| Χειροποιηματα... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Τόπος : ονειροχωρα Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 668
| Θέμα: Χειροποιηματα... Κυρ 2 Ιουν - 23:33:03 | |
| Η νεα μου απασχοληση... Κατασκευες χειροποιητες στο μεγαλητερο μερος τους... Πηλος,μεταλλα,συρμα,χρωματα καθε ειδους,πετρες,χαρτι,υφασμα και γενικα καθε υλικο που "φωναζει"οτι θελει να....μεταμορφωθει,να εξελιχθει...εχουν γινει φιλαρακια,συντροφοι,περναμε ομορφα μαζι! Αυτο ειναι το πρωτο μου συρματινο δενδρακι. Συρμα απλο,πετρες,πηλος και περλες,χρωμα. | |
|
| |
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Δευ 3 Ιουν - 12:44:47 | |
| Φανταστικό!!!! Πολυ ωραίο είναι!!!!! Μπράβο σου!!! | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Τρι 4 Ιουν - 12:55:26 | |
| Ευχαριστω μαγισσουλα! Προς το παρον πειραματιζομαι με διαφορες τεχνικες και υλικα! Τα δακτυλιδακια παρακατω ειναι επισης απο πηλο βαμμενα με ακρυλικα χρωματα και βερνικια νυχιων και οι βασεις τους ειναι κατι που ακομα το...δουλευω καθως το θεμα μου ειναι να ειναι και αυτες χειροποιητες απο μεταλο η και απο πηλο ωστε να δενουν οπως ακριβως θελω... Λιγο δυσκολευομαι αλλα θα την βρω την ακρη... | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Τρι 4 Ιουν - 15:16:34 | |
| |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Τρι 4 Ιουν - 15:44:07 | |
| Ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια..! Να πω κατι που ξεχασα. Τα δακτυλιδια εχουν ολα επανω τους στην θεση του λουλουδιου ειτε στρας...ειτε κουμπι... Τρελαινομαι να χρησιμοποιω υλικα παντος ειδους και ...χρηστικοτητας! Τωρα εχω ενα κουβαδακι...στοκο Το οποιο ειναι πολυ "φωνακλαδικο"... Περισσεψε απο καποιες εργασιες που εγιναν στο σπιτι...κι ειναι κριμα κι αδικο! Αφου ξερω οτι μπορει να γινει κατι παραπανω απο...τοιχος... Το ψαχνω ομως,θα δω και σχετικα βιντεο που βρηκα...και τα αποτελεσματα....μμμμ ισως συντομα! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Τρι 4 Ιουν - 15:51:50 | |
| Στόκο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στις δημιουργίες σου,δούλεψε την πυκνότητα από σιγά και ίσως να προσθέσεις λίγη κρυσταλιζε κόλλα,διάφανη,ατλακολ τύπου,για να έχει σταθερότητα. To you tube είναι θησαυρός από ιδέες. |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Τρι 4 Ιουν - 16:06:14 | |
| Ναι ρε! Εχω πάθει πλάκα! Μ αρέσουν όλα ειναι φανταστικά όλα! Απ τα δαχτυλίδια μ αρέσει πολύ το πρώτο το κόκκινο για το χρ΄ωμα. ΑΓΓΕΛΙΚΗ χωρίς χαζά τώρα είσαι πολύ καλή!!! Γιατί δεν ασχολείσαι επαγγελματικά; Φτιάξε ένα εμπόρευμα σιγά σιγά και μετά όταν ε΄ισαι έτοιμη άνοιξε ένα μικρό μαγαζάκι δε θέλει πολλά. Μια τρυπα ρε παιδί μου! Και ξεκίνα. Φτιαχνεις καταπληχτικα πράματα το εννοώ! Κι έχει δίκιο η ladosifa κι εγώ το σκέφτηκα με τα χέρια. Πολύ όμορφα κομψά χέρια! | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Τρι 11 Ιουν - 1:05:15 | |
| Μαγισουλα μαγαζακι....δεν το νομιζω... Εχω μαγαζι κι εχω "ταισει"το κρατος αρκετα... Αρκετα! Παμε παρακατω... Τα κομψα χερακι ειναι της ανιψιας μου..! Ο...λαιμος παρακατω μιας φιλης... Ολους μοντελα θα τους κανω,με φοβηθηκε το ματι τους! | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Παρ 21 Ιουν - 0:45:31 | |
| Συνεχιζω...λοιπον,ερωτευτηκα παλι! Μια βολτα στην παραλια ωστε να ανακουφιστουμε απο την ζεστη...καταληξε σε μεγαααλοοο ερωτα! Ξαφνικα εκει που ατενιζα το πελαγος και....ψιλοβαριομουν....καλε!Τι θησαυροι ειναι αυτοι;;;;; Παντου γυρω μου,μπρος και πισω και...κατω απο τα ποδια μου! Να λοιπον τι "ανακαλυψα"(μετα ειδα οτι το εχουν...ανακαλυψει αλλοι πριν απο μενα...!) | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| |
| |
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Παρ 28 Ιουν - 22:47:10 | |
| - Παράθεση :
- Μπράβο Αγγελική!!!Τρελαίνομαι με την δημιουργικότητα με όποιο μέσο κι αν εκφράζεται.
Στην δική σου περίπτωση:εξαιρετικά -όλα-πολύ όμορφα και συνέχισε!
Και κάτι άσχετο,αλλά θα έσκαγα αμα δεν το λεγα....πολύ όμορφο χέρι,λεπτεπίλεπτα δάκτυλα. Συμφωνω με όλα !!!!! | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Κυρ 28 Ιουλ - 9:19:42 | |
| Τα πρωτα μου συρματινα δακτυλιδα(απο συρμα αλπακα και ατσαλοσυρμα). Δυστηχως μονο σε μενα αρεσαν! Δεν ειναι πλεον...στην μοδα... Εγω παντως ξετρελαθηκα! Ετσι ...εφτιαξα αλλα δυο...απο μενα ...για ...μενα! | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Κυρ 28 Ιουλ - 9:26:23 | |
| Σκουλαρικια και μενταγιον με υγρο γυαλι και χαλκο... Επισης δεν αρεσαν...σε αλλον απο την αρχοντια μου! Λατερνα θα καταντησωωωω....! | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Κυρ 28 Ιουλ - 9:30:52 | |
| Και κατι ακομη... Μηπως μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω ωστε οι φωτογραφιες που ανεβαζω να μην ειναι τοοοοοσο καταχρηστικες(του χωρου);;; Νιωθω αβολα... Οποιος μπορει...βημα-βημα παρακαλωωωω! | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Πεμ 5 Σεπ - 8:47:13 | |
| Ο...στοκος που σας ελεγα...εξελιχθει...! Τεχνικη ντεκουπαζ,συνδιασμος ετοιμης εικονας και ζωγραφικης! Πολυ το ευχαριστηθηκα...ως πολυλογου που ειμαι βρηκα τον τελειο τροπο να συνδιασω οσα θελω να πω...με την αναγκη μου για δημιουργικοτητα! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Πεμ 5 Σεπ - 9:51:45 | |
| Τις φωτό που βγάζεις να τις μικρενεις στην επεξεργασια. Οχι περικοπή αλλα αλλαγή μεγεθους. Επίσης μ άρεσε και που βαλες κ'αποια πάνω σε βιβλίο κι η κορδέλα! Εχεις την αισθητική μέσα σου. Κι επίσης τα πουλάς αυτά ναι; η ας πούμε οτι κάποιος σου δινε μια παραγγελία θέλω κάτι τέτοιο και κ'απως έτσι εσύ θα μπορούσες να το κάνεις; | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Σαβ 16 Νοε - 9:54:11 | |
| Καλημερα Μαγγισουλα!Δεν ξερω πως να αλλαξω το μεγεθος! Ναι τα πουλαω και μπορω να φτιαξω κατι ιδιαιτερο κατοπιν συννενοησεως! Ενδιαφερεσαι για καδρακι;Πολυ θα χαρω να φτιαξω κατι για σενα! Εν τω μεταξυ προσπαθω να ανεβασω φωτογραφιες αλλα δεν μπορω! Υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο το image.....τετοιο;;; Μου σπασε τα νευρα λεμεεε.... | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Σαβ 16 Νοε - 10:33:15 | |
| Πάτα στην αναζήτηση: resize photos online free και θα σου βγάλει συνδέσμους για να αλλάξεις το μέγεθος των φωτογραφιών σου,πατώντας browse τις ανεβάζεις από τον υπολογιστή σου. Μετά την αλλαγή,τις κατεβάζεις και πάλι στον υπολογιστή,στο μέγεθος που επέλεξες. Δεν ξέρω αν σε βολεύει να τις ανεβάζεις στο φεις ή όπου αλλού και μετά να πατάς δεξί κλικ,αντιγραφή διεύθυνσης συνδέσμου,έρχεσαι εδώ,πατάς πάνω στο εικονίδιο της φωτογραφίας την url και θα εμφανιστεί.Επίσης,με δεξί κλικ αντιγραφή εικόνας και επικόλληση εδώ,πάλι θα στην δείξει. Αυτά τα 2 για να μην μπλέξεις με το image snack. Δοκίμασε αυτό |
|
| |
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Σαβ 16 Νοε - 21:42:37 | |
| Αγγελικη δημιουργεις κοπέλα μου χαιρομαι για σένα | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Κυρ 17 Νοε - 0:08:51 | |
| Ευχαριστωωω! Αυτό θα κάνω! | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Σαβ 30 Νοε - 17:36:55 | |
| | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Σαβ 30 Νοε - 17:49:49 | |
| | |
|
| |
ioessa
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Σαβ 30 Νοε - 23:03:57 | |
| Πανέμορφα !!!!!!! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χειροποιηματα... Κυρ 1 Δεκ - 8:51:06 | |
| Συμφωνώ είναι πολύ όμορφα. Μπράβο :hhh: |
|
| |
Αlicetwilight89
Ηλικία : 35 Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2016 Αριθμός μηνυμάτων : 27
| Θέμα: Αγγελική Παρ 4 Μαρ - 9:19:04 | |