| H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός! |
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
|
|
| Περί Καρδιάς και Σχέσεων | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nenya
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 960
| Θέμα: Περί Καρδιάς και Σχέσεων Τρι 8 Μαρ - 14:22:49 | |
| Ερωτήσεις και απαντήσεις για τις σχέσεις και τον εσωτερικό μας συναισθηματικό κόσμο... | |
| | | Nenya
| Θέμα: Απ: Περί Καρδιάς και Σχέσεων Τρι 8 Μαρ - 14:26:52 | |
| eutuxia - boubouka90: geia sas molis graftika sto katapliktiko site.....latreuo tin kali magiap.x(desimata k xorkia gia erota,ugeia,agapi,eutuxia) k psaxnomai apo mikri pano se afto to thema diavazo se site vlepo tainies k thelo k vivlia.... thelo mia voithia....thelo ena paidi para polu alla aftos thelei mono to sex apo mena thelo na m peis kati na ton deso se emena na min thelei kamia alli ton thelo polu...den psaxno se lathos atomo afto pou thelo k to xero allios tha to xa stamatisei apo tin arxi gia afto thelo na me voithiseis....eimai polu eroteumeni mazi tou :( filakia k se euxaristo........ek ton proteron
Αιθηρόη - aoratos-naos: Να πω κάτι στην Ευτυχία;
Γνωρίζω πως η μόνη απάντηση που σε ενδιαφέρει είναι να σου πω ένα ξόρκι για να τον κάνεις «δικό σου». Αλλά πρώτα θέλω να με ακούσεις και να μου απαντήσεις. Εντάξει; Πες μου κάτι καρδούλα μου: Αν σου έλεγα να αγοράσεις μια αλυσίδα γερή και να την δέσεις γύρω από τον λαιμό του, να του βάλεις ένα φίμωτρο για να μην έχει άποψη, να του δέσεις τα μάτια για να μην βλέπει τι κάνει και να του δίνεις υπνωτικά χάπια για να μην ζει και να μην αντιλαμβάνεται πραγματικά την σχέση σας..... θα το έπρατες; Θέλω να με καταλάβεις σωστά, σε παρακαλώ πάρα πολύ.... διότι αυτό που σου λέω, είναι πως στην ουσία, αν σου δώσω το ξόρκι που ζητάς, αυτό θα κάνεις. Καταλαβαίνω πως είσαι ερωτευμένη, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως ένα νέο φρέσκο κορίτσι σαν κι εσένα, δεν λαχταράει να αγαπηθεί όπως του αξίζει.
Και ας πούμε πως το κάνεις το ξόρκι.... Είμαι σίγουρη πως στην αρχή θα το ευχαριστηθείς. Πόσο νομίζεις πως θα κρατήσεις αυτό; Εσύ θα γνωρίζεις πάλι, πως το συγκεκριμένο πρόσωπο, πέρα από το ξόρκι, σε θέλει μόνο για να κάνει σεξ, όπως λες. Και δεν έχει να κάνει με εσένα αυτό, δηλαδή πως κάτι σου λείπει. Απλά εκείνος έτσι είναι και σκέφτεται, για τους όποιους λόγους. Σύντομα θα αρχίσει να σου δημιουργεί άγχος, αμφιβολίες, ανησυχία και στο τέλος τύψεις. Θα φύγεις εσύ και θα αφήσεις πίσω σου, έναν εγκλωβισμένο άνθρωπο. Και στην χειρότερη περίπτωση; Για να τον κρατάς κοντά σου, θα κάνεις κι άλλο ξόρκι, κι άλλο κι άλλο! Και σιγά σιγά, θα τον αδειάζεις. Γιατί όταν επιβάλουμε την αγάπη σε κάποιον με αυτό τον τρόπο, του αφαιρούμε κάτι από μέσα του.
Γι αυτό ποτέ μα ποτέ, δεν κάνουμε ξόρκια αγάπης, εκεί που δεν υπάρχει αγάπη.
Ίσως τώρα να μην σε νοιάζει τόσο γιατί είσαι ερωτευμένη. Μπορεί το ότι το κάνεις από αγάπη, να μην σου φαίνεται κακό. Να σε ρωτήσω όμως κάτι; Αν δεν το θεωρείς κακό.... Θα του το πεις; Θα τον ρωτήσεις;
Ξέρω περίπτωση, όπου μια κοπέλα ρώτησε τον σύντροφο της, κι εκείνος της είπε ναι, γιατί το θεωρούσε αστείο. Και ξέρω άλλη περίπτωση, όπου κοπέλα ρώτησε τον σύντροφο της και της είπε ναι, γιατί κι εκείνος την αγαπούσε πολύ.
Όταν υπάρχει αγάπη, καταλαβαίνω να γίνονται ξόρκια για να μην μπορεί να την βλάψει τίποτα. Ή όταν κάτι συμβαίνει και απομακρύνονται δύο άτομα αλλά ακόμα αγαπιούνται και ο εγωισμός ή τρίτα πρόσωπα εμποδίζουν την επανένωση.
Ξέρω... λένε στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται. Δεν είναι όμως έτσι, λυπάμαι. Αυτό το λένε μόνο όσοι έπραξαν ή σκοπεύουν να πράξουν αντίθετα από την συνείδηση τους, διότι χρειάζονται πάση θυσία ένα άλοθι, μια δικαιολογία, μία έγκριση, έναν καθησυχασμό. Δεν μου είναι εύκολο. Λιγότερο δύσκολο μου είναι να κάνω εγώ ένα ξόρκι μόνη μου, χωρίς να το γνωρίζεις ούτε εσύ ούτε εκείνος, παρά να σου πω να το κάνεις εσύ. Δύσκολο να κατανοηθεί αυτό. Το γνωρίζω. Αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω τώρα.
Και τώρα πες μου.... Επιμένεις πως θέλεις να σου δώσω ξόρκι για την συγκεκριμένη σου επιθυμία;
eutuxia - boubouka90: se euxaristo pou asxili8ikes me to 8ema mou.....me voithisan polu afta pou m grapse k oxi den epimeno akoma an k ton thelo k eimai eroteumeni mazi tou gt dn thelo na xero pos einai mazi m apo xorki k oxi epeidi me noiazete k me thelei.....apla kathe mera m einai pio duskoli gt ton exo mprosta m den mporo na ton exo dipla m k na xero pos den einai dikos m den mporo na me koitaei k na vlepo sta matia tou enan anthropo "psema"......den eixa voitheia apo kanena kontino m prosopo oloi m legan grapston k 8a kollisei alla afta einai vlakeis k na pou vrethikes ec na me voithiseis na me kaneis na ksefugo apo tin mayrila pou exo pesei..thelo na einai kala k as min eimaste mazi k skeftika afto pou m grapses ( Θα φύγεις εσύ και θα αφήσεις πίσω σου, έναν εγκλωβισμένο άνθρωπο) k oxi mono afto ola......na sai kala....
Αιθηρόη - aoratos-naos: Ευτυχία;
Ιδού! Τι να πω τώρα; Πιο όμορφη ολοκληρωμένη απάντηση δεν θα μπορούσες να πάρεις και την έδωσες η ίδια. Δεν θέλω να προσθέσω ούτε λέξη σε αυτά που είπες.
boubouka90:
Χαίρομαι τόσο μα τόσο πολύ! Εγώ σε ευχαριστώ λοιπόν! Σε ευχαριστώ που νιώθεις!
Και μην ανησυχείς. Όλα θα πάνε καλά. Και όλες αυτές οι επίπονες σχέσεις, στην ουσία μας προετοιμάζουν για να αντιμετωπίσουμε την μελλοντική σχέση της ζωής μας, με την χαρά που της αξίζει. Αρκεί να έχουμε τα μάτια ανοιχτά και να μην θέλξουμε μια παρόμοια κατάσταση. Και αυτό μπορούμε να το αποφύγουμε, όταν μέσα μας κάνουμε χώρο και δεν μεμψιμοιρούμε, αλλά προχωράμε με αισιοδοξία και σιγουριά.
Τα εμπόδια και τα λάθη, οι αποτυχίες και οι αργοπορίες, δεν αποτελούν μια μόνιμη κατάσταση, ένα τέλος, κακό σημάδι, ή μοίρα. Είναι το ερέθισμα για να διορθώσουμε κάτι και να το ανελίξουμε σε κάτι ανώτερο.
Λένε τα ετερώνυμα έλκονται. Εγώ θα πω το όμοιο έλκει το όμοιο.
Γίνε λοιπόν, αυτό που θέλεις και να φέρεις στην ζωή σου.
Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που άλλαξες την απόφαση σου!
| |
| | | Nenya
| Θέμα: Απ: Περί Καρδιάς και Σχέσεων Τρι 8 Μαρ - 14:28:35 | |
| Aggeliki Geia sas, elpizw na mporesetai na me voithisete. Pantreutika prin 2 xronia kai eimouna me ton sizigo mou gia 3 xronia prin pantreutoume. ( Eimai katikos tou Canada. ) Ta pigename para poly kala metaksi mas kai den diafonousame oute maloname sxedon pote. Merikoi apo tous gnostous tou mas legene 'perimenete na perasoune liga xronia kai ellate na ta poume meta an malonete h oxi'. Emeis tous apantousame oti den exoume logous na malonoume kai oti agapiomaste poly. H monh dyskolia pou eixame htane oi polles kontres apo tin oikogeneia tou kai merikous apo tous filous tou pou den thelane na exei sxesh...oxi mono me emena, alla me kamia kopela mallon. Eimaste kai oi dyo megaloi anthropoi, egw 49 kai ekeinos 50 kai pantreutikame arga stin zwh mas gia proth fora. H oikogeneia tou ton eixe san doulo, tous edine ta xrhmata tou kai tous ekane olla ta xatiria kai thelimata, opote eixane polla na xasoune me to na pantreuth...akoma kai tin periousia pou perimenane. Arxisane oi kontres prin ton gamo mas kai pisteua oti tha mas afinane isixous afou pantreutoume, ta pragmata ginane poly xeirotera meta ton gamo mas. Eixame sinexos paratirisis, grinies, parapona, thlefonimata se akataliles wres kai diafora alla. Ekeinos den hthele na tous stenaxoresei kai den elege pote tipota. Siga, siga arxisane oi kaugades kai polla alla provlimata metaksi mas. Telika, o sizigos pou elege oti me latreue kai den mporouse xoris emena, pige kai evgale xartia gia diazigio ton Aprilio pou mas perase. Oxi mono, alla to ekane me poly mystiko tropo giati den ematha egw tipota mexri pou hrthane ta xartia stis 14 Maiou. Mename mazi ollo ekeino ton kairo kai ferotane apsoga..isos kai kalytera apo pote, ekeino to diastima. Efyga egw apo to spiti mas otan pira ta xartia diazigiou kai epestrepsa sto spiti, stous goneis mou. Apo tote pigenoume ollo kai xeirotera. Exei pei polla psemata gia mena, exei kanei diafora kai ferete les kai eimai o xeiroteros exthros tou. Kapia stigmi epestrepse kai zitise na ta ksanavroume. Egw ton dextika kai ekana oti mporousa na vroume tin akri. Ekeinos mou elege sinexos pos h oikogeneia tou den tha me dexotane pote ksana kai tha sinexizane na dimiourgoune provlimata, meta mou zitise na ypograpsw xartia oti den tha exw kamia apetish apo ekeinon an xwrisoume ksana. Katalava tote oti to ekane gia na prostatepsei ta xrhmata tou, egine pali megalos kaugas alla meta ta vrikame. Ekeino to vradi me pige spiti stous goneis mou (mename akoma xoria) kai tin allh mera pire thelefono kai mou eipe oti den thelei na eimaste mazi. Twra perimenoume na pame sto dikastirio gia na vgei to diazigio. Den exoume paidia (eutixos h dystixos?). Den mporw na katalavw pos ftasame se auto to simeio. Exw skeftei isos na mas exoune kanei kati. Edw kai dyo mines peripou diavazw tin proseuxi tou Agiou Kyprianou alla den exw dei kamia veltiosei stin sxesh mas. Den mporw na pistepsw oti olla auta exoune simvei se emas kai oti that xwrisoume... kai teleiose h agaph pou eixame o enas gia ton allo. H alitheia einai oti, meta apo olla auta egw ton agapaw kai ton thelw akoma. Ti mporeite na me simvoulepsete?
Euxaristw poly gia ton xrono sas.
Aoratos naos Καλή μου Αγγελική...
Στεναχωριέμαι πολύ όταν ακούω τέτοιες ιστορίες...
Και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά.
Και λυπάμαι βαθιά...
Δεν γνωρίζω αν σας έκαναν κάτι...
Και θεωρώ πως δεν έχεις βρει περίεργα αντικείμενα, που θα δήλωναν μια όποια ύποπτη πράξη μαγείας, διότι δεν αναφέρεις κάτι σχετικό.
Και θα τολμούσα να πω, μακάρι να μπορούσα να σου πω κάτι τέτοιο, διότι ξέρω πόσο πιο... λιγότερο απογοητευτικό θα ήταν για σένα, μια τέτοια επιβεβαίωση.
Παρ όλο που κι αυτό που λέω, είναι πέρα για πέρα λάθος να το εκφράζω.
Το γεγονός είναι, πως είναι ήδη αρκετή η παρέμβαση όλων των υπολοίπων, για να σας καταστρέψουν αυτό που προσπαθήσατε να δημιουργήσετε.
Διότι αυτός ο άνθρωπος, είχε προ πολλού παραδώσει τα κλειδιά της ζωής του στους υπόλοιπους.
Και όσο εκείνοι αισθάνονται ότι κινδυνεύουν να χάσουν όσα είχαν, με την εμφάνιση άλλου προσώπου, θα συμπεριφέρονται και θα λειτουργούν το ίδιο.
Το γεγονός είναι, πως για να φτάσει στον γάμο μαζί σου και μάλιστα μετά από τόσα χρόνια εργένικης ζωής, σημαίνει πως σε αγάπησε πολύ. Κι αυτό δεν τελειώνει έτσι εύκολα. Και για να είμαι ακριβής, δεν θα αλλάξει, παρ όλη την απογοητευτική συμπεριφορά του.
Όμως...
Η συνήθεια είναι πολύ ισχυρή αλυσίδα. Χρόνια έχει αυτούς τους ανθρώπους μέσα στην ζωή του. Έχει ποτιστεί από αυτούς. Δεν είναι εύκολο να απομακρυνθεί έτσι ώστε να πάψουν να τον επηρεάζουν.
Και ο φόβος; Επίσης εχθρός σου. Διότι φοβάται.
Δεν φοβάται μην του κάνουν κακό. Δεν λέω αυτό.
Φοβάται μην τους απογοητεύσει, φοβάται μην φύγουν από την ζωή του, φοβάται μην τυχόν κι έχουν δίκιο, φοβάται τι θα πουν όλοι οι άλλοι αν αδιαφορήσει, φοβάται την αλλαγή κι ας την επιχείρησε, φοβάται να απαγκιστρωθεί.
Κάποιος που έχει συνηθίσει στο κλουβί, όταν του ανοίξεις την πόρτα, θα βγει για λίγο έξω, θα κοιτάξει γύρω του και θα θαυμάσει, θα κλάψει και μετά θα ξαναμπεί μέσα, στην ασφάλεια που του δίνει η συνήθεια.
Ξέρεις...
Από κάποια ηλικία και μετά, οι άνθρωποι φοβούνται να κάνουν αλλαγές. Δεν μπορούν να τις χειριστούν εύκολα και ιδίως οι άνθρωποι που είναι αδύναμοι. Διότι θα ήταν ψέμα αν σου έλεγα, πως ο άνθρωπος δεν είναι αδύναμος.
Και μην θαρρείς πως δεν το ξέρει ή δεν υποφέρει. Απλά προσπαθεί να αποφύγει την όποια σκέψη και παραδοχή σε αυτό, διότι τότε θα πρέπει να κάνει κάτι. Και δεν μπορεί να κάνει κάτι τώρα. Τα «πρέπει» που συγκροτούσαν την ζωή του ως τώρα, έχουν ποτίσει βαθιά την ζωή του.
Και έτσι, αφήνεται να πεισθεί από τα όποια λεγόμενα τους. Διότι πολύ απλά, δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει.
Η επιλογή, είναι δική σου.
Αν πραγματικά τον θέλεις στην ζωή σου, θα πρέπει να κάνεις αυτές τις ενέργειες που απαιτούνται, ώστε να μην νιώσουν οι υπόλοιποι ότι κινδυνεύουν να χάσουν τον... «οικονομικό ευεργέτη τους»! Και όπως καταλαβαίνεις, αυτό δεν μπορεί να γίνει με λόγια μόνο. Θέλουν και χαρτιά. Ειδάλλως δεν πρόκειται να ησυχάσουν ποτέ!
Θα πρέπει όμως πάντα να έχεις κατά νου, πως ίσως δεν θα πάψουν να εισβάλλουν στην ζωή σας. Διότι τίποτα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί την ηρεμία σου - σας.
Και θα πρέπει επίσης να είναι εις γνώση σου, πως δεν θα είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα. Διότι μια τέτοια υποχώρηση, θα τους δώσει την εντύπωση της ισχύος και δεν ξέρεις ως που μπορεί να φτάσουν οι απαιτήσεις τους. Πόσο εύκολα μπορείς να γονατίσεις, αν χρειαστεί; Πόσο εύκολα μπορείς να ελίσσεσαι; Πόσο εύκολα μπορείς να δεχτείς, να παριστάνεις ή να δέχεσαι καταστάσεις που κάποιες στιγμές θα σου φαίνονται ταπεινωτικές;
Με λίγα λόγια... αντέχεις;
Αν ναι, δοκίμασε να κάνεις τις υποχωρήσεις σου. Και ποτέ δεν ξέρεις... Σιγά σιγά, με την αγάπη σου, την υπομονή σου και με έξυπνο χειρισμό, μπορείς να αλλάξεις περισσότερα πράγματα, από όσα μπορείς να ελπίζεις.
Αν όχι όμως... Τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.
Να του δώσεις να καταλάβει πως τον αγαπάς πολύ, αλλά δεν μπορείς να ζεις ούτε ταπεινωτικά, ούτε παρατηρώντας σιωπηλά να τον εκμεταλλεύονται. Άφησε τον πάλι, έτσι ακριβώς όπως τον βρήκες, μην πάρεις τίποτα απολύτως και αποχώρησε. Εάν τον αγαπάς.
Όπως και να έχει, ακολούθησε το ένστικτο σου. Δεν γνωρίζω αν συνυπολογίσει την λογική ή την καρδιά...
Αυτό που μπορώ να πω, είναι πως όποια κι αν είναι η επιλογή σου, να είσαι σίγουρη, έτοιμη και δυνατή.
Από εκεί και πέρα...
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και για τους δύο... Το εύχομαι με όλη μου την καρδιά!
Και ό,τι χρειαστείς, μην διστάσεις. Εδώ είμαστε...
Σε ευχαριστώ πολύ, που έδειξες εμπιστοσύνη και μίλησες.
Με πολύ αγάπη...
Neia Χαιρετε !!! ευχομαι να ειστε καλα ολοι στον Αοροτο Ναο! Αγγελικη συμφωνω με την Αιθηροη , και σου ευχομαι οτι κι αν αποφασισεις να κανεις να ειναι για καλο ολων σας. Θα ηθελα να εχεις αγαπη στην καρδια σου , παρα πικρα οτι κι αν γινει, και πιστη σε αυτο που θελεις να συμβει. Να εισαι καλα !!!!!
Aggeliki Kalhmera, thelw na pw ena megalo euxaristw gia ta kala sou logia Ai8hroh mou. An kai mou einai poly dyskolo na paradextw oti olla auta pou exoune ginei, ta epetrepsai kai ta prokalesai o anthropos pou agaphsa toso poly kai tha htane pio eukolo na risksw ti euthines se kati pou 'mas exoune kanei', kserw pos einai h alitheia.
Ta teleutea tria xronia htane poly dyskola gia mena. Ekana polles ypoxoriseis kai thisies, dextika polles prosvoles kai tapinosis, den vrika kamia antapokrish apo ton sizigo mou kai poso mallon apo tin oikogeia kai tous filous tou.
Egw tous dextika ollous, anoiksa to spiti mas kai tin aggalia mou se ollous, tous kalodextika kai tous frontisa me kathe tropo pou iksera kai sto telos mou ferthikane oloi tous me diprosopia kai kakia. As einai kala, den thelw na kratisw pikres kai kakies apenanti tous. Exw tin sinidisi mou katharh kai thelw na sinexisw etsi.
H alitheia einai oti den mporw na zisw me auto ton tropo zwhs. Einai kai o logos pou arxisane oi grinies kai oi kaugades metaksi emena kai ton sizigo mou. An dextw na zhsw kato apo tis apetisis pou eixe h oikogeneia tou antra mou, tha exana teleios ton sevasmo pros to atomo mou kai tote tha exana kai ton eauto mou.
Ena paradigma einai oti apopse, Savato vradi, ekeinos kanei babysit ta anipsia tou gia na vgoune eksw o aderfos tou kai h nifi tou. Einai kati pou to apetousane sixna...na kathomaste mesa emeis (niopantro zeugari) gia na pigenoune ekeinoi opou thelane. Den to zitousane pote, alla to apetousane kai den akougame pote ena euxaristw...kai o sizigos mou den evlepe tipota lathos se olla auta.
Den thelw na katalavete lathos, den exw provlima me to na kratousame emeis ta anipsia tou. Pragmatika ta exw agapish kai me agapoune kai ekeina emena...kserw oti akoma rwtane pou eimai. Polles fores ta vgazame eksw gia fagito, h cinema, h voltes kai pernousame poly kala. Einai kourastiko omos na exoune tin apetish na xalame emeis ta sxedia mas sinexos. Polles fores to mathena afou ta eixane taktopiisei metaksi tous xoris na kserw egw tipota.
Den mporw na aisthanomai sinexos oti kathomai kleismenh pisw apo mia vitrina kai vlepw tous allous na diaksedazoune kai na zoune tin zwh tous. Hthela na zisoume mazi tin zwh mas kai na tin diaskedasoume me ton sizigo mou. Opote, opos egrapses kalh mou Ai8hroh, kserw ti prepei na kanw...kai auto me stenaxorei para poly. Ekeinos den tha alaksei tipota.
Me stenaxorei episis oti otan fygei h mhtera tou apo tin zwh, kai otan se poly liga xronia megalosoune ta anipsia tou kai den ton xreiazontai pia, tote tha meinei entelos monos kai den tha endiaferetai kaneis gia ekeinon.
Fovamai oti isos kai egw minw monh mou, afou stin hlikia pou vriskomai einai kai olo ligoteres oi pithanotites na ksanaftiaksw tin zwh mou. Kanoume tis epiloges mas...kai meta zoume me autes...
Euxaristw kai se sena Neia mou gia ta logia sou. Mou exete dosei ligo kouragio mesa se auth tin xamenh ypothesh.
Na eisaste panta kala kai kalh sas mera.
pan αγγελικουλα ζαχαρη αγγελικουλα μελι Καλημερα ,μακαρι να σε φωτισει ο ηλιος να ζεστανει την πικραμενη ψυχουλα σου ¨)) αν μου επιτρεπεις θα ηθελα να σου πω αυτο... κανε πισω και περιμενε.. και θα δεις οτι ο χρονος θα σε ανταμειψει μην αναλωνεσαι στις σκεψεις και στα γιατι,δεν αξιζει,το παρελθον ειναι για να το θυμομαστε αλλα οχι για να ζουμε συνεχεια στα λαθη του,ειναι για να τα διορθωνουμε κανε υπομονη, βρες κατι να απασχολεισαι τον ελευθερο χρονο σου και σε παρακαλω να μην ψαχνεις για αλλον συντροφο γιατι ο συντροφος σου θα γυρισει απλα θελει το χρονο του
Ο Τελειος Γαμος ..λεει, δεν υπαρχει ,πλαθετε
Να χεις υπομονη, να μην ζεις την καθε σου μερα με το ποτε θα επιστρεψει και αν..και τοτε θα δεις οτι θα επιστρεψει
Σ αγαπαμε πολυ ειθε να εχεις απεριοριστη υπομονη και να σου φυγει ο φοβος οτι θα μεινεις μονη σου γιατι κανενας δεν ειναι μονος του
Aoratos naos Αγγελική μου...
Τους λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους... δυστυχώς έχουν άγνοια της χαράς και της ευτυχίας. Μόνο στεγνή ικανοποίηση. Και λυπάμαι για τον τρόπο που θα ανακαλύψουν, πόσο πολύτιμη και ξεχωριστή ήσουν.
Ας είναι...
Αγγελική...
Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος... και αγαπάς το ίδιο υπέροχα...
Αυτό που μπορώ να σου πω (και θα ήθελα να το θυμάσαι), είναι πως... τέτοιες αγάπες, ανταμείβονται πλουσιοπάροχα... Τίποτα δεν γίνεται τυχαία γλυκιά μου... Τίποτα!
Πράξε σύμφωνα με αυτό που Είσαι...
Δεν θα το μετανιώσεις...
Και εύχομαι τρις, έτσι να συμβεί. | |
| | | Nenya
| Θέμα: Απ: Περί Καρδιάς και Σχέσεων Τρι 8 Μαρ - 14:30:05 | |
| Martia ..... - llini: eδωσα τον λογο μου οτι θα το κανω μια κι εξω οπως μου προτεινες εσυ Αιθηροη..εγω θα σου πω μονο οτι ειχα ολη τη θεληση προσπαθησα και επεσα απο τα συννεφα.δν θα πω πολλα δν εχω καν το κουραγιο.νιωθω ενα με το πατωμα ενα οχι κουρελι αλλα ενα ενα κορδονι απο το κουρελι..δν σημαινει οτι δν εχω αυτοεκτιμηση σημαινει οτι δν θελω τιποτα αυτη τη στιγμη μονο να σηκωθω απ τον πατο που εχω φτασει.μου ειπε οτι του δημιουργω προβλημα..και εστειλα μονο ενα μνμα.δν ειναι τραγικο?ορκιζομαι να μην ξαναπισταψω κανεναν αλητη ξευτιλα τρισαθλιο βλαχο αντρα αλλη φορα!!ως εδω,να παει στα κομματια ο ξευτιλας ο αχρηστος με το γελοιο κορμι κ την βλαχικη προφορα,το γυφτακι.ρε συ Αιθηροη..επειδη το αδικο δν το αντεχω ειμαι σιγουρη οτι ειναι αδικο για μενα που δν εκανα σωστα το ξορκι ...ειναι λαθος κ δν θελω ν αφησω αυτη την εντυπωση ουτε σε μενα πανω απ ολα αλλα ουτε ....θα μπορουσα να κανω ενα λυσιμο σχετικο με ξορκια?ενα λυσιμο γενικο για διαφορα ξορκια η πρεπει αυτο το συγκεκριμενο?με χαλαει που λενε οτι πολλες γυναικες ειναι που...ες..κ πολλες ειναι αυτες που μπορουν ν κρατησουν εναν αντρα κι ας ειναι κ μ......ας!!εγω γιατι ποτε δν το καταφερα?γιατι η μοιρα δν μου φερνει καποιον που ν με θελει ν τν θελω αλλα να συνεννοουμαστε κιολας?τι μπορει ν πληρωνω?ψαχνω σε λαθος μερη η ερχονται απο μονοι τους οι λιμουτσοι κ πεφτω μ τα μουτρα?να σημειωσω πως ποτε δν εβριζα ποτε!ακομα κι οταν ημουν εκτος οριων..ποτε δν ειναι αργα..παντα εκανα τ αντιθετα κ τι καταλαβα?αμαν πια..
Αιθηρόη - aoratos-naos: llini: Με διάφορους τρόπους προσπάθησα να σου πω να συνεχίσεις την ζωή σου. Για να το κάνεις αυτό, πρέπει να αρχίσεις να περπατάς. Εσύ είχες σταθεί και περίμενες. Δεν μπορούσα να σου πω αυτό, που έπρεπε να δεις μόνη σου. Ήθελες πράγματα που δεν ήταν για σένα.
Δεν είμαι ανόητη, γνωρίζω πως πονάει. Και πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, κανείς δεν είναι έξω από το χορό.
Θύμωσες μαζί του. Γιατί; Έχει δικαίωμα να υποστηρίζει, να αποφασίζει και να επιλέγει την ζωή και τον τρόπο που νομίζει και ταιριάζει με εκείνον.
Εσύ τι κάνεις; Αντί να αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου, περιμένεις άλλοι να το κάνουν για σένα. Άκου πως μιλάς για τον εαυτό σου. Ντράπηκες γιατί υποστήριξες τα αισθήματα σου και αποφάσισες να χειριστείς την ζωή σου και όσα ένιωθες.
Αν θέλεις να θυμώσεις με κάποιον, να το κάνεις με εσένα που αφήνεις την ζωή σου σε χέρια άλλων (αλλά να θυμώσεις λίγο!).
Μου άρεσε πάρα πολύ η ιστορία της kara με τους καρπούς και το δέντρο.
Να απαιτείς, να σου αξίζει αυτός που έχεις δίπλα σου. Να είσαι στην κορυφή του δέντρου και όχι πεσμένη κάτω περιμένοντας κάποιον να σε μαζέψει.
Θα πρέπει να δεχτείς πως αυτός ο νεαρός δεν σε αγαπάει. Γιατί απλά δεν μπορεί. Γιατί απλά δεν είσαι για εκείνον και αυτός για σένα.
Θυμήσου όλα όσα σου έχω πει τελευταία και αντί να λυπάσαι και να οργίζεσαι με τον εαυτό σου, να συνεχίσεις. Μόνο έτσι θα μικρύνεις την απόσταση που σε χωρίζει από την αληθινή αγάπη που περιμένεις. Αυτή είναι η απάντηση σε όλα σου τα γιατί.
Όσο για αυτές που αποκαλείς πουτάνες (οι λέξεις δεν έχουν τίποτα βρώμικο) και όλο το υπόλοιπο παραλήρημα του θυμού σου, όσο δικαιολογημένο και να είναι, δεν είναι στην κρίση σου ούτε στα δικαιώματα σου.
Και αυτά που θεωρείς άδικα: Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Αυτός που διεκδικεί κάτι που αξίζει, παίρνει κάτι ανάλογο. Οι υπόλοιποι που δεν αντέχουν, παίρνουν αυτά που αποστρέφεσαι.
Όσο για το ξόρκι σου... λύθηκε μην ανησυχείς.
Σου φαίνονται όλα άθλια τώρα; Έτσι είναι συνήθως. Όταν χτυπάς πονάς. Εσύ θα αποφασίσεις αν γίνεις πιο δυνατή από αυτό και θα βγεις πάλι έξω να λάμψεις και να κερδίσεις όσα σου αναλογούν και όσα σου αξίζουν.
Πάρε τον χρόνο σου. Και όλα θα πάνε καλά. Στο υπόσχομαι!
| |
| | | Nenya
| Θέμα: Απ: Περί Καρδιάς και Σχέσεων Τρι 8 Μαρ - 14:32:02 | |
| Φίλη Στις κοινωνίες μας δυστυχώς ο κόσμος εκπορνεύει πια το σώμα του, ενώνεται σεξουαλικά με ανθρώπους με τους οποίους δεν ταιριάζει, ή με ανθρώπους τους οποίους δεν αγαπά και δεν θα ήθελε για συντρόφους, για να μην μιλήσουμε για τα one night stands. Όμως το σεξ είναι ιερό και δεν μπορούμε να μοιραζόμαστε την ουσία του είναι μας με τον καθένα και με πολλούς διαφορετικούς συντρόφους. Αυτή η κατάσταση συμβαίνει λόγω ασυνειδησίας, ο κόσμος δεν έχει την ευαισθησία να νιώσει ότι η σεξουαλική πράξη φέρνει ένωση σε πολλαπλά επίπεδα, και φυσικά δεν μπορούμε να ενώνουμε την ουσία μας με τον καθένα σαν τα ζώα. Η ενεργειακή φυσιολογία και τα chakras του ενός ενώνονται με τα chakras και τις ενέργειες του άλλου την ώρα του σεξ, που σημαίνει ότι παίρνουμε σκεπτομορφές, ενέργειες, ακόμα και αστρικές οντότητες που κουβαλά ο άλλος, ουσιαστικά δηλαδή παίρνουμε και κάρμα του άλλου ανθρώπου. Είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί να αναλάβει καν το δικό του κάρμα! Γι' αυτό και όσοι έχουν πολλές σεξουαλικές σχέσεις βιώνουν σύγχυση και χάνουν τον εαυτό τους, ακόμα και την ψυχή τους κάποιες φορές. ποιος συμφωνει με το παραπανω αρθρο; angels Εγω συμφωνω με το άρθρο! Ilia χμμμ δεν μπορω να καταλαβω γιατι αναφερουν τα ζωα μεσα στο αρθο....τα ζωα ειναι τα πιο ρομαντικα πλασματα οταν επιλεγουν συντροφο(τα περισσοτερα τουλαχιστον).Για μενα ειναι αλλο το σεξ κ αλλο το να κανω ερωτα με το ατομο που αγαπαω.Οχι δεν συμφωνω με το αρθο σε πολλα σημεια...αν κ ειμαι πολυ ρομαντικη. Aoratos naos Θα ήθελα αν είναι δυνατόν, όλο το άρθρο, καθώς επίσης ποιος και πού γράφει, για να εκφράσω σκέψη...
Λείπουν σημαντικά πράγματα...
Και είναι πράγματι διαφορετικό πράγμα, (σωστά, Ilia μου), να κάνεις έρωτα με τον άνθρωπο που αγαπάς, που ερωτοτροπείς συναισθηματικά και ψυχικά... και διαφορετικό να εκτονώνεις τις σεξουαλικές σου ορμές.
... σαν ζώα... Αναρωτιέμαι... ποιος καταστρέφει την φύση...
Περισσότερο επιθετικό τόνο, παρά συμβουλευτικό, έχει το συγκεκριμένο άρθρο. Αυτό είναι που με ενοχλεί...
Όσο για το ότι, με την σεξουαλική επαφή, μεταδίδουμε (ή παίρνουμε), όσα προαναφέρονται... ασφαλώς και δεν ισχύει κάτι τέτοιο!
Και οι άνθρωποι, από την στιγμή που βρίσκονται σε αυτό τον κόσμο, δείχνει πως και μπορούν και θέλουν να αναλάβουν το κάρμα τους.
Την ψυχή μας... δεν την χάνουμε. Την διαθέτουμε... Διαθέτουμε τον εαυτό μας...
Το πώς;
Κατά την ουσία και την μορφή του «χαρακτήρα» της ψυχής του, ο καθένας... Angels εγω γιατι δεν ειδα αυτο που ειδατε εσεις στο άρθρο.. ilia Συμφωνω απολυτα μαζι σου Αιθηροη... Aoratos naos Angel μου...
Το λες, σαν να θεωρείς πως έκανες λάθος...
Δεν είναι έτσι όμως...
Πιστεύω πως συμφώνησες διότι θεωρείς τον έρωτα κάτι ιερό, που δεν πρέπει να «σπαταλείται» χωρίς να υπάρχει ανάγκη έκφρασης και ανταλλαγής αγάπης. Και σε αυτό, δεν διαφωνώ μαζί σου...
Η ανάγκη για σεξ και εκτόνωση των ενεργειών του σώματος, υπάρχει όμως. Είναι μέρος της φύσης του. Και δεν πρέπει να το... δαιμονοποιούμε.
Είναι κάτι όμορφο...
Απλά...
Πρέπει να καταλάβουμε, πως το σεξ, δεν είναι υποκατάστατο της αγάπης. Και δεν μας χορταίνει συναισθηματικά. Στην ουσία, αυτό είναι που ψάχνουν οι άνθρωποι...
Και όχι διότι... συμπεριφέρονται σαν... ζώα.
Με ενοχλεί η ψυχρή κρίση χωρίς κατανόηση...
Ilia Οταν κανεις ερωτα με το ατομο που αγαπας νιωθεις την ζεστασια της καρδιας του κ αυτος νιωθει την δικη σου....ειναι το πιο μαγικο αποτελεσμα της αγαπης...αυτο ζηταμε ολοι... Angels Σωστα! αλλα αυτο δεν λεει το άρθρο.. Pan Ηρθα παλι..Γεια σας δεν ειμαι ακομα πολυ στα καλα μου,αλλα μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα καλυτερα.Σκεφτηκα πολυ ολο αυτο το διαστημα ,διαφορα πραγματα αλλα δεν τα χω βολεψει ακομα μεσα μου και το βλεπω πολυ δυσκολο να το καταφερω αυτο φετοςκαι ισως και του χρονου και ουτοκαθεξις.. Θα ηθελα ομως να μου επιτρεψετε να συμμετεχω και να πω την αποψη μου για το αρθρο.Συμφωνω απολυτα οτι το σεξ δεν ειναι ερωτας.για μενα ο ερωτας ειναι μια περιπλοκη διαδικασια και σε πολλα σημεια θα συμφωνησω με το αρθρο.Ο Ερωτας ερχεται ισως μια και μοναδικη φορα στην ζωη σου και ισως και ποτε σ αυτην την ζωη που διανυεις ,να μπορεσεις να εχεις μια μοναδικη ευτυχης στιγμη,Ερωτα. Ειναι κριμα μια τετοιου ειδους επαφη να επαναλαμβανεται γιατι τοτε ερχεται ο Νομος της Εντροπιας.Γι' αυτο η πρωτη φορα ειναι μια και μοναδικη και συχνα μη επαναλαμβανομενη.Ο σκοπος της κατα την δικη μου παντα αποψη,ειναι να ανοιξουν νεα πεδια στην σκεψη.Να συνηδειτοποιησει το μυαλο την κατασταση και πως αυτη εχει ωστε να μπορει αν οχι επακριβως να την επαναλαβει,τουλαχιστον να την προσεγγισει Σας αγαπω και σας σκεφτομαι Φίλη Η ενεργειακή φυσιολογία και τα chakras του ενός ενώνονται με τα chakras και τις ενέργειες του άλλου την ώρα του σεξ, που σημαίνει ότι παίρνουμε σκεπτομορφές, ενέργειες, ακόμα και αστρικές οντότητες που κουβαλά ο άλλος, ουσιαστικά δηλαδή παίρνουμε και κάρμα του άλλου ανθρώπου. Είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Αυτη η φραση μου κεντρισε το ενδιαφερον δεν μπορει να ειναι τελειως αβασιμο ομως δεν ξερω μεχρι ποιου βαθμου και σε ποιες συνθηκες συμβαινει κατι τετοιο .μια ανταλαγη γινεται αφου μαλιστα το μισο μας μισο ειναι ενεργειακο σιγουρα να ειστε παντα καλα Nenya Καλημέρα! Προσωπικά το βρίσκω ολίγον τραβηγμένο από τα αυτιά... Με την ίδια λογική μία απλή χειραψία ή μία απλή αγκαλιά θα είχε τα ίδια αποτελέσματα. Εξάλλου τόσος κόσμος στον πλανήτη κάνει πραγματικά κόπο για να ανοίξει τα chakras του. Οπότε δεν θεωρώ ότι είναι τόσο απλό. Και αν ήταν όλων μας τα chakra ανοιχτά σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά... Όσων αφορά το κάρμα κτλ ας μην ξεχνάμε ότι έλκουμε ανθρώπους που σε κάποια σημεία είναι καθρέφτες μας ή ανθρώπους που με κάποιο τρόπο μας συμπληρώνουν και μας παρακινούν να διδαχθούμε πράγματα. Ωστόσο επειδή οι σκέψεις μας διαμορφώνουν την πραγματικότητά μας, αν κάποιος θεωρήσει ότι θα επηρεαστεί ίσως ο ίδιος να προκαλέσει μία σειρά γεγονότων και να επηρεαστεί... Τέλος όσων αφορά τα ζωάκια, αυτά συνήθως-φυσιολογικά δρουν ενστικτωδώς και ακολουθούν ένα συγκεκριμένο κύκλο ζωής που απώτερο σκοπό έχει την αναπαραγωγή και τη διαιώνιση του είδους... Φίλη κ πώς θα βρεις αυτή..την αγάπη αν δεν ανοιχτείς να γνωρίσεις ανθρώπους? γιατί αν κατάλαβα καλά μας οδηγείς την σκέψη μας να πάμε να το ράψουμε.Να κλείσουμε κ τη μύτη μας γιατί έχει μικρόβια εκεί έξω κ άλλες ύποπτες ενέργειες κ να σκάσουμε να ησυχάσουμε. Με όλο το σεβασμό στο χώρο κ χίλια συγνώμη. Nenya Συγνώμη επειδή δεν κατάλαβα μπορείς να το αναλύσεις λίγο περισσότερο? Ποιος οδηγεί την σκέψη? Ευχαριστώ! Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο άρθρο... Giorgos Mouratidis ne ke ego Φίλη Το πρόβλημα του σεξ Στην εποχή μας ο κόσμος είναι υπερβολικά εστιασμένος στο σεξ. Το να χρησιμοποιεί ο ένας τον άλλον για την ευχαρίστησή του, όχι μόνο δεν θεωρείται αναξιοπρέπεια και τραγικότητα, αλλά απ'τους περισσότερους ενθαρρύνεται κιόλας σαν κάτι το cool και σαν κάτι άξιο θαυμασμού. Αυτός που κάνει σεξ πιο συχνά είναι ο πιο high και μάγκας τύπος, ενώ όσοι δεν έχουν συχνές σεξουαλικές σχέσεις ντρέπονται κιόλας... Ας συνέλθουμε όμως. Το σεξ υπάρχει για ένα λόγο, για τη δημιουργία - δημιουργία σε πολλαπλά επίπεδα, στο σωματικό (παιδιά) και στα ψυχικοπνευματικά επίπεδα. Η εστίαση στο σεξ σαν η βασική πηγή ευχαρίστησης, δείχνει πόσο ο άνθρωπος είναι αποκομμένος από τη Πηγή, από το Θεό, καθώς η ένωση με το Θεό είναι χιλιάδες φορές πιο ευδαιμονική από την σεξουαλική εμπειρία. Η αποκοπή αυτή λοιπόν φέρνει την 'ανάγκη' για βαμπιρισμό, μέσα απ' το σεξ, το φαγητό, τις σχέσεις και τις απολαύσεις γενικά. Ας αναρωτηθούμε λοιπόν, είναι ο άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας ο κατάλληλος για να δημιουργήσουμε; Πρώτα απ' όλα, είναι κατάλληλος για να κάνουμε παιδιά μαζί του και να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί αφού κάνουμε τα παιδιά; Τι θα γίνει στην περίπτωση που υπάρξει μια εγκυμοσύνη κι ένα παιδί από ατύχημα; Αξίζει να φέρουμε κατ' αυτό τον τρόπο ένα παιδί στο κόσμο, σαν 'ατύχημα'; Θα θέλαμε εμείς να είμαστε το προϊόν ενός τέτοιου 'ατυχήματος'; Έχουμε το δικαίωμα να καταστρέφουμε άλλες ζωές επειδή εμείς αναζητούμε λίγη ηδονή; Ο κόσμος νομίζει ότι αν δεν 'εκτονωθεί' σεξουαλικά θα πάθει κάτι, θα χάσει την ισορροπία του. Όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, γιατί με το σεξ ο άνθρωπος βιώνει ευχαρίστηση την οποία μετά αναζητά ξανά και ξανά και χάνει έτσι την ισορροπία του. Ενώ αν υπάρχει αγνότητα και το άτομο δεν μπει σε σεξουαλικές σχέσεις μέχρι να βρει τον κατάλληλο σύντροφο, αυτοί οι πειρασμοί δεν θα υπάρχουν. Η αγνότητα όμως έχει γίνει δυστυχώς 'ντεμοντέ', ενώ είναι κάτι αξιοθαύμαστο. Και εδώ αγνό δεν εννοούμε τον άνθρωπο που αναγκαστικά λόγω συνθηκών δεν κάνει σεξ ενώ θα ήθελε, αλλά τον άνθρωπο που επιλέγει να μείνει καθαρός από βαμπιρισμούς, τον άνθρωπο που δεν παίρνει μέρος στις κατεστημένες συμπεριφορές, και το βασικότερο, τον άνθρωπο που έχει επιλέξει την Πηγή σαν την κύρια τροφή του κι έτσι όχι μόνο δεν χρειάζεται άλλες απολαύσεις αλλά τον 'κατεβάζουν' κιόλας αυτές οι απολαύσεις. Στις κοινωνίες μας δυστυχώς ο κόσμος εκπορνεύει πια το σώμα του, ενώνεται σεξουαλικά με ανθρώπους με τους οποίους δεν ταιριάζει, ή με ανθρώπους τους οποίους δεν αγαπά και δεν θα ήθελε για συντρόφους, για να μην μιλήσουμε για τα one night stands. Όμως το σεξ είναι ιερό και δεν μπορούμε να μοιραζόμαστε την ουσία του είναι μας με τον καθένα και με πολλούς διαφορετικούς συντρόφους. Αυτή η κατάσταση συμβαίνει λόγω ασυνειδησίας, ο κόσμος δεν έχει την ευαισθησία να νιώσει ότι η σεξουαλική πράξη φέρνει ένωση σε πολλαπλά επίπεδα, και φυσικά δεν μπορούμε να ενώνουμε την ουσία μας με τον καθένα σαν τα ζώα. Η ενεργειακή φυσιολογία και τα chakras του ενός ενώνονται με τα chakras και τις ενέργειες του άλλου την ώρα του σεξ, που σημαίνει ότι παίρνουμε σκεπτομορφές, ενέργειες, ακόμα και αστρικές οντότητες που κουβαλά ο άλλος, ουσιαστικά δηλαδή παίρνουμε και κάρμα του άλλου ανθρώπου. Είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί να αναλάβει καν το δικό του κάρμα! Γι' αυτό και όσοι έχουν πολλές σεξουαλικές σχέσεις βιώνουν σύγχυση και χάνουν τον εαυτό τους, ακόμα και την ψυχή τους κάποιες φορές. Βέβαια από πολλούς θα τεθεί το ζήτημα ότι αναγκάζονται να αλλάζουν συντρόφους γιατί βλέπουν ότι δεν ταιριάζουν ή δεν αντέχουν κάποιες ποιότητες του άλλου, ή βαριούνται ο ένας τον άλλον (αφού πρώτα έχουν βαμπιρίσει για τα καλά ο ένας τον άλλον) κλπ. Το θέμα όμως των σχέσεων έχει να κάνει σε τεράστιο βαθμό με αυτό που λέμε προβολή, δηλαδή προβάλλουμε στους άλλους δικά μας εσωτερικά θέματα και μπλοκαρίσματα. Αν όμως αγωνιστούμε να μεταμορφωθούμε, να γίνουμε άνθρωποι χωρίς εγωισμό, άνθρωποι που αγαπούν και υπηρετούν ειλικρινά και ανιδιοτελώς, τότε και η σχέση μας θα μεταμορφωθεί και ο άλλος άνθρωπος θα μας φέρεται ισορροπημένα. Όσο για την ομοφυλοφιλία, είναι προφανές ότι ένα ομοφυλοφιλικό ζευγάρι δεν μπορεί να κάνει παιδιά και δεν μπορεί και να δημιουργήσει νέα πράγματα και στα ψυχικά πεδία, επειδή τα δυο άτομα είναι της ίδιας πολικότητας. Το ομοφυλοφιλικό σεξ δεν είναι ΚΑΝ σεξ, αφού σεξ σημαίνει ένωση. Οπότε ένωση με τι στη συγκεκριμένη περίπτωση; Το ομοφυλοφιλικό σεξ είναι αποτέλεσμα αστρικών κατοχών καθαρά, είναι ένας εξαναγκασμός του σώματος να κάνει πράγματα αφύσικα και τεχνητά. Είναι καιρός λοιπόν να δούμε το σεξ γι' αυτό που είναι, να δούμε τα πράγματα καθαρά και όχι υπό την επήρεια των χαμηλών μας ενστίκτων και των αστρικών οντοτήτων που μας κατέχουν και που θέλουν να τραφούν μέσα από δικές μας συνήθειες και πράξεις. Είναι καιρός να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τους ανθρώπους και να πάρουμε την ευθύνη του εαυτού μας, να αναλάβουμε την ενέργειά μας και την kundalini μας, αντί να περιμένουμε να μας 'θρέψουν' και να μας 'γειώσουν' οι άλλοι. υπογραφει η elenastral Magissoula-Aρισταια Έγώ πάλι συμφωνώ με Αιθηρόη και δαγκωτό και με την Ιλια και την νενυα και με την φιλή ναμπερ 2. Αντζελίνα μου μην μου σκας! Φιλούκια!!!! Φίλη Το πρόβλημα του σεξ Στην εποχή μας ο κόσμος είναι υπερβολικά εστιασμένος στο σεξ. Το να χρησιμοποιεί ο ένας τον άλλον για την ευχαρίστησή του, όχι μόνο δεν θεωρείται αναξιοπρέπεια και τραγικότητα, αλλά απ'τους περισσότερους ενθαρρύνεται κιόλας σαν κάτι το cool και σαν κάτι άξιο θαυμασμού. Αυτός που κάνει σεξ πιο συχνά είναι ο πιο high και μάγκας τύπος, ενώ όσοι δεν έχουν συχνές σεξουαλικές σχέσεις ντρέπονται κιόλας... Ας συνέλθουμε όμως. Το σεξ υπάρχει για ένα λόγο, για τη δημιουργία - δημιουργία σε πολλαπλά επίπεδα, στο σωματικό (παιδιά) και στα ψυχικοπνευματικά επίπεδα. Η εστίαση στο σεξ σαν η βασική πηγή ευχαρίστησης, δείχνει πόσο ο άνθρωπος είναι αποκομμένος από τη Πηγή, από το Θεό, καθώς η ένωση με το Θεό είναι χιλιάδες φορές πιο ευδαιμονική από την σεξουαλική εμπειρία. Η αποκοπή αυτή λοιπόν φέρνει την 'ανάγκη' για βαμπιρισμό, μέσα απ' το σεξ, το φαγητό, τις σχέσεις και τις απολαύσεις γενικά. Ας αναρωτηθούμε λοιπόν, είναι ο άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας ο κατάλληλος για να δημιουργήσουμε; Πρώτα απ' όλα, είναι κατάλληλος για να κάνουμε παιδιά μαζί του και να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί αφού κάνουμε τα παιδιά; Τι θα γίνει στην περίπτωση που υπάρξει μια εγκυμοσύνη κι ένα παιδί από ατύχημα; Αξίζει να φέρουμε κατ' αυτό τον τρόπο ένα παιδί στο κόσμο, σαν 'ατύχημα'; Θα θέλαμε εμείς να είμαστε το προϊόν ενός τέτοιου 'ατυχήματος'; Έχουμε το δικαίωμα να καταστρέφουμε άλλες ζωές επειδή εμείς αναζητούμε λίγη ηδονή; Ο κόσμος νομίζει ότι αν δεν 'εκτονωθεί' σεξουαλικά θα πάθει κάτι, θα χάσει την ισορροπία του. Όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, γιατί με το σεξ ο άνθρωπος βιώνει ευχαρίστηση την οποία μετά αναζητά ξανά και ξανά και χάνει έτσι την ισορροπία του. Ενώ αν υπάρχει αγνότητα και το άτομο δεν μπει σε σεξουαλικές σχέσεις μέχρι να βρει τον κατάλληλο σύντροφο, αυτοί οι πειρασμοί δεν θα υπάρχουν. Η αγνότητα όμως έχει γίνει δυστυχώς 'ντεμοντέ', ενώ είναι κάτι αξιοθαύμαστο. Και εδώ αγνό δεν εννοούμε τον άνθρωπο που αναγκαστικά λόγω συνθηκών δεν κάνει σεξ ενώ θα ήθελε, αλλά τον άνθρωπο που επιλέγει να μείνει καθαρός από βαμπιρισμούς, τον άνθρωπο που δεν παίρνει μέρος στις κατεστημένες συμπεριφορές, και το βασικότερο, τον άνθρωπο που έχει επιλέξει την Πηγή σαν την κύρια τροφή του κι έτσι όχι μόνο δεν χρειάζεται άλλες απολαύσεις αλλά τον 'κατεβάζουν' κιόλας αυτές οι απολαύσεις. Στις κοινωνίες μας δυστυχώς ο κόσμος εκπορνεύει πια το σώμα του, ενώνεται σεξουαλικά με ανθρώπους με τους οποίους δεν ταιριάζει, ή με ανθρώπους τους οποίους δεν αγαπά και δεν θα ήθελε για συντρόφους, για να μην μιλήσουμε για τα one night stands. Όμως το σεξ είναι ιερό και δεν μπορούμε να μοιραζόμαστε την ουσία του είναι μας με τον καθένα και με πολλούς διαφορετικούς συντρόφους. Αυτή η κατάσταση συμβαίνει λόγω ασυνειδησίας, ο κόσμος δεν έχει την ευαισθησία να νιώσει ότι η σεξουαλική πράξη φέρνει ένωση σε πολλαπλά επίπεδα, και φυσικά δεν μπορούμε να ενώνουμε την ουσία μας με τον καθένα σαν τα ζώα. Η ενεργειακή φυσιολογία και τα chakras του ενός ενώνονται με τα chakras και τις ενέργειες του άλλου την ώρα του σεξ, που σημαίνει ότι παίρνουμε σκεπτομορφές, ενέργειες, ακόμα και αστρικές οντότητες που κουβαλά ο άλλος, ουσιαστικά δηλαδή παίρνουμε και κάρμα του άλλου ανθρώπου. Είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί να αναλάβει καν το δικό του κάρμα! Γι' αυτό και όσοι έχουν πολλές σεξουαλικές σχέσεις βιώνουν σύγχυση και χάνουν τον εαυτό τους, ακόμα και την ψυχή τους κάποιες φορές. Βέβαια από πολλούς θα τεθεί το ζήτημα ότι αναγκάζονται να αλλάζουν συντρόφους γιατί βλέπουν ότι δεν ταιριάζουν ή δεν αντέχουν κάποιες ποιότητες του άλλου, ή βαριούνται ο ένας τον άλλον (αφού πρώτα έχουν βαμπιρίσει για τα καλά ο ένας τον άλλον) κλπ. Το θέμα όμως των σχέσεων έχει να κάνει σε τεράστιο βαθμό με αυτό που λέμε προβολή, δηλαδή προβάλλουμε στους άλλους δικά μας εσωτερικά θέματα και μπλοκαρίσματα. Αν όμως αγωνιστούμε να μεταμορφωθούμε, να γίνουμε άνθρωποι χωρίς εγωισμό, άνθρωποι που αγαπούν και υπηρετούν ειλικρινά και ανιδιοτελώς, τότε και η σχέση μας θα μεταμορφωθεί και ο άλλος άνθρωπος θα μας φέρεται ισορροπημένα. Όσο για την ομοφυλοφιλία, είναι προφανές ότι ένα ομοφυλοφιλικό ζευγάρι δεν μπορεί να κάνει παιδιά και δεν μπορεί και να δημιουργήσει νέα πράγματα και στα ψυχικά πεδία, επειδή τα δυο άτομα είναι της ίδιας πολικότητας. Το ομοφυλοφιλικό σεξ δεν είναι ΚΑΝ σεξ, αφού σεξ σημαίνει ένωση. Οπότε ένωση με τι στη συγκεκριμένη περίπτωση; Το ομοφυλοφιλικό σεξ είναι αποτέλεσμα αστρικών κατοχών καθαρά, είναι ένας εξαναγκασμός του σώματος να κάνει πράγματα αφύσικα και τεχνητά. Είναι καιρός λοιπόν να δούμε το σεξ γι' αυτό που είναι, να δούμε τα πράγματα καθαρά και όχι υπό την επήρεια των χαμηλών μας ενστίκτων και των αστρικών οντοτήτων που μας κατέχουν και που θέλουν να τραφούν μέσα από δικές μας συνήθειες και πράξεις. Είναι καιρός να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τους ανθρώπους και να πάρουμε την ευθύνη του εαυτού μας, να αναλάβουμε την ενέργειά μας και την kundalini μας, αντί να περιμένουμε να μας 'θρέψουν' και να μας 'γειώσουν' οι άλλοι. υπογραγει η elenastral Magissoula-Aρισταια Εγώ με τον άντρα χρόνια τώρα του ρου ρου ρου! Και σχεδόν κάθε μέρα γιατί αυτόν δεν τον πιάνει με τίποτα η οικονομική κρίση %$#%$#^&%$&^%$ γαμώτο!!!! Αλλά αλλού νταλλού ο ένας από τον άλλον. ¨αντε να με κολλήσει καμια γρίπη κανα κρύωμα κου λου που! Αλλά τα διαβόλιαμου ακόμα δεν του ταχω κολλήσει. Κάποτε πήγαμε και σε ειδικό και κοιτάξαμε τις αύρες μας. Καμία σχέση. αν ειχε συμβει κατι τετοιο θα ηταν απο τα πρώτα που θα εντοπιζαν όλοι αυτοι οι ερυενητες. ολίγη σκέψη δεν βλάπτει. κι όσο για τα ζώα τι να πω. θεωρουμε λαθος την φυση; αλλα τθι λέω! καποιοι τα ξερουν όλα και καλυτερα κι απο την φυση. πως μου την δίνουν αυτοί! Πες μου κάτι βρε Αιθηρόη μου σε παρακαλώ πάρα πολύ γιατί έχω και τις πολύ ανάποδες μου αυτές τις μέρες!!!!!!! πες μου έτσι όπως μας βλέπεις όλους εμάς η μερικούς από εμάς μην τους βάλω όλους στονν ίδιο ντουρβά....... βλε΄πεις εσύ να αλλάζει ο κόσμος; απαπα! είμαι πολυ στρίτζο σήμερα. αλλά όχι πες μου σε παρακαλώ που αντι να παμε μπροστα πάμε πισω το κέρατο μου! άκου λέει να παρακολουθούμε την γειτωνια και οτι μας φαινετε περιεργο να ειδοποιούμε την αστυνομία! άσχετο αλλά τα έχω πάρει γενικώς! αντε όσες δεν έχουμε δουλειά πάρτε πλεχτό και στηθήτε στα μπαλκόνια!!!!!!!!!!!!!! Ωχ! τον άντρα μου ηθελα να πω! μην το δει και νομιζει αλλα ντάλλων και δεν αντέχω την μουρμούρα με τιποτα!!!!! Φίλη http://elenastral.webs.com/master%20hilarionΧαιρομαι αφανταστα με αυτο που βλεπω ..............διαλογο και ανταλαγη αποψεων για να βγαλουμε μια ακρη τελος παντων να ξερουμε τι μας γινεται με επιχειρηματα και λογικη να δουμε την αληθεια και να εχουμε τη δικη μας σωστη σταθερη αποψη για να μην πιανομαστε και κοροιδα στο κατω κατω απο τον καθε σχετικο και ασχετο Με προβληματιζει ομως αν η αρθρογραφος του εν λογο αρθρου εχει καποιο μερος της αληθειας .........η δεν γινεται η το χεις η δεν το χεις; | |
| | | Nenya
| Θέμα: Απ: Περί Καρδιάς και Σχέσεων Τρι 8 Μαρ - 14:34:12 | |
| vasso ag: Αιθερόη καλησπέρα.. Θα ήθελα να με συμβουλέψεις σε κάτι.. δεν έχει σχέση με τη μαγεία και με όλα αυτά που ασχολήσε στο site σου.. απλά για μένα ίσαι σαν τη μεγάλη μου αδελφή ή τη μητέρα που πότε δεω είχα(γιατί η μητέρα μου, δεν κάθεται να με ακούσει και αν κάτσει οι συμβουλές της δεν θα είναι καθόλου αμερόληπτες).
Γι αυτο θα ηθελα να με συμβουλέψεις εσυ σε κατί...
Εδώ και ενα χρονο είμαι με εναν ανθρωπο.. ειμαι 18 και ειναι 32 αλλα παρα πολυ καλο παιδι και με αγαπαει απιστευτα πολυ.. πριν απο μενα ειχε μια πολυ κακη εμπειρια απο γυναικα και για 1,5 χρονο ειχε κλειστει στον εαυτο του μεχρι που με γνωρισε...Τωρα η ζωη του μου λεει πως ειναι πολυ ομορφη και οτι τον κανω πολυ ευτυχισμενο και εγω τον αγαπαω..και εχουμε κανει ονειρα να μεινουμε μαζι να παντρευτουμε...
Εγω ομως ειμαι 18 και στη σχολη γνωρισα ενα αλλο παιδι και τον ερωτευτηκα,χωρις να το καταλαβω... με το αλλο παιδι δεν εχουμε κανει τιποτα..ημαστε απλα σε μια κοινη παρεα..δεν εχω εκδηωσει τιποτα..και δεν εχει κανει και αυτος τιποτα.
Τι θα κανω Αιθεροη?? Ειμαι σε μια πολυ ασχημη θέση.. Δεν μπορω να ζητησω απο τον φίλο μου, να χωρισππυμε..γιατί ξέρω οτι θα τον πληγώσει.. Δεν μπορω ομως και να είμαι ετσι,οταν συνεχεια σκεφτομαι τον αλλο..γιατί ετσι κοροιδεύω τον φιλο μου... τι Θα κανω Αιθερόη.. σε παρακαλώ πες μου απλά μια γνώμη σου....
Και όποιος άλλος αν θέλει...θα χαρώ να ακούσω κάποια άποψη... Πραγματικα δεν ξέρω τι να κάνω....
Αιθηρόη - aoratos-naos: Vasso ag: Κατ αρχήν θα μου άρεσε πάρα πολύ, αν με έβλεπες ως φίλη.
Πολύτιμο αγαθό η φιλία!
Άκουσε με...
Δεν είναι εύκολο για μια μητέρα, όταν συζητάει με το παιδί της, να είναι τελείως αμερόληπτη. Δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός, ότι μιλάει με το παιδί της και ότι η άποψη της έχει βαρύτητα. Ανησυχεί, νοιάζεται και λειτουργεί σύμφωνα με αυτά που θεωρεί σωστά και έχει μάθει. Τι σίγουρο είναι, πως δεν θα σου πει ψέματα και πως θα δώσει την καλύτερη δυνατή γνώμη. Διότι εκείνη την ενδιαφέρει να είναι το παιδί της καλά.
Μην την υποτιμάς. Απλά κατανόησε την θέση της ως μητέρα και τον χαρακτήρα της ως προσωπικότητα.
Άλλωστε το γεγονός, πως νοιάζεσαι και θέτεις ένα τέτοιο θέμα και προβληματισμό, δείχνει πως ως τώρα δεν έχει κάνει λάθος στο τρόπο που σου έχει δώσει κάποιες βάσεις.
Από εκεί και πέρα...
1) Είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Εάν το κάνεις αυτό, τότε θα γνωρίζεις και τι πρέπει να κάνεις.
2) Εάν είσαι με τον άνθρωπο αυτόν από αγάπη, τότε υπάρχει κάτι σωστό κι αμοιβαίο σε αυτή την σχέση. Εάν μείνεις από οίκτο όμως, θα είναι λάθος κι άδικο και για τους δυο σας.
3) Αν έχω καταλάβει σωστά, εκείνη η γυναίκα δεν του φέρθηκε σωστά και πληγώθηκε. Το πιο πιθανό είναι, συν όλα τα άλλα, να μην ήταν ειλικρινής μαζί του. Η αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι, αν μη τι άλλο, είναι η Αλήθεια. Έλλειψη εμπιστοσύνης δημιουργείται στους ανθρώπους, με το ψέμα. Και είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω.
Βεβαιώσου για τα αισθήματα σου. Δώσε λίγο χρόνο. Όχι πολύ όμως, διότι ρισκάρεις να συμβεί κάτι που θα σε εκθέσει απέναντι του. Και είμαι σίγουρη πως δεν το θέλεις! Εάν τώρα μπαίνεις σε αμφιβολίες, διότι παρουσιάστηκε κάτι άλλο στη ζωή σου, φαντάσου τι θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον και δεν μπορώ να σου πω, ότι δεν θα είναι πιο δύσκολα τότε.
Η επιλογή είναι δική σου. Δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις.
Αυτό που μπορώ όμως να σου πω, είναι πως για να είσαι με έναν άνθρωπο και να πάρεις μια σημαντική απόφαση, όπως αυτή του γάμου, θα πρέπει να νιώθεις και να είσαι βέβαιη ότι αυτόν τον άντρα, τον θέλεις ολοκληρωτικά. Αν μπορείς να πεις «Για αυτόν τον άνθρωπο, είμαι έτοιμη και μπορώ να δώσω τα πάντα αδιαφορώντας για το κόστος!», τότε έχεις την απάντηση που ζητάς.
Στην κόρη μου έχω πει το εξής: «Ζήσε την ζωή σου προσπαθώντας να γίνεις ευτυχισμένη χωρίς να φοβάσαι προσωπικό κόστος και κάνοντας ό,τι μπορείς για να μετανιώνεις λιγότερο. Ό,τι κάνεις, κάνε το με συνείδηση. Και ό,τι νιώθεις, να είναι αυθόρμητο.». Διότι όταν καθοδηγούμε τα αισθήματα μας, τότε κάπου δεν υπάρχει αλήθεια.
Ξέρεις... τα λάθη που δεν μετανιώνουμε, είναι αυτά, που τα πράττουμε μέσα από μια επιλογή μας, που ήταν ανάλογη των όσων είμαστε και νιώθουμε.
Και δείξε εμπιστοσύνη στην μητέρα σου. Σίγουρα δεν θα σου αρέσουν όλα όσα σου πει, αλλά σε γνωρίζει και θα σου δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Άλλωστε εσύ, ούτως ή άλλως θα κρατήσεις αυτά που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις και να δεις καλύτερα.
Όπως και να έχει, ό,τι και αν αποφασίσεις, φρόντισε να είναι η αλήθεια. Και μην ανησυχείς. Όλα θα πάρουν την σωστή τους θέση.
Ό,τι και αν κάνεις, να επιδιώκεις το καλύτερο...
| |
| | | Nenya
| Θέμα: Απ: Περί Καρδιάς και Σχέσεων Τρι 8 Μαρ - 14:35:06 | |
| Anna perasan pollaaaa arsenika apo ti zwi mou...kai OUTE ENAS dn eixe auto to kati.... kai omws..meta apo xronia to vrika st proswpo tou E... autos eixe oxi mono OLA osa i8ela...alla akoma perissotera! tn latrepsa apo tin prwti stigmi . . kai 3afnika mou zitise na teleiwsoume. . akoma dn exw katalavei to giati. . oute kai autos fainetai na 3erei . . ka8e mera upoferw kai autokatastrefomai. . ka8e mera tn 8elw olo kai pio polu . . mporw na tn kanw na ksanagurisei kai na meinei kollimenos mazi m? euxaristw ek tn proterwn
Nenya Καλησπέρα Άννα! Σίγουρα σου αξίζει κάποιος που να σε αγαπάει, να είναι ερωτευμένος μαζί σου, να σε σέβεται, να σε εκτιμάει και να ξέρει γιατί ξεχωρίζεις εσύ από τις υπόλοιπες κοπέλες. Και φυσικά να νιώθεις κι εσύ τα αντίστοιχα γι'αυτόν. Τώρα αν αυτός είναι ο Ε... μόνο ο χρόνος θα το δείξει. Από τη στιγμή που νιώθεις τόσο έντονα συναισθήματα θα ήταν καλό να βρεθείτε και να συζητήσετε ήρεμα για το πώς νιώθετε, τί σας απαχολεί, τί μεσολάβησε και τί ζητάει ο καθένας από τη σχέση σας. Αν υπάρχει αγάπη και ειλικρινή αισθήματα αξίζει να δώσετε χρόνο και ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση σας. Με αγάπη και εμπιστοσύνη όλα ξεπερνιούνται. Δεδομένου ότι έβαλες το μήνυμα σου κάτω από τη συγκεκριμένη θεματική ενότητα ήθελα να σου πω τα εξής: επειδή ακριβώς δεν ξέρεις πώς αισθάνεται δεν θα σου πρότινα σε καμία περίπτωση να κάνεις "οτιδήποτε" που θα παραβίαζε την ελεύθερη του βούληση για τους εξής λόγους: 1) ακόμη και αν στην αρχή μοιάζουν όλα να πηγαίνουν καλά και εκείνος να έχει κολλήσει μαζί σου αυτό δεν θα κρατήσει πολύ αν δεν σε αγαπάει και θα πρέπει να επαναλαμβάνεις τις σχετικές διαδικασίες ή θα τον χάσεις τελείως, 2) στην περίπτωση που εσύ κάποια στιγμή αλλάξεις γνώμη δεν θα ξέρεις τί να τον κάνεις αν εκείνος έχει μείνει κολλημένος μαζί σου, 3)πάρα πολύ σημαντικό: κάθε δράση έχει ΠΑΝΤΑ και μια αντίδραση και αν τον "αναγκάσεις" να νιώσει κάπως μετά εσύ σίγουρα θα το πληρώσεις με τρόπο που δεν θα σου αρέσει. Θα στραφεί δηλαδή αυτό που έκανες εναντίον σου και 4)σου αξίζει να νιώθεις ότι κάποιος αγαπάει εσένα γι'αυτό που είσαι και όχι επειδή τον ανάγκασες να σε αγαπήσει. Δεν σου αξίζει να ζεις με αυτή την αμφιβολία. Κάτι που θα σε βοηθήσει είναι να αγαπήσεις εσύ η ίδια περισσότερο τον εαυτό σου, να τον σέβεσαι περισσότερο και να μην "αυτοκαταστρέφεσαι"... και όλοι οι άλλοι θα ακολουθήσουν... Επίσης καλό θα ήταν να αποσύρεις την έντονη ενέργεια σου από πάνω του, να του δώσεις λίγο χώρο ώστε να μη νιώθει ότι τον πνίγεις και να είσαι και να φαίνεσαι δυνατή. Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο σου εύχομαι το καλύτερο για σένα!!! Ίσως να είναι αυτός ο άντρας της ζωής σου και να περνάτε απλά μία δύσκολη περίοδο. Ίσως πάλι να υπάρχουν πράγματα που τώρα δεν τα έχεις συνειδητοποιήσει και στην πραγματικότητα να μην σου ταιριάζει. Και ίσως στο μέλλον να είσαι με κάποιον άλλο πολύ περισσότερο ευτυχισμένη και ερωτευμένη που τώρα ούτε καν μπορείς να το φανταστείς. Όπως και να έχει να σκέφτεσαι θετικά, να σκέφτεσαι ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό -είτε θα γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλο είτε θα βρεις τον άνθρωπο με τον οποίο θα μοιράζεστε αμοιβαία αγάπη- και να αγαπάς και να προσέχεις τον εαυτό σου... Να είσαι πάντα καλά!!!
Angels συμφωνω!!!! | |
| | | Nenya
| Θέμα: Απ: Περί Καρδιάς και Σχέσεων Τετ 9 Μαρ - 3:41:32 | |
| Τεχνική υποστήριξη από "ψηλά" ή από "μέσα" :D
Τεχνική Υποστήριξη: Παρακαλώ, πως μπορώ να βοηθήσω; Πελάτης: Χμ... μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να εγκαταστήσω το πρόγραμμα που λέγεται "Αγάπη". Μπορείτε να με καθοδηγήσετε πώς να το κάνω; Τ.Υ. : Φυσικά μπορώ. Είστε έτοιμος να ξεκινήσουμε; Π: Είμαι λίγο άσχετος από τεχνολογία, αλλά ας προσπαθήσουμε. Τι πρέπει να κάνω; Τ.Υ.: Το πρώτο βήμα είναι να εντοπίσετε και να ανοίξετε το παράθυρο "Η Καρδιά μου". Μπορείτε να την εντοπίσετε; Π: Ναι, αλλά υπάρχουν άλλα τόσα προγράμματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή. Υπάρχει πρόβλημα να εγκαταστήσω το "Αγάπη" ενώ τρέχουν τα άλλα; Τ.Υ: Ποια προγράμματα τρέχουν τώρα; Π: Μισό λεπτό να δω... υπάρχει ένα που λέγεται "Παλιά Τραύματα", "Χαμηλή Αυτοεκτίμηση", ένα άλλο "Μνησικακία" και "Εκδίκηση". Τ.Υ.: Δεν υπάρχει πρόβλημα. Μόλις εγκαταστήσετε το πρόγραμμα 'Αγάπη', θα διαγραφούν βαθμιαία τα προγράμματα αυτά από το λειτουργικό σύστημα. Μπορεί να παραμείνουν στη μνήμη αλλά δεν θα εμποδίζουν τη λειτουργία άλλων προγραμμάτων. Το πρόγραμμα "Αγάπη" θα αντικαταστήσει το "Χαμηλή αυτοεκτίμηση" με μια άλλη ενότητα που λέγεται "Υψηλή αυτοεκτίμηση". Όμως, θα πρέπει να διαγράψετε οριστικά τα υπόλοιπα δύο προγράμματα: "Μνησικακία" και "Εκδίκηση". Αυτά τα δύο εμποδίζουν την εγκατάσταση του προγράμματος 'Αγάπη'. Π: Πως γίνεται να τα διαγράψω; Μπορείτε να μου πείτε; Τ.Υ.: Με χαρά. Πηγαίνετε με το ποντίκι στην οθόνη σας κάτω αριστερά, εκεί που λέει 'Εκκίνηση' και επιλέγετε το πρόγραμμα "Συγχώρεση" και κάνετε ένα κλικ. Επαναλάβετε τη διαδικασία όσες φορές χρειαστεί μέχρι να διαγράψετε τελείως τα δύο προγράμματα. Π: Α, ωραία! Έγινε κιόλας. Ώχ... όμως το πρόγραμμα "Αγάπη" ξεκίνησε μόνο του την εγκατάσταση. Είναι φυσιολογικό αυτό; Τ.Υ.: Ναι, αλλά να θυμάστε ότι έχετε μόνο τη πρώτη έκδοση του βασικού προγράμματος. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε με άλλες "Καρδιές" για να κάνετε αναβάθμιση. Π: Ωχ! Μου εμφανίζεται ένα μήνυμα λάθους που λέει: 'Error - Το πρόγραμμα δεν μπορεί να λειτουργήσει με εξωτερικές παρεμβάσεις'... τι είναι αυτό; Τ.Υ.: Μην ανησυχείτε. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα "Αγάπη" έχει φτιαχτεί για να τρέχει με εσωτερικές "Καρδιές" αλλά δεν έχει ακόμα τρέξει στη δική σας "Καρδιά". Σε μη-τεχνική γλώσσα, σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να αγαπήσετε τον εαυτό σας πριν είστε έτοιμος να αγαπήσετε τους άλλους. Π: Δηλαδή; Τι κάνω τώρα; Τ.Υ.: Κατεβάστε το πρόγραμμα "Αποδοχή εαυτού" και κάντε κλικ στα παρακάτω αρχεία: "Συγχώρεση εαυτού", "Συνειδητοποίηση της αξίας μου", "Αναγνώριση των ορίων μου". Π: Εντάξει, το έκανα. Τ.Υ.: Ωραία. Τώρα αντιγράψτε αυτά τα αρχεία στο βασικό σας φάκελο "Η Καρδιά μου". Το σύστημα θα διαγράψει οποιοδήποτε ασύμβατο αρχείο και θα επιδιορθώσει όλα τα λανθασμένα αρχεία. Επίσης, χρειάζεται να διαγράψετε τα "Αρνητική Κριτική", "Φλυαρία". Μετά πηγαίνετε στο Κάδο ανακύκλωσης και διαγράψτε τα οριστικά και από εκεί. Π: Έγινε. Ωπ!! O φάκελος "Η Καρδιά μου" αρχίζει να γεμίζει με νέα αρχεία. Τα "γαλήνη" και "πληρότητα" αντιγράφουν μόνα τους τα αρχεία στο φάκελο "Η Καρδιά μου". Είναι φυσιολογικό αυτό; T. Y.: Ναι. Αυτό δείχνει ότι το πρόγραμμα "Αγάπη" έχει εγκατασταθεί και ήδη τρέχει. Κάτι τελευταίο πριν κλείσουμε το τηλέφωνο. Το πρόγραμμα "Αγάπη" είναι free, δεν χρειάζεστε κωδικό ενεργοποίησης, γι' αυτό δώστε το σε όσους μπορείτε. Μπορεί να σας ανταποδώσουν μερικά καλά αρχεία για αναβάθμιση. Π: Σε ευχαριστώ, Θεέ μου.
Πηγή: Internet | |
| | | Nenya
| Θέμα: Απ: Περί Καρδιάς και Σχέσεων Τετ 9 Μαρ - 3:47:41 | |
| Αιθηρόη - aoratos naos
Η alterego αφιέρωσε ένα ποίημα και την ευχαριστώ όπως και όλους εσάς! Είναι ένα υπέροχο ποίημα γι΄ αυτό θα ήθελα να προσθέσκαι τους υπόλοιπους στίχους.
Το ποίημα λέγεται, Το κάλεσμα του εραστή:
Το Κάλεσμα του Εραστή"
Που είσαι αγαπημένη; Μήπως σ' εκείνο το μικρό παράδεισο, να ποτίζεις τα λουλούδια που σε κοιτάνε όπως τα βρέφη το στήθος της μάνας;
Ή μήπως στο δωμάτιό σου, όπου ο βωμός της αρετής στήθηκε προς τιμή σου και που σ' αυτόν προσφέρεις θυσία την ψυχή και την καρδιά μου;
Ή ανάμεσα στα βιβλία, γυρεύοντας ανθρώπινη γνώση ενώ είσαι γεμάτη ουράνια σοφία; Ω συντρόφισσα της ψυχής μου, που είσαι; Προσεύχεσαι στο ναό; Ή καλείς τη Φύση στο λιβάδι, λιμάνι των ονείρων σου;
Είσαι στις καλύβες των φτωχών, παρηγορώντας τους πονεμένους με τη γλύκα της ψυχής σου και γεμίζοντας τα χέρια τους με τη γενναιοδωρία σου; Είσαι το πνεύμα του Θεού παντού. Είσαι δυνατότερη απ' τους αιώνες.
Θυμάσαι τη μέρα που συναντηθήκαμε, όταν μας τύλιγε το φωτοστέφανο του πνεύματός σου; Και πλανούνταν γύρω μας οι Άγγελοι του Έρωτα δοξολογώντας τις πράξεις της ψυχής;
Θυμάσαι τα μονοπάτια και τα δάση που περπατούσαμε μ' ενωμένα τα χέρια, σφιχταγκαλιασμένοι σα να κρυβόμαστε μέσα στους ίδιους μας τους εαυτούς;
Θυμάσαι την ώρα που σ' αποχαιρέτησα και το αγνό φιλί σου πάνω στα χείλη μου; Εκείνο το φιλί που με δίδαξε ότι η ένωση χειλιών ερωτευμένων φανερώνει ουράνια μυστικά ανέκφραστα απ' τη γλώσσα. Ήταν η εισαγωγή σ' ένα μακρόσυρτο στεναγμό σαν την ανάσα του Παντοδύναμου που έκανε άνθρωπο το χώμα.
Εκείνος ο στεναγμός μ' οδήγησε στον πνευματικό κόσμο δείχνοντάς μου τη δόξα της ψυχής μου. Κι αιώνια εκεί θα μείνει μέχρι πάλι να ενωθούμε.
Θυμάμαι όταν με φίλαγες και με φίλαγες και δάκρυα έτρεχαν στα μάγουλά σου κι έλεγες: "Συχνά πρέπει να χωρίζονται τα γήινα σώματα για γήινους σκοπούς και χώρια να ζουν ο κόσμος τ' αναγκάζει. Μα ο Έρωτας κρατάει στα χέρια του το πνεύμα ενωμένο μέχρι να φτάσει ο θάνατος, να πάρει ενωμένες ψυχές.
Πήγαινε, αγαπημένε. Η Ζωή σε διάλεξε εκπρόσωπό της. υπάκουσέ την, γιατί είναι η Ομορφιά που προσφέρει στον πιστό της την κούπα της γλύκας της ζωής. Όσο για τη δική μου αδειανή αγκαλιά, η αγάπη σου θα 'ναι η παρηγοριά μου. Κι η θύμησή σου Αιώνιος Γάμος."
Που είσαι τώρα, άλλε μου εαυτέ; Είσαι ξύπνια μέσα στη σιωπή της νύχτας; Ας σου φέρνει ο καθάριος άνεμος τους χτύπους της καρδιάς μου κι όλη μου την αγάπη.
Χαϊδεύεις άραγε το πρόσωπό μου με τη θύμησή σου; Η εικόνα δεν είναι πια σωστή, γιατί η θλίψη έριξε τη σκιά της στην άλλοτε χαρούμενη έκφρασή μου.
Τα δάκρυα μάραναν τα μάτια μου που καθρέφτιζαν την ομορφιά σου και ξέραναν τα χείλια που γλύκαινες με τα φιλιά σου.
Που είσαι αγαπημένη; Ακούς το κλάμα μου πέρα απ' τον ωκεανό; Καταλαβαίνεις την ανάγκη μου; Γνωρίζεις πόσο μεγάλη είναι η υπομονή μου; υπάρχει στον άνεμο κάποιο πνεύμα για να σου φέρει την ανάσα της ετοιμοθάνατης νιότης μου; υπάρχει μυστική επικοινωνία ανάμεσα στους αγγέλους για να σου φέρει το παράπονό μου;
Που είσαι, όμορφο αστέρι μου; Το σκοτάδι της ζωής μ' έριξε στην αγκαλιά του. Η θλίψη με νίκησε. Πάρε το χαμόγελό σου στον ουρανό. Θα 'ρθει και θα με ζωντανέψει! Ανάσανε την ευωδιά σου στον άνεμο! Θα με στηρίξει!
Που είσαι, αγαπημένη; Ω, πόσο μεγάλη είναι η Αγάπη! Και πόσο μικρός εγώ!
Σας ευχαριστώ πολύ! Όλους σας! Δείξατε ότι μπορείτε να στέκεστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Και είδατε πως δεν είστε μόνοι. Δεν είστε μόνοι! Αρκεί να θέλετε να κοιτάξετε δίπλα σας.
| |
| | | Nenya
| Θέμα: Απ: Περί Καρδιάς και Σχέσεων Τετ 9 Μαρ - 3:51:52 | |
| tasia aithiroi m....thelo mia voitheia se parakalo para polu vlepontas afta pou egrapses stin eutuxia eniosa tin anagki na sou grapso imoun me ena paidi 1 xrono konta k agapiomastan polu........k apo enan egoismo k mono ta xalase ola to xero oti magapaei opos k ego k apla o egoismos tou den ton afinei na gurisei se emena..se parakalo mporeis na mou peis ti na kano gia na xana gurisei ton agapao para polu opos kai xero to idio kai aftos.....sygnomi an se zalizo alla thelo ti voitheia sou sos help me please..........
Αιθηρόη - aoratos naos Δεν με ζαλίζεις tasia. Μην το ξαναπείς. Κανείς δεν με ζαλίζει όπoια κι αν είναι η πρόθεση του. Και δεν το λέω για σένα αυτό.
Αν η αγάπη είναι αληθινή, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Ο εγωισμός είναι ένα εμπόδιο για τους ανθρώπους. Το γνωρίζω. Εξατμίζεται όμως. Δώσε λίγο χρόνο. Αν σε αγαπάει και έχει πάρει το μήνυμα της αγάπης σου, θα βρει τον τρόπο να γυρίσει. Όσο απίθανο κι αν σου φαίνεται τώρα πως θα γυρίσει, μην τρομάζεις. Στείλε του ένα από μήνυμα πως τον αγαπάς και πως σου λείπει. Τίποτα παραπάνω. Και άστο να δουλέψει. Οι εγωιστές έχουν άλλο χρόνο. Πίστεψε με όμως: Αν σε αγαπάει, θα γυρίσει. Το μήνυμα σου θα είναι η δικαιολογία στο να παρακάμψει τον εγωισμό. Εσύ να σκέφτεσαι απαλά. Μην γδέρνεις την καρδιά σου. Και όλα θα πάνε καλά. Δεν χρειάζεται να σου πω τίποτα άλλο. Έχω δει πολλούς εγωιστές. Δυσκολεύουν την αγάπη. Αλλά δεν ζουν χωρίς αυτήν. Εσύ να είσαι έτοιμη να τον παρηγορήσεις. Διότι όταν θα γυρίσει, θα έχεις στα χέρια σου ένα μωρό. Μέχρι να τον ξαναπιάσει ο εγωσιμός για κάτι άλλο. Και στο λέω με χαμόγελο. Είναι κακομαθημένα παιδιά οι εγωιστές, που στην ουσία αυτό που αναζητούν είναι αγάπη.
| |
| | | Nenya
| Θέμα: Απ: Περί Καρδιάς και Σχέσεων Τετ 9 Μαρ - 3:56:36 | |
| mikroyla ποσο χαιρομαι που μου απαντησες!!!!αμεσως με το που ηρθες.εισαι τοσο καλη!με λενε αγγελικη και θελω να σε ρωτησω κατι.δεν εχω δεσμο αυτο το καιρο.και συνεχεια φανταζομαι τον αντρα της ζωης μου.οταν αρχιζω και σκεφτομα διαφορα συνεχεια μου ερχονται εικονες στην φαντασια μιας μεγαλης αγαπης που ομως θα εχει ενα τελος οδυνηρο.πως εγω πεθαινω απο σοβαρη αρρωστια.και βλεπω εκεινον ποσο υποφερει αλλα δεν φευγει απο το πλαι μου.αυτο συμβαινει παντα καθε φορα που οραματιζομαι τον αντρα της ζωης μου.τι ειναι αυτο;βλεπω τι θα συμβει;ειναι παρελθον κατι απο αλλη ζωη;μπορω να κανω κατι για να αλλαξει;
Αιθηρόη - aoratos naos mikroyla: Όχι γλυκιά μου, δεν βλέπεις τι θα συμβεί. Αυτό που κάνεις, είναι να φαντάζεσαι μια ιστορία αγάπης με τραγικό τέλος, διότι δημιουργεί έντονα συναισθήματα και δύο τραγικούς ερωτικούς ήρωες.
Θέλεις να ζήσεις κάτι έντονο και μια αγάπη που δεν θα τελειώσει εξ αιτίας της συνήθειας. Εσύ την διακόπτεις πριν φτάσει σε αυτό το σημείο και διάλεξες αυτό τον τρόπο, όπου δεν υπάρχει προδομένος και απατημένος.
Σταμάτα το! Ξέρω βέβαια πως όλες οι αγάπες που τελείωσαν με θάνατο, δείχνουν δυνατές και ρομαντικές. Αλλά αυτό μόνο διότι δεν έκαναν τον κύκλο τους. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι αυτόν τον κύκλο. Μπορεί να μην προκαλέσεις με την σκέψη σου, έναν έρωτα που θα τελειώσει έτσι, αλλά σίγουρα θα βιώνεις σχέσεις που θα έχουν εμπόδια. Αυτό δεν το θέλεις. Έτσι;
Άφησε τον εαυτό σου να γνωρίσει και να βιώσει τον έρωτα, όμορφα, έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει να παρουσιάζει τον εαυτό του και να ωριμάσει έτσι, όπως θα τον οδηγήσουν τα συναισθήματα και των δύο σας. Ξεκίνα λοιπόν να ονειρεύεσαι όμορφα. Το όνειρο, φωλιάζει πίστη μέσα του. | |
| | | Nenya
| Θέμα: Απ: Περί Καρδιάς και Σχέσεων Τετ 9 Μαρ - 3:58:37 | |
| dimitra aithiroi thelo tin voithisa sou o pateras mou einai stin fulaki kai otan paei na vgei kati ginete k paei strava ti na kano se parakalo?
Αιθηρόη - aoratos naos Δήμητρα; Καρδούλα μου σε καταλαβαίνω. Αλλά άκουσε με λίγο, ναι; Αν θέλεις να κάνεις κάτι, αυτό είναι να τον αγαπάς και να του το δείξεις. Μπορεί κι εκείνος να μην αισθάνεται έτοιμος. Μπορεί να μην νιώθει καλά ακόμα.
Συχνά, χωρίς να το καταλαβαίνουμε, δημιουργούμε καταστάσεις για να αναβάλουμε κάτι που μας τρομάζει. Μοιάζει να έρχονται από το πουθενά αυτές οι καταστάσεις, αλλά δεν είναι έτσι. Κάνε υπομονή.
Ακουσε με: Μην βασανίζεις τον εαυτό σου. Μην παίρνεις πάνω σου κάτι που δεν είναι δικό σου. Συχνά οι άνθρωποι δεν μπορούν να πουν όλη την αλήθεια. Εσύ θέλω να είσαι καλά. Θα σκέφτεσαι πως θα είναι όταν βγει. Εντάξει; Θα βγει ο πατέρας σου. Και όταν θα βγει, δεν θα θέλει να βρει ένα τρομαγμένο πλάσμα. Κάνε του πιο ανεκτή την κατάσταση που ζει τώρα. Βρες τον τρόπο, ώστε να έχει κάτι να χαίρεται. Εσύ ξέρεις σίγουρα τον τρόπο, διότι εσύ τον γνωρίζεις. Νομίζω ότι αυτό θα είναι υπέροχο. Και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν. Σύμφωνοι;
| |
| | | Nenya
| Θέμα: Απ: Περί Καρδιάς και Σχέσεων Τετ 9 Μαρ - 4:01:44 | |
| eutuxia elpizo panta na voithas etci tous anthropou opos voithises emena...pao para kato sti zoi m vazo ena X se oti me ponese k perimeno ta kalutera pou tha katalavoun to ti axizo k oti axizo na agapitho....exo megalosi me ti lexi sevomai k niotho....sevomai pou den me thelei k niotho to thelo tou...... pao gia ta kalutera k opos leei k ena tragoudi (ta kalutera gia mena tora arxizoun) ;) exo thelisei na doso polla se afton pou tha me aggixi psuxika.....filakia.... kai kati pou paratirisa i giagia aithiroi einai idia ego ta idia akrivos xaraxtiristika k etci opos pianei to malli tis idio to kanoume..:)
Αιθηρόη - aoratos naos Είμαι πολύ καλά σε ευχαριστώ Ευτυχία! Και χαίρομαι πολύ που προχωράς για να βρεις όλα όσα σε περιμένουν. Θα ήταν κρίμα να καθυστερήσεις.
Ευτυχία; Θα στεναχωριόσουν αν έβλεπες έναν ξένο να είναι με κάποια άλλη;
Χμ... Ξέρω πως δεν είναι απλό. Και ξέρω επίσης πως θέλει χρόνο, για να φύγει κάτι οριστικά.
Την άλλη φορά που θα τον δεις, θα αναστενάξεις, θα γυρίσεις από την άλλη και θα χαμογελάσεις, διότι περιμένεις κάτι καλύτερο και διότι καταβάθος, γνωρίζεις πως κάποιος άλλος, βήμα βήμα πλησιάζει για να σε βρει.
| |
| | | Nenya
| Θέμα: Απ: Περί Καρδιάς και Σχέσεων Τετ 9 Μαρ - 4:05:41 | |
| Αιθηρόη - aoratos naos: tasia πιστεύεις πως σε αγαπάει;
tasia: aithiroi m to xero oti magapaei alla exei megalo egoismo pou den ton afinei na guriseis.....
Αιθηρόη - aoratos naos: tasia: Τότε απλά θα κάνεις λίγη υπομονή, μέχρι να κάτσει ο θυμός και ο εγωισμός του. Θα περάσει. Δεν είναι τόσο ανόητος για να μην καταλάβει. Άφησε του μόνο λίγο χώρο. Γιατί όσο εσύ επιμένεις, τόσο αυτός πεισμώνει και δεν προλαβαίνει να εξατμιστεί ο εγωισμός και ο θυμός. Σκέψου λίγο και νιώσε όπως εκείνος. Δες πώς θα λάμβανες εσύ, μια παρόμοια αντίδραση.
Δεν πίνεις τον καφέ σου όσο ζεματάει. Περιμένεις να φύγει πρώτα η κάψα του.
| |
| | | Nenya
| Θέμα: Απ: Περί Καρδιάς και Σχέσεων Τετ 9 Μαρ - 5:21:59 | |
| llini .....: geia...an k σημερα γιορταζει ο πατερας μου δεν θα θελα ν βγαλω στεναχωρια κακια παραπονα κ απελπισια αλλα αμα δε τα βγαλω απο μεσα μου θα πεθανω.η μηπως ν ναι καλυτερα ετσι?δεν αντεχω αλλο πια.παραιτουμαι..χτες καθως τρωγαμε εξω χτυπησε το τηλ του κ το σηκωσε κ ειπε πως ηταν η μανα του η οποια κατι ηπιε κ την πειραξε...α!μου ειπε πως δεν ακουσα κ δεν πηρε αυτη [η μανα του ]αλλα εκεινος πηρε.εγω δε ξερω ομως αν στα χωρια πινουν κ μαρτινι!!!κ της λεει .ενταξει ρε μαμα μηπως σου εριξαν σταχτη η κατι τετοιο.?ρωταει αυτη που εισαι?μονος μου τρωω απαντα ο καραγκιοζο μαλακας.εκεινη τη στιγμη παιρνω το δικο μου τηλ κ λεω ελα που εισαι ν εδω τρωμε..το κλεινει το τηλ κ ειχα ηδη αρχισει ν τν σιχαινομαι αλλα ν θελω ν πεθανω εκει μεσα...ειμαι σαν ν μη ζω ..μα την αληθεια.σκεφτομαι τα παντα.ποιος ξερει να διαβαζει τις σκεψεις ν μου πει?να μου πει τι συμβαινει.οταν το συζητησαμε γιατι τν ετρωγε ν το συζητησει κιολας!!του ειπα.μα καλα ρε εσυ εισαι πολυ αντρας.....ετσι κανεις μ τη μαμα μου?της λες μαμα ειμαι μονος κ τρωω?εσυ αλλα μου λεγες προχτες.οτι αμα σου ελεγε κατι της μιλαγες αναλογα η τσαντιζοσουνα..δε θελω ν δινω δικαιωματα εσυ δινεις στους δικους σου?κατι μαλακιες μου ελεγε κ το τραβαγε πολυ..δεν αντεχα ν τ αφησω ετσι..δεν ειχα τι ν σκεφτω..ημουν κ λιγο λιωμα κ του ειπα.ενταξει ρε μωρο τωρα που μου εξηγησες ενταξει σε πιστευω,δεν ειμαι ζηλιαρα θα γουσταρα κατευθειαν ν μου πεις εχω αλλη κ κρυβομαι πιο αντρικιο μου φαινεται.συνεχιστηκε μια ενταση εγω ομως ηρεμη λες κ ειχα παρει 10 λεξους!!αυτο τν τσαντησε.μου ειπε:δε μπορεις ν εισαι τοσο ηρεμη!γιατι ρε μωρο του ειπα?αφου σε πιστευω προχωρα!!με τσαντιζεις μου ειπε..ελα βρε γλυκε μου σε πιστευω προχωρα.δεν ηξερα τι ν πω τι ν κανω.σκεφτηκα ελα μωρε η πρωτη φορα ειναι?παμε σ ενα ξενοδοχειο καθομαστε κ αρχιζει ν μου λεει σ αγαπω κ λεω ενταξει πατσαβουρας ειναι!!μου ηρθε ν φυγω αλλα λεω κατσε ειναι μαλακας καλος στο κρεβατι ν δω που θ το παει..τι εχω ν αχ ασω?να πονεσω λιγο παραπανω ψυχικα..λεπτομερειες..τοσες φορες κι αλλες τοσες θα το παθω..αχ!!!ημουν λιγο ανησυχη κ φαινοταν.επαιρνα οσους αντρες ηξερα οτι με γουσταραν κ το σηκωσαν οι 3!ο ενας μονο μπηκε στο κολπο αμεσως!καταλαβε τι ειχε συμβει κ το παιξαμε πολυ καλα..το θεατρικο.τν εβλεπα ειχε φλιπαρει.ποιος ηταν?ετσι κμι ανακαλυψω οτι μου λες ψεμματα η μ κοροιδευεις κρυψου.μου ειπε ο μικρος βλαχος!!κ του ειπα κ εγω το ιδιο ρε μωρο μου ξεκολλα ενας φιλος μου ηταν.ποιος?μου λεει ..αφου δε τους ξερεις..τουε ιπα ο μπαμπης.για ποτο δε γουσταρα ν παω..μου λεει κατα τις 3 παμε?παμε του ειπα.κ αλλαζω ρουχα που ειχα παρει μαζι γιατι του κυριου του αρεσουν τα παντελονια γιατι δε γουσταρει ν με κοιτανε μ φουστες..εγω ειχα παρει κ φουστα μαζι γιατι μ ενοχλουσχε το παντελονι..βαζω τη φουστα κι ειμαι ετοιμη.μου λεει γιατι ?δε μ βολευε του λεω..εν τω μεταξυ ειναι κ χαζο τελειως αργει ν σκεφτει..ειναι κ κατι που δε το ελεγα γιατι ντρεπομουνα..ο κυριος τν ξερω 3βδομαδες κ μου μιλαγε για γαμο κ ποια ειναι τα περιουσιακα μου κ για τα δικα του..περι ανεμων κ υδατων..μου εκανε εντυπωση..λεω ο μαλακας τοσο πολυ τη πατησε μαζι μου??μα καλα ποια ειμαι τελοσπαντων?αχ...μ αφηνει εξω απ το σπιτι κ μιλαω στο τηλ μου κ λεω παρε με στο αλλο δεν εχω μπαταρια,κ περιμενε ν με φιλησει αυτος τν φιλαω κ μου λεει μωρο παρε μ οταν ξυπνησεις ν παμε για καφε..ηρθα μπουρ..σπιτι χαλια χαλια..ηρθα.κ εχω ξυπνησει δεν τν εχω παρει τηλ κ δε ξερω τι ν κανω..ποιος μπορει κ θελει ν μου πει?εγω προσωπικα ειμαι ενα ματσο χαλια κ οχι μονο δεν μπορω να παλι σε αδιεξοδα ερχομαι..κ δε μπορω ν συνεχισω ουτε με μενα ουτε μ κανεναν...αυτν τν νοιαζουν μονο τ λεφτα γιατι απο κει ξεκινανε ολα λεει..ελα ν κανουμε μαζι μια δουλεια ν μ εχεις 1μηνα εδω..θα σε αγορασω του ειπα?οχι αλλα δε θα φευγω γι δουλει α τη δικη μου δουλεια ειπε..ο μικρος μας βλαχος....28 χρονων ..ολοι ετσι σκεφτονται ?καθε σχεση κ χειροτερα καθε περσι κ καλυτερα λεω....Αιθηροη???που να σαι αραγε??μου λειπεις πολυσε χρειαζομαι..οσο ποτε..
Αιθηρόη - aoratos naos: Εδώ είμαι Κάτια χαρά μου... Αναρωτιέμαι, αν όλα αυτά που έγραψες εδώ, εκείνος τα γνωρίζει. Γνωρίζει την άποψη σου για αυτόν; Μήπως θα πρέπει να μάθει με τι έχει να κάνει; Και όχι για εκείνον, αλλά για σένα. Να τον πάρεις τηλέφωνο, να πάτε για καφέ και πολύ όμορφα και τρυφερά να του πεις όσα σε έκανε να σκέφτεσαι. Και αν είναι τόσο έξυπνος για να σου αλλάξει γνώμη και να σε κερδίσει πάλι, καλώς. Δικός του αγώνας.
Εσύ οφείλεις να υποστηρίξεις τον εαυτό σου. Ίσως είναι ένα τεστ για σένα αυτός ο άνθρωπος.
Κάτια είσαι ξεχωριστή γυναίκα και το ξέρεις. Μην το κάνεις εύκολο σε κανέναν. Πρέπει να απαιτείς να σε κερδίσει ο άλλος. Είσαι πολύ νέα για να το βάζεις κάτω. Μην βιαστείς κορίτσι μου. Όταν θα έρθει ο «δικός» σου, θα το καταλάβεις αμέσως. Όπως κατάλαβες και αυτόν. Μην προσπαθείς να... τον κάνεις για σένα. Μην πατάς «παράβλεψη» διαρκώς.
Μην αφήσεις να σε πάει πίσω.
Χρόνια πολλά για τον πατέρα σου και να τον απολαμβάνεις. Εύχομαι για εκείνον... ό,τι εύχεται και χρειάζεται!
| |
| | | Nenya
| Θέμα: Απ: Περί Καρδιάς και Σχέσεων Τετ 9 Μαρ - 5:31:38 | |
| Kara - Λευκονόη: H ιστορία αρχίζει πριν από καιρό όταν ένας πατέρας τιμωρεί την 5 χρόνη κόρη του για ένα πολύτιμο αντικείμενο που έχασε! Hταν φτωχοί και δεν είχαν καθόλου χρήματα!! Χριστούγεννα ...και την επόμενη μέρα πήγε το παιδί ένα δώρο στο πατέρα του και του είπε "Aυτό είναι για σένα μπαμπά " O πατέρας ξαφνιάστηκε στην αρχή, θύμωσε όμως πολύ όταν άνοιξε το κουτί και αυτό ήταν άδειο , μίλησε με βαρύ τόνο στη κόρη του : "Δεν ξέρεις ότι όταν κάνεις ένα δώρο πρέπει να έχει κα κάτι μέσα ? H μικρή τον κοίταξε με δάκρυα στα μάτια και του είπε με σπασμένη φωνή : "Tο κουτί είναι γεμάτο με φιλιά για σένα " O πατέρας ντράπηκε, γονάτισε, την αγκάλιασε και της ζήτησε συγγνώμη , κλαίγοντας. Από τότε ο πατέρας είχε πάντα το κουτί διπλά στο κρεβάτι του κι όποτε δεν ήταν καλά ή χρειαζόταν να πάρει θάρρος το άνοιγε και έβγαζε ένα φιλί ! O καθένας μας έχει ένα κουτί γεμάτο με Aγαπη παιδιών, φίλων , συγγενών , ....... Δεν υπάρχει κάτι πιο πολύτιμο που μπορείς να έχεις!!!!!!! .... Εύχομαι ένα κουτί γεμάτο με φιλιά! και μια πανέμορφη μέρα !
Δεν ξέρω ποιος το έγραψε ......μου το έστειλε ένας φίλος , μου άρεσε..... και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας .....μας εύχομαι να έχουμε πάντα δίπλα μας ένα τέτοιο μαγικό κουτάκι!!!!!
| |
| | | angels1
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1252
| Θέμα: Απ: Περί Καρδιάς και Σχέσεων Παρ 11 Μαρ - 9:21:20 | |
| Pan Πρωτα απο ολα για να μαθεις αυτο που επιθυμεις πρεπει να εχεις υπομονη . Οταν ρωτας κατι να περιμενεις την απαντηση, μην προσπαθεις να βρεις λυση για κατι που δεν ξερεις . Ρωτησες; να εχεις υπομονη να παρεις την απαντηση
Να ενεργοποιεις την διαισθηση σου να τα ζυγιαζει αυτα που σου ειπωθηκαν και να κρατας αυτα που εκεινη η φωνουλα μεσα σου τα δεχεται χωρις να μιλησει. Να εισαι ειλικρινης και τιμιος πανω απο ολα με τον ευατο σου. Να θυμασαι οτι η ζωη ειναι γενους θυληκου αρα θελουμε δεν θελουμε την χαρακτηριζει μια πολυπλευρικοτητα ( σωστα το γραψα; ) και μια πολυπλοκοτητα. Τιποτα δεν εχει μονο μια οψη.
..Και ο Θεος επλασε τον ανθρωπο καθ εικονα και ομοιωσιν του, αρσενικο και θυληκο... (αυτη η μερα θελει πολυ αναλυση παρακαλω ας γινει ενα θεμα προς συζητηση η παραπανω προταση.)
Τι να καταλαβες αραγε απο τα παραπανω; Τα βιβλια και οι Ανθρωποι με εμαθαν οτι πρεπει να χαλιναγωγησω τον εγωισμο μου, να "ξεφτιλισω" τον ευατο μου,να μαθω ν αγαπω κι ας μην με αγαπανε.
Νομιζετε οτι μονο αμα πραττεις το κακο εχεις επιπτωσεις; Εχω την εντυπωση οτι σας εχω ξανακανει την ερωτηση αυτη.
Ας δωσω την δικη μου απαντηση. Και το καλο εχει πονο,πολυ πονο και δεχεται διαφορες επιθεσεις ψυχικες αλλα και υλικες,επειδη ομως το καλο εχει υπομονη και ειναι ευλογημενο απο την Αγαπη, ανταμοιβεται. Και εδω λοιπον θα παραθεσω ενα ή και δυο αποσπασματα απο το βιβλιο "Πρακτικη Φιλοσοφια" του Ε.Παπανουτσου εν ετη 1974 και απο το κεφαλαιο του περι φιλιας. Πρεπει να αναφερω την εννοια της λεξης ενδεια- φτωχια,στερηση,ελλειψη,πενια,ανεπαρκεια των πορων ζωης και ενδεης - φτωχος ,στερημενος.
"Ο Ανθρωπος ειναι ενα περιεργο ον,ενδεης απο την φυση του δεν συνθηκολογει με τη μοιρα του, αλλα αγωνιζεται να υπερνικησει με καθε τροπο την ελλειπτικοτητα του και εντουτοις,οσαδηποτε και αν αποκτησει,μενει παντοτε αθεραπευτα ενδεης." Η ενδεια του ανθρωπου χαρακτηριζεται ως εξης: πρωτα ως φυσικη,δευτερον ως ηθικη και τριτον μεταφυσικη.
Φυσικη: για να επιτυχει οσα χρειαζεται ,οσα επιθυμει και οσα ονειρευεται, ποτε δεν ειναι επαρκεις οι σωματικες του δυναμεις.
Ηθικη: ποτε δεν ειναι επαρκης για να κανει το καλο-στους αλλους και προπαντων στον ευατο του,για να διαμορφωσει τη ζωη του ετσι οπως το απαιτει η ηθικη του συνειδηση.
Μεταφυσικη: Απεναντι στο Συμπαν που αντικριζει με δεος ,δεν ειναι ο ανθρωπος στερεος και πληρης,αυταρκης,απεναντιας αισθανεται τη μικροτητα ,τη μηδαμινοτητα του και γι αυτο ζητει βοηθεια απο τον Ουρανο.
'Για να αντιμετωπισει ο ανθρωπος με αξιοπρεπεια τις τρεις μορφες της ενδειας που χαρακτηριζουν τη μοιρα του ,ο ανθρωπος εχει αναγκη απο συμπαρασταση. Αυτη η συμπαρασταση οταν με πνευμα αμοιβαιοτητας και αισθηματα αγαπης προσφερεται και γινεται δεκτη απο αξιους ανθρωπους,ειναι το εργο και η δοξα της αληθινης φιλιας. Tουτο το νοημα εχει για τον ανθρωπο του καιρου μας η "φιλια του αγαθου με τον αγαθο για το αγαθο",η τελεια φιλια κατα τον Αριστοτελη.Φιλος ειναι ο παραστατης και συμμαχος μας στον τραχυ αγωνα να "υπαρξομε" μεσα στο στενο κλοιο που οριζεται απο την τριπλη μας ενδεια,να σηκωσουμε το βαρος της ανθρωποσυνης μας χωρις να συντριβουμε η να ευτελιστουμε - και με την ελπιδα οτι και αν ακομη στην αναμετρηση μας με την ανθρωπινη νομοτελεια ηττηθουμε, δεν θα εχουμε προδωσει την αρετη μας. Eκεινος που δεν ευτυχησε να γνωρισει μια τετοια συμπαρασταση ή δεν εστερξε(απο αλλαζονεια ή αστοργια) να τη ζητησει ή να τη δωσει, ο "αφιλος", δεν ειναι-οπως θα ηθελε να θεωρηθει- υπερανθρωπος αλλα Απανθρωπος. Εχει βγει εξω απο την ευκρατη ζωνη του ανθρωπινου.δεν αξιωθηκε ή περιφρονησε μιαν ευλογια που θα στερεωνε τα βηματα του στη ζωη,και αργα ή γρηγορα θα κληθει να πληρωσει ακριβα την κακοτυχια ή την υπεροψια του." ..λεγει ο ελληνας φιλοσοφος(Αριστοτελης)η τελεια,η ουσιαστικη και ακαταλυτη φιλια: Τον κανω συντροφια,τον τιμω,τον αγαπω,με κανει συντροφια με τιμα,με αγαπα,οχι επειδη περιμενω απ αυτον 'η εκεινος περιμενει απο μενα ωφελεια(μολο που βεβαια και μπορω και
θα τον ωφελησω,οπως και εκεινος επισης,και μπορει και θα με ωφελησει), ουτε επειδη μου ειναι ευχαριστος και του ειμαι ευχαριστος (με ολο που πραγματικα αισθανομαστε ευχαριστηση ο ενας κοντα στον αλλον), αλλα επειδη οντας ο καθενας μας αυτος που ειναι μοιαζομε ο ενας στον αλλον- η ομοιοτητα μας βρισκεται στην ανθρωπινη αξια μας, στο υψηλο ποιον της ανθρωπιας μας"
"Με αλλους λογους Τον Τιμω και τον Αγαπω σαν Αυταξιο Αγαθο,το ιδιο και αυτος, με Τιμα και με Αγαπα σαν αυταξιο αγαθο.Το "ισον" λοιπον ανταποδιδω στον φιλο μου,και αυτος σε μενα,φιλοτης λεγεται αυτη ακριβως η ισοτης" Και τελος...
"Η φιλια ειναι πολυτιμοτερη απο την δικαιοσυνη. Αυτη συγκρατει στενα ενωμενες και συμπαγεις τις πολεις,και οι νομοθετες γι αυτην νοιαζονται πιο πολυ παρα για την δικαιοσυνη. Οταν ειμαστε φιλοι με τους συμπολιτες μας ,δεν χρειαζομαστε τη δικαιοσυνη κανονα στις πραξεις μας,σαν φιλοι, θα συμπεριφερθουμε παντοτε με τον καλυτερο τροπο.' Παλι εκτος θεματος ειμαι! Γι αυτο επερνα μηδεν στο Σκεφτομαι και Γραφω Σας σκεφτομαι λοιπον και εγω και γραφω | |
| | | Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
| Θέμα: Απ: Περί Καρδιάς και Σχέσεων Κυρ 13 Μαρ - 22:34:34 | |
| Αρισταία Αβραμίδου - maggisoyla: Η φιλία γεννιέται σε μια στιγμή Όταν συναντάμε κάποιον για πρώτη φορά, κρίνουμε ακαριαία αν υπάρχει κάποιο έδαφος για να αναπτυχθεί φιλία μεταξύ μας. Σε έρευνα που έγινε σε ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο, επέλεξαν 164 φοιτητές, τους χώρισαν ανάλογα με το φύλο και μετά τους έβαλαν να συναντήσουν κάποιον άγνωστο σπουδαστή του ίδιου φύλου. Η συνάντηση διαρκούσε 3 ή 6 ή 10 λεπτά. Μετά τη συνάντηση, οι φοιτητές συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο, για το πώς πίστευαν ότι θα εξελισσόταν αυτή η γνωριμία.
Εννέα εβδομάδες αργότερα, αποδείχτηκε ότι εκείνοι που από την αρχή είχαν θετικές προσδοκίες για τη γνωριμία, είχαν όντως αποκτήσει ένα φίλο, ανεξάρτητα από τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης. Οι ψυχολόγοι που έκαναν το πείραμα πιστεύουν ότι πρόκειται για μια αυταπόδεικτη προφητεία. Όταν αισθανόμαστε ότι δημιουργούμε μια νέα φιλία, επιστρατεύουμε όλες μας τις δυνάμεις για να καλλιεργήσουμε αυτή τη γνωριμία μέσα στις επόμενες μέρες. Όμως, η απόφαση να αφιερώσουμε χρόνο σ' αυτό παίρνεται στιγμιαία.
angels Φιλια είναι... μια ψυχή σε δύο σώματα. Σωκράτης | |
| | | | Περί Καρδιάς και Σχέσεων | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |
|