H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Heather Hansen

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Heather Hansen Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Heather Hansen   Heather Hansen Icon_minitimeΔευ 20 Ιαν - 11:12:16

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Αιθηρόη
Admin
Αιθηρόη

Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 2443

Heather Hansen Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heather Hansen   Heather Hansen Icon_minitimeΔευ 20 Ιαν - 11:20:26

Πόσο μου άρεσε!

Πόσο υπέροχα και τέλεια δημιουργεί, με δύο κομμάτια "κάρβουνο" και τα "γεωμετρικά εργαλεία" του σώματος της!

Απλώστε την σκέψη...

Χριστίνα, είναι θαυμάσιο αυτό που ανέδειξες... όπως και να το κοιτάξει κανείς.
http://www.aoratos-naos.com
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Heather Hansen Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heather Hansen   Heather Hansen Icon_minitimeΔευ 20 Ιαν - 11:46:58

Είναι υπέροχη γυναίκα και ενθουσιάστηκα μόλις την είδα.
Γίνεται ένα το σώμα της με το κάρβουνο και τον καμβά ενώ βρίσκεται σε μια εκστατική κατάσταση.
Δεν ζωγραφίζει,χορεύει και ερωτοτροπεί.

Μου θυμίζει τα παιδιά που πασαλείβονται με τα χρώματα,ζωγραφίζουν το σώμα τους...χωρίς περιορισμούς,απλά νιώθουν.
Πρακτικά ίσως κάποιος πει ότι δεν έχει χώρο να απλώσει έναν τόσο μεγάλο καμβά σπίτι του,αλλά θα ήταν μια απίστευτη εμπειρία αν το δοκιμάζαμε όλοι μας,έστω σε μικρότερη κλίμακα.
Το θέμα δεν είναι να φέρει κάποιος το ίδιο αποτέλεσμα αλλά να αφεθεί όπως κάνει εκείνη.
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

Heather Hansen Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heather Hansen   Heather Hansen Icon_minitimeΔευ 20 Ιαν - 14:07:49

κλαπ!  κλαπ!
ahilleas

ahilleas

Κριός
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 95

Heather Hansen Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heather Hansen   Heather Hansen Icon_minitimeΔευ 20 Ιαν - 19:36:22

Εντυπωσιάστηκα!
Και με αυτό που είδα ladosifa, και με αυτό που υπονοείς Αιθηρόη!
Ευχαριστώ!
marilena

marilena

Τόπος : Αθήνα
Λέων
Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 189

Heather Hansen Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heather Hansen   Heather Hansen Icon_minitimeΤρι 21 Ιαν - 11:38:00

Καταπληκτικό! Όταν βλέπω τέτοια πράγματα, κι όταν βλέπω ανθρώπους να ασχολούνται με κάθε λογής τέχνη, σκέφτομαι και σιγουρεύομαι ότι οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για να δημιουργούν. Γι αυτό και τους έφερε ο Θεός, ο νους του κόσμου, η ψυχή του; Δεν ξέρω την αλήθεια αυτή, αλλά δεν είναι τυχαίο γεγονός η δημιουργία τους, όπως λένε κάποιοι επιστήμονες, ούτε μία απλή και τυχαία εξέλιξη κάποιου είδους.
Είναι εδώ για να Ανθρωπίσουν με την καλή την έννοια, να εξευγενίσουν και να ομορφύνουν, και να διακοσμήσουν, το Σύμπαν. Όπως θυμάμαι μια έκφραση της Αιθηρόης, να το τιθασεύσουν και να το μετατρέψουν σε κάτι Θαυμαστό.
Ευχαριστώ αγαπημένη μου  thenks ladosifa! Σου έχω μεγάλη εκτίμηση και σ αγαπώ με την καρδιά μου.
Ωραίο πράγμα να σου δίνουν λόγους οι άνθρωποι να τους αγαπάς! Πολύ με συνεπαίρνει και με ενθουσιάζει αυτό!
Μάλλον το κουτί της Πανδώρας έβγαζε ανθρώπους. Ο θυμός των θεών ξαμόλυσε κακούς στον κόσμο, αλλά φύλαξε και κάποιους καλούς που πάντα θα σώζουν και διατηρούν τον κόσμο. Η ελπίδα που πάντα θα έχει τον τελευταίο και καλύτερο, αλλά και τον αποφασιστικό λόγο.

Δεν ξέρω αλλά σήμερα ξύπνησα και μου μύριζε ωραία ο κόσμος! Μην γελάσετε μαζί μου. Αλλά κι αν γελάσετε δεν με πειράζει. Δεν είναι κακό.
Να είστε όλοι καλά!
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

Heather Hansen Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heather Hansen   Heather Hansen Icon_minitimeΤρι 21 Ιαν - 22:40:16

Κανείς δε γελάει μαζί σου λουλούδι μου! Είσαι ένα θεσπεσιότατο πλάσμα! Να γράφεις πιο συχνά κοριτσάκι μου!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Heather Hansen Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heather Hansen   Heather Hansen Icon_minitimeΔευ 27 Ιαν - 19:14:27

Marilena μου,με τιμάς,δεν έχω λόγια..

Κανείς δεν γελά μαζί σου,σωστά μιλά η Αριστέα.
Κάποιοι από εμάς,χαμογελάμε με υπερηφάνεια και ελπίδα.

Η Αιθηρόη μια φορά μου είπε ότι η καλύτερη ασπίδα είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι.

Έχεις την αμέριστη αγάπη μας ασπίδα,φυλαχτό κι ευχή.

Heather Hansen
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΒΙΝΤΕΟ :: ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΙ-
Μετάβαση σε: