ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
| Θέμα: ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΟ.. Σαβ 19 Νοε - 11:00:26 | |
| | |
|
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
| Θέμα: ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ μερος2 Σαβ 19 Νοε - 11:02:12 | |
| | |
|
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΟ.. Σαβ 19 Νοε - 15:24:04 | |
| Μισό! ολυ ωράια τα βιντεάκια! Αλλά μισό! Π΄ρωτα πρώτα 1) τα μαγνητικά πεδία επηρε΄'αζουν σ'ιγουρα. Αποπροσανατολίζουν και δημιουργούν ταραχή! Δεν σε σκοτωνουν τα ίδια όπως υποτίθεται έκαναν στα ζώα. 2) για τις ταραχές στον κόσμο και τις δδιμαρτυρίες δεν φταίνε τα μαγνητικά κύματα μην τρελαθούμε! Αλλά από αυτά που συμβαίνουν από τις φανερές και κρυφές ηγεσίες όλων των ειδών! Μισό να δω και το υπόλοιπο από το δεύτερο βιντεεο. 3) δεν επρεπε να περιμενουμε μινιμουμ ηλιακες καταιγιδες! το αντίθετο! είχαμε μια παύση όλα τα περασμενα χρόνια και σθγά σιγα γινόταν αύξηση και τωρα πλησίασε ο ήλιος στο ζζενιθ των καταιγίδων! Και καταγραφέςς για δύο ήλιους έχουν υπάρξει σε μορφή μύθων. Και τοιχογραφίες άσχετα αν εμείς νομίζουμε ότι μιλάνε για την σελήνη και τον ήλιο. είναι σαν να είχαν τον αντικατοπρισμό του ήλιου. Κι κάποιοι το θεώρησαν ως την σελήνη. Και τώρα που είπα για σελήνη θυμήθηκα τους αρκάδες που τους έλεγαν προσελήνιους ότι οι αρκάδες ήταν τόσο αρχαίοι που τους ξεχώριζαν από τους νεότερους ααποκαλόνταας τους ως προσελήνιους.
Και θυμήθηκα και κάτι άλλο όταν έβλεπα το πρώτο βίντεο! Αυτό που μου είπε κάποτε η Αιθηρόη για τον μύθο με τον Δία. Που οι κουρήτες καναν θόρυβο δυνατό για να μην ακούγεται το κλάμα του Δία και το ακούσει ο Κρόνος. Αν το έχω καρτήσει όλο το μήνυμα για τι μου απαντο΄'υσε θα το βάλω. Τώρα ξέχασα όμως γιατί το θυμήθηκα αυτό. ¨οταν μου έρθει πάλι θα σας πω. Πάντως τίποτα δεν είναι τυχαίο! Και γρήγορα θα ξέρουμε όλοι τι θαύματα και μυστικά αλλά και κακά έχουν συμβεί και συμβαίνουν στον κόσμο μας. δεν μπορούν πια να κρατούν τα μυστικά. δυνάμωσαν και θεριέεψανε και δεν μπορούν να τα κρατούν για πολύ. χάσαν τον έλεγχο ακόμα κι αυτοί που τάχα ξέρουν. όσα ξέραν τα εξαντλήσαν. Τώρα τους τέλειωσαν οι απαντήσεις. άντε να δούμε τι θα δούμε. | |
|
ioessa
| Θέμα: Απ: ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΟ.. Πεμ 24 Νοε - 11:14:49 | |
| | |
|
Nenya
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 960
| Θέμα: Απ: ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΟ.. Σαβ 26 Νοε - 0:27:30 | |
| Είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο ότι την εποχή της Λεμουρίας υπήρχαν δύο ήλιοι που ευθυγραμμίζονταν κατά τη δύση... | |
|
maggisoula
| Θέμα: Απ: ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΟ.. Τετ 29 Φεβ - 11:15:45 | |
| | |
|
maggisoula
| Θέμα: Απ: ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΟ.. Τετ 29 Φεβ - 11:16:31 | |
| | |
|