Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 125
Θέμα: Κόκκινος ουρανός. Τετ 3 Απρ - 0:57:11
Δεν ξέρω ποιοι κοιτάξατε τον ουρανό, αλλά είχε ένα περίεργο κοκκινοπό χρώμα. Τώρα άρχισε να ξεθωριάζει. Νύχτα και κόκκινο χρώμα; Και έχει μια έντονη ησυχία έξω! Και μένω σε περιοχή και γειτονιά με πολύ κίνηση όλη μέρα κι όλη τη νύχτα.
Ίσως να είναι υπερβολικό, αλλά αισθάνομαι παράξενα.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Κόκκινος ουρανός. Τετ 3 Απρ - 7:35:34
Δεν είναι υπερβολικό... Ο ουρανός όντως ήταν κόκκινος χθες και όσο για την ησυχία αυτό είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και πολλές μέρες,μια παράξενη ησυχία που σκεπάζει τους θορύβους,εκτός από τα πουλιά και μια αίσθηση βραδύτητας,όλα σαν να μου φαίνονται πως κινούνται αργά.
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: Κόκκινος ουρανός. Τετ 3 Απρ - 18:09:31
Εχτές παραήταν ήσυχα όμως. Το παρατήρησα κι εγώ. Τη λέξη παράξενα θα την έλεγα κι εγώ.
lordos
Ηλικία : 53 Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 202
Θέμα: Απ: Κόκκινος ουρανός. Σαβ 20 Απρ - 19:53:06
Δεν ξέρω, αλλά κάτι συμβαίνει στο κόσμο μας. Γενικά νιώθω αλλιώς. Σα να γίνεται κάτι πίσω απ τα ορατά πράγματα, που όμως αφορούν τα ορατά. Κάτι γίνεται πάντως.