H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Μελέτη της μυθολογίας.

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Σαπφώ

Σαπφώ

Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 201

Μελέτη της μυθολογίας. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Μελέτη της μυθολογίας.   Μελέτη της μυθολογίας. Icon_minitimeΤετ 9 Απρ - 16:13:06

Θέλω να ρωτήσω κάτι.
Ποιος είναι ο σωστός τρόπος κατά την άποψη σας, να μελετά και να διαβάζει κανείς την μυθολογία;
Και βασικά θέλω οπωσδήποτε Αιθηρόη την δικιά σου άποψη. Θα ήθελα πραγματικά την βοήθεια σου πάνω σ' αυτό.

Δεν αγαπώ πολύ μόνο την ποίηση. Αγαπώ πάρα πολύ και την μυθολογία και πιστεύω ότι εκεί βρίσκονται χιλιάδες απαντήσεις. Άλλωστε είναι ένας μαγευτικός κόσμος, έτσι δεν είναι;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Αιθηρόη
Admin
Αιθηρόη

Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 2443

Μελέτη της μυθολογίας. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μελέτη της μυθολογίας.   Μελέτη της μυθολογίας. Icon_minitimeΠεμ 10 Απρ - 14:45:54

Σαπφώ μου...

Και η ποίηση, με κάποιο τρόπο... μυθολογία είναι.
Είναι γεμάτη με λέξεις σύμβολα, που κρύβουν ιστορίες της ψυχής... συμβολισμούς που κλείνουν μέσα τους ζωή και κωδικοποιούν μυστικά, που αρνείται να μιλήσει ο ποιητής.

Έτσι λοιπόν θα σου πω, την μυθολογία (όπως επίσης και την Ιστορία), χρειάζεται να την διαβάζεις με προσωπικό τρόπο.

Μόνον έτσι θα βρεις τον δικό σου μύθο, μόνον έτσι θα νιώσεις τα εσώτερα δικά σου να ξυπνούν, μόνον έτσι οι πλανήτες του κρυφού σου ουρανού θα βρουν την θέση τους.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.aoratos-naos.com

Μελέτη της μυθολογίας.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Περί Μυθολογίας
» Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ... :: ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ-
Μετάβαση σε: