Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Γέλα γελα γεεεεεεεελα! Εγκεφαλικο θα παθενα απ τη συγχιση σου λεω!!!! ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!!!!
Αλλοι πουλαν τον υμνο κι αλλοι ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ!!!! απαπα μου ανεβηκε το αιμα στο κουτελο αντε να το κατεβασω τωρα!!!!!!
το εβαλα για να πειραξω την αλλη την θεοτρελη αγαπη μου... Κοιταξτε κατασταση , εβαλε το βεγκο να κοπαναει το κεφαλι του ακριβως κατω απο αυτο που εγραψα.. Μολις το ειδα στεγνωσα στα γελια... Δεν εχω γελασει τοσο πολυ επειτα απο αυτο... Ακομη γελαω, μπα σε καλο σας .... magisoula ελπιζω να εχεις γερο κεφαλι... Ποναει ποναει ; Αν ειναι ομως να κοπανατε το κεφαλι σας στον τοιχο δεν ξαναγραφω τιποτα...
χααχαχα όχι Εμμανουήλ μου,δεν νομίζω ότι το έβαλε ως απάντηση για τα δικά σου γραπτά,αλλά γιατί,ήταν το συναίσθημα της ημέρας που της προκλήθηκε από την είδηση για τον εθνικό ύμνο.
Χαίρομαι όμως που γέλασες,ακόμη κι αν αυτό κατάλαβες,γιατί είναι ένδειξη ατόμου που έχει χιούμορ και αυτοσαρκάζεται. Και να γράφεις!Άλλωστε οι τοίχοι δεν είναι μόνο για καδράκια και ράφια[σε πειράζω ε;]
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
το εβαλα για να πειραξω την αλλη την θεοτρελη αγαπη μου... Κοιταξτε κατασταση , εβαλε το βεγκο να κοπαναει το κεφαλι του ακριβως κατω απο αυτο που εγραψα.. Μολις το ειδα στεγνωσα στα γελια... Δεν εχω γελασει τοσο πολυ επειτα απο αυτο... Ακομη γελαω, μπα σε καλο σας .... magisoula ελπιζω να εχεις γερο κεφαλι... Ποναει ποναει ; Αν ειναι ομως να κοπανατε το κεφαλι σας στον τοιχο δεν ξαναγραφω τιποτα...
Πολυ σας αγαπαω...!
Εμμανουηλ μου;;;;; Τι ναι αυτα που λες; Και βέβαια όχι δε το βαλα για σενα το γκντουπ του θαναση μας! ετσι οπως στο πε η Χριστίνα είναι ΤΑ ΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΜΑΣ κι εδειξα το εσωτερο ενδοεξωτερικο συναισθημα μου!!!!
maggisoula
Το ειπα με αγνη καρδια και με τρυφερη διαθεση το ''θεοτρελη'' magisoula , γνωριζω πολυ καλα οτι μονο αυτο δεν εισαι ... Οσο για το βιντεο... Κριμα ... τοσο γελιο πηγε χαμενο ... Δεν μπορεις να φανταστης γλυκο μου κοριτσι ποσο αστειος μου φανηκε ο συσχετισμος του βιντεο με τον βεγκο ως αντιδραση κατανοησης στα γραπτα του κειμενου , ακομη γελαω που το βλεπω και ας το εστειλες για αλλη αιτια ....
maggisoula
Ααααα εσυ πας γυρευοντας παιδί μου! Σ αρεσει να σε πειραζω ε; Θα το χω υποψην μου!!! Το θεοτρελη μ αρεσε και δε χρειαζεται να μου εξηγεις. Σε πιανω. Αλλά έτσι για τ αρχειο........οταν θ αρχισω να γινομαι αποδεκτη και να με θεωρουν λογικη και νορμαλ.........τοτε θ αρχισω ν ανησυχω. Μ εχω επιλεξει εγω. Μου αρκει για να μαι καλα με τον εαυτο μου. Κι αφου μ εχω επιλέξει εγώ είμαι κι αναπασα στιγμη έτοιμη για οποια συνέπεια.
stargate
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 67
Τίποτα δεν μπορεί να σκιάσει το Ελληνικό στοιχείο. Έχουμε την φωτιά στην καρδιά. Ξέρω ότι τα πράγματα δείχνουν αλλιώς. Όμως πιστεύω! Είναι μέχρι να πατηθεί το κρυφό κουμπί. Ως τότε, χορεύουμε και τραγουδάμε!
maggisoula