| Τριας...Ελα να σου πω.... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Τόπος : ονειροχωρα Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 668
| Θέμα: Τριας...Ελα να σου πω.... Τρι 26 Φεβ - 13:38:38 | |
| ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΣ! ΑΙΘΗΡΟΗ ΕΓΡΑΨΕ: Μοιάζει το «κακό» να αυξάνεται… καθώς αυξάνεται και η αφύπνιση… και είναι φυσικό… Μοιαζει Τριας! Κακο δεν υπαρχει εδω,μην κανεις χαρουλες! Ανθρωποι μονο υπαρχουν,πραγματικοι,αληθινοι,ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ! ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ;;; ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ; Ναι,ναι,ξερω....γινομαι παλι καπως...κι αναιρω τον εαυτο μου... Δεν ειπα ποτε πως εχω ¨φτασει¨! Αλλα Τριας,Τριας,ΠΡΟΣΠΑΘΩ! ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ! Οπως ειπε και μια ¨παλια φιλη¨...δεν ειμαστε ρομποτακια! Βαδιζουμε ο καθενας με τον δικο του τροπο,τροπο μοναδικο,ιδιαιτερο,ιδιομορφο,παραξενο,τον δικο μας δρομο...προς την Ελευθερια. Ο δρομος μας δεν ειναι κενος,περιεχει ολα οσα χρειαζομαστε για το ταξιδι! Περιεχει κι αγαπη και θυμο...και χαρα και λυπη,και γνωση και αγνοια... Περιεχει και σενα βρε! Για να εισαι εκει λοιπον,υπαρχει λογος... Για ολα υπαρχει λογος! Τιποτα τυχαιο και τιποτα ανουσιο! Ολα απο εμας για μας...Ανθρωπινος ο δρομος που θα βαδισουμε προς την ολοκληρωση αυτου που ειναι να γινουμε! Για αυτο μας αγαπα η Αιθηροη!Ειμαστε Ανθρωποι! Και γιαυτο την αγαπω κι εγω,γιατι πανω απο ολα ειναι Ανθρωπινη και ζεστη η αγκαλια της! Τριας να που θα σε ευχαριστησω παλι! Με εκανες κι εβγαλα πολλα απο μεσα μου που επρεπε να βγουν! Να εισαι καλα!Και καλμα!Μην μου γινεσαι κακουλης....Δεν κουραστικες βρε;Αχ,αχ....τι ωραια που νιωθω καλε μου! Σας αγαπω ολους εκει εξω καλε! Συμφωνουμε η οχι,ετσι ειμαι εγω,ετσι θελω να ειμαι,ετσι με γουσταρω(σορυ τριας για την αργκο)πεφτω και ξανασηκωνομαι και τωρα που σταθηκα ορθια και ξελασκαρισα,θελω να το ξερετε! Και δεν το λεω για τα ματια σου μονο κακουλη και χαριτωμενε μου Τριας! ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΕΝΝΟΩ! ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!(αυτο κλεμενο στο περιπου απο μαγισσουλα,σορρυ μαγισσουλα). Ειμαι παραπονιαρα και γκρινιαρα και μην ξεχναμε....και στραβοξυλο και πεισματαρα,για αυτο μην κανεις τον κοπο...Τριας... :00: | |
|
| |
trias
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 40
| Θέμα: Απ: Τριας...Ελα να σου πω.... Τρι 26 Φεβ - 14:02:10 | |
| Εσύ τώρα τι κάνεις; Συγνώμη αλλά μάλλον δεν με κατάλαβες! Με το μέρος σας είμαι! Με την Αιθηρόη έχω θέμα και με την maggisoula ασχολήθηκα! Τι μου κοπανάς τα άσχετα της Αιθηρόης; Εσύ μου κάνεις κήρυγμα; Συγνώμη αλλά δεν σας καταλαβαίνω! Τι σας ποτίζουν; Μάλλον πως σας υπνωτίζουν; Σκεφτείτε λίγο! | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: Τριας...Ελα να σου πω.... Τρι 26 Φεβ - 14:49:38 | |
| Με "εμάς"; Ποιοι είμαστε εμείς; Αχ δεν με κατάλαβες! Πιάστο από την αρχή...αργά αργά, προσεκτικά. Δεν υπάρχει βρε εμείς και οι άλλοι! Όλοι είμαστε Άνθρωποι εδώ μέσα! Διαφορετικοί Άνθρωποι! Εκφράζουμε συναισθήματα γιατί διαθέτουμε τέτοια! Το πως το κάνουμε, είπαμε, ότι μπορεί ο καθένας! Αλλά ως εκεί ! Από την άλλη μεριά που το πας εσύ, δεν πάει, κατάλαβε το! Καλό μεσημερακι να έχουμε όλοι! Κι όταν λέω όλοι εννοώ ΟΛΟΙ. Κι εσύ Τριάς..! :00: | |
|
| |
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: Τριας...Ελα να σου πω.... Τρι 26 Φεβ - 16:36:10 | |
| Ποια αρχή να πιάσει; Δείξτου πρωτα!!!! Χωρίς βελάκια δε θα ξ΄ερει που να κοιτάξει το ................δεν έχουμε και μπουζούκι γαμώτο!!!! Για τόσο βλάκες μας πέρασε εδώ μεσα!! | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: Τριας...Ελα να σου πω.... Τρι 26 Φεβ - 20:28:25 | |
| :hg: Τριάς...ξεκουράσου λίγο. Έτσι απλά. Μείνε και κοίτα καλύτερα. Θα δεις. :hg:
| |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τριας...Ελα να σου πω.... Τετ 27 Φεβ - 15:42:19 | |
| Θα πρεπει ολοι μας να αγαπαμε και να σεβομαστε τον trias, και μιλαω ειλικρινα.... Εχει σπουδαιο ρολο υπαρξης... Εστω και χωρις να το γνωριζει βοηθαει τους υπολοιπους στο να αντιλαμβανονται στο μεγιστο το δικο τους βαθμο εξελιξης, απλως και μονο κοιταζωντας τον.... Παρατηρωντας τον ειναι σε θεση να κανουν διαφορους νοητικους συσχετισμους και συγκρισεις ωστε να εξαγουν σωστα συμπερασματα για τα αιτια και τον τροπο που μια οντοτητα αναπαραγει συνεχως την ιδια περιορισμενη αντιληψη της , αναπαραγωντας ουσιαστικα την ιδια την δυστηχια της ... Αυτος ο ρολος ακομη και στην περιπτωση που δεν υπαρχει καμια δυνατοτητα επιλογης , παραμενει το ιδιο επιπονος και θελει θαρρος και γενναιοτητα, ειναι σαν να μετατρεπεται καποιος σε σκαλα για να αποδρασουν οι αλλοι...
|
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τριας...Ελα να σου πω.... Τετ 27 Φεβ - 16:30:42 | |
| - trias έγραψε:
- Εσύ τώρα τι κάνεις; Συγνώμη αλλά μάλλον δεν με κατάλαβες! Με το μέρος σας είμαι! Με την Αιθηρόη έχω θέμα και με την maggisoula ασχολήθηκα! Τι μου κοπανάς τα άσχετα της Αιθηρόης; Εσύ μου κάνεις κήρυγμα; Συγνώμη αλλά δεν σας καταλαβαίνω! Τι σας ποτίζουν; Μάλλον πως σας υπνωτίζουν; Σκεφτείτε λίγο!
trias prospathisa kai ego na tous dikso kapoia pragmata alla matea,kapoioi exoun xrisimopoioisi psixikes dinamis na tous ipnotisoun tora oti vlepoun antilamvanonte einai kathodigoumeno pou na ikseran pos iparxei tropos na mpeis sto mialo kapoiou kai na ton katefthinis xoris na se antiliftoun,stamata na tous katigoris ti tous potizoun ti pernoun kai ola ayta kai esy etsi isoun kapote,apla kane sizitisis opos kai ego peta ta sporia pou tha tous ksipnisoun ti les thelis na ksekinisoume mazi enan dialogo pou tha tous diksi kai alla progmata,exo dei to epipedo antilipsis sou apo ayta pou grafis,den prokite na katalavoun giati milas eisai san eksogiinos me ayta pou tous les opos kai ego,sou eixe pei o anarxos pos an sou dosoun gnosi se stoes kai sxoles kai opoudipote alou oti den se afinoun na figis etsi pistevi aytos giati etsi egine me ayton an tous pliroses ola kala an oxi tote plirose tous,ta sporia tou itane na sou perasi fovia kai na ftiaksis xilio dio mesa sto mialo sou min masas stis ipovoles,to pezi pos kseri ta panta nai ayta pou tou exoun pei kapoioi mporei na einai poionaki kapoion pote den kseris.ena ksero oti oloi krivonte piso apo ena profil,ayto dixni oti kati fovounte,giati arage,min dinis texnikes giati tha tis xrisimopoioisoun proton enantion sou tha eisai ithikos aytourgos(engefalos) se oti kai an kanoun esy tha eftinese kai exei nomikes epiptosis.prospathoun na se eksitaroun na xasis tin psixremia sou kai na peis diafora pou tha xrisimopoioisoun enantion sou.kali imera se olous,kai idika ston engefalo pou krivete piso apo to sait kai kanei tous pantes na dinoun ti gnosis tous,kalispera kai trias stamata na leitourgeis me tis palies energies opos lene giati den mporoun na se kateftinoun san provato ante kaisy ti kaneis pos tolmas na min ipotasese sto evaloto,,,, |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: Τριας...Ελα να σου πω.... Τετ 27 Φεβ - 17:29:20 | |
| Εμμανουήλ, είσαι υπέροχος! Δίκαιος και με μάτια που βλέπουν πολύ βαθύτερα από την επιφάνεια! Ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Άγγελε μια παράκληση: Με οποίο θέμα θέλεις να καταπιαστείς, μην το κάνεις στην δική μου σελίδα! Μόνο αυτό σου ζητώ. Άλλωστε έχεις ανάλογο χώρο, μπορείς να τον αξιοποιείς όπως επιθυμείς! Χωρίς καμιά διάθεση για παρεξήγηση, ειλικρινά. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά..! | |
|
| |
Λιακάδα
Ηλικία : 38 Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 59
| Θέμα: Απ: Τριας...Ελα να σου πω.... Τετ 27 Φεβ - 17:42:26 | |
| Καλησπέρα σας. Είμαι καινούργιο μέλος. Με λένε Θάλεια και είμαι 27 χρονών. Εχθές γράφτηκα όταν η αναζήτηση μου στο google με πήγε και διάβασα κάποια κείμενα της Αιθηρόης. Μετά μπήκα στο χάρτη της γνώσης. Είδα και κάποια σχόλια και κείμενα κάποιων άλλων μελών σας. Και είπα, ναι εδώ θα ήθελα να μείνω. Σήμερα διάβασα και κάποια άλλα πράγματα. Για να είμαι ειλικρινής είχα σκεφτεί να ξεγραφτώ κι από εδώ. Τα ίδια συμβαίνουν κι αλλού. Αλλά μου άρεσε η άποψη του emmanouil. Την διάβασα ξανά και ξανά. Και ναι μου άρεσε. Θα ήθελα λοιπόν, πολύ να μείνω μαζί σας. Αρκεί να μην σημαίνει αυτό, πως θα πρέπει να τους συμπαθώ όλους, ή να μην εκφράζω την άποψη μου ακόμα και αν είναι αρνητική. Επίσης θα ήθελα να πω, ότι είναι πολύ όμορφος ο χώρος σας και έχουν γραφτεί καταπληκτικά πράγματα! Συγχαρητήρια στην εξαιρετική Αιθηρόη και στα εξαιρετικά μέλη! Χαίρομαι για την γνωριμία μου μαζί σας. | |
|
| |
maggisoula
| |
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: Τριας...Ελα να σου πω.... Τετ 27 Φεβ - 21:03:12 | |
| Καλωσόρισες κι από μένα Λιακάδα! Ο χώρος εδώ έχει πραγματικά καλά παιδιά... Όχι, δεν είναι όπως αλλα του είδους! Η κύρια του δε θα δεις πως είναι πραγματικά μοναδική! Κάνε μια"βόλτα"στα"ιδιαίτερα της διαμερίσματα". Αιθηροη-ποίηση, κείμενα. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τριας...Ελα να σου πω.... Τετ 27 Φεβ - 22:09:34 | |
| Και εσυ αγγελικη εισαι μια νεραιδα που συνεχως ανακαλυπτει τοσο τις δυναμεις της οσο και την ομορφια της.....!
|
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τριας...Ελα να σου πω.... Τετ 27 Φεβ - 22:47:28 | |
| Ωραιοτατη και ευγενικη δεσποινις .... χαιρομαι που αθελα μου με καποιο τροπο εγινα η αφορμη να παραμεινης κοντα μας..... Καποιος λογος θα υπαρχει και για αυτο.... Καλοσυνη σου που μας εμπιστευεσαι... Οχι μονο εμας, αλλα κυριως τον εαυτο σου... Καλως ηρθες λοιπον Θαλεια.
|
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τριας...Ελα να σου πω.... Τετ 27 Φεβ - 23:45:20 | |
| DOMM AURUM SPIRO DOMM AURUM SPERO BACK MISTERO FULENIO Αγγελε αυτο ειναι ξορκι για να μαθεις να γραφεις σωστα διοτι στραβωσα την γλωσσα μου.... Μπα σε καλο σας πλασματακια.... ξεραθηκα στα γελια.....
|
|
| |
elgr
Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 125
| Θέμα: Απ: Τριας...Ελα να σου πω.... Πεμ 28 Φεβ - 0:34:20 | |
| - emmanouil έγραψε:
Θα πρεπει ολοι μας να αγαπαμε και να σεβομαστε τον trias, και μιλαω ειλικρινα.... Εχει σπουδαιο ρολο υπαρξης... Εστω και χωρις να το γνωριζει βοηθαει τους υπολοιπους στο να αντιλαμβανονται στο μεγιστο το δικο τους βαθμο εξελιξης, απλως και μονο κοιταζωντας τον.... Παρατηρωντας τον ειναι σε θεση να κανουν διαφορους νοητικους συσχετισμους και συγκρισεις ωστε να εξαγουν σωστα συμπερασματα για τα αιτια και τον τροπο που μια οντοτητα αναπαραγει συνεχως την ιδια περιορισμενη αντιληψη της , αναπαραγωντας ουσιαστικα την ιδια την δυστηχια της ... Αυτος ο ρολος ακομη και στην περιπτωση που δεν υπαρχει καμια δυνατοτητα επιλογης , παραμενει το ιδιο επιπονος και θελει θαρρος και γενναιοτητα, ειναι σαν να μετατρεπεται καποιος σε σκαλα για να αποδρασουν οι αλλοι...
Πολύ σπουδαία σκέψη αυτή! | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: Τριας...Ελα να σου πω.... Πεμ 28 Φεβ - 7:57:38 | |
| Όπως πάντα γεμάτος ευγενία καλέ μου Εμμανουήλ! Σε ευχαριστώ...μάλλον τις αδυναμίες μου ανακαλύπτω...αλλά θα μάθω που θα πάει... Και είναι λυτρωτικό πραγματικά! Είπαμε ο χώρος, μαγικός! Ακόμα και με την απουσία της η Αιθηροη δεν παύει να μας δίνει ερεθίσματα! Αν και πολύ μου χει λείψει. Ας έρθει κι ας ακούσω τον εξάψαλμο, ας την"δω"κι ας είναι και θυμωμένη. Ξέρω ότι το δικό της"μάλωμα"δεν είναι παρά κι αυτό Αγάπη. Άντε να πάμε παρακάτω! Στα όμορφα και στα ουσιαστικά! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τριας...Ελα να σου πω.... Παρ 1 Μαρ - 16:36:40 | |
| Δεν ειμαι ευγενης αγγελικη.... απλως εχω το πλεονεκτημα να βλεπω το συνολο της δυναμικης σου απο μακρια.... Στοιχειο που μου επιτρεπει να σε βλεπω ως ολοκληρωμενο αποτελεσμα... Και αυτο το αποτελεσμα εχει την τοση ομορφια.....! Σου λειπει εκεινη.... Ειναι φορες που λειπει και σε εμενα, και την ψαχνω... Οχι την σαρκα , οχι την μορφη , ουτε τα λογια.... Την αναζητω βαθεια μεσα στα βλεμματα των ανθρωπων, στα φτερουγισματα πουλιων , γριλισματα των ζωων .... Την αναζητω στα δαση και τις θαλασσες, στον ηλιο και τα αστερια.... Ψαχνω εκεινη την μαγικη μυστικη της αυρα.... Και ετσι απο αυτη την τοση αποσταση, τοσο πολυ την βλεπω....!
|
|
| |
maggisoula
| |
| |
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
| Θέμα: Απ: Τριας...Ελα να σου πω.... Παρ 1 Μαρ - 18:41:31 | |
| - emmanouil έγραψε:
Δεν ειμαι ευγενης αγγελικη.... απλως εχω το πλεονεκτημα να βλεπω το συνολο της δυναμικης σου απο μακρια.... Στοιχειο που μου επιτρεπει να σε βλεπω ως ολοκληρωμενο αποτελεσμα... Και αυτο το αποτελεσμα εχει την τοση ομορφια.....! Σου λειπει εκεινη.... Ειναι φορες που λειπει και σε εμενα, και την ψαχνω... Οχι την σαρκα , οχι την μορφη , ουτε τα λογια.... Την αναζητω βαθεια μεσα στα βλεμματα των ανθρωπων, στα φτερουγισματα πουλιων , γριλισματα των ζωων .... Την αναζητω στα δαση και τις θαλασσες, στον ηλιο και τα αστερια.... Ψαχνω εκεινη την μαγικη μυστικη της αυρα.... Και ετσι απο αυτη την τοση αποσταση, τοσο πολυ την βλεπω....!
Συμφωνω!
| |
|
| |
Λιακάδα
| Θέμα: Απ: Τριας...Ελα να σου πω.... Παρ 1 Μαρ - 23:59:32 | |
| - ΑΓΓΕΛΙΚΗ έγραψε:
- Καλωσόρισες κι από μένα Λιακάδα!
Ο χώρος εδώ έχει πραγματικά καλά παιδιά... Όχι, δεν είναι όπως αλλα του είδους! Η κύρια του δε θα δεις πως είναι πραγματικά μοναδική! Κάνε μια"βόλτα"στα"ιδιαίτερα της διαμερίσματα". Αιθηροη-ποίηση, κείμενα. Ευχαριστώ πολύ! ΑΓΓΕΛΙΚΗ έχω κάνει ήδη μια βόλτα στον ιδιαίτερο χώρο της. Έχω διαβάσει ήδη κείμενα και απαντήσεις της. Έχω μαγευτεί. Ελπίζω αυτό που λέω να μην προκαλέσει κάποιο αρνητικό σχόλιο. Όχι για μένα, αλλά για σας δεν θα το ήθελα. Δεν γίνεται όμως να μην συμφωνήσω μαζί σου. Διάβαζα και σκεφτόμουν: τι όμορφη και υπέροχη ψυχή! Στη σκέψη μου έρχεται η φράση: κοσμικές μελωδίες. Μελωδίες γιατί υπάρχει μουσική και αρμονία στον λόγο και τη γραφή της. Κοσμικές γιατί είναι πολύπλευρα. Αν την ώρα που διαβάζω ένα ποίημα της σκέφτομαι την φύση, βρίσκω εκεί μέσα κάτι από τη φύση. Αν σκέφτομαι τον έρωτα, αισθάνομαι λόγια για τον έρωτα. Ευτυχώς έχω πολλά ακόμα να διαβάσω. Την γνωρίζω σιγά σιγά. Όπως και εσάς. Όμορφος ναός, με όμορφα πλάσματα. Και γράφετε πολύ όμορφα. Αισθάνομαι σα να βρήκα μια μαγικό, ξεχωριστό ΒΙΒΛΙΟ! Λατρεύω τα βιβλία. | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: Τριας...Ελα να σου πω.... Σαβ 2 Μαρ - 1:23:49 | |
| Λιακάδα όπως το είπες! Μαγικός! Μου αρέσει να το ακούω και να το λέω!Ενας ξεχωριστός χώρος φτιαγμένος από έναν Υπέροχο Άνθρωπο! | |
|
| |
Λιακάδα
| Θέμα: Απ: Τριας...Ελα να σου πω.... Πεμ 18 Απρ - 12:46:27 | |
| Όλοι σας είστε ιδιαίτεροι ΑΓΓΕΛΙΚΗ. Κι ο καθένας σας έχει την μαγεία του. Η μαμά μου λέει καμιά φορά, ότι οι διαόλοι δεν μαζεύονται γύρω απ το μυρωδάτο λιβάνι. Κι ο ναός εδώ μοσχοβολάει απ το μυρωδάτο λιβάνι της Αιθηρόης. Άρα; | |
|
| |
| Τριας...Ελα να σου πω.... | |
|