H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ.

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ.   Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ. Icon_minitimeΤρι 8 Απρ - 12:12:46

Εγώ βρήκα τον παλιό ναό,γιατί πάτησα στην αναζήτηση:Η δεξιά πλευρά του εγκεφάλου.
Εκεί,μου έβγαλε ένα κείμενο,''χορός ενεργειών'',αν δεν κάνω λάθος και από εκεί μπήκα στον αόρατο ναο.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ.   Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ. Icon_minitimeΤρι 8 Απρ - 12:34:08

Παιδιά εγώ........ εχ  εχ δεν θυμάμαι καθόλου! Δε θυμάμαι πως βρέθηκα εκεί. Θυμάμαι μόνο ότι επειδή μου κανε κλικ τ όνομα της Αιθηρόης μπήκα και διάβασα κάποιες απαντήσεις της. Ε και μετά τέλος. Εδεσα άγκυρα.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ.   Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ. Icon_minitimeΤρι 8 Απρ - 12:40:41

Και το άλλο που θυμάμαι ήταν πως πάτησα και 2ο λινκ που με έβγαλε σε ένα blog,που είχε μέσα στον τίτλο το Μ31-τον αστερισμό της Ανδρομέδας και έγραφε κάπου:ποιος είμαι και από που ξεκίνησαν όλα και είχε το βιβλίο του Χριστόπουλου μέσα:Αναμνήσεις από την δεξιά πλευρά του εγκεφάλου.

Το μπλογκ του Milioka-όχι του τραγουδιστή.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ.   Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ. Icon_minitimeΤρι 8 Απρ - 16:57:43

Γνώρισα τον παλαιό Ναό ως επισκέπτης ψάχνοντας για την ψυχή, λίγο πριν δημιουργηθεί ο νέος και αφομοιωθώ με πίστη σε μια ανεξήγητη έλξη των γραφομένων της Αιθηρόης.
Όλα τα άλλα ... είναι γνωστά... !!   
spitha

spitha

Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 151

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ.   Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ. Icon_minitimeΤρι 8 Απρ - 18:37:32

Εγω έψαχνα για τον Παραμαχάνσα Γιογκανάντα και στα αποτελέσματα ήταν ο ναός.
Έτσι σας βρήκα

ελαααααα
Το Πάσχα μπαινει η καινουργια φουρνια μπύρααας
μου ήρθε ο μούστος της σήμερα!!!!!!!
 Γεια μας! 

να
http://myfilms-in.blogspot.gr/
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ.   Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ. Icon_minitimeΤρι 8 Απρ - 19:04:11

Έχει ο ναός τον Παραμαχανσα;
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ.   Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ. Icon_minitimeΤρι 8 Απρ - 19:07:14

Γιατί εγώ δεν σου κάνω;  Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ. 934713797
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ.   Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ. Icon_minitimeΤρι 8 Απρ - 19:09:16

Εσύ είσαι ο Παραμαχάνσα ή ο Παραμάσχαλα;
spitha

spitha

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ.   Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ. Icon_minitimeΤρι 8 Απρ - 19:09:40

κάπου το πήρε το μάτι μου

παρακαλω πολύ να ανοίξει το ΣΟΥΡΓΕΛΙΣΙΤΙ ΚΛΑΜΠ
πάραυταααα
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ.   Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ. Icon_minitimeΤρι 8 Απρ - 19:10:29

Χαχααααα! ¨ακου ο παραμάσχαλα!  χαχα
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ.   Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ. Icon_minitimeΤρι 8 Απρ - 19:11:13

Για μας λέει δε ξέρω αν το καταλαβες Χριστίνα!  Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ. 934713797
spitha

spitha

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ.   Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ. Icon_minitimeΤρι 8 Απρ - 19:19:37

ή κάτι για την κριγια γιογκα
δεν θυμαμαι
να αν υπηρχε σαιτ μαπ θα το βρισκαμε !!!!
χαχαχαχα
 νανα
βαγγελης1234

βαγγελης1234

Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 474

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ.   Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ. Icon_minitimeΤρι 8 Απρ - 20:20:40

maggisoula έγραψε:
Για μας λέει δε ξέρω αν το καταλαβες Χριστίνα!  Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ. 934713797

Έχει επεξεργασθεί από τον/την βαγγελης1234 στις Τετ 9 Απρ - 19:11:54, 1 φορά
spitha

spitha

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ.   Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ. Icon_minitimeΤετ 9 Απρ - 11:31:48

τι θέλει να πει ο ποιητής;
 τστστσ
Σαπφώ

Σαπφώ

Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 201

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ.   Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ. Icon_minitimeΤετ 9 Απρ - 16:36:13

Εγώ βρέθηκα εδώ γιατί έψαχνα κάτι σχετικό με σύμβολα, συμβολισμούς, αποσυμβολισμός. Έμεινα γιατί λατρεύω την ποίηση, κι η ποίηση της Αιθηρόης με μάγεψε. Γράφτηκα γιατί θέλω να είμαι σ' αυτή την παρέα που αποτελεί τον αόρατο ναό, που αγαπάει τον αόρατο ναό και τον σέβεται, κι αυτή είναι μια παρέα που εκτιμώ πολύ, και κυρίως γιατί θέλω να είμαι κοντά στην Αιθηρόη και να μπορώ να μιλάω μαζί της.

Ποια μονοπάτια μας οδήγησαν εδώ.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΝΑΟ :: ΑΠΟΨΕΙΣ & ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΝΑΟ-
Μετάβαση σε: