"Θα σας δώσω μερικές σκέψεις για την Αιθηρόη. Θα έπρεπε να σας κάνει εντύπωση και καχύποπτους με τόσα που ξέρει και που φανερώνει με θράσος στα κείμενα της και στα ποιήματα της και χωρίς σεβασμό για όσους τα φυλάν από τα βέβηλα μάτια. Είναι παράνομο και απαγορευμένο να αποκαλύπτει τόσα πολλά. Θα σας αποκαλύψω μια αλήθεια και σας συμβουλέυω να την σκεφτείτε καλά!!! Ένας ανταρσίας αποστάτης είναι κι αργά η γρήγορα θα την ανακαλύψουν κι άλλοι πιο ισχυροί από εμένα. Δεν πιστεύω ότι έχει τόση δύναμη πια για να βρίσκεται εδώ με την θέληση της. Κανείς από αυτούς δεν είναι τόσο βλάκας για να υπομένει κάτι που προκαλεί η φθορά του γηινου πεδίου. Η είναι μια βδελυρή ψεύτρα, η είναι εγκλωβισμένη, η είναι τιμωρημένη, η παρατημένη και ξεχασμένη. Όπως και να είναι όμως, δεν έχει δικαίωμα να μιλάει. Και καλά θα κάνετε όλοι να μην την εμπιστεύεστε. Αποφάσισα να σας μιλήσω όλους για καλό δικό σας. Όσο καλά κι αν κρύβεται θα την ανακαλύψουν. Θα σας δώσω και μια άλλη σκέψη. Όλοι έχουν ένα ip, ηλεκτρονική ταυτότητα. Όλων βγάζει σε μια αρχική διεύθυνση. Το δικό της περνάει μέσα από πολλές άλλες ip για να μην μπορεί να βρεθεί η ταυτότητα της και η διεύθυνση της. Αυτό γιατί θέλει πολλές τεχνολογικές γνώσεις και μέσα. Είναι σα να έρχεται από το πουθενά! Σα να μην υπάρχει. Ελπίζω τώρα να σε έβαλα σε υποψίες, όπως και άλλους. Όταν σκεφτείτε όσα σας είπα, θα είμουν ευγνόμων για τις όποιες πληροφορίες που δεν θα μείνουν χωρίς ανταμοιβή."
Όλοι θα έχετε πάρει αυτο το "όμορφο" γραμματάκι απο τον φίλο trias...γιατί μάλλον έχει κάνει αντιγραφή -επικόλληση σε όλους...
Έχω πολλές απορίες φίλε trias..."Είναι παράνομο και απαγορευμένο να αποκαλύπτει τόσα πολλά. Θα σας αποκαλύψω μια αλήθεια και σας συμβουλέυω να την σκεφτείτε καλά!!! Ένας ανταρσίας αποστάτης είναι κι αργά η γρήγορα θα την ανακαλύψουν κι άλλοι πιο ισχυροί από εμένα. "...καταλαβαίνω τι λές...είμαι το πιο αυστηρό άτομο στην τήρηση των νόμων αλλά όλοι σχεδόν εδω μέσα αποκαλύπτουμε πολλά όχι μόνο η Αιθηρόη...
" Όπως και να είναι όμως, δεν έχει δικαίωμα να μιλάει." ποιος δίνει κ ποιος πέρνει το δικαίωμα απο κάποιον για να μιλάει?μήπως όλοι να σωπάσουμε για να είναι μερικοί χαρούμενοι?
"Αποφάσισα να σας μιλήσω όλους για καλό δικό σας." γιατί υποτιμάς την νοημοσύνη μας?
"Όταν σκεφτείτε όσα σας είπα, θα είμουν ευγνόμων για τις όποιες πληροφορίες που δεν θα μείνουν χωρίς ανταμοιβή." χεχε...δεν θα πω κάτι για αυτο γιατί θα πέσει πολύ το επίπεδο μου αλλα απο περιέργεια ....τι εννοείς ανταμοιβή?χρήματα?εξουσία?δύναμη?τι?νομίζεις πως είμαστε τόσο φθηνοί?