Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
ΦΩΣ ΕΠΙ ΦΩΤΟΣ ΦΩΣ ΑΣΚΙΑΣΤΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΣΥ ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΦΩΣ ΕΛΕΥΕΘΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΣΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΣΥ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΑΣΙΓΑΣΤΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΑΙΩΝΙΑ ΘΑ ΦΩΤΙΖΕΙ
ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
ΕΣΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΑ ΚΑΙ ΣΥ ΦΙΛΛΕΛΗΝ ΠΟΥ ΤΙΜΑΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΝΕΥΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑ ΥΠΕΡΑΝΩΝ ΟΛΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΙΡΕ ΦΩΣ ΕΠΙ ΓΗΣ ΧΑΙΡΕ ΦΩΣ ΖΩΗΣ.
Πολλά τα ερωτηματικά... και σε μερικούς οι απαντήσεις δε ¨κουμπώνουν¨. Μα, το αόρατο ήταν, είναι και θα είναι εκεί μέχρι όχι να το ανακαλύψεις, μα να το πιστέψεις… . Τα πάντα φτιάχτηκαν για να τα χρησιμοποιούν Όλοι. Μα όλοι δε είναι έτοιμοι, όχι ακόμη τουλάχιστον, σιγά – σιγά, στο χωροχρόνο τους και τελικά θα ¨σμίξουν¨. Μόνο ένα τόσο δα δεύτερο του λεπτού χρειάζεται το ξεκίνημα, και αρχίζει το Ταξίδι… .
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: "ΦΩΣ ΕΠΙ ΦΩΤΟΣ" Δευ 22 Οκτ - 10:47:21
Πολλά τα ερωτηματικά... και σε μερικούς οι απαντήσεις δε ¨κουμπώνουν¨. Μα, το αόρατο ήταν, είναι και θα είναι εκεί μέχρι όχι να το ανακαλύψεις, μα να το πιστέψεις… . Τα πάντα φτιάχτηκαν για να τα χρησιμοποιούν Όλοι. Μα όλοι δε είναι έτοιμοι, όχι ακόμη τουλάχιστον, σιγά – σιγά, στο χωροχρόνο τους και τελικά θα ¨σμίξουν¨. Μόνο ένα τόσο δα δεύτερο του λεπτού χρειάζεται το ξεκίνημα, και αρχίζει το Ταξίδι… .
και το βίντεο μ άρεσε πάαααααααρα πολύ! Κι επειδή μ άρεσε πάααααααααρα πολύ θα το σατυρήσω λιγάκι γιατί μόνο έτσι θα βάλω λίγο φρ΄ενο στη φαντασία μου. Δε θα το κάνω όμως εδώ γιατί δε θέλω να χαλάσω το θέμα. Σ ευχαριστ΄ω πάρα πολύ Μανθάνων μου! Αλήθεια μ άρεσε και το πιστεύω μέσα μου η γιατί έτσι θα ναι η γιατί αυτό διαλέγω να πιστεύω.
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: "ΦΩΣ ΕΠΙ ΦΩΤΟΣ" Δευ 22 Οκτ - 11:36:02
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Θέμα: Απ: "ΦΩΣ ΕΠΙ ΦΩΤΟΣ" Παρ 26 Οκτ - 15:25:57
Όλοι όσοι δεν καταλαβαίνουν και πανικοβληθούν τι γινεται με αυτούς? Τα ζώα που ίσως είναι στο δρόμο και κρυώνουν ? Σιγουρά θέλω να πιστεύω πώς υπάρχούν κάποιοι που προστατεύουν όλα τα παιδιά της Γαίας για να μπορέσει να γίνει ή αλλαγή . Το θέμα είναι πώς ότι γίνεται για τους ανθρώπους γίνεται είμαστε η σπορά των Αγγέλων και των Θεών!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: "ΦΩΣ ΕΠΙ ΦΩΤΟΣ" Παρ 26 Οκτ - 20:33:07
Μόνο το Φως πρέπει να περνά στις μέρες που ακολουθούν, μόνο εκείνο ξεκαθαρίζει το τοπίο όταν είναι ομιχλώδες -όπως αυτό που έχουμε σήμερα- γι΄ αυτό αφήνω δύο λόγια για το Δια λογισμό μας• είμαστε αυτό που εκτιμάμε ότι είμαστε;
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: "ΦΩΣ ΕΠΙ ΦΩΤΟΣ" Κυρ 28 Οκτ - 14:38:33
ioessa έγραψε:
Όλοι όσοι δεν καταλαβαίνουν και πανικοβληθούν τι γινεται με αυτούς?
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Θέμα: Απ: "ΦΩΣ ΕΠΙ ΦΩΤΟΣ" Κυρ 28 Οκτ - 21:17:39
Θέλω να πιστεύω πώς όλοι λάμβάνουν και δέχονται και δεν φοβούνται μέχρις ότου βγεί η καινούργια αυγή!!!