| H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός! |
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
|
|
| ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟ ΡΟΖ...! | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Τόπος : ονειροχωρα Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 668
| Θέμα: ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟ ΡΟΖ...! Κυρ 19 Φεβ - 2:48:32 | |
| Το θεμα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι για εδω,αλλα αν δεν μιλησω θα σκασω! Προσφατα προσθεσα στους εικονικους μου φιλους στο fb καποια κυρια η οποια μου αρεσε αρχικα ο τροπος γραφης και σκεψης της. Η κυρια λοιπον αυτη,ειναι οπως λεει και συμβουλος ενεργειακης αυτογνωσιας. Η σελιδα της γεματη λογια μεγαλων διδασκαλων,ομορφες φωτο,τα λογια της παντα γεματα αισιοδοξια,τρυφεροτητα,αγαπη! Αλλα ολο αυτο που ειρωνικα αποκαλεσα ''ροζ'' καθως θεωρω το ροζ πολυ ''τρυφερο'' χρωμα,καποια στιγμη με κουρασε,χωρις να ειμαι σιγουρη γιατι... Σημερα,αποψε,ειδα να συμβουλευει να προσπαθησουμε να μην δημοσιευουμε αρνητικα φορτισμενα γεγονοτα,εικονες,''ουτε στο ονομα της συμπονοιας κτλ,''οπως λεει,γιατι ετσι συμφωνα με το συμπαντικο νομο της ελξης των ομοιων τα αναπαραγουμε,μπαινουν στη συλλογικη σουπα και επιστρεφουν πολλαπλασιασμενα... Και καταλαβα γιατι εδω και μερες κατι δεν μ'αρεσει...Αυτο δεν μου αρεσει...Δλδ.τι;;Να κλειστουμε σε μια γυαλα,να φτιαξουμε το δικο μας ονειρικα πλασμενο κοσμο,ααα!τι ωραια,τι καλα!!Ομορφα που ειναι ολα γυρω!Και αστους ολους να κουρευονται....μηπως και μας ξινισει η σουπα;;; Δεν το δεχομαι!Μου θυμιζει την ταινια η μηχανη του χρονου.Οπου οι επανω(δεν θυμαμαι ονοματα)εκαναν οτι ολα ηταν μια χαρα,και ε,ενταξει μωρε,που και που οι ακατονομαστοι απο κατω βουτανε και καποιον,δε βαριεσε... Δεν το χωραει το μικρο,το φτωχο μου το μυαλουδακι,οτι πρεπει να κλεισω και τα ματια,και τα αυτια,να πατησω και το οφ στο μυαλο μου,η εκει μαλλον πρεπει να βαλω να παιζει μουσικη δωματιου...Και να τα ροζ αρκουδακια,τα ροζ γατακια,να τα ουρανια τοξα,να οι ''αγκαλιτσες ματσ-μουτσ''.....ΜΠΛΙΑΧ!Και ξανα ΜΠΛΙΑΧ.... Αιθηροη πες μου σε παρακαλω.Εσυ τι λες;Ετσι χαλαει η σουπα;;;;;; Γιατι αν ειναι ετσι,αν μαλλον κι εσυ υποστηριξεις αναλογες ιδεες,τοτε παλι ο Πυργος μου εγκρεμισθει.Και δεν παει αλλο,στο τελος θα μεινω σε καλυβα. Εννοειτε οτι οποιος θελει προσφερει τα φωτα του,οχι μονο η αιθηροη,αντε να δω τι δεν καταλαβα παλι... | |
| | | Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟ ΡΟΖ...! Κυρ 19 Φεβ - 8:55:00 | |
| |
| | | inei777
Ηλικία : 52 Τόπος : athens Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 177
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟ ΡΟΖ...! Κυρ 19 Φεβ - 11:04:21 | |
| Ο τολμηρος στο νου και την καρδια δεν πτοειτε απο το να κοιτα ολογυρα την αληθεια του κοσμου του.......ωστοσο αν μιλαμε συνεχεια για οτι αρνητικο συμβαινει δίχως να δίνουμε λύση,βγαινουμε σε αδιεξοδο....... Εκείνο λοιπόν που μάλλον εννοουσε ήταν πως η ταση να μιλάμε συνεχεια για αρνητικα γεγονότα μας αποδυναμώνει κι επιρρεαζει το συλλογικο. Ας εχουμε λοιπον παντα μια λυση να προτινουμε σε οτι αρνητικο θέτουμε προς συζήτηση. | |
| | | ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟ ΡΟΖ...! Κυρ 19 Φεβ - 11:38:48 | |
| Ο τολμηρος στο νου και την καρδια δεν πτοειτε απο το να κοιτα ολογυρα την αληθεια του κοσμου του.......
