| ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΕSSA!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΕSSA!!! Τετ 16 Απρ - 19:39:39 | |
| Θέλω να πω ότι εχθες στεναχωρησα πολύ με μια απαντηση μου την ioessa! Φέρθηκα σαν ηλίθια και της έστειλα μια απάντηση που δεν προοριζόταν γι αυτήν!
ΙOESSA MOY......ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..............ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΑΘΛΙΑ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΤΑΙΩ. | |
|
| |
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ηλικία : 38 Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 253
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΕSSA!!! Τετ 16 Απρ - 19:59:58 | |
| Αρίστω μου? Τι έπαθες? Δεν θέλω να μιλάς έτσι για τον εαυτό σου. Όλοι κάνουμε λάθος. Είμαι σίγουρος ότι δεν το έκανες σκόπιμα. Όλα διορθώνονται. Με ακούς, η μιλάω μόνος μου? | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΕSSA!!! Τετ 16 Απρ - 20:03:51 | |
| Μόνος σου μιλάς! Τι μου λες τώρα; Ασε με Κωστή τώρα και μην ανακατεύεσαι. Εκοψες και τα κεφαλαία βλέπω. | |
|
| |
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ηλικία : 38 Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 253
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΕSSA!!! Τετ 16 Απρ - 20:09:46 | |
| Άλλαξα πληκτρολόγιο. Αρίστω δεν ξέρω τι έγινε, αλλά ξέρω εσένα. Και ξέρω ότι εύκολα λάθη δεν κάνεις. Λοιπόν σε παρακαλώ κάνε λίγο σκόντο στον εαυτό σου και μην αγριεύεις με τον εαυτό σου. Και γιατί δεν απαντάς στα μηνύματα? | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΕSSA!!! Τετ 16 Απρ - 20:12:07 | |
| Ιοέσσα μου,επειδή γνωρίζω τι έγινε σε διαβεβαιώ πως αισθάνεται απαίσια τώρα και δεν θέλει να ανακατευτώ,όμως,την ξέρω καλά εγώ θα το πω κι ας λέει ό,τι θέλει. Είχε τα νεύρα της πάνω σε άλλο θέμα και πάνω στην σύγχυση την πλήρωσες εσύ. Και ποιος δεν έχει κάνει γκάφα και άθελα του δεν πλήγωσε;
Σε αγαπά και σε εκτιμά ιδιαίτερα και ψέματα δεν λέω. Είναι άδικο να μείνει αυτή η γεύση από ένα λάθος. Αν θυμάσαι,είχαμε κάνει μια συζήτηση παλιά,πως ξεχωρίζουν οι έμψυχοι από τους άψυχους και σου είχα πει,οι άνθρωποι έχουν ψυχή και ξεχωρίζουν από τα πάθη,φωνάζουν,βρίζουν,παθιάζονται,αγαπάνε,κλαίνε,γελάνε,ερωτεύονται,θυμώνουν,πληγώνονται και γενικά κάνουν λάθη,τσαλακώνονται..
Βάζω το χέρι μου στην φωτιά για την Αριστέα και την ψυχή της,ποτέ δεν θα έκανε κάτι να σε πληγώσει εσκεμμένα. |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΕSSA!!! Τετ 16 Απρ - 20:13:41 | |
| Δεν στέκει αυτό που λες! Κωστή δεν έχω όρεξη κι ούτε θέλω κατανόηση και χαριεντερίσματα. Μ αγαπάς σ αγαπάω αλλά αυτές οι αλληλοαγάπες δεν αφοράνε τώρα την περίσταση. Αλλού βρίσκεται το δίκιο και το σωστό. Και δεν θέλω ν απαντήσω μην το συνεχίζεις. Αγοράκι μου άσε με σήμερα ναι; | |
|
| |
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΕSSA!!! Τετ 16 Απρ - 20:16:18 | |
| Αρίστω εγώ θα συμφωνήσω με την Χριστίνα κι ας μην ξέρω τι έγινε. Λοιπόν θα σε αφήσω σήμερα γιατί αυτόν τον τοίχο τον ξέρω! Σε αγαπώ Αρίστω μου! Ότι κι αν μου λες τώρα! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΕSSA!!! Τετ 16 Απρ - 20:20:16 | |
| Θα σταματήσετε κι οι δυο σας; Τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδή; Καλά ο Κωστής δεν ξέρει! Εσύ Χριστίνα που ξέρεις μην μου το κάνεις αυτό τώρα! Δεν αλλάζει η βλακεία και η κακοτροπιά! Τέλος! Αν το έκανε άλλος θα τον είχαμε φάει ζωντανό; Ε; Ναι! Ωραία λοιπόν! Οχι επειδή είμαι εγώ τώρα!!!! Λοιπόν τα λέμε και σόρυ που μιλάω έτσι αλλά δεν μπορώ τα χω πάρει. | |
|
| |
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΕSSA!!! Τετ 16 Απρ - 20:23:04 | |
| Τι είναι τούτη ρε? Ρε Αρίστω? Ρε φιλαράκι? | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΕSSA!!! Τετ 16 Απρ - 20:24:36 | |
| Για την ιοεσσα τα λέω,για να μην στεναχωριέται γιατί αν εννοούσες θα σε άρπαζα από το αυτί,όπως θα κάνες κι εσύ σε μένα. Δεν σε δικαιολογώ από συμπάθεια,λέω την αλήθεια. Και το πιο βασικό είναι να μην πληγωθεί κανείς από μια γκάφα. Τέλος,έχει η ιοεσσα το δικαίωμα να στα χώσει και να σου πει ό,τι θέλει κι εσύ θα την ακούσεις. |
|
| |
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΕSSA!!! Τετ 16 Απρ - 20:34:33 | |
| Χριστίνα την ξέρεις. Υπάρχει περίπτωση να ακούσει τώρα? Τέλος πάντων. Κάλμαρε την, γιατί όταν βγαίνει εκτός δεν ξέρεις που και πως! Δεν ξέρω τι λάθος έκανε κι ούτε θέλω να μάθω. Αλλά τι να πω? Και κάτω από αυτές τις συνθήκες την παραδέχομαι. Βγαίνει μπροστά, δεν το παίζει τουρίστρια. Καλό κουράγιο Χριστίνα! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΕSSA!!! Τετ 16 Απρ - 20:41:20 | |
| Έχει δίκιο έτσι που μας την λέει,γιατί είναι σαν να την δικαιολογούμε επειδή την αγαπάμε,ενώ το ζητούμενο είναι ότι από μια γκάφα μπορεί να έχει πληγωθεί η αγαπημένη μας ιοεσσα.
Την ξέρω όμως και δεν θα το έκανε ποτέ από πρόθεση,παρόλαυτα αναλαμβάνει όλη την ευθύνη και δεν θέλει να δικαιολογηθεί. Γενικά όμως,αυτό είναι ένα μάθημα για όλους μας,να προσέχουμε περισσότερο. Έχω κάνει στο παρελθόν παρόμοια βλακεία και από απερισκεψία της στιγμής,θα έφερνα τεράστια αναστάτωση σε ένα σπίτι και δεν θα υπήρχε τρόπος να το διορθώσω. |
|
| |
ΠΕΛΑΣΓΟΣ
Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 155
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΕSSA!!! Τετ 16 Απρ - 20:53:32 | |
| Παιδιά δεν ξέρω τι και πως, αλλά είναι πολύ ωραίο να ζητάς συγνώμη για κάτι που αναγνωρίζεις σαν λάθος. Αν έκανε λάθος, πολύ καλά κάνει και το παραδέχεται χωρίς να το αποφεύγει, και έτσι πρέπει. Τώρα σε εκτιμώ ακόμα περισσότερο Αριστέα, λόγο τιμής!
Επίσης η ioessa είναι από τα πολύ συμπαθητικά μέλη εδώ, και λυπάμαι για ότι την στεναχώρησε, κι ας μην ξέρω περί τίνος πρόκειται. Αλλά κι ούτε θέλω να μάθω. Ελπίζω κι εύχομαι να διευθετηθεί η διαφορά και η παρεξήγηση. | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΕSSA!!! Πεμ 17 Απρ - 8:34:29 | |
| - ladosifa έγραψε:
- Για την ιοεσσα τα λέω,για να μην στεναχωριέται γιατί αν εννοούσες θα σε άρπαζα από το αυτί,όπως θα κάνες κι εσύ σε μένα.
Δεν σε δικαιολογώ από συμπάθεια,λέω την αλήθεια. Και το πιο βασικό είναι να μην πληγωθεί κανείς από μια γκάφα. Τέλος,έχει η ιοεσσα το δικαίωμα να στα χώσει και να σου πει ό,τι θέλει κι εσύ θα την ακούσεις. Καλά είσαι σοβαρή; Τι μου λες τώρα; Δηλαδή τι άλλο θα μπορόυσα να κάνω; Το κανα και δεν αλλάζει τώρα αυτό. Τέλος. Λάθος ξελάθος παρεξήγηση ξεπαρεξήγηση καλώς έγινε από μια μεριά έτσι για να μαζευτώ λιγάκι. Δεν θέλω να της αλλάξω άποψη για μένα. Πολύ καλά κάνει και την έχει. ioessa εγώ δεν θέλω όμως με τίποτα να κρατήσεις στεναχώρια γιατί δεν σου αξίζει. Λυπάμαι πολύ. έχω στεναχωρηθεί πολύ. Συγνώμη. | |
|
| |
| ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΕSSA!!! | |
|