H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Τσάμπα τα λεφτά που λένε!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

Τσάμπα τα λεφτά που λένε! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Τσάμπα τα λεφτά που λένε!   Τσάμπα τα λεφτά που λένε! Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 17:41:16

Με άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε. Χτυπάω το σαμάρι ν ακούσει το γαιδούρι. Αυτά περί ισιάδας και καθαρότητας. άντε μωρέ άντε! Πότε θα...........

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τσάμπα τα λεφτά που λένε!   Τσάμπα τα λεφτά που λένε! Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 17:46:22

όταν λες λεφτά τι εννοείς;
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τσάμπα τα λεφτά που λένε!   Τσάμπα τα λεφτά που λένε! Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 17:50:38

Δεν την έχεις ακούσει την ατάκα; Πότε τη λέμε; Πρώτη φορά τ ακούς  Τσάμπα τα λεφτά που λένε! 934713797 ;
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τσάμπα τα λεφτά που λένε!   Τσάμπα τα λεφτά που λένε! Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 17:52:25

Ξεχνάω τα λεφτά,μου διαφεύγει η λέξη..είναι αυτά που κάποτε είχαμε πορτοφόλι να τα βάζουμε μέσα,έτσι για την ταξινόμηση του πράγματος;
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τσάμπα τα λεφτά που λένε!   Τσάμπα τα λεφτά που λένε! Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 17:56:51

Τσάμπα τα λεφτά που λένε! 891658199  Γεια μας!   βιολί  βιολί ..................δε μιλάω......... Τσάμπα τα λεφτά που λένε! 1627244695 ................με βλέπεις έτσι;
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τσάμπα τα λεφτά που λένε!   Τσάμπα τα λεφτά που λένε! Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 18:00:01

Θα υπάρξει μια γενιά που δεν θα ξέρει τι σημαίνει η φράση:''τέρμα τα δίφραγκα''
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τσάμπα τα λεφτά που λένε!   Τσάμπα τα λεφτά που λένε! Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 18:12:20

Ο περιπτεράς μου ο κουτσομπόλης............Αριστέα πάλι φωνές ακουγονταν απ τη πολυκατοικία σας χαλασμός γινόταν αλλά δεν ήταν η φωνή σου, ποιος τσακονώταν; Του ταχυδρόμου ήταν που μου κανε την ίδια ερώτηση! του λέω και χώθηκε πάλι στο κιοσκι του. ¨όλα να τα ξέρουν ρε παιδί μου!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τσάμπα τα λεφτά που λένε!   Τσάμπα τα λεφτά που λένε! Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 18:15:23

..και τελικά ποιανού ήταν η φωνή;
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τσάμπα τα λεφτά που λένε!   Τσάμπα τα λεφτά που λένε! Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 18:34:13

Δεν ξέρω. Η θα γιεν όταν έλειπα η λάθος διεύθυνση έπιασε τ αυτί του. ΑΝΤΕ! Απαντάω κι εγώ!

Τσάμπα τα λεφτά που λένε!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ :: ΜAGGISOULA :: ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ Ή ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ;-
Μετάβαση σε: