H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

Πήγαινε κάτω 
+8
ba a ktsou
anarhos
trias
ANIMA
maggisoula
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ioessa
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
12 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 32

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΔευ 8 Οκτ - 16:22:41

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΙΜΑΤΟΣ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΗΚΑ ΟΞΗΘΗΜΟΣ ΕΓΩΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΤΙΚΟΣ... ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΜΟ ΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΩ. Ο ΙΔΙΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΑΛΙΣΕΙ! ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΟΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙ ...ΠΕΕΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ! ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ...ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ...ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ! ΕΧΕΙ ΤΟΟΟΟΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ! ΕΧΕΙ ΜΑΑΑΥΡΙΛΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ...ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΗΣΩ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ... ΕΝΝΟΗΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ... ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΙ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΑΛΑΤΙ ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ! ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΗΡΕΜΙΣΩ!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ioessa

ioessa

Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Καρκίνος
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1297

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΔευ 8 Οκτ - 22:03:51

Φίλε μου κατανοώ το θέμα σου , οι περισσότεροι έιχαμε ή έχουμε κάποιον που μας κάνει την πορεία μας δύσκολη . Ν α ξέρεις όμως ότι κι υπάρχει στην ζωή μας το έχουμε έλξει εμείς όσο κι παράξενο σου φαίνεται αυτό, κάτι σαν μάθημα είναι.Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να μην χάνεις την δική σου ηρεμία μόνο έτσι θα τον βοηθήσεις και μην τον αποφεύγεις η φύγη δεν λύνει τα προβληματά μας ίσως τα μεγαλώνει.Δεν χρειάζεται να του μιλάς αν δεν θέλει να καταλάβε,ι μπορει όμως να δει μέσα απο την δική σου ζωή πώς εσύ ξέρεις! Καλαβαίνεις? οι Ανθρωποι δεν θέλουν πια λόγια αλλα πράξεις μέσα απο την δική σου ηρεμία και αποδοχη του προβλήματος του αδερφού σου τότε ίσως καταλάβει πως κάνει λάθος . Αυτο που τον αρρωστένει είναι οι σκέψεις του, μπορει να έχουν μαυριλα όπως το περιγραφεις αλλα αυτό που μπορείς να κάνεις να του μεταδώσεις την ηρεμία σου ! Δεν ειναι τόσο εύκολο αλλα ούτε και τόσο δυσκολο!Αυτην είναι η μαγεία στις σχέσεις, μεταίδοσε του μέσα απο την δική σου καρδία τον τρόπο και πιστεύω πώς θα υσηχάσει . Πολλές φορές η δική μας ενέργια επικρατή αυτή που έχουμε γι΄αυτο γίνει θετική ενέργια.Μείνε στην δική σου ενεργια και να φαντάζεσαι όπως τον βλέπεις να φεύγει η μαυρίλα και να τον λούζει καθαρό φώς αυτο σαν του Ήλιου! Όσο για το αλ'ατι αν νομίζεις πώς θα σε διευκολήνη στην σκέψεις σου πώς τον βοηθάει κάντο. Ενέργια γίνε ΕΝΕΡΓΙΑ όνομα και πράγμα που λέμε.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ 894006417 ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ 894006417 ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ 894006417
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΔευ 8 Οκτ - 22:24:45

Δεν ξερω τι να σου πω, γιατι πιστευω οτι καθε ανθρωπος οφειλει σε μια απο τις Ζωες του Τουλαχιστον, να βρει τον δρομο μεσα Του ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ 2945718842 Υπομονή
ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 32

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΤρι 9 Οκτ - 2:19:53

ΦΙΛΗ ioessa ...ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ! ΗΔΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ (ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ. ΑΠΛΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ...ΜΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΑΓΜΑ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ!) ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ-ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! ΠΟΙΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ!!!
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ nnan ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ...ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΤΑΙ... ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΗΣ? ΔΕΙΛΟΣ? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ! ηλιος
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Τόπος : ονειροχωρα
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 668

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΤρι 9 Οκτ - 21:30:15

Για ένα μεγάλο διάστημα εκρινα(και κατέκρινα)συμπεριφορες αλλων,κυριως αγαπητών προσώπων.Με εφθειρε αυτό.Παρα πολυ
Πιστεύω ότι πρέπει να δίνουμε ότι βλέπουμε ότι δεν υπάρχει.Δύναμη; κουράγιο; πίστη; αγάπη; κατανόηση; Ότι λείπει, κι εμείς διαθέτουμε.Το έκανα και είδα αποτελέσματα και σε εκείνους και σε μένα.Συμφωνώ ότι όλοι θα πάρουμε τα"μαθήματα"μας.Εσύ πιστεύω ότι αφού τον αγαπάς και σε ενδιαφερει η προοδος του, πρέπει να του δίνεις ότι μπορείς, όσο αντέχεις, και να γ το κανείς μέσα από τις πράξεις σου, το"κύριγμα"ισως έχει αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα! (αυτό ισχύει για μένα τουλάχιστον)!
maggisoula

maggisoula

Αριθμός μηνυμάτων : 3634

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 12:08:03

????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: υπομονη   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 12:24:42

σε λιγο καιρο ετοιμαζω ενα βιβλιο με γνωσεις. το εγχειριδιο του ανθρωπου. με πολες τεχνικες για να κανεις τα παντα οπως ενεργοποιηση εγκεφαλου και πληρη αυτογνωσια. anima.ξερεις για ποιες γνωσεις αναφερομε.καλη ημερα σε ολους και υπομονη...... ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ 3091600544......ενοειται δωρεαν θα ειναι.σε pdf.καλη ημερα σε ολους..... ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ 894006417
ANIMA

ANIMA

Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 47

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 15:45:00

Αγγελε δε γνωριζω για τι μιλας...!!Καλη ημερα και σε σενα!!
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 18:28:30

ANIMA έγραψε:
malon ksexases den pirazi otan anevaso to vivlio tha thimithis gia ti milousa pantos exo ena programa gia na min ksexnas mporo na se programatiso apla zitiseto mou.kalo apogevma... ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ 894006417
ANIMA

ANIMA

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 19:49:56

Ναι θυμαμαι για το βιβλιο,το οποιο δεν εχω δει ποτε ομως το πρωτοτυπο!!Ισως δεν ειναι το καταλληλο θεμα για συζητηση εδω!!!Αν και σε καποια θεματα την αποψη μου την ξερεις,δε θελω να επεκταθω!!Θα περιμενω να δω...... Καλο βραδυ!!
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 20:01:38

ANIMA έγραψε:
Ναι θυμαμαι για το βιβλιο,το οποιο δεν εχω δει ποτε ομως το πρωτοτυπο!!Ισως δεν ειναι το καταλληλο θεμα για συζητηση εδω!!!Αν και σε καποια θεματα την αποψη μου την ξερεις,δε θελω να επεκταθω!!Θα περιμενω να δω...... Καλο βραδυ!!
sintoma kali mou kseris esu apo ipomoni..
ANIMA

ANIMA

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΠαρ 12 Οκτ - 18:23:03

ΕΝΕΡΓΕΙΑ μου γεια σου,θελω να σου πω οτι κι εγω ειχα παρομοια περιπτωση με γνωστο μου προσωπο,οχι συγγενικο!
Δε θα σου πω τιποτα περισσοτερο απ οτι σου ειπαν ηδη οι φιλοι,να τον βοηθησεις δινοτας του αγαπη και με οποιον αλλο τροπο περναει απ το χερι σου....και αφουγκραζεσαι οτι ειναι καταλληλος
Αλλα για κανενα λογο μην παρεις το βαρος της ευθυνης πανω σου....μην τα περνεις μεσα σου δηλαδη...νομιζω κατανοεις!

ANIMA:
"Ισως δεν ειναι το καταλληλο θεμα για συζητηση εδω"

Με μια δευτερη ματια οχι απλα ειναι το καταλληλο....αλλα και τιποτα τυχαιο!!
trias

Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 40

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΔευ 4 Φεβ - 21:41:23

angelos έγραψε:
ANIMA έγραψε:
malon ksexases den pirazi otan anevaso to vivlio tha thimithis gia ti milousa pantos exo ena programa gia na min ksexnas mporo na se programatiso apla zitiseto mou.kalo apogevma... ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ 894006417

Λίγη παρατήρηση θέλει. Δεν θα ανεχτώ να μου χρεωθεί η γελοιότητα άλλου! Ότι κι όποιος και να είμαι κατά την άποψη σας, έχω κώδικα. Γι αυτό δεν επιτρέπω να συνδεθεί μαζί μου εκείνο το κείμενο. Γι αυτό κοιτάξτε καλά. Ίδιο ύφος και γραφή, με το μήνυμα που στάλθηκε στην Αιθηρόη. Λυπάμαι για τα μέλη σου! Χα χα χα! Όχι δεν λυπάμαι!
anarhos

anarhos

Κριός
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 639

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΤρι 5 Φεβ - 0:32:17

Εδώ εσύ δεν μπορείς να επικαλείσαι κανένα δικαίωμα. Το ότι δεν είσαι εσύ που έγραψες εκείνο το μήνυμα, δεν σε κάνει καλύτερο απ αυτόν. Μόνο στο τρόπο αλλάζετε. Ο κώδικας σου είναι γνωστός. ΚΑΜΙΑ ΣΤΟΑ ΚΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. Τα γράφω με κεφαλαία μήπως σκεφτείτε τους λόγους που σας έχει επιτραπεί να φτάσετε μέχρι αυτό το σημείο, απ αυτούς που ο ένας νομίζει ότι θα του δοθεί θέση, κι ο άλλος ότι τους ξέφυγε με μερικές σημειώσεις και βιβλία.

trias! Είσαι ένας ανόητος ταραξίας με μηδέν δύναμη, και την δύναμη που σου έταξαν δεν θα στη δώσουν ποτέ. Για θελήματα σε έχουν. Ψάξτο λίγο. Κάνε μια ανασκόπηση και θα καταλάβεις τι λέω.

aggelos! Είσαι ένας δόλιος ψεύτης και κλέφτης. Ψεύτης γιατί δηλώνεις κάτι που δεν είσαι και με ψέματα, και άνανδρες κατηγορίες προσπαθείς να τραβήξεις την προσοχή. Και κλέφτης γιατί οικειοποιείσαι γνώση που δεν έχεις, δεν είναι δική σου, δεν καταλαβαίνεις και βάζεις κι άλλους σε κίνδυνο.

Σας ξέρω και τους δύο. Σαν εσάς πολλοί. Κι επειδή ξέρω καλά αυτό το είδος, γι αυτό και βγαίνω εγώ μπροστά. Δεν κάνω πίσω. Εδώ είμαι. Και για όσες άλλες ντουμπλάρουν ρόλους και παίζουν με το μυαλό των άλλων. Το έκαναν τότε, το κάνουν και τώρα. Γιατί δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα άλλο, γιατί δεν είχαν και τίποτα ποτέ.

Σκληρός κι αδίσταχτος μπορώ εύκολα να γίνω. Το παρελθόν μου με εκπαίδευσε καλά. Τίποτα τυχαίο. Άδικος κι ανέντιμος ποτέ! Ούτε τότε, και πόσο μάλλον τώρα.

Αναλαμβάνω την ευθύνη σε όσα είπα.
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΤρι 5 Φεβ - 11:32:50

anarhos έγραψε:
Εδώ εσύ δεν μπορείς να επικαλείσαι κανένα δικαίωμα. Το ότι δεν είσαι εσύ που έγραψες εκείνο το μήνυμα, δεν σε κάνει καλύτερο απ αυτόν. Μόνο στο τρόπο αλλάζετε. Ο κώδικας σου είναι γνωστός. ΚΑΜΙΑ ΣΤΟΑ ΚΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. Τα γράφω με κεφαλαία μήπως σκεφτείτε τους λόγους που σας έχει επιτραπεί να φτάσετε μέχρι αυτό το σημείο, απ αυτούς που ο ένας νομίζει ότι θα του δοθεί θέση, κι ο άλλος ότι τους ξέφυγε με μερικές σημειώσεις και βιβλία.

trias! Είσαι ένας ανόητος ταραξίας με μηδέν δύναμη, και την δύναμη που σου έταξαν δεν θα στη δώσουν ποτέ. Για θελήματα σε έχουν. Ψάξτο λίγο. Κάνε μια ανασκόπηση και θα καταλάβεις τι λέω.

aggelos! Είσαι ένας δόλιος ψεύτης και κλέφτης. Ψεύτης γιατί δηλώνεις κάτι που δεν είσαι και με ψέματα, και άνανδρες κατηγορίες προσπαθείς να τραβήξεις την προσοχή. Και κλέφτης γιατί οικειοποιείσαι γνώση που δεν έχεις, δεν είναι δική σου, δεν καταλαβαίνεις και βάζεις κι άλλους σε κίνδυνο.

Σας ξέρω και τους δύο. Σαν εσάς πολλοί. Κι επειδή ξέρω καλά αυτό το είδος, γι αυτό και βγαίνω εγώ μπροστά. Δεν κάνω πίσω. Εδώ είμαι. Και για όσες άλλες ντουμπλάρουν ρόλους και παίζουν με το μυαλό των άλλων. Το έκαναν τότε, το κάνουν και τώρα. Γιατί δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα άλλο, γιατί δεν είχαν και τίποτα ποτέ.

Σκληρός κι αδίσταχτος μπορώ εύκολα να γίνω. Το παρελθόν μου με εκπαίδευσε καλά. Τίποτα τυχαίο. Άδικος κι ανέντιμος ποτέ! Ούτε τότε, και πόσο μάλλον τώρα.

Αναλαμβάνω την ευθύνη σε όσα είπα.
katarxin kalimera den exoume milisi pote kai den sou epitrepo na milas dimosia kai na les kakoithies.signomi gia tin grafi mou ala den exo eliniki grafi sto ps,episis dilonis oti eimai pseftis kai kleftis ma eseis edo mesa den lete oti o kathenas pernei oti tou aniki kai tou aksizi vasi tou namou tis elksis defteron prospathises na me kaneis na milisoume me ayton ton tropo dioti den eixe alo ayto simeni oti xriazese aytognosia episis an proseksi to kimeno pou egrapses tha diapistosis pos xaneis ton elenxo kai pos einai dinaton kapoios polon gnostis na min mporei na eleksi ton eayto tou ayto agapite mas dixni oti den mporeis na elenksis tipota stin zoi sou,pantos an thelis exo kati gia tin periptosi sou aytognosia legete,den sou krato kakia apla na prosexeis ti les,kai min to pezis gnostis iparxoun pola na mathis akomi episis tin epomeni fora pou tha thelisis na me prosvalis i na me thiksis pare merikes anapnoes aneva epipedo kai prospathise pali isos kataferis kati,oso gia to vivlio kai ti gnosi tha edina se kapoia apo to vivlio ..to enxiridio tou anthropou...einai kati paromio pou eipa kai se esena na elenxi ton eayto tis meso dianoitikis aytognosias.tora den eftinome an esy katalavenis alla,esy eftinese gia to ti fantasiosis ftiaxni to mialo sou diladi to pos fitevis tous sporous sou..stenoxorithika pou gnoristikame ipo aytes tis sinthikes opos kai na exei to thema tora egine ante kali imera na exeis.....
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΤρι 5 Φεβ - 11:51:43

Άναρχε αυτό δεν αφορά εσένα...

Ο δάσκαλος δίνει μαθήματα στον μαθητή.
Οι ενέργειες γνώριμες.
Για πιο λόγο;; (!!)
Δεν αφορά κανέναν μας.
Είστε μόνοι.

Η τάξη που επέλεξαν να δρουν είναι επιλογή τους, θα την ξαναπεράσουν.

Για όσους δεν αφορά αυτό το κείμενο.... καλά θα κάνουν πριν απαντήσουν, να σκεφτούν με φρόνηση.
Περίσσια....
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΤρι 5 Φεβ - 12:13:21

Άγγελε συνεχίζεις να είσαι ψεύτης! εχ και να λες αλλανταλλα! Άλλη ώρα όμως γιατί τ'ωρα δε προλαβαίνω αλλά ο τριας που σε δείχνει στο γραμματακι σου τι;;; αλλά είσαι φοβερός ακόμα και τώρα εσύ επιδυκνείεις λάθος το γραψα δε μου κάθεται η λέξη και συνεχίζω ταλλα νταλλα!!! Οοοοοοολα έχουν το καιρ'ο τους. Κι εγώ θέλω αυτογνωσία μη νομίζεις. Γι αυτό βρε κουτό το κάναμε!! Για να σ αναγκασουμε να μας αυτογωσιάσεις!! Μη κάνεις το τουρίστα μικρέ ξέρεις τα παιχν'δια που έπαιξες κι είναι πρόστυχο να παίζεις με τ αισθήματα των άλλων. Αυτός που ζητ'αει τον οίκτο με το τρόπο που το κανες εσύ έχει σοβαρό θέμα και δε θέλει αυτογνωσία αλλά ψυχολόγο!!! Κατερίνα σου βρήκα κι άλλο πελ'ατη! Θα μας προλάβεις και τουςδυο;; ωχ η κόρη μου πάω τα λέμε
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΤρι 5 Φεβ - 12:48:36

maggisoula έγραψε:
Άγγελε συνεχίζεις να είσαι ψεύτης! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ 743589328 και να λες αλλανταλλα! Άλλη ώρα όμως γιατί τ'ωρα δε προλαβαίνω αλλά ο τριας που σε δείχνει στο γραμματακι σου τι;;; αλλά είσαι φοβερός ακόμα και τώρα εσύ επιδυκνείεις λάθος το γραψα δε μου κάθεται η λέξη και συνεχίζω ταλλα νταλλα!!! Οοοοοοολα έχουν το καιρ'ο τους. Κι εγώ θέλω αυτογνωσία μη νομίζεις. Γι αυτό βρε κουτό το κάναμε!! Για να σ αναγκασουμε να μας αυτογωσιάσεις!! Μη κάνεις το τουρίστα μικρέ ξέρεις τα παιχν'δια που έπαιξες κι είναι πρόστυχο να παίζεις με τ αισθήματα των άλλων. Αυτός που ζητ'αει τον οίκτο με το τρόπο που το κανες εσύ έχει σοβαρό θέμα και δε θέλει αυτογνωσία αλλά ψυχολόγο!!! Κατερίνα σου βρήκα κι άλλο πελ'ατη! Θα μας προλάβεις και τουςδυο;; ωχ η κόρη μου πάω τα λέμε
...to na ipnotizis me ton logo kapoion kai perimenis na antapokrithi me singekrimeno tropo einai entimo opos kaneis kai esy tora den tha apologitho gia tipota opos epithimis den mpeno se aytin tin katastasi pleon,opoios epithimi na pei kati as to pei kseroume oti oloi mporoume na petaksoume sporia se polous tora poios tha ta pari kai ti dentra tha ftiaksi einai diko tou thema eksartate apo tin afelia tou kathenos sas dosane merika sporia kai ftasate se simio na me lete psefti klefti kai oti alo thelete.alla afou thelete na milisoume anixta anikste ena thema ..pos kata tin gnomi sas pistevete oti mporite na mpeite sto mialo enos anthropou,,,na doume kseroun pragmatika oloi edo mesa i trone oti tous dosoume opos kanate eseis stin parousa katastasi pos tous programatisate na vlepoun to onoma kai na lene aytos einai o tade den tin thelo tin energia ayti diki sas an ithela energia tha egrafa kati to opoio den anaferete edo mesa episis magisoula kai anarxe mporo na kano to idio pou kanate kai eseis na giriso mpoumerang tis leksis is varos sas alla den tin thelo aytin tin energia eseis pou toso tin apozitate sas tin prosfero...kai mia erotisi na kano eseis pou dinete gnosis pou kserete pos tis xirizonte kapoioi ekso apo edo an tin ekmetalevonte kai apospoun xrimata apo anthropous anipopsiastous......
ba a ktsou

ba a ktsou

Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 327

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΤρι 5 Φεβ - 16:24:36

Επειδη με εχει ποιασει πονοκεφαλος απο ολο αυτο που διαχεεται
ξαναγυρισα να ριξω αποσυμπιεση . ..

το θεμα ειναι να ελιχθειτε- αξιοποιησεται αυτο & να το ;;;; επιλογη του
καθενος του τι θα κανει . ..

Πολλοι λιγοι ειναι αυτοι οι οποιοι νοιαζονται για ολο το συνολο,
ολο μα ολο & περνουν απο κοσκινο την καθε πραξη τους ,
το καθε λογο τους . ..

Επειδη ομως η σκεψη σας ποτιζει τον χωρο ,
σταματηστε, καντε μια στροφη 180 μοιρων & αναθεωρηστε . ..σκουπιστε

Συνελθετε με ολο τον σεβασμο..

Μαθε να
εστιαζεις στην Ουσια του Ειναι σου

σεβασου
κ αγαπησε την κινηση σου που πραγματωνεις

~ Eκει που Εστιαζεις εκει ειναι που χανεσαι συνεχως & παραδινεσαι
Ειτε ολοκληρωμενα ειτε χωρις την Δυναμη του Λογου . .. ~

Ας αναλογιστει & λογιστει ο καθενας .
αμαν με την Διχονοια που διχαζει & διαβαλλει την καθε στιγμη, Αμαν. ..

Ακομη δεν εν θυμησται πως αυτο που σκεφτεσαι αυτο παραγεις ;;;
Υμην λεγω, Υμην . ..

Φως φαναρι ειναι. ..

Διαλεξτε την Ωθηση , μεσα απο τον Σεβασμο , την Τρυφεροτητα . ..
και οχι μεσα απο την Διχονοια . .. που παραπεριοριζει ! ! !

Αξιοποιηστε τα παντα δινωντας αποσυμπιεση καθε στιγμη, μα καθε στιγμη

Τιποτα δεν μενει μεσα σας μοναχα . ..
markos

markos

Λέων
Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 231

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΤετ 6 Φεβ - 14:24:20

Μανθάνων μη κάμνε έγραψε:
Άναρχε αυτό δεν αφορά εσένα...

Ο δάσκαλος δίνει μαθήματα στον μαθητή.
Οι ενέργειες γνώριμες.
Για πιο λόγο;; (!!)
Δεν αφορά κανέναν μας.
Είστε μόνοι.

Η τάξη που επέλεξαν να δρουν είναι επιλογή τους, θα την ξαναπεράσουν.

Για όσους δεν αφορά αυτό το κείμενο.... καλά θα κάνουν πριν απαντήσουν, να σκεφτούν με φρόνηση.
Περίσσια....

Είσαι πολύ διορατικός φίλε μου! Διακριτικός αλλά κι εύστροφος. Μια ήρεμη δύναμη. Αυτό εκφράζεις.
Λίθος

Λίθος

Τόπος : Italy Napoli,Milano
Ταύρος
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 5

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΤετ 6 Φεβ - 16:22:13

κοίτα να δείς πώς βρίσκεις κάποιους ανθρώπους άκρως ενδιαφέροντες προσωπικότητες...σας διαβάζω τόσο καιρό και έχω παρατηρήσει το εξής.Μέλη που απλά παρατηρούν,Μέλη που απλά γράφουν υπερβολές και μέλη που σε κάνουν να συμφωνείς με αυτά που διαβάζεις.Δέν κάνω καμία επίθεση αλλά συμφωνώ απόλυτα με το anarho
ΑΠΟΛΥΤΑ όμως πάνω στο κάθετι που έχω διαβάσει απο αυτόν προς το παρόν.

Έχω έναν φίλο λοιπόν εδώ στην Ιταλία ο οποίος ορκίζεται ότι είναι κάτι που εμείς οι υπόλοιποι δεν το καταλαβαίνουμε!Όμορφα...και εγώ είμαι η Θεα ΗΡΑ!τι κάνει λοιπόν ο φίλος??εκμεταλεύετα ένα προσωπικό του θέμα(ψυχική υγείας αλλά και υγείας γενικώς) για να περάσει τις απόψεις του (με άσχημο πάντα τρόπο) και να μας κάνει να τον δούμε ώς ενεργειακό (λέει) επισκέπτη απο τα βάθυ του χρόνου(ωραίο εεε??)...ο εν λόγω λοιπόν εννοεί ότι είναι παλιά ψυχή με μαγικές ικανότητες...μπορεί να διαβάζει σκέψεις και να θεραπεύει και και και και.....και τα και είναι άπειρα....!τελικά με τα πολλά άρχισε να γίνεται οξύθυμος γάρ(χωρίς ουδεμία στιγμή να τον έχει κοροιδέψει κανένας) και να μας την λέει στεγνά και ότι είμαστε λέει άνθρωποι του σκότους!!!ΜΠΡΑΑΑΑΑ-ΒΟ.....!!!εύγε αγόρι μου!!!το αποτέλεσμα???άρχισε να γίνεται τόσο εχθρικός που έβαζε λόγια μεταξύ της παρέας με αποτέλεσμα να κοπεί απο την παρέα αυτή....

Εγώ λοιπόν σαν μέλος παρατηρητής περισσότερο (προς το παρόν) έχω να πώ το εξής....Απο τον τρόπο γραφής ενός ανθρώπου καταλαβαίνεις πολλά.εξού και συμφωνώ με τον anarho...δεν βλέπω να ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα...κάτι που είναι άσχημο...Φιλιά απο την υπέροχη Ναπολι!! :99:
gerakina

gerakina

Λέων
Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 127

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΤετ 6 Φεβ - 19:02:27

ο Πάνος ειναι ενα απο τα πιο τιμια κι αληθινα ατομα που εχω γνωρισει. αγαπαει τοσο πολυ να βοηθαει, οσο και φοβαται μην κανει κακο. γι αυτο κοιταζει παντα να λεει κατι για το οποιο ειναι σιγουρος, και ιδιως αν ειναι να πληγωσει καποιον με την αληθεια του. κι οταν φτασει σ αυτο το σημειο, ειναι αποφασισμενος. ειναι ταγμενος στην αληθεια της ψυχης του. κι αυτο δεν ειναι υπερβολη.
κι επειδη μιλησες Λιθε για υπερβολες, μ εκανες να σκεφτω την υποτιθεμενη ζωη εκει εξω. σε μια ζωη αχρωμη που επιμενουν απεγνωσμενα να διατηρησουν και που προσπαθουν οι ανθρωποι να χωρεσουν σ αυτη με φτηνα παζαρια κι ανταλλαγες των ονειρων τους. αυτο ειναι υπερβολη.
για μενα αυτο ειναι υπερβολη.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΤετ 6 Φεβ - 19:31:05

gerakina έγραψε:
ο Πάνος ειναι ενα απο τα πιο τιμια κι αληθινα ατομα που εχω γνωρισει. αγαπαει τοσο πολυ να βοηθαει, οσο και φοβαται μην κανει κακο. γι αυτο κοιταζει παντα να λεει κατι για το οποιο ειναι σιγουρος, και ιδιως αν ειναι να πληγωσει καποιον με την αληθεια του. κι οταν φτασει σ αυτο το σημειο, ειναι αποφασισμενος. ειναι ταγμενος στην αληθεια της ψυχης του. κι αυτο δεν ειναι υπερβολη.
κι επειδη μιλησες Λιθε για υπερβολες, μ εκανες να σκεφτω την υποτιθεμενη ζωη εκει εξω. σε μια ζωη αχρωμη που επιμενουν απεγνωσμενα να διατηρησουν και που προσπαθουν οι ανθρωποι να χωρεσουν σ αυτη με φτηνα παζαρια κι ανταλλαγες των ονειρων τους. αυτο ειναι υπερβολη.

Συμφωνώ...σε όλα.
Να πάρω το βήμα απο την εύστοχη παρατήρησή σου για το τι φαίνεται υπερβολικό σε κάποιους, να προσθέσω ένα τραγούδι διαχρονικό που χωρά σε πολλές περιπτώσεις.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΤετ 6 Φεβ - 19:44:51

gerakina έγραψε:
Συμφωνώ και με τους τρεις σας.
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ζυγός
Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 253

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Icon_minitimeΠαρ 8 Φεβ - 0:38:24

ΠΑΝΟ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ! ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Θ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΟΙ ΑΡΑΧΝΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΕΣ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΧΙ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ?

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Χρειάζομαι βοήθεια
» ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ
» Καλημέρα!! Καλησπέρα!! Καλώς ήρθατε!!
» Βοηθεια σε αστεγους 2
» θελω βοηθεια...!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ... :: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...-
Μετάβαση σε: