Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Α!Ωραίο σύστημα γιατί βαριέμαι αυτές τις διαδικασίες της εγγραφής! Έχω ρίξει ένα γέλιο!Ρε παιδιά τι το κουράζετε το θέμα;Ούτε κι ο Φώσκολος δεν θα το τράβαγε τόσο!Διαγράψτε τον να τελειώνετε!Αφού είναι μαλάκας ο άνθρωπος δεν τον βλέπετε;Δεν το βλέπετε ότι σας δουλεύει;Πόσες εγκρίσεις διαγραφών θέλετε;Να βάλουμε όλοι ένα χεράκι δηλαδή για να ξεμπλοκάρετε!Έλεος δηλαδή!Οι admin τι περιμένουν;Τα σκουπίδια έξω!Απλά πράγματα.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Μας κουράσατε! Δευ 28 Απρ - 13:47:14
Γεια σου Σταυρακα Δεν έχει πολλους admin εδω. Μια είναι.
βαγγελης1234
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 474
Θέμα: Απ: Μας κουράσατε! Δευ 28 Απρ - 14:08:19
Σταύρακας! έγραψε:
Α!Ωραίο σύστημα γιατί βαριέμαι αυτές τις διαδικασίες της εγγραφής! Έχω ρίξει ένα γέλιο!Ρε παιδιά τι το κουράζετε το θέμα;Ούτε κι ο Φώσκολος δεν θα το τράβαγε τόσο!Διαγράψτε τον να τελειώνετε!Αφού είναι μαλάκας ο άνθρωπος δεν τον βλέπετε;Δεν το βλέπετε ότι σας δουλεύει;Πόσες εγκρίσεις διαγραφών θέλετε;Να βάλουμε όλοι ένα χεράκι δηλαδή για να ξεμπλοκάρετε!Έλεος δηλαδή!Οι admin τι περιμένουν;Τα σκουπίδια έξω!Απλά πράγματα.
αφου ρε μαλακα γελας τη θελοις καποιος να βγη εξω αφου το διασκεδαζης οσσο για τα σκουπιδια βγαζετα εξω απο το σπιτι σου μαλακα ε μαλακα
stranger Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Μας κουράσατε! Σαβ 24 Μάης - 13:00:47
Μου αρέσει το forum σας. Έχετε πολύ ωραία θέματα και η λειτουργία του δεν είναι συνηθισμένη. Υπάρχει αυθορμητισμός και είναι μέσα σε όλα, και δεν έχει περιορισμό στον τρόπο και στα είδη θέματος.
Θα ήθελα να γραφτώ, αλλά όχι όσο υπάρχουν άτομα σαν Βαγγέλη1234. Δεν έχω την διάθεση να αντιμετωπίζω την συμπεριφορά του, όπως κάνει το μέλος maggisoula, που έχει δείξει αρκετή υπομονή με κάποιον που δεν θέλει να καταλάβει. Μην με παρεξηγήσετε, απλά λέω την γνώμη μου.
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: Μας κουράσατε! Σαβ 24 Μάης - 13:22:32
Ααα μα τότε είναι πολύ απλά τα πραματα για σενα αγαπητέ stranger! Μη γραφτεις!! Τι το κουβεντιαζεις; Δεν το κατάλαβα τώρα δηλαδή! Περαστικός η όχι δε με νοιάζει στη προκειμένη περίπτωση. Stranger και σταυρακας ε!!!δηλαδή Ε! Καλά ποτέ έγραψε αυτος; ηρθον είδον κι απηλθον! Ωραίο σύστημα! Θα στροφογυρναω στα ξένα σπίτια και θα πετάω τα διαφορα μου! Χαιντε! Χαιντε λέω!
βαγγελης1234
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 474
Θέμα: Απ: Μας κουράσατε! Σαβ 24 Μάης - 16:06:05
stranger έγραψε:
Μου αρέσει το forum σας. Έχετε πολύ ωραία θέματα και η λειτουργία του δεν είναι συνηθισμένη. Υπάρχει αυθορμητισμός και είναι μέσα σε όλα, και δεν έχει περιορισμό στον τρόπο και στα είδη θέματος.
Θα ήθελα να γραφτώ, αλλά όχι όσο υπάρχουν άτομα σαν Βαγγέλη1234. Δεν έχω την διάθεση να αντιμετωπίζω την συμπεριφορά του, όπως κάνει το μέλος maggisoula, που έχει δείξει αρκετή υπομονή με κάποιον που δεν θέλει να καταλάβει. Μην με παρεξηγήσετε, απλά λέω την γνώμη μου.
αθρωπε μου πολη απλα κανε εγραφη και μην μου μιλας μην μου δινης σημασια τη εγινε επησης αυτο που ειπες δεν ηταν καθολου σωστο τη θελης να δειξης δηλαδη επειδη υπαρχη ο 1234 και δεν σε αρεση οι συμπερηφορα του δεν κανης εγραφη πολη καλα στα ειπε οι μαγισουλα παρα πολη ελαβες την απαντηση που σου επρεπε και ναι εγω σε παρεξηγησα παραξενε αθρωπε που εισαι για παρεξηγηση
georgp
Ηλικία : 39 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 79
Θέμα: Απ: Μας κουράσατε! Σαβ 24 Μάης - 16:47:01
Αριστέα υποστήριξες τον Βαγγέλη1234; Με ξαφνιάζεις, πρέπει να στο πω. Και δεν το καταλαβαίνω, γιατί έχεις δηλώσει ότι δεν τον πας. Μπερδεύτηκα λιγάκι. Αν και συμφωνώ με την απάντηση που έδωσες στον stranger. Απλά περίμενα από άλλους να πάρουν θέση, κι όχι από εσένα.
maggisoula
Θέμα: Απ: Μας κουράσατε! Σαβ 24 Μάης - 17:30:22
Τι σημασία έχει τώρα αν δεν συμπαθώ τον Βαγγέλη; εδώ άλλο είναι αυτό που δε μ άρεσε. Γιώργο το πρόβλημα είναι ανάμεσα σε μένα και τον Βαγγέλη. Και δεν είναι ότι υποστηρίζω τον Βαγγέλη σαν βαγγέλη. Πρώτον το ναό προστατευω. Και δεύτερον ο ναός είναι σπίτι "μου". Κι όταν φιλοξενώ κάποιον σπίτι μου.....γιατί ο ναός σπίτι "μου" είναι.......αυτόν που φιλοξενώ οφείλω και θέλω να τον προστατευω από κάποιον ξένο που κάνει κάποια επίθεση μέσα στο σπίτι μου. Κι αυτό είναι κάτι απλό κι αυτονόητο. Τι δεν καταλαβαίνεις; που είναι το περίεργο; δεν μ αρέσουν αυτά τα τερτίπια των χαζοζιζανιων κι έχω μπόλικη νοημοσύνη κι από πιτσιρίκι αυτά τα παιχνιδακια ποτέ δε τα καταδεχτηκα ούτε τ ανεχτηκα. Θα το κάνω τώρα; και για πόσο χαζή με παιρνούν μερικοί; Υπάρχουν πραματα αυτονόητα κι απλά. Ρε παιδιά τι έχουμε πάθει; Εχουμε χάσει την αίσθηση εντιμότητας και καθήκοντος πέρα των προσωπικών μας θεμάτων. θυμάστε την υπόθεση με τον Οτσαλάν; Που τον θυμήθηκα τώρα!!! Τεσπά. Σας άρεσε αυτό που κάναμε σαν Έλληνες; καλά παρατραβηγμενο το παράδειγμα αλλα αυτό μου ρθε. Καλώς η κακώς ο βαγγέλης είναι μέλος του ναού. Το μέλος του ναού υποστήριξα ασχετου ονόματος. Και δε καταλαβαίνω γιατί σου κάνει εντύπωση. Ξέρετε κάτι; λυπάμαι πολύ. Γιατί είμαστε τόσο καιρό εδώ μέσα και δε με έχετε καταλάβει καθόλου τελικά. Πέρα από κάποια συγκεκριμένα άτομα. Τεσπά. Δεν είμαι ανισόρροπη ούτε εχθρομανης ούτε χαζοψωνισμενο κι εγωίστρια. Ειλικρινής είμαι και κάνω ότι νιώθω και πιστεύω. Τεσπά τώρα λόγια βερεσε. Λοιπόν αυτά Γιώργο αν και δε χρωστουσα εξήγηση.
maggisoula
Θέμα: Απ: Μας κουράσατε! Σαβ 24 Μάης - 17:31:17
Τώρα δε τσατιστηκα αλλά απογοητεύομαι. Τεσπά.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Μας κουράσατε! Σαβ 24 Μάης - 18:44:40
Κανένας όρος δεν υποχρεώνει τα μέλη να ασχοληθούν και να αντιμετωπίσουν καταστάσεις και πρόσωπα που δεν τους αρέσουν.Αυτό ισχύει και στην ζωή μας γενικά,κανείς δεν μας υποχρεώνει,η επιλογή είναι δική μας. Ο καθένας είναι ελεύθερος να παρουσιάσει τον εαυτό του ή το κομμάτι εκείνο που θέλει να παρουσιάσει ως εαυτό. Τώρα,αν κάποιοι αποφασίζουν να λαμβάνουν θέση σε ό,τι τους ενοχλεί,ενώ κάποιοι αποφασίζουν να μετέχουν ως αμέτοχοι παρατηρητές και επικριτές,αυτό είναι άλλο θέμα.Πάντα έτσι ήταν. Δικαιολογίες να κρυφτούμε στο λαγούμι μας όλοι έχουμε.
Πέρα από αυτό. Ο χώρος εδώ αναπτύσσεται και εξαπλώνεται,είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Αν ήταν σώμα,σε κάθε είδους επίθεση προς αυτό,το ανοσοποιητικό του σύστημα θα αναλάμβανε θέσεις. Έτσι δυναμώνει κι αυτό,όχι από την εξάσκηση και μόνο,αλλά από την γνώση που αποκτά από την εμπειρία των εχθρών του.Αυτό είναι το περιβάλλον κι αυτές είναι οι συνθήκες στις οποίες ζούμε. Υπάρχουν δε και οι ασθένειες οι ύπουλες,που ενώ το σώμα δείχνει φαινομενικά καλά,από μέσα δρα και εξελίσσεται η αρρώστια. Στα δικά μας σώματα τώρα.Όλες οι αλήθειες μας,τα λόγια,οι σκέψεις και οι πράξεις μας,που έντεχνα κρύψαμε για καιρό,όλα τα απωθημένα μας,έρχεται η στιγμή που συγκεντρώνονται και κάνουν επίθεση στον εαυτό μας τον ίδιο.Και τότε οι ίδιες οι άμυνες μας κλονίζονται στην κρίση,γιατί γνώση δεν ήθελαν,παρά φανατισμό και δογματισμό. Τα μάτια συνηθίζουν στο σκοτάδι. Το σώμα αν δεν το αγαπήσεις και στην αρρώστια και την αδυναμία του,τότε ποτέ δεν το αγάπησες.
Να θυμάσαι… Αυτό που θα βρεις, εξαρτάται από το Ποιος Είσαι και Τι ζητάς…
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Μας κουράσατε! Σαβ 24 Μάης - 19:02:22
georgp έγραψε:
Αριστέα υποστήριξες τον Βαγγέλη1234; Με ξαφνιάζεις, πρέπει να στο πω. Και δεν το καταλαβαίνω, γιατί έχεις δηλώσει ότι δεν τον πας. Μπερδεύτηκα λιγάκι. Αν και συμφωνώ με την απάντηση που έδωσες στον stranger. Απλά περίμενα από άλλους να πάρουν θέση, κι όχι από εσένα.
Έτσι είναι..η δίκαιη κρίση και στάση των άλλων πάντα θα μας ξαφνιάζει. Όσοι μέσα τους έχουν την αίσθηση του δικαίου,όπως η Αριστέα,δεν διαπραγματεύονται καταστάσεις,ακόμη κι αν τους ωφελούν. Πρόσεξες,που ο stranger,στην ανάρτηση του,μοιάζει να είναι με το μέρος της; Δεν το εκμεταλλεύτηκε. Και ενώ λες,συμφωνείς με την απάντησή της,σε μπέρδεψε γιατί είχε δηλώσει το τάδε κι ότι λογικά άλλοι θα έπρεπε να απαντήσουν.Αυτοί οι άλλοι,χρησιμοποίησαν έντεχνα,σχηματίζοντας φατριές,την κατάσταση του ναού για όσο τους εξυπηρετούσε για δικό τους όφελος. Κι από όλο αυτό κράτησες ότι υποστηρίζει αυτόν που δεν συμπαθεί; Δίκαιος είσαι όταν δεν μετακινείς την κρίση σου,σύμφωνα με αυτό που συμπαθείς ή αντιπαθείς.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Μας κουράσατε! Σαβ 24 Μάης - 19:06:44
maggisoula έγραψε:
Τώρα δε τσατιστηκα αλλά απογοητεύομαι. Τεσπά.
Κι εγώ λυπάμαι που έπρεπε να δώσεις διευκρινήσεις και εξηγήσεις,για τα αυτονόητα.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Μας κουράσατε! Σαβ 24 Μάης - 21:06:07
maggisoula έγραψε:
Τι σημασία έχει τώρα αν δεν συμπαθώ τον Βαγγέλη; εδώ άλλο είναι αυτό που δε μ άρεσε. Γιώργο το πρόβλημα είναι ανάμεσα σε μένα και τον Βαγγέλη. Και δεν είναι ότι υποστηρίζω τον Βαγγέλη σαν βαγγέλη. Πρώτον το ναό προστατευω. Και δεύτερον ο ναός είναι σπίτι "μου". Κι όταν φιλοξενώ κάποιον σπίτι μου.....γιατί ο ναός σπίτι "μου" είναι.......αυτόν που φιλοξενώ οφείλω και θέλω να τον προστατευω από κάποιον ξένο που κάνει κάποια επίθεση μέσα στο σπίτι μου. Κι αυτό είναι κάτι απλό κι αυτονόητο. Τι δεν καταλαβαίνεις; που είναι το περίεργο; δεν μ αρέσουν αυτά τα τερτίπια των χαζοζιζανιων κι έχω μπόλικη νοημοσύνη κι από πιτσιρίκι αυτά τα παιχνιδακια ποτέ δε τα καταδεχτηκα ούτε τ ανεχτηκα. Θα το κάνω τώρα; και για πόσο χαζή με παιρνούν μερικοί; Υπάρχουν πραματα αυτονόητα κι απλά. Ρε παιδιά τι έχουμε πάθει; Εχουμε χάσει την αίσθηση εντιμότητας και καθήκοντος πέρα των προσωπικών μας θεμάτων. θυμάστε την υπόθεση με τον Οτσαλάν; Που τον θυμήθηκα τώρα!!! Τεσπά. Σας άρεσε αυτό που κάναμε σαν Έλληνες; καλά παρατραβηγμενο το παράδειγμα αλλα αυτό μου ρθε. Καλώς η κακώς ο βαγγέλης είναι μέλος του ναού. Το μέλος του ναού υποστήριξα ασχετου ονόματος. Και δε καταλαβαίνω γιατί σου κάνει εντύπωση. Ξέρετε κάτι; λυπάμαι πολύ. Γιατί είμαστε τόσο καιρό εδώ μέσα και δε με έχετε καταλάβει καθόλου τελικά. Πέρα από κάποια συγκεκριμένα άτομα. Τεσπά. Δεν είμαι ανισόρροπη ούτε εχθρομανης ούτε χαζοψωνισμενο κι εγωίστρια. Ειλικρινής είμαι και κάνω ότι νιώθω και πιστεύω. Τεσπά τώρα λόγια βερεσε. Λοιπόν αυτά Γιώργο αν και δε χρωστουσα εξήγηση.
Κάτσε γιατί κι αυτό είναι σημαντικό που είπες,για τον Οτσαλάν,θυμάμαι τότε που κάποιοι είχαμε βγει στους δρόμους ,παρόλα αυτά επικράτησε η πρόνοια για την ασφάλεια μας,έτσι το δικαιολόγησε ο υπεύθυνος τότε,που τον έδωσε τον άνθρωπο.Ησυχία τάξη και ασφάλεια έχει νεκροταφεία και μόνο.
Δεν δώσαμε μόνο έναν άνθρωπο στους Τούρκους,αλλά μια ΙΔΕΑ και ένα ιδανικό που έφερε ένας άνθρωπος.Το να είσαι ο φορέας είναι αποστολή και βάρος με κόστος.Κι αν είσαι λαός που έχει ζήσει στο πετσί του κι έχει καταγραφεί στον κώδικά του η γενοκτονία και το ξερίζωμα,όχι,δεν τον δίνεις αυτόν τον άνθρωπο.Κι όμως τον δώσαμε,αλλά μαζί με αυτόν δώσαμε πολλά. Και την πληρώσαμε όλοι,την κίνηση αυτή,την πληρώνουμε τώρα,όλοι. Ασχετο έτσι;
Και,Αριστέα,μια διευκρίνηση:δεν ήταν και δεν είναι μόνο μεταξύ εσένα και του Βαγγέλη,δεν θα το πάρεις όλο πάνω σου. Να μην ξεχνιόμαστε κι ας χρησιμοποιήθηκε τώρα μόνο το όνομα σου, για τους λόγους που εξυπηρετούσε η αρχική πρόθεση.
15katerina
Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 146
Θέμα: Απ: Μας κουράσατε! Κυρ 25 Μάης - 22:52:38
Αριστέα θα ήθελα όλοι οι εχθροί μου, να ήταν σαν εσένα. Φαντάσου πως νιωθω, να ξέρω ότι με θεωρείς φίλη.
Και σένα Χριστίνα, καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Και είναι πραγματικά ωραίο, να βλέπεις να βγαίνει από κάτι αρνητικό, κάτι πραγματικά όμορφο. Και τελικά επιβεβαιώνεται αυτό που λέμε, ότι όλα κρύβουν έναν ανώτερο σκοπό, η τον προκαλούν, ακόμα κι αν δεν έχουν αυτή τη πρόθεση.
stargate
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 67
Θέμα: Απ: Μας κουράσατε! Δευ 26 Μάης - 21:00:02
Θα συνυπογράψω τα σχόλια της ladosifa και της 15katerina. maggisoula χαίρομαι που σε γνώρισα, έστω και με αυτόν τον τρόπο της διαδικτυακής επικοινωνίας.
Ο αόρατος ναός έχει αρκετές πολύ αξιόλογες προσωπικότητες, κι αυτό είναι ένας από τους λόγους που τον κάνει έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο. Και αυτό δεν είναι μόνο δική μου άποψη. Είναι άποψη και μη μελών.
stargate
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 67
Θέμα: Απ: Μας κουράσατε! Δευ 26 Μάης - 21:02:09
Δίκαιος είσαι όταν δεν μετακινείς την κρίση σου,σύμφωνα με αυτό που συμπαθείς ή αντιπαθείς.
Μου άρεσε ιδιαίτερα αυτό που λες ladosifa, και με βρίσκει σύμφωνο.
maggisoula
Θέμα: Απ: Μας κουράσατε! Τρι 27 Μάης - 10:40:20
Εγώ λέω ότι το τόσο το κάναμε τοοοοσο. Τ αυτονόητα δε χρειάζεται να τα συζητάμε.
Μας κουράσατε!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης