H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Αναρωτιεμαι..

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
llinia

Τοξότης
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 7

Αναρωτιεμαι.. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Αναρωτιεμαι..   Αναρωτιεμαι.. Icon_minitimeΠαρ 16 Δεκ - 1:41:19

Γεια σας,Ευχομαι να περνατε ολοι καλα οσο δυσκολο κι αν ειναι αυτο για καποιους απο εμας.Να ρωτησω το εξης θα ηθελα.Ελαβα ενα μηνυμα που λεει πως αρχιζει σαν μια ιστορια με χρονολογια παλια κι απο καταγεγραμμενα γεγονοτα απο εναν μοναχο και συνεχιζει λεγοντας καποια πραγματα σε ενα αρκετα μεγαλο κειμενο.για να μην πολυλογω λοιπον λεει πως πρεπει να αντιγραψω αυτο το κειμενο 20φορες κ να το στειλω σε 20ατομα..αν ειναι δυνατον δηλαδη..Αν δε το στειλω λεει πως ειναι συνηθες καποια ατυχια η αν το στειλω μεγαλη τυχη. και καλα τωρα λεω εγω επειδη ειχα λαβει τετοιου ειδους γραμματα οταν πηγαινα σχολειο κ δεν φανταζομουν πως θα υπηρχε ξανα κατι παρομοιο.Δηλαδη δεν πιστευα πως υπαρχουν ανθρωποι που θα πιστευουν τετοιες ανοησιες.Κι ερχεται τωρα η αλλη πλευρα του εαυτου μου σαν πιο αφελης κ ψιλοφοβιτσιαρα να ρωτησω..?ισχυει?θα μπορουσε να ισχυσει κατι τετοιο?πανω κατω ολοι η οι περισσοτεροι γνωριζετε για τετοιου ειδους γραμματα απο το παρελθον.Εσεις τι λετε?Δεν θελω να ειμαι προληπτικη γαμωτο κ τα σιχαινομαι κατι τετοια.να ομως που ενα πιτσιρικι μου στειλε το κειμενο αυτο στο facebook κ στραβωσα απ τα νευρα μου.Αιθηροη πολυ θα θελα να δω κ τη δικη σου αποψη και συγγνωμη κιολας που ισως να μη φαινεται κ τοσο σοβαρο σαν θεμα αλλα σκεφτομαι μηπως επειδη θελω πολυ να συμβει κατι πολυ καλο στη ζωη μου μ εβαλε σε σκεψεις αυτο το κειμενο για ν τ στειλω?Επειδη εγραφε το κειμενο πως ενας που το στειλε σε 20ατομα κερδισε5000000ε.κ ουτε καν δεν θελω να πω για τον τυπο που δεν το γραψε.Τσαντιζομαι που μ εβαλε σ αυτη τη διαδικασια αυτο το παιδι που το στειλε λες κ δεν ειχα τα δικα μου..να καθομαι να σκεφτομαι τι αν κ πως κ αμα..θα το σφαλιαρισω αμα τον πετυχω δεν υπαρχει περιπτωση.Αυτο αναρωτιεμαι κι αναμενω απαντηση σας.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ilia

ilia

Τοξότης
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1946

Αναρωτιεμαι.. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναρωτιεμαι..   Αναρωτιεμαι.. Icon_minitimeΠαρ 16 Δεκ - 7:58:34

Καλημέρα!Είμαι της άποψης ότι εμείς δίνουμε τροφή σε τέτοια θέματα..θέλω να πω...όλα είναι ενέργειες...αν εσύ δεν πιστεύεις σε αυτό το κείμενο οτι δηλαδή αν δεν το γράψεις δεν θα σου συμβεί κάτι,όντως δεν θα σου συμβεί.Αν όμως πιστεύεις στο κείμενο τοτε αν δεν το γράψεις κ κατι τυχαία σου συμβει θα το συνδυάσεις με το κείμενο αυτό.

Γενικά υπάρχουν πράγματα που πάνω έχουν την ενέργεια του ατόμου που τα δημιούργησε (αρνητική ή θετική ανάλογα την σκέψη που έκανε αυτός που έφτιαξε κάτι).

Υπάρχουν αντικείμενα ...όπως δακτυλίδια,βιβλία κτλ που έχουν φτιαχτεί για κάποιον σκοπό κ υπάρχει μαγεία πάνω τους...αλλα πραγματικά αν δεν πιστεύες σε κάτι δεν σε επιρρεάζει.....

Να΄σαι πάντα καλά καλή μου...
Αιθηρόη
Admin
Αιθηρόη

Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 2443

Αναρωτιεμαι.. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναρωτιεμαι..   Αναρωτιεμαι.. Icon_minitimeΣαβ 17 Δεκ - 4:34:17

Μην ζητάς συγνώμη, σε καταλαβαίνω…

Βλέπεις και η ίδια όμως, πως αυτό που υπερισχύει, δεν είναι τόσο η υπόθεση του να συμβεί κάτι καλό, αλλά ο φόβος για το αντίθετο…

Κι εκεί βρίσκεται η επιτυχία τέτοιων εγχειρημάτων…

Η επιθυμία για το καλό και ο φόβος για το αντίθετο, υπήρξε πάντα η ανωτέρα όλων των ραδιούργων «τεχνών», της τεχνικής του «πείθω»…

Χμ…

Όχι μάτια μου, δεν έχουν καμία δύναμη και ισχύ αυτού του είδους οι… "περιφορές"…

Καμία απολύτως.

Αυτή η διαδικασία, σαφώς και δεν είναι αστεία, διότι δημιουργούν αισθήματα όπως τα δικά σου.

Βέβαια έχει τις ρίζες της…

Την περίοδο του 1950 – 1960, αυτό το τρυκ της αλυσιδωτής αντίδρασης, ήταν μια διαφημιστική καμπάνια μιας εταιρίας στην Αμερική, για εμπορικούς λόγους… στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και αργότερα πολλοί χρησιμοποίησαν αυτή την μέθοδο, για διάφορους λόγους…

(Χε χε…) Ούτε να τον σφαλιαρίσεις χρειάζεται (που και ο ίδιος προφανώς το έπραξε για «καλό και για κακό», όπως συνηθίζεται να λέγεται…), αλλά ούτε να πάρεις σοβαρά την διαδικασία… διότι δεν υπάρχει αλήθεια στο «γεγονός».

Επέτρεψε μου να το πάω λίγο πιο μακριά…

Η πίστη, ασκεί τεράστια δύναμη… και παράγει αντίστοιχα αποτελέσματα…

Διότι έχει την ικανότητα να διαμορφώνει ανάλογα τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, οι οποίες / οποία με την σειρά τους, μας κινητοποιούν προς συγκεκριμένες πράξεις, (αλλά και έλκουν τα ανάλογα δεδομένα), ώστε να δημιουργηθούν εκείνες οι συγκυρίες για να μορφοποιηθεί – υλοποιηθεί το αντίστοιχο της πίστης μας.

Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσεις μια πίστη, είναι η γνώση…

Το να ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, είτε σε απελευθερώνει από μια «λανθασμένη» πίστη, είτε σου την ενισχύει…

Αυτός που μπορεί να δημιουργεί, να εμφυτεύει και να κατευθύνει την δύναμη της πίστης προς κάποιο επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορεί να κατευθύνει και να επηρεάζει - ελέγχει τα μυαλά και το «δυναμικό» πολλών ανθρώπων…

Κι αυτό καλή μου, ήταν πάντα στα μυστικά των μυστικών όλων των σοφών, αλλά και των ισχυρών του κόσμου…

Το να γνωρίζεις λοιπόν, τον Εαυτό σου και τον Κόσμο στον οποίο μετέχεις ενεργά, είναι ο μόνος τρόπος να αποφύγεις την παγίδα ψυχικού και πνευματικού (εθελοντικού από άγνοια) εξαναγκασμού, σε μελετημένες και αόρατα κατευθυνόμενες συμπεριφορές - επιλογές - πράξεις…

Χμ…

Να χαμογελάτε και να αγαπάτε… είναι και όμορφο… και μεταδοτικό…
http://www.aoratos-naos.com

Αναρωτιεμαι..
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΑΟΡΑΤΟ ΝΑΟ.-
Μετάβαση σε: