anarhos
Ηλικία : 48 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 639
| Θέμα: Ο άνθρωπος που ενόχλησε το σύμπαν (2000) Δευ 13 Ιαν - 18:58:00 | |
| | |
|
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
| Θέμα: Απ: Ο άνθρωπος που ενόχλησε το σύμπαν (2000) Δευ 13 Ιαν - 21:40:19 | |
| ΄΄Είμαι η στοργη , ειμαι το δακρυ που φευγει απο το βλέφαρο Ειμαι ο Ανθρωπος που ενοχλησε το συμπαν΄΄ Γιωργος Κοκκινιδης | |
|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ο άνθρωπος που ενόχλησε το σύμπαν (2000) Τρι 14 Ιαν - 16:14:18 | |
| Σε ευχαριστώ Παναγή μου, να σαι καλά |
|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ο άνθρωπος που ενόχλησε το σύμπαν (2000) Πεμ 23 Ιαν - 11:26:03 | |
| Μπράβο Πάνο Αποσπάσματα: <<...λέμε συνήθως ότι οι έγκλειστοι έχουν χάσει τα πάντα εκτός από τα λογικά τους,θέλοντας να πούμε ότι στερούνται τα βασικά δικαιώματα και τις προσωπικές ελευθερίες,αυτά τα αυτονόητα για όλους μας που αν τα στερηθεί κανείς,θα πεθάνει.Η αίσθηση του προσωπικού χώρου,του χρόνου και πως κυλάει,των στόχων και των σκοπών στην ζωή,η προσωπική επιθυμία και το γούστο.Ας σκεφτούμε,επι χρόνια,να μην μπορεί κανείς να επιλέξει τι θα φάει,να μην έχει προσωπικό χώρο,να βάλει τα προσωπικά του αντικείμενα,θα είναι κάτι που θα μας..τρέλαινε...>> <<... Η μεθοδολογία και η προσέγγιση της τρέλας,μοιάζει πάρα πολύ με τρέλα,δηλαδή,πρέπει,μετά από 15 χρόνια νοσηλείας,να αρχίσουμε να θεραπεύουμε ό,τι με την θεραπεία προκαλέσαμε στον ασθενή. Είναι σχεδόν ανόητο αυτό που κάνουμε,δηλαδή,το να εγκλείεις την τρέλα,μοιάζει με μια προσπάθεια να βάλεις ένα μεγαλύτερο κουτί,μέσα σε ένα μικρότερο,αυτό είναι αδύνατον,γιαυτό έχουμε φτάσει σε αδιέξοδα.>> |
|