απ: ΕΧΩ ΝΑ ΘΕΣΩ 2 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Τρι 8 Ιουλ - 15:13:42 | |
| - αόρατος ναός έγραψε:
- Βαγγέλη1234 όπως και από όπου και να 'χεις συλλέξει την οποιαδήποτε πληροφορία, ή προσωπικό δεδομένο, του οποιουδήποτε μέλους, δεν μπορείς να κάνεις δημοσίευση αυτής της πληροφορίας χωρίς την έγκριση του μέλους που τον αφορά.
Δεν με ενδιαφέρει πώς λειτουργεί το σύστημα της πληροφορίας, το internet, τα ΜΜΕ, και η γενικότερη κοινωνική περιέργεια-κακοβουλία, εδώ είναι ανεπιθύμητη συμπεριφορά.
Για ένα τέτοιο θέμα δεν μπαίνω ούτε σε συζήτηση, ούτε σε αναλύσεις.
Θεωρώ ότι το ξεκαθαρίσαμε, ότι είναι απλή η διευκρίνηση μου, και δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω πάνω σ' αυτό. για να ξεκαθαρησω κατι δεν ειμαι ουτε χακερ ουτε εγω προσπαθησα να παραβιασω τον αορατο ναο τα πρωσοπηκα δεδομενα να εισαι σιγουρος τα σεβομαι τα προσωπηκα δεδομενα και βεβαια δεν το συνεχηζω καθολου σεβομενος τα πρωσοπηκα δεδομενα του καθενος οχι μονο της χρηστηνας αλλα εδω δικαιολογουμε και στο παρελθον και τωρα οι χριστηνα με συκοφαντουσε και ελεγε πραγματα που δεν ευσταυθουν για εμενα οποτε λιγο πολη αυτο μου δινη το δικαιωμα να πω οτι ειπα σε αυτην δεν μπορη οι καθε μια μητε ειναι ψυχολογος μητε να το παιζει εξυπνη οι οτι αλλο να συκοφαντη τον αλλον και ο αλλος δηλαδη εγω να μην αναφερω τιποτα χαιρομαι που την πηραξε ωστε στο μελον να βαλη μυαλο και να μην συκοφαντη στο μελον τον οποιοδηποτε και να του σουρνη πραγματα που δεν ευσταθουν γιατι αυτη τα πιστευη. αυτο τη μπορη να σημαινει για τον χαρακτηρα ενος τετοιου αθρωπου? | |
| | | βαγγελης1234
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 474
| Θέμα: Απ: ΕΧΩ ΝΑ ΘΕΣΩ 2 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Τρι 8 Ιουλ - 15:19:30 | |
| - ladosifa έγραψε:
- Κι εγώ δεν το συνεχίζω γιατί γνωρίζει προσωπικά μου δεδομένα και φοβάμαι αν προκληθούν καταστάσεις ότι θα διαρρεύσουν στον χώρο,προσωπικά μου δεδομένα που δεν ξέρω ποια είναι αυτά,γιατί δεν έχω ανταλλάξει μαζί του προσωπικά μου δεδομένα,άρα από κάπου τα άντλησε,σκέφτομαι πολλά τώρα,ο νους μου βασανίζεται..από παλιές φίλες που εμπιστεύτηκα;Από ικανότητες;Δεν ξέρω..φοβάμαι και καλύτερα να μην το συνεχίσω γιατί τώρα έπεσε προειδοποίηση ότι κρατάει προσωπικά μου δεδομένα και οκ τώρα δεν θα τα αποκαλύψει,μου έκανε χάρη αλλά ποιος ξέρει στο μέλλον;;;;;;;;;;
μην ανησηχης γλυκεια μου δεν κραταω πρωσοπηκα δεδομενα ετσι οπως πιστευης ουτε μου το ειπε καμια οι κανενας εδω απλα εκανα οτι και εσυ ελεγες οτιπιστευες για μενα και εγω εκανα οτι και εσυ | |
| | | | ΕΧΩ ΝΑ ΘΕΣΩ 2 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |
|