desper !!!
Ηλικία : 69 Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 239
| Θέμα: παλαιάς κοπής Τρι 6 Νοε - 23:14:11 | |
| Αγαπητή Αιθηρόη και μέλη του Ναου Προσπαθώ να καταλάβω, σας ευχαριστώ που προσπαθείτε και σεις… αλλά εγώ δεν….. Δεν φταίω που….. [ ποτέ δεν φταίω ΕΓΩ ] ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ Κάποια μέρα θα σταματήσω να τα κάνω όλα άνω-κάτω Ως τότε, ζητώ την υπομονή [ όση τέλος πάντων διαθέτετε ] και την κατανόησή σας και διαγραφή, όσων είναι σε λάθος θέση ή ξεκάρφωτα [ έχω και δικό μου δωμάτιο τώρα ] Και μην ξεχνάτε, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Σας ευχαριστώ | |
|
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Τόπος : ονειροχωρα Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 668
| Θέμα: Απ: παλαιάς κοπής Τετ 7 Νοε - 4:40:16 | |
| Μμμ....δεν είναι κακό...εχει και χιουμορακι...αλλά...(γνώμη μου) μην το κανείς! Όχι, όχι, όχι...γιατί να το κανείς; Άφεση αμαρτιών θα σου δώσουν; Η Αιθηροη έτσι κι αλλιώς διορθώνει τα λάθη νομίζω, οπότε, γιατί να κανείς τον κόπο; Θα μου πεις γιατί όχι; Δεν ξέρω κάπως μου κάνει, και δεν μου αρέσει η ιδέα, είναι σαν...απολογία; Από την άλλη, αν έτσι νιώσεις καλύτερα, είπαμε, γιατί όχι; έχει και χιουμορακι! | |
|
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Τόπος : ονειροχωρα Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 668
| Θέμα: Απ: παλαιάς κοπής Τετ 7 Νοε - 4:45:34 | |
| Μμε την δεύτερη ματιά...μου άρεσε περισσότερο... Είναι καλό...και δεν είναι απολογία ακριβώς..όμορφο είναι! Πάω για ύπνο σε 2 ωρες παω για...δουλειά...! Σε λίγο θα αλλάξω πάλι γνώμη...φταιει η νύστα.... Και μην μου αγχωνεσε! Νάνι τώρα... :99: :6;: | |
|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: παλαιάς κοπής Τετ 7 Νοε - 11:07:50 | |
| |
|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: παλαιάς κοπής Τετ 7 Νοε - 11:09:31 | |
| |
|