Καταπληκτικό! Όταν βλέπω τέτοια πράγματα, κι όταν βλέπω ανθρώπους να ασχολούνται με κάθε λογής τέχνη, σκέφτομαι και σιγουρεύομαι ότι οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για να δημιουργούν. Γι αυτό και τους έφερε ο Θεός, ο νους του κόσμου, η ψυχή του; Δεν ξέρω την αλήθεια αυτή, αλλά δεν είναι τυχαίο γεγονός η δημιουργία τους, όπως λένε κάποιοι επιστήμονες, ούτε μία απλή και τυχαία εξέλιξη κάποιου είδους.
Είναι εδώ για να Ανθρωπίσουν με την καλή την έννοια, να εξευγενίσουν και να ομορφύνουν, και να διακοσμήσουν, το Σύμπαν. Όπως θυμάμαι μια έκφραση της Αιθηρόης, να το τιθασεύσουν και να το μετατρέψουν σε κάτι Θαυμαστό.
Ευχαριστώ αγαπημένη μου
ladosifa! Σου έχω μεγάλη εκτίμηση και σ αγαπώ με την καρδιά μου.
Ωραίο πράγμα να σου δίνουν λόγους οι άνθρωποι να τους αγαπάς! Πολύ με συνεπαίρνει και με ενθουσιάζει αυτό!
Μάλλον το κουτί της Πανδώρας έβγαζε ανθρώπους. Ο θυμός των θεών ξαμόλυσε κακούς στον κόσμο, αλλά φύλαξε και κάποιους καλούς που πάντα θα σώζουν και διατηρούν τον κόσμο. Η ελπίδα που πάντα θα έχει τον τελευταίο και καλύτερο, αλλά και τον αποφασιστικό λόγο.
Δεν ξέρω αλλά σήμερα ξύπνησα και μου μύριζε ωραία ο κόσμος! Μην γελάσετε μαζί μου. Αλλά κι αν γελάσετε δεν με πειράζει. Δεν είναι κακό.
Να είστε όλοι καλά!