Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Έχει επεξεργασθεί από τον/την christos5d στις Τρι 7 Απρ - 23:27:17, 1 φορά
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: ήχος Παρ 25 Ιαν - 13:07:11
ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ μόνο αν φέρουμε σαν τους "πραγματικούς μάγους με τα δώρα" όλα τα αντίθετα με τα παραπάνω! Και τα υπερασπιστούμε σαν μανάδες που προστατεύουν τα παιδιά τους!)
Και θα τ αλλάξουμε!!!!!! Α΄λλιώς αυτό το πολυπόθητο πια δώρο της ζωής χάνει την αξία του. Κι από δώρο γίνεται ειρωνεία. Τα δώρα δίνουν χαρά και δε μπορώ να καταλάβω γιατί να μου δίνει ε΄νας θεός ένα δώρο που το λέει ζωή για να μ έχει να παιδεύομαι!!! Αν αυτός το θέλε έτσι απ την αρχή τότε........όχι ευχαριστώ δε θα πάρω. Αν το κάναμε εμείς έτσι και προτιμώ αυτή την βερζιόν τότε πρ΄επει να κάνουμε κάτι. Κι αυτός είναι ο σκοπός ε΄δω. Το δώρο να γίνει πια αυτό που είναι τελικά. Δηλαδή ένα μεγαλείο ανακάλυψης χωρίς να με αδικεί κάποιος παίρνοντας μου όσα ήταν απ την αρχή να έχω και να βιώνω. Γιατί δε θέλω να λέω πολεμάω. Θέλω να λέω ζω και να χαίρομαι. Κουράστηκα λίγο μ αυτό το π΄ολεμο νισάφι πια!!! Κάπως έτσι ρε παιδιά!!
anarhos
Ηλικία : 48 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 639
Θέμα: Απ: ήχος Τρι 29 Ιαν - 19:29:18
...που μου ψιθυρίζουν απαλά
πως δεν έχω να φοβάμαι.
Γιατί σύντομα και πάλι
μ'ένα απτόητο νέο παράστημα,
με αρυτίδωτη θωριά και φλεγόμενη λαλιά,
με νέες απερίφραχτες ιστορίες να διηγηθώ,
με νέα ρεσάλτα
τις απαίσιες γαλέρες τους να κουρσέψω...
Θα είμαι και πάλι εδώ!
Μπράβο φίλε μου! Μ άρεσε και το ποιήμα σου και το φινάλε του!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ήχος Τετ 30 Ιαν - 21:59:49
Σ'ευχαριστώ anarhe..!
Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
Θέμα: Απ: ήχος Πεμ 31 Ιαν - 14:24:04
Εσωτερική συνειδητοποίηση και «απαγκίστρωση»...
Είναι ο Ήχος της Ελευθερίας αυτός...
Αυτός που κάνει να δονείται έτσι ένα πνεύμα… μία ψυχή...