Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ηλικία : 52 Τόπος : athens Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 177
Θέμα: inei777 Παρ 13 Ιαν - 2:50:49
[strike][[/strike]i][[/i]u][[/u]b]?[/b]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την inei777 στις Τετ 15 Φεβ - 11:43:10, 2 φορές συνολικά
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Θέμα: Απ: inei777 Σαβ 21 Ιαν - 14:45:12
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Θέμα: OU Σαβ 21 Ιαν - 14:51:23
ΙΝΕΙ777 για να σου φαίνονται τα βιντεο μπορεις να πας απο στην μπάρα και να επιλέξεις 19ο κουμπι που δειχνει την ταινια και να βάλεις εκει το συνδεσμο απο το youtube και θα φαινεται ότι είναι βιντεο .
inei777
Ηλικία : 52 Τόπος : athens Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 177
Θέμα: eyxaristo ioessa Τρι 24 Ιαν - 21:29:29
αλλα εχω γενικο προβλημα με το real player
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: inei777 Τετ 25 Ιαν - 17:23:13
αυτη ειναι η μπαρα που χρησιμοποιεις για να δημοσιευσεις καποιον συνδεσμο ή καποια εικονα κτλ το πρωτο εικονιδιο ειναι για να ανεβασεις μια εικονα χρησιμοποιωντας το imageshack αλλα καλυτερα ειναι να μπεις κατευθειαν στην σελιδα του imageshack ωστε να αλλαξεις τις ρυθμισεις για την εικονα ,το μεγεθος δηλαδη και το να μην εμφανιζονται γραμματα στην εικονα το δευτερο, βρισκεις μια εικονα που σου αρεσει στο διαδυκτιο και θες να την ανεβασεις , πας τον κερσορα σου πανω της και κανεις δεξι κλικ και πας στο view image info ,στο κουτι που θα ανοιξει κανεις κοπι το λινκ της εικονας αυτο δηλαδη που ειναι μπλε και ερχεσαι εδω και το κανεις επικολληση στο κουτι που ανοιγει το δευτερο εικονιδιο το τριτο, μπορεις εδω να κανεις επικολληση το λινκ καποιας ιστοσελιδας για να μπορει ευκολα να μεταφερθει ο αναγνωστης σ'αυτην το τεταρτο ,δεν γνωριζω το πεμπτο, οταν εισαι στο you tube κανε αντιγραφη το λινκ που σου δινεται στην γραμμη διευθυνσεων του browser που χρησιμοποιεις, και καντο επικολληση στο κουτι που σου ανοιγει εδω το τελευταιο εικονιδιο ,ωστε ο αλλος να μπορει να μεταφερθει στο you tube και να δει το βιντεο
αλλιως για να εμφανιζεται το βιντεο πατα στο υιουτιουμπ στο share, sto embed κανε αντιγραφη τον κωδικα που ειναι μπλε και ελα εδω και κατευθειαν στο παραθυρο της εδω δημοσιευσης χωρις να χρησιμοποιησεις το τελευταιο εικονιδιο, απλα κανε επικολληση τον κωδικα και
για οποιον μπορει να του φανει χρησιμο
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: inei777 Τετ 25 Ιαν - 17:32:12
(μαυρος γατος μπλογκ)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nnan στις Παρ 17 Φεβ - 22:39:25, 1 φορά
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
Μάλλον θύμωσες μαζί μου αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την αλλάγη όπως είπες στον τρόπο που μιλάς...ίσως να ήταν η αφορμή αλλά όχι η αιτία.
Τεσπα, επειδή εγώ οτι νιώθω το λέω και επειδή δεν με γνωρίζεις (αυτοί που με γνωρίζουν καλά και ξέρουν τι είμαι είναι μετριμένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού) θα σου πώ κάτι το οποίο το έχω ξαναπεί... εγώ δεν ασχολούμε με άτομα που δεν νιώθω πως έχουν κάτι...κ για να ασχολούμε μαζί σου πάει να πει πως κάτι ένιωσα...
Όταν κάποιος μου πεί πως δεν ξέρει να κολυμπάει θα τον σπρώξω στα βαθιά για να μάθει...αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τον προσέχω και δεν θα τον παρατηρώ μήπως και πνηγεί αλλά έτσι είμαι εγώ...ο καθένας μας δείχνει τι νιώθει για κάποιον με τον τρόπο του...εμένα είναι λίγο πιο "σκληρός" ας τον πούμε έτσι...
Είπα πάλι πολλά και δεν μου αρέσει να δικαιολογούμε για αυτά που γράφω...να είσαι πάντα καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου.
ioessa
Θέμα: Απ: inei777 Πεμ 2 Φεβ - 14:24:19
Είδα το μπλοκ σου και μου άρεσε , το καταλαβα κάπως το οκταεδρο διαμάντι και τα χρώματα τις ήριδας .Όπως τα μάτια μας έχουν τη ίριδα και βλέπουν πιο πολλά απο ότι καταλαβαίνουμε.Οι μέλισες είναι ενοποιητές γιατι φέρνουν την γύρη απο τα λουλούδι της ίριδας. ΟΙ αρχαίοι ΄θεοι΄μήπως ήρθαν ως ενοποιητές βοηθοι κάποτε απο δικό τους πλανήτη? έφεραν , νέκταρ ΄μέλι΄ σαν τις μέλισσες.
inei777
Έχει επεξεργασθεί από τον/την inei777 στις Τετ 15 Φεβ - 11:37:50, 2 φορές συνολικά
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: inei777 Τρι 14 Φεβ - 20:53:56
Καλησπέρα κορίτσια… αν και σας διαβάζω, δεν καταλαβαίνω ΤΙΠΟΥΤΙΣ!!! Είδα τις τελευταίες μέρες μια μικρή ένταση και περίμενα. Σήμερα λοιπόν κατάλαβα το εξής: 14 Φεβρουαρίου Παγκόσμια ημέρα που όλη η ενέργεια συντονίζεται με την Αγάπη… Αφήσατε τον Εαυτό σας μόλις να κάνει την πιο όμορφη υπέρβαση …. Είναι Τεράστιο Κορίτσια αυτό, τεράστιο… και πάντα τέτοια… γλυκείες υπερβάσεις…
Καλημέρα....ξέρεις ινει έχω λειτουργήσει πάμπολλες φορές με αυτό τον τρόπο αλλά να σβήσω την παρουσία μου από έναν χώρο?Σε ευχαριστώ γιατί τόσες φορές που δεν δεχόμουν να συνεχίζω να διαφωνώ με έναν άλλο τρόπο σκέψης έξαφανιζόμουν όπως δείχνεις και εσύ τώρα....μα ποτέ δεν το κοίταξα σφαιρικά(το πρόβλημα)....έχεις έναν ιδιαίτερο λόγο....μείνε και διαφώνησε....όσο για την λογομαχία και την καυστικότητα των σχολίων,θέλω να πω ότι χαίρομαι για τις γυναικείες παρουσίες του χώρου.....
inei777
Θέμα: Απ: inei777 Πεμ 16 Φεβ - 22:53:22
Μου εδωσες την ιδεα ξωτικο να συνοψισω την παρουσια μου εδω στο στεκι και παρακαλω οποιος θελει να εισελθει στο δικαστηριο της Αουιντας μπορει να θεσει εδω την υποψηφιοτητα του και την θεση του.
ioessa
Θέμα: Απ: inei777 Παρ 17 Φεβ - 19:49:12
Γεια σου ινεί777
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: inei777 Παρ 17 Φεβ - 22:23:27
(τελικα ειμαι πολυ...ανθρωπος , χεχε) εγραφα ενα ολοκληρο κειμενο για να στειλω, πατησα ενα κουμπι και σβηστηκε ολο ομως πραγματικα σε σεβομαι και σε αγαπω και θα ξαναγραψω καποιο μερος του..
Αυτο που ηταν το πιο σημαντικο τελικα
Εγω . η nnan , επιθυμω να σε επισκεπτομαι , εδω, κοντα σου αν και εσυ αυτο επιθυμεις και οσο ο χρονος θα μας επιτρεπει..
(ιοεσσα )
inei777
Θέμα: Απ: inei777 Κυρ 19 Φεβ - 11:39:34
Δεν εφυγα εδω ειμαι. Αλλα θα προσθετω με προσοχη για να μην βγαινουμε σε λογομαχιες. Σας ευχαριστω.
inei777
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης