Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ηλικία : 36 Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 9
Θέμα: ΕΥΤΥΧΙΑ Δευ 5 Μαρ - 9:47:20
Αιθηρόη....
Όλοι ξέρουμε τι είναι ευτυχία. Αυτό το αίσθημα που σε κάνει να νιώθεις πως όλα είναι τέλεια και στην θέση που πρέπει να βρίσκονται. ΝΙώθεις γαλήνη μέσα σου και μεγάλη χαρά. Δεν ξέρω ανθρώπους που να τα νιώθουν όλα αυτά όμως. Μόνο που και που και δεν κρατάει και πολύ. Δεν θέλω να ρωτήσω τι είναι ευτυχία λοιπόν. Έχω μια άλλη πολύ συγκεκρημένη ατομική ερώτηση, γιατί χρειάζομαι πραγματικά βοήθεις και γιατί έχω το προαίσθημα που μου λέει ότι μπορείς να μου πεις, επειδή πιστεύω ότι μπορείς να δεις τον καθένα ξεχωριστά. Θέλω να γίνω ευτυχισμένος. Πως μπορώ να γίνω ευτυχισμένος εγώ ο Φώτης; Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΕΥΤΥΧΙΑ Δευ 5 Μαρ - 17:07:18
Φώτης έγραψε:
Αιθηρόη....
Όλοι ξέρουμε τι είναι ευτυχία. ... Θέλω .... Πως μπορώ να γίνω ευτυχισμένος εγώ ο Φώτης; Ευχαριστώ!
Καλώς ήρθες Φώτη. Αυτό το βίντεο μου το έστειλε η γλυκιά σύζυγος μου. Ξέρεις δεν είναι πάντα εύκολα όλα… Όμως αν και δεν αφορά πιστεύω εσένα άμεσα θα καταλάβεις γιατί το ¨ανέβασα¨ Με μεγάλη εκτίμηση φίλε μου το αφιερώνω σε μένα.
πολυ-πολυ ομορφη ιστορια,και ''συμπτωματικα''ειχα αναγκη να την διαβασω...
Καποιες φορες η διαφορετικοτητα ειναι μειονεκτιμα για καποιους...Αν δεν σκεπτεσαι,μιλας,αντιδρας οπως οριζουν οι πολλοι,κατι δεν παει καλα...για εκεινους,και μια λυση οταν δεν καταλαβαινουμε κατι ειναι να το απαξιωσουμε...
Φωτη συγνωμη που ξεφυγα απο το θεμα σου!Και καλως ηρθες!
Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
Θέμα: Απ: ΕΥΤΥΧΙΑ Τρι 6 Μαρ - 19:07:47
Καλησπέρα Φώτη…
Σέβομαι το προαίσθημα σου…
Εγώ όμως, απλά θα σου πω…
Εξαρτάται...
Τι χρειάζεσαι…;
Φώτης
Ηλικία : 36 Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 9
Θέμα: Απ: ΕΥΤΥΧΙΑ Πεμ 12 Απρ - 13:29:52
Πρέπει να βρω τι πραγματικά χρειάζομαι. Έχεις δίκιο. Νομίζω ότι καταλαβαίνω τι θέλεις να μου πεις. Τόσο απλή είναι η απάντηση αλλά και τόσο δύσκολο να δεις καμιά φορά το αυτονόητο. Ήταν σωστή η προαίσθηση μου. Σε σέβομαι απεριόριστα και σ ευχαριστώ που δεν γέμισες μια σελίδα με φιλοσοφίες και τα κλασικά που ακούγονται συνέχεια. Απλά και εύστοχα! ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ!
Ευχαριστώ κι εσάς ΑΓΓΕΛΙΚΗ και mikrouli11. Να περάσετε καλές γιορτές!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΕΥΤΥΧΙΑ Παρ 13 Απρ - 9:34:11
Φώτη...
και σε όλους...
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΕΥΤΥΧΙΑ Τετ 5 Δεκ - 18:57:59
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΕΥΤΥΧΙΑ Παρ 28 Μαρ - 9:51:29
ΕΥΤΥΧΙΑ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης