H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Τόπος : ονειροχωρα
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 668

ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ   ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ Icon_minitimeΤετ 4 Απρ - 11:51:40

Λογω της οικονομικης καταστασης ο συζηγος μου σκεφτηκε να εγκαταλειψουμε την Πατρα και να αναζητησουμε κατι καλυτερο στην Ροδο...ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ 2871910706

Γιατι εκει;Απλα καποιος του ειπε οτι εκει υπαρχει δουλεια...

Ειναι οικοδομος,σιδερας,και εχει να εργαστει 2 χρονια.

Εχουμε καταστημα(ιχθυοπωλειο)στο οποιο εργαζομουν εγω εως που εμεινε εκεινος ανεργος,οποτε εμεινα εγω στο σπιτι και ανελαβε εκεινος το μαγαζι.

Δυστηχως δεν αποδιδει ωστε να καλυπτονται οι αναγκες μας...

Παντα υπηρξα ειλικρινης με τους πελατες μου,δεν κοροιδευα,προσεχα να εχω και να δινω οτι καλυτερο.Ετσι συνεχισε και εκεινος.Δεν το εκτιμησαν παρα ελαχιστοι.Γιατι;Επαψα να ψαχνω το λογο...ασκοπο ειναι.

Αυτη τη στιγμη ζουμε στο πατρικο του,δεν μπορουσαμε πλεον να πληρωνουμε ενοικια διπλα,ρευματα,κ.τ.λ.,δυσκολο για ολους μας.ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ 743589328 ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ 3678868925

Ετσι σκεφτηκε(και συμφωνω μαζι του)να πουλησουμε το μαγαζι και να φυγουμε...

Γνωριζει καποιος την κατασταση στη Ροδο;

Σιγουρα θα πρεπει πριν γινει οτιδηποτε να κανουμε καποια ερευνα,αλλα κι αυτο δυσκολο ειναι(να παμε,να ψαξουμε,κ.τ.λ.)Χρηματα ΔΕΝ υπαρχουν!ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ 3260818684

Αν καποιος ειναι απο εκει,η γνωριζει,θα με βοηθουσε να μου δωσει καποιες πληροφοριες...

Και ευπροσδεκτη οποια αλλη γνωμη για το θεμα...

Παντως πολυ θα θελα να φυγω απο δω...και δεν φοβαμαι...πιστευω πως μπορω να τα καταφερω-ουμε...Θα μου πεις γιατι δεν προσπαθω εδω που ειμαι;

Ισως γιατι οπως λενε για να εχεις κατι καινουριο,πρεπει να διωξεις το παλιο...αλλος χωρος,αλλες δυνατοτητες.ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ 4033496702 ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ 2945718842
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ioessa

ioessa

Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Καρκίνος
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1297

ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ   ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ Icon_minitimeΠαρ 6 Απρ - 14:48:42

Αγγελικούλα μου !!! είμαστε πολλοί έτσι ,εγω είμαι σε καλλίτερη κατάσταση βλέπεις δεν έχω ακόμη παιδιά όχι ότι τα παιδία είναι βάρος απλά εχείς να σκεπτείς αυτά πρώτα .Εσείς είστε οι ήρωες σε αυτήν την κατάσταση και σας χαίρομε που προσπαθήτε ξέρω και απο φίλες μου πώς είναι .Το σύμπαν για όλους έχει και ειδικά για εσάς ξέρω πώς είναι, κάποτε είχα πάει στα γυμνάσιο ήμουν με τρύπια παππούτσια μεγάλωσα σε μονογονεική οικογένια δεν δούλευε η μαμά μου για ένα διάστημα ,δεν με ένοιαζε όμως είχα φίλες που με αγαπόυσανε και η μαμά μου με την πρώτη ευκαιριά μου αγόρασε καινούργια .Απο τότε όμως όλα πηγαίνουν πολύ καλλίτερα πες η πιστη , πές η αυτοπεποιθεση το όραμα που έχει ο καθένας για αυτόν. Όλα αυτα που σκεπτόμαι τα έχω δεν ζητάω πολλα γαι μερικούς, αλλα για άλλους είναι πολλα αν σκεφτείς πολλοι δεν έχουν καν σπιτη να μείνουν .Το πιστεύω όμως όλα και όλοι αποκτούν αυτα που θέλουν έρχεται ο καιρός, απλά και η κρίση μας προσγείωσε κάπως και βλέπουμε πιο καθαρα σε κάποια θέματα που είχαμε ξεφύγει , περιορίζοντας την κατανάλωση . Όμως απευχομαι να φτάσουν πιο κάτω τα πράγματα έλπίζω για το καλλίτερο . Ένα μωράκι σκέπτομαι σίγα σιγά όμως , απορώ τι παιδι θα μου έρθει ποιο θα με διαλέξη για μαμά. Τεσπα ξέφυγα Αγγελικη , στηνΡόδο ακούω και εγώ ότι έχει δουλιές , πέρυσι πήγε μια φίλη έκατσε εναμιση μήνα μάλωσε με τον διευθυντή του ξενοδοχίου ( είναι φασαριόζα δεν δέχεται μύγα στο σπαθί της) δουλευε σε ένα μεγαλό μέσα στην Ρόδο θα σου στείλω το όνομα , μου είπε ότι οι περισσότερη που δούλευαν εκεί ήταν ξένοι για φθηνα μεροκάματα αυτη η κοπέλα έπειρνε γύρω στα 1000 περίπου μαζί με τις υπαιρωρίες χωρίς ηταν γύρω στα 750- 800 Εχεί πολλα ξενοδοχεία εκει αν πάτε προσευχήσου να σου έρθει το πιο καλό εννοώ αυτα που θα είσαι καλα οικονομικα και συνθήκες εργασίας.
Πάντως είναι πολύ όμορφα εκεί , άκουσα ώραία λόγια για το μέρος .
Τα φιλία μου Αγγελική έυχομαι το καλλίτερο και πιστεύω το καλίτερο.

ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ 894006417 ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ 4088188550 ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ 1059784619
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Τόπος : ονειροχωρα
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 668

ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ   ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ Icon_minitimeΠαρ 6 Απρ - 20:23:40

ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ 894006417 ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ 1059784619 Οπως και να χει,ολα καλα θα πανε...ειτε Ροδος ειτε Πατρα...θα τα καταφερουμε....σ'ευχαριστω πολυ!

ΚΡΙΣΗ-ΡΟΔΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ... :: ΓΙΑ Ο,ΤΙ (ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ) ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ...-
Μετάβαση σε: