Λογω της οικονομικης καταστασης ο συζηγος μου σκεφτηκε να εγκαταλειψουμε την Πατρα και να αναζητησουμε κατι καλυτερο στην Ροδο...
Γιατι εκει;Απλα καποιος του ειπε οτι εκει υπαρχει δουλεια...
Ειναι οικοδομος,σιδερας,και εχει να εργαστει 2 χρονια.
Εχουμε καταστημα(ιχθυοπωλειο)στο οποιο εργαζομουν εγω εως που εμεινε εκεινος ανεργος,οποτε εμεινα εγω στο σπιτι και ανελαβε εκεινος το μαγαζι.
Δυστηχως δεν αποδιδει ωστε να καλυπτονται οι αναγκες μας...
Παντα υπηρξα ειλικρινης με τους πελατες μου,δεν κοροιδευα,προσεχα να εχω και να δινω οτι καλυτερο.Ετσι συνεχισε και εκεινος.Δεν το εκτιμησαν παρα ελαχιστοι.Γιατι;Επαψα να ψαχνω το λογο...ασκοπο ειναι.
Αυτη τη στιγμη ζουμε στο πατρικο του,δεν μπορουσαμε πλεον να πληρωνουμε ενοικια διπλα,ρευματα,κ.τ.λ.,δυσκολο για ολους μας.
Ετσι σκεφτηκε(και συμφωνω μαζι του)να πουλησουμε το μαγαζι και να φυγουμε...
Γνωριζει καποιος την κατασταση στη Ροδο;
Σιγουρα θα πρεπει πριν γινει οτιδηποτε να κανουμε καποια ερευνα,αλλα κι αυτο δυσκολο ειναι(να παμε,να ψαξουμε,κ.τ.λ.)Χρηματα ΔΕΝ υπαρχουν!
Αν καποιος ειναι απο εκει,η γνωριζει,θα με βοηθουσε να μου δωσει καποιες πληροφοριες...
Και ευπροσδεκτη οποια αλλη γνωμη για το θεμα...
Παντως πολυ θα θελα να φυγω απο δω...και δεν φοβαμαι...πιστευω πως μπορω να τα καταφερω-ουμε...Θα μου πεις γιατι δεν προσπαθω εδω που ειμαι;
Ισως γιατι οπως λενε για να εχεις κατι καινουριο,πρεπει να διωξεις το παλιο...αλλος χωρος,αλλες δυνατοτητες.