H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Άβαταρ

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

Άβαταρ  - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άβαταρ    Άβαταρ  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ 9 Μάης - 12:06:40

Εμένα μ αρέσει. γιατί δείχνει το συμπαν στο προσωπο. είναι ένα ΣΑΝ! πολυδιάστατο ον που δεν ανήκει σε κάστες. καθρεφτίζει δηλαδή αυτό που είπα. Δική μου σκέψη ε; Και όταν το βλέπω θυμαμαι που είχε χρησιμοποιήσει η Αιθηρόη την έκφραση πολίτης του σύμπαντος. Εντάξει ξέρω τι θα μου πεις.......άλλο τι δείχνει η μάσκα κρανος κι άλλο τι υπάρχει από μέσα. Εγώ τώρα το βλέπω καθαρά σαν σύμβολο και μόνο.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Άβαταρ  - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άβαταρ    Άβαταρ  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ 9 Μάης - 12:11:58

Καλή η σκέψη σου.
Αλλά θέλω φάτσα,μάτια,μύτη,στόμα.Την έκφραση του όντος απέναντι σε αυτό που αντικρίζει κι όχι  αυτό,το όποιο απέναντι του, να τον σκεπάζει και να του αφαιρεί την ταυτότητα.
Είμαστε πολίτες του κόσμου,αλλά είμαστε ο καθένας ξεχωριστός με το δικό του πρόσωπο.
Nenya

Nenya

Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 960

Άβαταρ  - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άβαταρ    Άβαταρ  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ 9 Μάης - 15:14:54

Ηλιόδωρος έγραψε:
Άβαταρ  - Σελίδα 2 10322799_1416388608632682_7348880582763255532_n

Πολύ καλό!!!
Nenya

Nenya

Άβαταρ  - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άβαταρ    Άβαταρ  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ 9 Μάης - 15:19:09

Ας βάλω κι εγώ κάτι!

Άβαταρ  - Σελίδα 2 2wrnayt
ilia

ilia

Τοξότης
Αριθμός μηνυμάτων : 1946

Άβαταρ  - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άβαταρ    Άβαταρ  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ 9 Μάης - 20:00:35

Άβαταρ  - Σελίδα 2 I2t4wx
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Άβαταρ  - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άβαταρ    Άβαταρ  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ 9 Μάης - 22:20:22

Nenya έγραψε:
Ας βάλω κι εγώ κάτι!

Άβαταρ  - Σελίδα 2 2wrnayt

πολύ όμορφο αυτο το ... κάτι ^
Nenya

Nenya

Άβαταρ  - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άβαταρ    Άβαταρ  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ 10 Μάης - 0:49:09

Άβαταρ  - Σελίδα 2 934713797   thenks

Άβαταρ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Απορία με το άβαταρ.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ :: ΗΛΙΟΔΩΡΟΣ :: ΜΕΣΑ ΜΟΥ.-
Μετάβαση σε: