Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
"To να χτυπάς τα χέρια σου σα να'ναι φτερά, μπορεί να είναι...ΠΕΤΑΓΜΑ..." Τα "ρεύματα" είναι παντού ολόγυρα, εντός κι εκτός... Οι Άνεμοι που μας ταξιδεύουν είναι οι σύμμαχοί μας... Το Δέος ο οδηγός...
Αυτός ο κόσμος είναι ο πίνακας υπό διαμόρφωση και τα πινέλα τα χουμε εμείς!
Χθες βράδυ πριν κλείσω τα μάτια μου είχα φέρει την εικόνα που είχα μικρός, αυτή που πέταγα, πάνω από βουνά και θάλασσες. Σήμερα με το βίντεό σου πεμπτοδιάστατε Χρήστο με έφερες να το ξανα-βιώσω όπως τότε. Σ΄ευχαριστώ.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: "πέταγμα..." Δευ 30 Απρ - 22:49:05
mikroulis11 έγραψε:
Χθες βράδυ πριν κλείσω τα μάτια μου είχα φέρει την εικόνα που είχα μικρός, αυτή που πέταγα, πάνω από βουνά και θάλασσες. Σήμερα με το βίντεό σου πεμπτοδιάστατε Χρήστο με έφερες να το ξανα-βιώσω όπως τότε. Σ΄ευχαριστώ.
Πεμτοδιάστατος; χμ!(που λέει συχνά και η Αιθηρόη...)Μάλλον καλύτερα να με προσφωνείς πολυδιάστατο, μια και 5 μόνο διαστάσεις είναι πολύ περιοριστικός αριθμός στο 'Απειρο... Να'σαι καλά φίλε μου...
Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
Θέμα: Απ: "πέταγμα..." Τετ 2 Μάης - 10:32:03
Είναι θαυμάσιο να βλέπεις ανθρώπους να κινούνται μέσα στην εικονική πραγματικότητα λαμβάνοντας τις δονήσεις της (πότε οδυνηρά και πότε ευχάριστα) και ταυτόχρονα να έχουν την επίγνωση (έστω και αν ταλαντεύεται κάποιες φορές) του πολυδιάστατου δικαιώματος και αδιαπραγμάτευτης αλήθειας τους…