Μπορει δυο ανθρωποι να εχουν κοινους αριθμους αλλα να ειναι διαφορετικοι και να εχουν και εντελως διαφορετικο τροπο ζωης.
Αυτο συμβαινει διοτι ενας αριθμος δεν εχει μονο μια ''πλευρα''.
Ετσι οπως το εχω αντιληφθει ως εδω και οσο εχω ασχοληθει υπαρχει η θετικη και η αρνητικη πλευρα του καθε αριθμου.
Δεχομαστε μεν την ενεργεια του αλλα ειναι επιλογη μας ποια πλευρα θα ακολουθησουμε.Επιλογη που οπως εχω δει ισχυει απο την στιγμη που υπαρχει η επιγνωση αυτων των πλευρων.
Ετσι εχουμε δυο ανθρωπους με κοινο αριθμο π.χ.προσωπικοτητας το 6.
Οπου στην θετικη του δονηση αυτος ο αριθμος προσδιδει αξιοπιστια,υπευθυνοτητα,αυτοπεποιθηση,κουραγιο,φροντιδα κι ενδιαφερον ιδιαιτερα για την οικογενεια αλλα και γενικοτερα για τους ανθρωπους ενω στην αρνητικη το ατομο γινεται καχυποπτο,αναποφασιστο,ειρωνικο,σκληρο,και απομακρο συναισθηματικα.
Οταν βλεπουμε τον ''χαρτη'' καποιου δεν αρκει να δουμε καθε κομματι του ξεχωριστα.
Καθε κομματι και εννοω τους βασικους αριθμους(αρ.πεπρωμενου,πορειας ζωης,ψυχης,προσωπικοτητας και ωριμοτητας) αλλα και τους αριθμους που δηλωνουν τις ενεργειες που δεχεται σε συγκεκριμενες περιοδους της ζωης του,''δενει''με ολα τα υπολοιπα με τροπο παραξενο,καταπληκτικο!
Το εχω στο νου μου σαν εναν πινακα ζωγραφικης(η ζωη).
Η παλλετα με τα χρώματα(οι αριθμοι).
Το αποτελεσμα θα ειναι αρμονικο ''δενοντας''τα χρωματα,''σβηνωντας'' το ενα μεσα στο αλλο,αλλα και δημιουργωντας τις καταλληλες αντιθεσεις και τονους οχι απλα ''πετωντας τα'' στον καμβα.
Ετσι δυο ανθρωποι μπορει να εχουν ιδιους αριθμους αλλα να τους ''χρησιμοποιουν'' με διαφορετικο τροπο και ετσι το αποτελεσμα(του πινακα)να ειναι κι αυτο διαφορετικο!
Διαφορετικες συμπεριφορες,διαφορετικες ζωες.
Πιστευω οτι για να καταφερει καποιος που ασχολειται με τους αριθμους να δει εξ ολοκληρου αυτον τον πινακα,να ταιριαξει αρμονικα τα ''χρωματα'' θα πρεπει να γνωριζει αρκετα καλα η εστω να εχει αρκετες πληροφοριες για το ατομο που αναλυει.
Oι αριθμοι δινονται απο εμενα σε κομματια.
Καθε ενας θα πρεπει με αυτα να σχηματισει το δικο του παζλ΄.
Πιστευω οτι με αυτον τον τροπο ειναι καλυτερο το αποτελεσμα.
Ελπιζω να βοηθησα!