| H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός! |
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
|
|
| I NEED HELP | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rene-Irene
Ηλικία : 34 Ημερομηνία εγγραφής : 01/07/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 4
| Θέμα: I NEED HELP Τρι 1 Ιουλ - 17:12:43 | |
| Kalispera thelw pragmatika thn vohthia sas xwrisa prin 3 mhnes kai kserw pws me thelei akoma kai to niw8w to thema einai pws h kopela tou kaluterou tou filou mas xwrise kai tou eipe pws eimai kakia kai 8elw na tou kanw kako pragma to opoio den isxuei tou edwsa kapoia simadia oti den tou lew psemata alla pistevei thn kopela tou filou tou h opoia ton exei apothimeno palia ti mporw na kanw gia na katalavei thn alitheia gt pistevei pws den ton agapisa kai isxuei kati tetoio exw kanei pragmata pou den ta ekana gia kanenan allon kai twra katalava pws einai na agapas alithina kai na se agapane opws pragmatika Sas parakalw vohthisteme eimai se mia apelpistiki katastash | |
| | | Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: I NEED HELP Τρι 1 Ιουλ - 17:33:52 | |
| Καλησπέρα rene-irene. Τι να σου πω..εγώ θύμωσα:Πιστεύει μια άλλη κοπέλα κι όχι εσένα που είχατε σχέση;Και τον θέλεις απελπισμένα;Μα δεν θυμώνεις καθόλου; Δεν μπορούμε να πείσουμε τους άλλους γιαυτό που είμαστε,όποιος το καταλαβαίνει και μας νιώθει και μας βλέπει και θέλει να είναι μαζί μας,θα είναι,για όσο το επιθυμεί. Τώρα,γιατί να θέλω πχ κάποιον που αντί να νιώθει εμένα,ακούει τρίτους;Αυτό δεν είναι σημάδι ότι με θέλει,κάθε άλλο. |
| | | ΠΕΛΑΣΓΟΣ
Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 155
| Θέμα: Απ: I NEED HELP Τρι 1 Ιουλ - 17:44:56 | |
| Κι εγώ ως άντρας θα σου έλεγα καλή μου, ότι ο τύπος σίγουρα είναι λάθος. Συνήθως δεν αντιδρούμε έτσι, εκτός κι αν ψάχναμε μία ευκαιρία για να τελειώσουμε μια σχέση, γιατί δυστυχώς είμαστε και κότες. Δεν θέλουμε να φταίμε εμείς για ένα χωρισμό. Λίγο δύσκολο να στο εξηγήσω τώρα. Αν όμως επιμένεις ότι σε θέλει, τότε ψάξε να βρεις τι πραγματικά του είπε και τι τον πείραξε. Γιατί σίγουρα δεν στα είπε όλα. Κι ίσως θα πρέπει να του τα πεις χύμα, αντί να καλοπιάνεις και παρακαλάς. Δίνει λάθος σινιάλο αυτό. Όποιος αδικείται θυμώνει πολύ, κι αυτό θα πρέπει να του το δώσεις να το καταλάβει. Αλλιώς θα κάνεις υπομονή κι αργά η γρήγορα θα το καταλάβει. Από κει και πέρα συμφωνώ με την Χριστίνα. Πόσο χρονών είσαι Rene-irene; | |
| | | Rene-Irene
Ηλικία : 34 Ημερομηνία εγγραφής : 01/07/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 4
| Θέμα: Απ: I NEED HELP Τρι 1 Ιουλ - 17:59:45 | |
| - Παράθεση :
tou edeiksa oti me peiraje kai oti plhgw8ika episeis tou erixa sta moutra tou olokliri sinomilia me wra hmera kai to onoma ths pou tou edeikse pws me apokalouse kai egw den thn evrisa isa isa pou ths eipa na einai kala kai na mhn rixnei to epipedo ths sizitisis kai eksakolouthouse kai me evrize!!! Eimai 23-24 to 8ema einai oti egw sthn pio kalh tou fili prin fugw tis eipa oti den peirazei oti kai na egine egw 8a noiazomai gia ekeinon kai afoun den mporw na ton prosexw egw kanto esu gia mena kai den 8elw tipote allo. Kai h alli kopela thn akouse aythn thn anakostra gt den 8elw na pw kati xontro kai ayth pali den mou milaei 8elw na tou anoiksw kapws ta matia xazos den einai epireasmenos einai apo aythn gt akoma ton goustarei asxeta an einai h kopela tou kaluterou tou filou thn eixa piasei pws ton koitaze kai to mono pou tis eixa pei idiaiteros einai kofto eisai me allon kai einai kalo paidi den aksizei na tou to kaneis ayto kai den eipe tipota :(
Pws mporw na ton kanw na dei thn ali8eia? Ta simadia ta exei deiksei me ton tropo tou alla einai kai oti akouei kai tous allous pou tou lene oti 8elw kai kala na tou kanw kako vevaia den kserw ti allo na kanw gia ayto zhtaw apo dw vohthia pistevw se ayton kai 8elw to kalo tou alla pleon den me akouei prin xwrisoume me akouge kai elege poso dikio eixa twra tipota.. :'(
| |
| | | ΠΕΛΑΣΓΟΣ
Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 155
| Θέμα: Απ: I NEED HELP Τρι 1 Ιουλ - 18:28:21 | |
| Αν θέλει την αλήθεια θα την δει. Αναρωτιέμαι όμως μήπως τον υπερτιμάς. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό πάντως, είναι να του τα πεις όπως έχουν σε σχέση με ότι σε κατηγορούν, και μετά να τον αποχαιρετήσεις και να του ευχηθείς καλή ζωή μ αυτούς που επιλέγει. Να σαι σίγουρη ότι η αλήθεια πάντα αποκαλύπτεται. Και σε ρώτησα για την ηλικία σου για να σου πω ότι είσαι πολύ νέα για πέφτεις στα πόδια ενός άντρα. Κι ίσως θα πρέπει να απαιτείς απ τον εαυτό σου να έχεις δίπλα σου κάποιον που θα σου αξίζει και θα σε εμπιστεύεται. Το έκανε μια φορά, πολύ εύκολα θα ξαναπαρασυρθεί. Και να έχεις υπόψη σου, όταν κάποιος ξέρει τι θέλει και δεν θέλει να παρασυρθεί, δεν θα παρασυρθεί. Εκτός κι αν του αρέσει να έχει δίπλα του παρηγορήτρες για να νιώθει σημαντικός και σπουδαίος. Που σημαίνει ότι δεν έχει αξιοπρέπεια και μπέσα. Με συγχωρείς που μιλάω έτσι, αλλά ντρέπομαι για τέτοια αντράκια που δεν σέβονται ούτε την σύντροφο τους, ούτε τον εαυτό τους. Γιατί ωραίος φίλος είναι! Γιατί σίγουρα έχει καταλάβει ότι η άλλη τον γουστάρει. Και να είσαι σίγουρη ότι σύντομα θα γίνουν γεγονότα μεταξύ τους καθόλου καλά.
Αν παρασύρεται έτσι, είναι αδύναμος και χωρίς δική του ταυτότητα. Αν τον βολεύει η κατάσταση, είναι δειλός κι άνανδρος. Συγνώμη αλλά το μόνο που έχω να σου πω, είναι να βρεις κάποιον που θα σου αξίζει. Αλλά αν επιμένεις, τουλάχιστον κάντο με δυναμική κι αξιοπρέπεια, χωρίς να λογαριάζεις τις συνέπειες. Χειρότερα δεν γινόνται. Μην φοβάσαι ότι θα τον χάσεις. Γιατί αυτός ο φόβος θα σε κάνει να κάνεις λάθη. Φέρσου σαν να έχεις αποφασίσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξαναέχεις, και σαν να μη σ ενδιαφέρει πλέον. Σαν να θες μόνο να αποκαταστήσεις το όνομα σου. Κι ότι γίνει. Ο βρεγμένος το νερό δεν το φοβάται.
Σου εύχομαι καλή τύχη κοπέλα μου! | |
| Θέμα: Απ: I NEED HELP Τρι 1 Ιουλ - 18:52:16 | |
| <<...tis eipa oti den peirazei oti kai na egine egw 8a noiazomai gia ekeinon kai afoun den mporw na ton prosexw egw kanto esu gia mena kai den 8elw tipote allo.>>
Σπουδαία λόγια,ωραίας καρδιάς που της αξίζουν τα καλύτερα και τα πιο γενναιόδωρα και στα εύχομαι με την ψυχή μου.Δυνάμωσε και ορθώσου.
Πολύ μου αρέσει που λαμβάνεις τόσο σημαντικά λόγια από άνδρα. |
| | | maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: I NEED HELP Τρι 1 Ιουλ - 19:10:24 | |
| Εγώ Ρενέ θα σου πω τι θα κανα αν ειμουν στην δικη σου περίπτωση.............θα του χωνα δυο σκαμπίλια να δει τον ουρανό σφοντύλι! Και δεν ξέρω και τι είναι το σφοντύλι!...........τι είναι καλέεεε; Τεσπά! Οκ τωρα τον αγαπάς κι είσαι στην κάψα του μεσημεριού. Αναρωτιέμαι όμως πραγματικά κοριτσάκι μου αν θέλεις έναν τέτοιον άντρα δίπλα σου, έναν άντρα που δεν σε εκτιμάει και δε σε πιστεύει και με το την πρώτη παπαριά γύρισε τούμπα. Εσύ; Αναρωτιέσαι; Κι εκεί που γράφεις ότι ως τώρα σ όσα του λεγες σου ριχνε δίκιο..................ούτε αυτό μ άρεσε. Δεν έχει δικιά του σκέψη; Δηλαδή όλα τα βλεπε θολά και χρειαζόταν εσένα να τον ξεθολώνεις; Καλά στα λέει ο Δημήτρης. πολύ νάυλον μοιάζει ο τύπος κι εύθραυστος στο νου. Σε πικράναμε ΄σήμερα το ξέρω. Ισως κάποιος άλλος να χει να σου δώσει έναν τρόπο να τον φέρεις πίσω. Εγώ δε θέλω να σου δώσω κανέναν τέτοιον γιατί δε θα πίστευα σ αυτό. Στεναχωριέμαι που στεναχωριέσαι. Εύχομαι πάντως να γίνει ότι είναι καλύτερο και για σενα και γι αυτόν. | |
| Θέμα: Απ: I NEED HELP Τετ 2 Ιουλ - 0:43:26 | |
| Ρένα, το script που χρησιμοποιεις με δυσκολευει παρα πολυ. Αντιλαμβάνομαι όμως οτι είσαι πολύ πληγωμένη. Θα πω κατευθειαν αυτο που νιωθω. Πρεπει να τον "σβησεις" απο την σκεψη σου. Οχι απο την ζωη σου, αλλα απο ολη αυτη την καθημερινη ταλαιπωρια που υποβαλλεις τον ευατο σου, να κλωθωγυριζει την σκεψη του γυρω απο το ατομο του. Αν τον αγαπας αληθινα και θελεις να ξαναγυρισει κοντα σου, ολο αυτο που κανεις στον ευατο σου, θα σε κουρασει τοσο πολυ που ακομα και αν επιστρεψει παλι στην σχεση σας, πολυ φοβαμαι οτι μετα θα τον πληγωσεις εσυ. Δεν πιστευω να γελασες..ε;.. Αν δεν χαρηκες με αυτο το τελευταιο, τοτε τον αγαπας ακομα. Και αφου τον αγαπας ακομα, οταν η σκεψη σου θα κολαει επανω του, φερε μια γυροβολια το κεφαλι σου και αναγκασε τον ευατο σου να σκεφτει κατι αλλο. Και προσεχε αυτην την φιλη σου, καλα θα ηταν να μην αλλαζεις την σκεψη σου μαζι της. Δεν σε βοηθαει, εχει μια αρχηγικη σταση στην μεταξυ σας σχεση και αυτο δεν εχει να κανει παντα και μονο με ερωτικα απωθημενα, εχει να κανει και με άλλα πραγματα που δειχνουν την ουσια ενος χαρακτηρα. Αλλαξέ την |
| | | | I NEED HELP | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |
|