inei777 ετσι πιστευω.Οτι πρεπει να ειμαστε.Αυτο θα πρεπει να καταφερουμε.Να τολμουμε να κοιταμε την αληθεια,την ασχημια γυρω μας χωρις να παραμορφωνετε η ομορφια μεσα μας.Αυτο για μενα ειναι τεραστιο κατορθωμα.Να μπορω να αντικρισω το αρνητικο και να δρασω αναλογα,κι οχι να ''κρυφτω''πισω απο οποιαδηποτε θεωρια.Αυτο ειναι για μενα,το πρεπον,το σωστο,το,πως να το πω,αυτο που η ψυχη μου αναγνωριζει σαν ''οπλο'' της,συγνωμη αλλα δεν βρισκω λογια να εκφρασω αλλιως αυτο που θελω.
Δεν με ικανοποιει κανενος ειδους αφυπνιση στο ονομα της οποιας θα πρεπει για αλλη μια φορα να αυτοεγκλειστω σε ενα μαντρι.Ποια η διαφορα;Οτι αυτο το μαντρι θα εχει πολυχρωμο χορταρακι να μασησω και ο βοσκος θα παιζει στη φλογερα new age μελωδιες;;
Οχι για μενα.χορτασα.Θελω να συμμετεχω ενεργα στην αναγκη του διπλανου μου,κι αν κανω πως δεν την βλεπω,τοτε πως;;; | |
| | | ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟ ΡΟΖ...! Κυρ 19 Φεβ - 11:59:41 | |
| Και κατι αλλο.Εφαγα σκαλωμα ασχημο τωρα,και συγνωμη για την εκφραση μου αυτη. Καποτε μου ειπες Αιθηροη πως δεν διαλεξα τυχαια το ψευδονυμο danay.Kαι ειχες δικιο. Επιθυμω λοιπον να το αλλαξω,δεν θελω να ειμαι πια danay. Mε λενε Αγγελικη.Δεν ειμαι danay,δεν νιωθω ετσι,το ονομα μου ειναι Αγγελικη. Αιθηροη θα το κανεις; ΑΓΓΕΛΙΚΗ. | |
| | | ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟ ΡΟΖ...! Κυρ 19 Φεβ - 17:45:08 | |
| [center] Αγγελική , δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια και να λές τι ώραια τι κάλα που είναι , δεν σου πάει η καρδιά κι ούτε μπορείς να κλειστείς σε γυάλα .Ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ έχουμε συν αισθηματα που τα νιώθουμε δεν μπορούμε να κρυφτούμε στο βουνό και να μπούμε σε γυάλα, ειμαστε εδώ . Τα όπλα μας είναι μέσα στην καρδιά μας μπορεί να μήν έχουμε τα απαιτούμενα χρήματα αυτήν την στιγμή για να τα δώσουμε σε αυτούς που τα χρειάζονται αλλά έχουμε συμπόνια , αγάπη μα πάνω απο όλα θετική σκέψη . Ένα παράδειγμα δεν ξέρω αν είναι της παρούσής αλλά στο γράφω, σήμερα πήγαμε με την μαμά μου και την αδερφή μου για καφέ πρίν κάτσουμε μια κοπέλα πουλούσε πορτοφόλια είδα αλλα δεν είχα αρκετα μαζίμου για να πάρω , και της δίνω διακριτηκά δύοευρώ μου είπε πάρε ,της είπα δεν έχω άλλα και την είπα για σένα , καταλαβαίνω πώς είναι να μην έχεις και να νίωθεις κάπως και να πουλάς διάφορα. Ευχήθηκα στην Γή να μήν υπάρχουν πια αυτοί που πουλάν διάφορα , όλοι μαζί να είμαστε πιασμένοι χέρι χέρι και να χαιρόμαστε που ζούμε εδώ στην Γή μας . Η κοπέλα ξαναήρθε σε εμάς και έδωσε στην μαμά μου το ποτροφόλι που είδα είπε ότι το πουλάει εφταευρώ πιο κάτω απο ότι μου είπε πριν , το πήραμε η κοπέλα μας ευχαρίστησε με ένα μεγάλο χαμόγελο δεν ήθελα να την κάνω παζάρια κι ούτε ήθελα να την βάλω σε δύσκολη θέση . Το βλέμα της όμως γλύκανε και γνωριστήκαμε ένιωσε όμορφα αισθάνθηκα είχε πώς να το πώ ανάγκη λίγη αγάπη και κατανόηση μακάρι να την έδινα πιο πολλα άλλα η καλη διάθεση και η καλή καρδιά κάνει όμορφα χαμόγελα, ένιωσα αυτό που ένιωθε και συγκινήθηκα . Ελπίδα, αν μπορούμε μέσα απο την καρδιά μας να βγαλουμε τα τσουκάλι και να σπέρνουμε αγάπη και ελπίδα άν μπορούμε με τον τρόπο της ζωή μας να το κάνουμε αυτό! σίγουρα θα έχουν άλλάξει τα μπραγματα . Η δύναμή μας είναι στην καρδια εκεί | |
| | | ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟ ΡΟΖ...! Κυρ 19 Φεβ - 18:02:30 | |
| Να εισαι καλα,και να χεις παντα ομορφια,αγαπη,τρυφεροτητα στην καρδια σου!
Καμια φορα πνιγομαι και δεν βγαζω ακρη με τις σκεψεις και τα συναισθηματα μου,παρασυρομαι και αναλυω ισως παραπανω(μεσα μου)απο οτι πρεπει.Δεν ξερω...
Ειναι που συμβαινουν τοσα,και θελω να κανω παραπανω απο οσα πραγματικα μπορω,και με ποναει αυτη η αδυναμια. | |
| | | Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟ ΡΟΖ...! Κυρ 19 Φεβ - 21:55:03 | |
| Αγγελική μου… ανοιχτούς χώρους και όχι πύργους… ανοιχτούς χώρους…
Μην βάζεις σύνορα και όρια στο νου σου…
Να είσαι ελεύθερη μέσα σου, για να μην μπορεί καμία Αιθηρόη να σου γκρεμίσει τον πύργο…
Από εκεί και πέρα…
Δεν γίνεται να κάνεις πως δεν βλέπεις έναν άνθρωπο που ζητιανεύει, μην τυχόν και προκαλέσεις… περισσότερους ζητιάνους…
Δεν γίνεται να μιλάς μόνο για ένα χωριό, που παράγει πλούσια αγαθά και ζει σε αφθονία, όταν μια ήπειρο πεθαίνει από την πείνα… μην τυχόν και πεινάσει το δικό σου χωριό…
Αν ψάξω γύρω μου, μπορώ να βρω όλα τα άσχημα του κόσμου… μπορώ όμως να βρω και άλλα τόσα όμορφα…
Το ένα μου δείχνει το πρόβλημα… το άλλο, τον «τρόπο»…
Δεν ξέρω τι γράφει και τι συμβουλεύει η συγκεκριμένη γυναίκα… τι ακριβώς σκέφτεται και τι εννοεί… δεν νομίζω πως θα μπορούσε κάποιος άλλος, να απαντήσει για εκείνη…
Και από την στιγμή που έχεις κάποια αντίρρηση σε αυτά που λέει, καλό θα ήταν να την εκφράσεις και να την συζητήσεις με την ίδια…
Η αλήθεια είναι, πως γύρω μας υπάρχουν πολλά αρνητικά μηνύματα… απόγνωση και απελπισία…
Ίσως λοιπόν, ως… μια άλλη εικόνα, επιλέγει να φτιάξει έναν χώρο, ως αντιστάθμισμα των παραπάνω…
Όμως… δεν μπορείς να αγνοείς την πραγματικότητα γύρω σου…
Θυμάσαι τι σου εξήγησα για την θετική σκέψη, στο «καλοί μάγοι - κακοί μάγοι»;
Σε αυτό στέκομαι…
Όταν σκέφτεσαι αρνητικά, νιώθεις αρνητικά, πράττεις αρνητικά… αναπαράγεις έναν κόσμο αρνητικό…
Χμ…
Για αγάπη και συμπόνια θα σου μιλήσω… πώς θα τα νιώσεις καλύτερα και τα δύο;
Όταν σου δείξω μια ανθοδέσμη; Ή όταν σου δείξω ένα παιδάκι πεινασμένο;
Θα κλάψεις από αγάπη, όταν αγκαλιάσεις την ανθοδέσμη ή όταν θα αγκαλιάσεις αυτό το παιδί;
Λοιπόν… την γνωρίζεις την άποψη μου Αγγελική… όλοι την γνωρίζετε…
Επιμένω όμως… έχε εμπιστοσύνη σε αυτό που νιώθεις…
Βαθιά μέσα σου νιώθεις την αλήθεια… την αναγνωρίζεις…
Η inei777 είπε:
«Ο τολμηρος στο νου και την καρδια δεν πτοειτε απο το να κοιτα ολογυρα την αληθεια του κοσμου του.......»
Και θα συμπληρώσω…
...και παίρνοντας δύναμη, πίστη και ομορφιά από τα υλικά της ψυχής και του ονείρου του, πράττει ό,τι μπορεί για να τον κάνει καλύτερο…
Δεν είμαστε απλοί παρατηρητές του Κόσμου… συν-δημιουργοί είμαστε…
| |
| | | ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟ ΡΟΖ...! Κυρ 19 Φεβ - 22:06:29 | |
| | |
| | | ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟ ΡΟΖ...! Δευ 20 Φεβ - 1:57:12 | |
| Σε ολα δικιο εχεις Αιθηροη... Σιγουρα επρεπε να το συζητησω μαζι της. Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου,κι ευχομαι να μην σε κουραζω... | |
| | | anarhos
Ηλικία : 48 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 639
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟ ΡΟΖ...! Δευ 20 Φεβ - 16:21:40 | |
| Η σούπα! Έχεις δίκιο ΑΓΓΕΛΙΚΗ πια, και να χαίρεσαι το όνομα σου, έχεις δίκιο να σε ενοχλεί αυτό που μοιάζει λίγο με απάθεια και να σε ενοχλεί και η λέξη σούπα. Κατάλαβα σωστά; Σούπα! Την ακούω κάποιες φορές και από κάποιους επιστήμονες και σκέφτομαι και λέω, κοίτα να δεις! Τόσες γνώσεις και να μην μπορούν να βρουν μια λέξη όμορφη γι αυτό το θαύμα του σύμπαντος! | |
| | | ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| | | | ioessa
| | | | anarhos
Ηλικία : 48 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 639
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟ ΡΟΖ...! Παρ 24 Φεβ - 21:50:36 | |
| Προτιμώ το κήπος από το σούπα αν και διαβάζοντας αυτό που μόλις έγραψε η Αιθηρόη στο συμπαντικη δύναμη και νόμοι, χρειαζόμαστε μια πιο δυνατή λέξη. | |
| | | ANIMA
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 47
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟ ΡΟΖ...! Σαβ 25 Φεβ - 3:28:31 | |
| Προσωπικα θεωρω τον ορο "σουπα" πολυ ευστοχο!! Ενεργειακη σουπα!!Επειδη καποια πραγματα η αντιληψη μας δε μπορει να τα συλλαβει,οι καταλληλες λεξεις βοηθανε το μυαλο να αντιληφθει καποια πραγματα!! Σουπα:βαζεις ξεχωριστα ολα τα υλικα λαχανικα,αλατι....κ.α οταν τα βραζεις βγαινει μια σουπα!! Οταν τη γευεσαι εχεις τη γευση ολων αυτων των υλικων μαζι,μπορει να πεις "εχει και σεληνο μεσα,εχει και καροτο",αλλα δε μπορεις να τα ξεχωρισεις ουτε να πεις που βρισκεται το καθενα,ειναι ολα μαζι!! Ειναι ενας καταλληλος ορος για να κατανοησουμε πως λειτουργουν οι ενεργειες!!
Ενα αλλο παραδειγμα ειναι και η παλετα των χρωματων!Βλεπουμε το πρασινο,αποτελειται απο κιτρινο κ μπλε (αυτο ειναι ευκολο ολοι το γνωριζουμε) ενας καλος ζωγραφος η καποιος που εχει εξασκηθει στα χρωματα μπορει να δει ενα χρωμα κ να καταλαβει απο τι επιμερους χρωματα αποτελειται.Το ιδιο ισχυει κ με τις ενεργειες!!
Πανω στο θεμα,απλα πιστευω οτι πρεπει να φροντιζουμε εμας για να μπορουμε να βοηθησουμε και τους αλλους!!Αυτο δε σημαινει οτι κλεινουμε τα ματια,αντιθετα βλεπουμε πολυ καλα τι γινεται γυρω μας και προσπαθουμε να το αλλαξουμε!!Αυτο με το πολυ ροζ η αληθεια ειναι οτι ουτε εμενα μου αρεσει γιατι πολυ απλα πιστευω οτι χρειαζονται ολα τα "χρωματα"!!!! | |
| | | | ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟ ΡΟΖ...! | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |
|