| H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός! |
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
|
|
| απολογία | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
desper !!!
Ηλικία : 69 Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 239
| Θέμα: απολογία Πεμ 18 Οκτ - 21:29:30 | |
| Μετά από αρκετά χρόνια μελέτης [ η μεγάλη μου Αγάπη ] από την παιδική μου ηλικία [ ούτε καν την εφηβική ] διαθέτω πλέον την ικανότητα [ τουλάχιστον έτσι νομίζω ] όχι μόνο να καταλαβαίνω, αλλά να κατανοώ και με ευκολία και απόλυτα, τόσο τα κείμενα, όσο και τα λεγόμενα των συνομιλητών μου. Στον Ναό με συγκίνησε ιδιαίτερα το ύφος της ΑΙΘΗΡΟΗΣ Λόγος μεστός, μεθυστικός, αλληγορικός, γεμάτος με θεία αγάπη, άλλες φορές όχι μόνο διφορούμενος αλλά με πολλαπλές έννοιες, ώστε να χρειάζομαι αρκετές φορές να επαναλαμβάνω την μελέτη των κειμένων Της [ τροφή για σκέψη ], κατ’ αρχήν, για να τα καταλάβω και στη συνέχεια [ εφόσον μου είναι δυνατόν ] να τα εμπεδώσω. [ Εγώ θα διαβάζω και δεν θα σκέφτομαι ] Το έγραψα αστειευόμενος Δεν πίστεψα πως….. | |
| | | Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: απολογία Παρ 19 Οκτ - 6:19:57 | |
| δεν ήθελα να απολογηθείς φίλε μου, να μου εξηγήσεις ήθελα. Σε ευχαριστώ και συγνώμη |
| | | maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: απολογία Παρ 19 Οκτ - 12:29:52 | |
| Αυτό που για να καταλάβω τα τι και τα γιατί θα πρ΄΄επει να διαβάσω όλα τα προηγούμενα και γύρω γύρω με τρελένει!!!!! Μέχρι να καταλάβωω γιατι απολογείται ο ένας και γιατί απαντάει ο άλλος στα ξεκούδουνα έπρεπε να ψ΄ξω και κάτω απ τους καναπέδες για να καταλάβω ότι δεν είναι στα ξεκούδωνα!!!!
Σας αγαπάω σας το πα; Πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| Θέμα: Απ: απολογία Σαβ 20 Οκτ - 17:27:24 | |
| - desper έγραψε:
- Μετά από αρκετά χρόνια μελέτης [ η μεγάλη μου Αγάπη ] από την παιδική μου ηλικία [ ούτε καν την εφηβική ] διαθέτω πλέον την ικανότητα [ τουλάχιστον έτσι νομίζω ] όχι μόνο να καταλαβαίνω, αλλά να κατανοώ και με ευκολία και απόλυτα, τόσο τα κείμενα, όσο και τα λεγόμενα των συνομιλητών μου.
Στον Ναό με συγκίνησε ιδιαίτερα το ύφος της ΑΙΘΗΡΟΗΣ
Λόγος μεστός, μεθυστικός, αλληγορικός, γεμάτος με θεία αγάπη, άλλες φορές όχι μόνο διφορούμενος αλλά με πολλαπλές έννοιες, ώστε να χρειάζομαι αρκετές φορές να επαναλαμβάνω την μελέτη των κειμένων Της [ τροφή για σκέψη ], κατ’ αρχήν, για να τα καταλάβω και στη συνέχεια [ εφόσον μου είναι δυνατόν ] να τα εμπεδώσω.
[ Εγώ θα διαβάζω και δεν θα σκέφτομαι ] Το έγραψα αστειευόμενος Δεν πίστεψα πως…..
Δεν με έχεις πείσει οτι καταφέρνεις να κατανοείς απόλυτα τα λογια των συνομιλητών σου desper,μιας και ανοίγεις ναι μεν θέματα,αλλά όταν λαμβάνεις απαντήσεις και ερωτήσεις,δεν είσαι σε θέση να ανταποκριθείς,αλλά να απολογηθείς,όπως έκανες και τώρα,ανοίγοντας νέο θέμα κάπου αλλού αντι να απαντήσεις στο ήδη υπάρχον. Δεν ξέρω αν δεν κατανόησες σωστά ή αν απλώς δεν ήθελες καν να υπάρξει η οποια απάντηση στα θέματα που βάζεις. Δεν πίστεψες πως...τι;Τι έγινε δηλαδή,παρεξηγήθηκες,ντροπιάστηκες..τι; Δεν μπορώ να κατανοήσω και είμαι σε θέση να ρωτώ αυτό που ίσως δεν αντιλαμβάνομαι σωστά.
|
| | | desper !!!
Ηλικία : 69 Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 239
| Θέμα: Απ: απολογία Σαβ 20 Οκτ - 21:58:49 | |
| [quote="ladosifa"] Σε παρακαλώ, άκουσέ με
Είχα αποθηκεύσει στον σκληρό, αυτό το καταπληκτικό ποίημα χωρίς να γνωρίζω τον δημιουργό του. Είναι η πρώτη μου φορά που μπήκα σε forum. Δεν το παρέθεσα εσκεμμένα, προς ιδία έπαρση και δόξα [ ομολογουμένως, λάθος μου ]. Παρ’ όλα αυτά έχεις απόλυτο δίκιο, να αναγράφεται η πηγή. Δεν με έχεις πείσει……..
Σιγά-σιγά γνωριζόμαστε όλο και περισσότερο, όλοι με όλους, είναι ο κανόνας. Δεν πίστεψα πως…. Πως θα δημιουργούσα τόσο τεράστιο πρόβλημα Δεν έχω απλά την αίσθηση, αλλά είμαι απόλυτα πεπεισμένος [ επειδή δεν έχω τίποτα να κρύψω, ούτε καν στον ίδιο μου τον εαυτό ], ότι κάμνω το καλύτερο για τους συνανθρώπους μου, αλλά και προσπαθώ μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα για αυτοβελτίωση Όταν μου θέτονται ερωτήσεις, δεν προβληματίζομαι στο να απαντήσω, αλλά δεν νομίζω να έχει συμβεί, όταν μου έχει ζητήθηκε. Ναι, πράγματι ένοιωσα παρεξηγημένος
Όχι, δεν νοιώθω καμιά ντροπή καθόσον δεν αισθάνομαι να συντρέχει ο λόγος ‘Εν τούτοις όμως, μήπως συντρέχουν άλλοι λόγοι;
Ίσως ιδιόρρυθμος Μάλλον αυθόρμητος Όμως πάντα καλοπροαίρετος | |
| Θέμα: Απ: απολογία Κυρ 21 Οκτ - 10:11:31 | |
| desper,πως να σε γνωρίσω καλύτερα αν δεν μπορώ να βρω τον τρόπο να σε κατανοήσω; Προσπαθώ,γιαυτό και το συνεχίζω,όμως μια απόφαση τριγυρίζει μέσα μου,για αποφυγή παρεξήγησης στο μέλλον να μην απαντώ σε όποιες σου δημοσιεύσεις άμεσα σε σένα,'εφόσον κάτι κάνω και σε φέρνω σε μια στάση που δεν το επιθυμώ.Και δεν το επιθυμώ και για τους δύο μας. Βλέπεις,εγώ δεν είμαι απόλυτα πεπεισμένη οτι κάνω το καλύτερο για τους συνανθρώπους μου,πάντα έχω μια αμφιβολία. Σε ένα φόρουμ συζητήσεων,ανοίγεται ένα θέμα το οποίο γεννά ερωτήσεις κυρίως ρητορικές και έτσι καλλιεργείται ο διάλογος.Δεν πρόσεξα τίποτα το επικριτικό σε μια ερώτηση που σου τέθηκε,ούτε να δημιουργήθηκε κάποιο τεράστιο πρόβλημα. Είδα μια συγνώμη όμως να αφήνεται στην γωνία παραπεταμένη. Δεν έχω αυτές τις ποιότητες του ανθρώπου που ζητά συγνωμη κι ας μην φταίει. Για το λόγο αυτό προσπαθώ,όπως σου είπα,να καταλάβω. Αλλά δεν θα επιμείνω περισσότερο.
|
| | | maggisoula
| Θέμα: Απ: απολογία Δευ 22 Οκτ - 9:58:54 | |
| Η απόλοτζι της απόλοτζις την απόλοτζι ω απόλοτζι!!! Ο desper μπορεί να το παθαίνει ωσαν εμένα κάποιε ςφορές που έχω στο μυαλό μου το θέμα της σκέψης και απαντώ στη σκέψη μου. ¨ελα μου όμως που δεν γίνεται εφικτόνε να κατανοηθώνε; Κι αυτό γιατί γίνεται; γιατί είμαι τζίνιους! δε προλαβαίνω τη σκέψη μου ρε παιδί μου τόσο γρήγορη είμαι!!!!! Πως είναι η εικόνα που μου βαλε η nenya me τη σκούπα φωτιά που τρέχεις πιο γρήγορα για να μη καεί ο ακατανόμαστος σου; αυτό! | |
| Θέμα: Απ: απολογία Δευ 22 Οκτ - 10:47:34 | |
| - maggisoula έγραψε:
- Η απόλοτζι της απόλοτζις την απόλοτζι ω απόλοτζι!!!
Ο desper μπορεί να το παθαίνει ωσαν εμένα κάποιε ςφορές που έχω στο μυαλό μου το θέμα της σκέψης και απαντώ στη σκέψη μου. χμ,κάτι σαν πνευματικός αυνανισμός δηλαδή |
| | | maggisoula
| Θέμα: Απ: απολογία Δευ 22 Οκτ - 11:14:11 | |
| Πνευματικός αυνανισμός ε; Μ αρέσει η έκφρασης!!!! την κρατώ!!! | |
| | | ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Τόπος : ονειροχωρα Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 668
| Θέμα: Απ: απολογία Δευ 22 Οκτ - 20:57:13 | |
| Μαγισουλα...! Είσαι πράγματι...τζινιους...! :hg: | |
| | | ANIMA
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 47
| Θέμα: Απ: απολογία Τρι 23 Οκτ - 5:22:52 | |
| Ας απολογειθω κι εγω για κατι που θελω! Καπου στο ναο εγραψα κατι που ισως κατανοηθηκε λαθος (συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια) Παρατηρησα οτι φανηκε σαν επιπληξη για το αν κατι βγαινει εκτος θεματος η οχι Δεν το εγραψα γι αυτο το λογο,οι λογοι ειναι λιγο δυσκολο να εξηγηθουν απο δω!! Αντιθετα,ειμαι θερμος υποστηρικτης του "να σκεφτεσαι και να ενεργεις χωρις σειρα ειναι πανεμορφο"!! Καλημερα σε ολους!! | |
| | | | απολογία | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |
|