Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
Θέμα: Όλα εντός σου... Κυρ 27 Νοε - 0:32:32
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: Όλα εντός σου... Παρ 2 Δεκ - 12:31:20
Έτσι ακριβώς! Έχω δει και την ταινία και το βιβλίο έχω διαβάσει. Το συγκεκρημένο σημείο είναι για μένα το πιο αγαπημένο καιτο πιο δύσκολο. Δύσκολο για αυτόν που θέλει να σε βοηθήσει σαυτό σαν δάσκαλος. Είναι τόσο ευαίσθητη αυτή η γραμμήγ που δεν πρέπει να περάσεις που θ΄ελει σχεδόν υπεράνθρωπη ικανότητα να καταφέρεις να αντισταθείς στον πειρασμό να μην περάσεις στον άλλο δικη σου πίστη.
Ασταρτη
Ηλικία : 53 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 11
Θέμα: Απ: Όλα εντός σου... Πεμ 15 Δεκ - 23:38:41
Γεια σας και απο μενα.Τα τελευταια χρονια αρχισα να ψαχνω την αληθεια μεσα μου και να μην φοβαμε.Ολα οσα ανακαλυπτω καθε μερα ειναι συγκλονιστηκα.
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο και εγω δεν ειμαι τυχαια εδω.
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
Θέμα: Απ: Όλα εντός σου... Παρ 16 Δεκ - 0:03:21
marilena
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 189
Θέμα: Απ: Όλα εντός σου... Κυρ 22 Ιαν - 11:48:41
Αυτό το μήνυμα θα το έχω πάντα στο νου μου. Ήταν από τα πρώτα πράγματα που μου είπες. Ξέρεις είμαι σε μια ηλικία που κάνω πολλές ερωτήσεις. Είσαι η μόνη που μου είπες, Μαριλένα μου πρώτα πρέπει να μάθεις να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου. Ρώτησε με ότι θέλεις, αλλά αποφάσισε γι αυτό όταν θα το έχεις ψάξει γύρω σου και μέσα σου κι όταν θα έχεις δική σου εμπειρία σ αυτό. Από τις καλύτερες συμβουλές που πήρα. Αυτό μας λέει και το βίντεο.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Όλα εντός σου... Κυρ 22 Ιαν - 21:59:32
Μα είναι ξεκάθαρο ότι μιλάει για την φωνή του Ανώτερου του Εαυτού!! Αναφέρεται για το άκουσμα που ποτέ δεν κάνει λάθη γιατί γνωρίζει το «σχέδιο» πολύ καλύτερα από τον καθένα, γιατί είναι η προέκταση της συνείδησης της Πηγής, γιατί όταν αφήνεσαι σε αυτή εκείνη ξέρει να σε πάει εκεί χωρίς εσύ να τραυματιστείς… Όλες οι απαντήσεις είναι τόσο έκδηλα κοντά σου, μέσα σου δηλαδή, που είναι απίστευτα μη πιστευτό … Κι όμως, τα εύκολα δύσκολα κατανοούνται. ¨όταν μιλήσεις για Αλήθεια η οποία πηγάζει από μέσα σου… λέγεσαι αιρετικός, άπιστος, άθεος, δύσκολος άνθρωπος και δύστροπος, στα μάτια που πιθανόν να είναι δίπλα σου για χρόνια… Όταν πάψεις να κρίνεις και αρχίσεις να παρατηρείς τότε ίσως έρθει εκείνο το κενό που σε φέρνει αντιμέτωπο με τον Εαυτό σου, εκείνο που φοβάσαι και πιστεύεις ότι δεν μπορείς να δεις το τι πραγματικά είσαι…. μια ψυχή γεμάτη από εμπειρίες που θέλει να μάθει και να γνωρίσει όλα για όσα ήρθε σε αυτόν τον κόσμο…
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ηλιόδωρος στις Τετ 24 Απρ - 8:20:00, 1 φορά
inei777
Ηλικία : 52 Τόπος : athens Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 177
Θέμα: Sofotato Τρι 24 Ιαν - 21:45:39
μικρουλη η τελεια προσεγγυση σου
anarhos
Ηλικία : 48 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 639
Θέμα: Απ: Όλα εντός σου... Δευ 4 Ιουν - 12:53:44
Και σ ευχαριστώ γι αυτό Αιθηρόη!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Όλα εντός σου... Τετ 24 Απρ - 8:12:54
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Όλα εντός σου... Παρ 26 Απρ - 13:33:15
Ηλιόδωρος έγραψε:
Μα είναι ξεκάθαρο ότι μιλάει για την φωνή του Ανώτερου του Εαυτού!! Αναφέρεται για το άκουσμα που ποτέ δεν κάνει λάθη γιατί γνωρίζει το «σχέδιο» πολύ καλύτερα από τον καθένα, γιατί είναι η προέκταση της συνείδησης της Πηγής, γιατί όταν αφήνεσαι σε αυτή εκείνη ξέρει να σε πάει εκεί χωρίς εσύ να τραυματιστείς… Όλες οι απαντήσεις είναι τόσο έκδηλα κοντά σου, μέσα σου δηλαδή, που είναι απίστευτα μη πιστευτό … Κι όμως, τα εύκολα δύσκολα κατανοούνται. ¨όταν μιλήσεις για Αλήθεια η οποία πηγάζει από μέσα σου… λέγεσαι αιρετικός, άπιστος, άθεος, δύσκολος άνθρωπος και δύστροπος, στα μάτια που πιθανόν να είναι δίπλα σου για χρόνια… Όταν πάψεις να κρίνεις και αρχίσεις να παρατηρείς τότε ίσως έρθει εκείνο το κενό που σε φέρνει αντιμέτωπο με τον Εαυτό σου, εκείνο που φοβάσαι και πιστεύεις ότι δεν μπορείς να δεις το τι πραγματικά είσαι…. μια ψυχή γεμάτη από εμπειρίες που θέλει να μάθει και να γνωρίσει όλα για όσα ήρθε σε αυτόν τον κόσμο…
...και το ίδιο δύσκολα κατακτιούνται
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: Όλα εντός σου... Σαβ 27 Απρ - 19:26:17
Ισως γιατί εμείς νομίζουμε ότι ειναι δύσκολα και ψάνχουμε να βρουμε το τροπο διαρκώς με ολόκληρες τελετουργίες και διαδικασίες, και με τη σκ΄εψη ότι είναι δύκολα τα πιστεύουμε για δύσκολα κι έτσι δυσκολεύουμε κάτι που δεν είναι δύσκολο. Το πα! Η είμαστε τεμπεληδες και καθαρίζουμε μ ένα.......είναι δύσκολο! Κι επίσης θέλω να είπω ότι η πιο εύκολη κρυψωνα ειναι αυτή που είναι φανερά και μπροστά στα μάτια μας. Δε ξέρω γιατί ακριβω΄ως το πα αυτό αλλά έχει σχέση.
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Θέμα: Απ: Όλα εντός σου... Δευ 29 Απρ - 22:58:56
stargate
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 67
Θέμα: Απ: Όλα εντός σου... Παρ 30 Αυγ - 16:57:16
Αιθηρόη έγραψε:
inei777
Ηλικία : 52 Τόπος : athens Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 177
Θέμα: Απ: Όλα εντός σου... Δευ 7 Δεκ - 19:19:39
ΠΟΣΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΙΚΤΗ ΝΑ ΤΥΦΛΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΤΟΣ ΔΕΙΚΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ
ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΑΛΙΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΞΕΙΣ!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Όλα εντός σου... Σαβ 4 Μαρ - 22:04:59
Παράθεση :
Έγραψαν: Αιθηρόη
Θέμα: Εν αρχή...
Γνωρίστε τον εαυτό σας...
Αγκαλιάστε τον εαυτό σας...
Αγαπήστε τον εαυτό σας...
Δυναμώστε τον εαυτό σας...
Πιστέψτε στον εαυτό σας...
Ένα σώμα που ασθενεί και είναι αδύναμο, δεν μπορεί να τρέξει... δεν μπορεί να αντισταθεί.Μια καρδιά στεγνή, δεν μπορεί να νιώσει... δεν μπορεί να παθιαστεί.Μάτια θολωμένα από τον θυμό, δεν μπορούν να δουν καθαρά... δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την αλήθεια.Αυτιά εξοικειωμένα στον δυσαρμονικό θόρυβο, δεν μπορούν να αφουγκραστούν... δεν μπορούν να "προσέξουν".Ένα ον που δεν αγαπά και δεν εκτιμά τον εαυτό του, δυσκολεύεται να γευτεί το δέος της χαράς... και η χαρά, είναι πηγή δύναμης.Ο φόβος και οι ενοχές, καταστέλλουν την δράση... την δημιουργικότητα... την εσωτερική ελευθερία.Και άνθρωπος φοβισμένος και δεσμευμένος από ενοχές, δεν μπορεί να επιλέξει σωστά...Όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας, όλα τα καλο-κατασκευασμένα "ψέματα", ανέκαθεν είχαν στόχο εσάς... τον κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά. Όσο σας επηρέαζουν, (με όποιο τρόπο και εάν το κάνουν), σας αφαιρούν την προσωπική σας δύναμη, αλήθεια, ταυτότητα, πίστη, ικανότητα... Βγάλτε για λίγο, έξω από το "μυαλό" σας, όλους εμάς... όλους όσους έρχονται με μια πληροφορία - αλήθεια - άποψη - δεδομένο - σκέψη - αποκάλυψη στα χέρια... Πετάξτε μας έξω από τον νου σας... κάντε το χωρίς συναισθηματισμούς... Και μείνετε για λίγο μόνοι... αφουγκραστείτε την δική σας ηχώ... την δική σας φωνή... Δώστε τις δικές σας απαντήσεις, εκφράστε τις δικές σας απόψεις, ενεργοποιείστε την δική σας οπτική... Κοιτάξτε τον Κόσμο που σας περιβάλλει... και αποφασίστε εσείς οι Ίδιοι... Είναι αναγκαίο, για να διευκολύνετε το εσωτερικό σας άγγιγμα προς την αλήθεια, χωρίς να ανησυχείτε και να διστάζετε να αναθεωρήσετε χρόνιες πεποιθήσεις. Μην φοβάστε να αλλάζετε κάθε ημέρα... Και όταν αντιμετωπίσετε την αλήθεια του εαυτού σας, θα είστε σε θέση να χειριστείτε την όποια αλήθεια... Χμ...Να έχετε πάντα υπόψη σας, πως η "αλήθεια", (στον κόσμο των μορφών και της ύλης)... είναι πάντα ο "τρόπος" που κοιτάζει κάποιος "κάτι"... Και αυτό σημαίνει πολλά...