Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ηλικία : 48 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 639
Θέμα: Να εξηγηθώ. Δευ 8 Οκτ - 11:30:28
Συγχωρέστε με που άλλαξα το avatar μου. Ένιωθα την ανάγκη να το κάνω. Με εκφράζει πλέον. Απλά σας το γνωστοποιώ και ο ίδιος.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Να εξηγηθώ. Δευ 8 Οκτ - 11:42:47
anarhos έγραψε:
Συγχωρέστε με που άλλαξα το avatar μου. Ένιωθα την ανάγκη να το κάνω. Με εκφράζει πλέον. Απλά σας το γνωστοποιώ και ο ίδιος.
Πάνο καλημέρα, δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη, το προηγούμενο ήταν μια εικόνα που ήταν πιο μακρινή, αυτή σου η επιλογή δείχνει ότι θες να προσεγγίζεις πιο διεισδυτικά τα πράγματα. η εσωτερική μας επιθυμία έχει πάντα ιδιαίτερη αξία και πρέπει να την ακολουθούμε.
anarhos
Θέμα: Απ: Να εξηγηθώ. Δευ 8 Οκτ - 11:51:49
Να είσαι καλά φίλε μου! Γενικότερα θέλω να πλησιάσω περισσότερο πλέον. Νιώθω πιο έτοιμος. Πιο καθαρός.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Να εξηγηθώ. Δευ 8 Οκτ - 12:01:00
anarhos έγραψε:
Να είσαι καλά φίλε μου! Γενικότερα θέλω να πλησιάσω περισσότερο πλέον. Νιώθω πιο έτοιμος. Πιο καθαρός.
και όπως λέμε, ολα στην ώρα τους ....: ))
anarhos
Θέμα: Απ: Να εξηγηθώ. Δευ 8 Οκτ - 12:04:06
Κάπως έτσι φίλε. Ξέρεις για τι μιλάς.
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: Να εξηγηθώ. Δευ 8 Οκτ - 12:11:35
Μπήκα στο τσακ μπαμ να σου πω εσένα ο'τι μ αρέσει παααααααρα πολύ αυτό σου το αβαταρ! Είναι πολυ καλυ'τερο απ τ άλλο και σου πάει! Καλά έκανες!
anarhos
Θέμα: Απ: Να εξηγηθώ. Δευ 8 Οκτ - 12:14:26
Σ ευχαριστώ Αριστέα. Κάτι λέει κι αυτή με το τρόπο της. Αλλά δεν παύει να είναι μια εικόνα.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Να εξηγηθώ. Δευ 8 Οκτ - 13:23:57
Nenya
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 960
Θέμα: Απ: Να εξηγηθώ. Κυρ 14 Οκτ - 15:22:09
Είναι πολύ όμορφο το νέο avatar σου Πάνο! Πιο φωτεινό!!!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Να εξηγηθώ. Κυρ 14 Οκτ - 22:42:30
Το σκεφτόμουν ότι κάποια στιγμή,σύντομα,θα άλλαζες την παλιά εικόνα η οποία,ήταν σαν να έφευγες,σαν αυτοτιμωρία. Εύστοχη η νέα εικόνα,άλλωστε δεν σε αποκάλεσα good knight άσκοπα Πάνο
Να εξηγηθώ.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης