| Εχθες βραδυ . .. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ba a ktsou
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 327
| Θέμα: Εχθες βραδυ . .. Τρι 25 Φεβ - 12:34:22 | |
| Χαιρεται αγαπητοι μου . ..
θα ηθελα να σας ρωτησω κατι για εχθες ολο το βραδυ . ..
Μηπως ειχατε καποια εντονη επαφη - αισθηση & συγκεκριμενα στον κοκκυγα , να νιωθεται την ενεργεια να περιδυνειζεται σε εναν μεγαλο κυκλο σε αποσταση που φθανει 50 ποντους κατω απο τον σπονδυλο & εν συνεχεια να ανεβαινει εις την σπονδυλικη στηλη ; | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εχθες βραδυ . .. Τρι 25 Φεβ - 12:40:34 | |
| - ba a ktsou έγραψε:
- Χαιρεται αγαπητοι μου . ..
Μηπως ειχατε καποια εντονη επαφη - αισθηση & συγκεκριμενα στον κοκκυγα , να νιωθεται την ενεργεια να περιδυνειζεται σε εναν μεγαλο κυκλο σε αποσταση που φθανει 50 ποντους κατω απο τον σπονδυλο & εν συνεχεια να ανεβαινει εις την σπονδυλικη στηλη ; Φίλε μου χθες, ειδικά χθες, είχα μια απίστευτη κόπωση !! Απίστευτη. Δεν μπορούσα να κρατηθώ με ανοιχτά τα μάτια από τις 21:30 !! Δυστυχώς, μετά, δεν κρατήθηκα, και δεν θυμάμαι τίποτα. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εχθες βραδυ . .. Τρι 25 Φεβ - 13:25:26 | |
| Καλημέρα σας Νεραϊδουφαντένιες μου και Νεραϊδουφάντες μου |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εχθες βραδυ . .. Τρι 25 Φεβ - 16:31:28 | |
| - ba a ktsou έγραψε:
Μηπως ειχατε καποια εντονη επαφη - αισθηση & συγκεκριμενα στον κοκκυγα , να νιωθεται την ενεργεια να περιδυνειζεται σε εναν μεγαλο κυκλο σε αποσταση που φθανει 50 ποντους κατω απο τον σπονδυλο & εν συνεχεια να ανεβαινει εις την σπονδυλικη στηλη ; χμ..πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες. |
|
| |
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: Εχθες βραδυ . .. Τετ 26 Φεβ - 18:28:29 | |
| - Ηλιόδωρος έγραψε:
- ba a ktsou έγραψε:
Μηπως ειχατε καποια εντονη επαφη - αισθηση & συγκεκριμενα στον κοκκυγα , να νιωθεται την ενεργεια να περιδυνειζεται σε εναν μεγαλο κυκλο σε αποσταση που φθανει 50 ποντους κατω απο τον σπονδυλο & εν συνεχεια να ανεβαινει εις την σπονδυλικη στηλη ; Φίλε μου χθες, ειδικά χθες, είχα μια απίστευτη κόπωση !! Απίστευτη. Δεν μπορούσα να κρατηθώ με ανοιχτά τα μάτια από τις 21:30 !! Δυστυχώς, μετά, δεν κρατήθηκα, και δεν θυμάμαι τίποτα. Πωω έτσι είμαι εγώ σήμερα Ηλιόδωρε. ba a ktsou εσύ για τι πράμα μιλάς; | |
|
| |
βαγγελης1234
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 474
| Θέμα: Απ: Εχθες βραδυ . .. Πεμ 27 Φεβ - 6:19:45 | |
| - ba a ktsou έγραψε:
Μηπως ειχατε καποια εντονη επαφη - αισθηση & συγκεκριμενα στον κοκκυγα , να νιωθεται την ενεργεια να περιδυνειζεται σε εναν μεγαλο κυκλο σε αποσταση που φθανει 50 ποντους κατω απο τον σπονδυλο & εν συνεχεια να ανεβαινει εις την σπονδυλικη στηλη ; αυτο ειναι αρχη αφυπνησης κουνταληνης εισαιι παρα παρα παρα πολυ τυχερος οι παρα παρα παρα πολυ ατυχος θα μου πεις γιατι αν αφυπνηστη κανονικα και φυσιολογικα εισαι παρα πολυ τυχερος δεν μπορης να φανταστης την πνευματηκη σου εξεληκη για να σου δωσω να καταλαβης δεν θα χρησημοποιης το δεκα τα εκατο του εγκεφαλου σου αλλα καποιο πολαπαλασιο 40-50 του εγκεφαλου σου και αλλα πολλα που αμα τα πω θα αρχιση παλι οι ειρωνια μπορη να εκνευριστο να βρησω παλι και να γινη μπαχαλο παλι αν ομως δεν αφυπνηστη φυσιολογικα και αμεσως και αποτομα θα τρελαθης και θα πας στο τρελαδικο τελος μπορη να ειναι και κατι αλλο δεν ξερω τη να πω αλλα για εμενα σχετιζεται με την κουνταληνη | |
|
| |
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
| Θέμα: Απ: Εχθες βραδυ . .. Πεμ 27 Φεβ - 19:07:40 | |
| βαγγελης1234 εγώ πάντως διαβάζω με προσοχή αυτά που λές ...μην ανησυχείς .... | |
|
| |
ba a ktsou
| Θέμα: Απ: Εχθες βραδυ . .. Πεμ 27 Φεβ - 23:58:39 | |
| Αριστεα εγινε κατι ενδιαφερον στην Γαια μας . ..
Πυρωσης . .. καποιας ξεχασμενης αισθησης ,
ή αλλιως ,
περασαμε απο ενα σημειο παλαιο, οπως περνας απο μια ξεχασμενη γειτονεια που καποτε μεγαλωσες στα σοκακια του & ξεπηδουν ολες οι μνημες με χαρα & γελιο . .. ! ! !
Βαγγελη , εχει να κανει & εν μερει με την κουνταληνη , του Ολου ομως , οχι συγκεκριμενα με εμενα μονον . .. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εχθες βραδυ . .. Παρ 28 Φεβ - 22:14:19 | |
| |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εχθες βραδυ . .. Σαβ 1 Μαρ - 12:00:59 | |
| - ba a ktsou έγραψε:
- Αριστεα εγινε κατι ενδιαφερον στην Γαια μας . ..
Πυρωσης . .. καποιας ξεχασμενης αισθησης ,
ή αλλιως ,
περασαμε απο ενα σημειο παλαιο, οπως περνας απο μια ξεχασμενη γειτονεια που καποτε μεγαλωσες στα σοκακια του & ξεπηδουν ολες οι μνημες με χαρα & γελιο . .. ! ! !
Βαγγελη , εχει να κανει & εν μερει με την κουνταληνη , του Ολου ομως , οχι συγκεκριμενα με εμενα μονον . .. Έγινε κάτι σπουδαίο,αλλά όπως διαπίστωσες,τους πήρε ο ύπνος. Σαν να λέμε,όταν κοιμάσαι άλλος γράφει ιστορία; |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Εχθες βραδυ . .. Σαβ 1 Μαρ - 12:39:33 | |
| Χαχααα! Δε μπορεί αυτό το κορίτσι αν δε το πει θα σκάσει! Σε πειράζει που κοιμομασταν καλή μου; είδες σε τι κατάσταση ειμουν πριν; λες και με ντοπαραν. Να μη κοιμηθω μετά δηλαδή; Και δηλαδή αν κοιμάσαι δεν παίρνεις κάτι απ αυτή την ενέργεια; ισα ισα την αποροφαει καλύτερα ο οργανισμός. Μμμμμναι......δικιά μου θεωρία αυτό. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εχθες βραδυ . .. Σαβ 1 Μαρ - 12:45:47 | |
| Γιατί καλό μου;Σου χρειάζεται εσένα κι άλλη πύρωση; Κάποια ασφαλιστική δικλείδα σε έβαλε για ύπνο,αλλιώς; πομπηία,βεζούβιος... |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Εχθες βραδυ . .. Σαβ 1 Μαρ - 12:55:42 | |
| Με λίγα λόγια δηλαδή......τα κάνω μπάχαλο! Μπράβο σιστερ! Κομψα μου την είπες! Να ρθεις επίσκεψη βρε να μου φέρεις γλυκά!!!! Γιαβρι μου εσύ! Τελικά.....σοβαρά τώρα.....ποια ειν η συνέπεια απ αυτό που έγινε; | |
|
| |
ba a ktsou
| Θέμα: Απ: Εχθες βραδυ . .. Δευ 3 Μαρ - 21:29:25 | |
| ~Σαν να λέμε,όταν κοιμάσαι άλλος γράφει ιστορία;
Ακριβως αγαπητη μου ladosifa. ..
Οταν κοιμασαι, καποιος αλλος γραφει ιστορια . ..
Ωραια διατυπωση "καποιας" αντιληψης . ..
Διοτι οταν ειναι Ξυπνια η Ισχυς της Θελησεως , Ουδεποτε θα κοιμηθεις . ..
Παντα εργαζεσαι αδιακοπως & ακουραστα . ..
Βεβαια , (στο αλλο ακρο της ιστοριας τωρα ) εαν κοιμασε θα λαβεις ενα μερος της , οπωσδηποτε αλλα θα γνωριζεις τι ειναι για να το χρησιμοποιησεις & να το προσφερεις ;
Η ΣΥνεπεια ποια ειναι ;
Χτιζεται "κατι" το οποιο αγνοειται απο το συνολο που ονομαστηκαν ανθρωποι . ..
Ειναι σαν (ακριβως) να ειμαστε σε ενα εργοταξιο με ολα τα εργαλεια ετοιμοι για εργασια , & να μην γνωριζουμε τι εχουμε να υλοποιησουμε
οπου ο καθενας δημιουργει το κομματι της αρεσκειας του & απομακρυνεται . ..
Ανεμος απλος δεν ειναι , μητε Ιδεα . .. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εχθες βραδυ . .. Τρι 4 Μαρ - 13:04:40 | |
| Όταν κοιμάται κανείς οι αντιστάσεις της συνείδησης χαλαρώνουν κι έτσι είναι πιο εύκολο να εισέλθει μια ενέργεια δίχως τα εμπόδια της λογικής περίφραξης.Την νύστα,την αίσθηση κούρασης,την εκλαμβάνω ως προετοιμασία του σώματος για την απαλή διείσδυσή της. Η ίδια η ενέργεια,δεν είναι πάντα κακή ή καλή από μόνη της,κάποιες φορές είναι αυτούσια και καθαρή και σε αυτήν την περίπτωση,ο χαρακτηρισμός της είναι ανάλογος με τον φορέα της. Διαφορετικά σε σένα,σε μένα,σε κάποιον άλλον,θα ενσωματωθεί η ίδια ενέργεια σύμφωνα με τα συστατικά του καθενός μας.
Από εκεί και πέρα,παρατήρηση. Παρατήρηση του εαυτού για αλλαγές,από το πιο απειροελάχιστο σημάδι κυρίως από αυτά που δεν μας κινούν την προσοχή.Τα εσωτερικά καμπανάκια είναι αυτά που θα πρέπει να στήσει το αντίστοιχο εσωτερικό αυτί και να τα αφουγκραστεί και να αγνοήσει τις ηχηρές τυμπανοκρουσίες. Κάποια φαίνονται,κάποια όχι,όλα σημαντικά για τον καθένα για το σημείο που βρίσκεται τώρα,να συνεχίσει την πορεία του.
Κι από γλυκά,σοκολάτα..λόγω τσακροσημείου. |
|
| |
ba a ktsou
| Θέμα: Απ: Εχθες βραδυ . .. Τρι 4 Μαρ - 13:44:41 | |
| ~ Το καμπανακι το ελαβες & το εκφρασες . .. ~ | |
|
| |
| Εχθες βραδυ . .. | |
|