Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Θέμα: ένα αγαπημένο τραγούδι αφιερωμένο στους εραστές! Πεμ 27 Οκτ - 13:43:50
Αδέλφια, μη σταματάτε ποτέ να είστε ερωτευμένοι:
με τον άνθρωπο, τη φύση, την αρετή, το δίκαιο, τη ζωή!
( κι αν τα πρώτα χρόνια της νιότης μου φλέρταρα με το θάνατο πιστεύοντας ότι γίνομαι πιο ζωντανός, κι αν ερωτοτροπούσα με τις παραισθήσεις νομίζοντας ότι νικώ την πραγματικότητα κι αν έλεγα ότι ο Έρωτας & η Καλοσύνη είναι ένας ρομαντικός μύθος για αιθεροβάμονες αδύναμους,
ο Δάσκαλός μου ήρθε και μου πρότεινε το χέρι και με πήρε να γνωρίσω όλα αυτά που απόφευγα να δω....
ο Δάσκαλός μου που μου μίλησε μέσα από σελίδες υπέροχων βιβλίων, λόγια αξιόλογων & έντιμων ανθρώπων,
ο Δάσκαλός μου που κρυβόταν μέσα στις πιο μύχιες απρόσιτες χορδές των ασώτερων Λαγουμιών μου...)
[youtube][/youtube]
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ένα αγαπημένο τραγούδι αφιερωμένο στους εραστές! Τετ 27 Μαρ - 17:51:36
[youtube][/youtube]
spathi
Ηλικία : 35 Ημερομηνία εγγραφής : 14/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 60
Θέμα: Απ: ένα αγαπημένο τραγούδι αφιερωμένο στους εραστές! Τετ 27 Μαρ - 18:09:01
christos5d έγραψε:
Αδέλφια, μη σταματάτε ποτέ να είστε ερωτευμένοι:
με τον άνθρωπο, τη φύση, την αρετή, το δίκαιο, τη ζωή!
( κι αν τα πρώτα χρόνια της νιότης μου φλέρταρα με το θάνατο πιστεύοντας ότι γίνομαι πιο ζωντανός, κι αν ερωτοτροπούσα με τις παραισθήσεις νομίζοντας ότι νικώ την πραγματικότητα κι αν έλεγα ότι ο Έρωτας & η Καλοσύνη είναι ένας ρομαντικός μύθος για αιθεροβάμονες αδύναμους,
ο Δάσκαλός μου ήρθε και μου πρότεινε το χέρι και με πήρε να γνωρίσω όλα αυτά που απόφευγα να δω....
ο Δάσκαλός μου που μου μίλησε μέσα από σελίδες υπέροχων βιβλίων, λόγια αξιόλογων & έντιμων ανθρώπων,
ο Δάσκαλός μου που κρυβόταν μέσα στις πιο μύχιες απρόσιτες χορδές των ασώτερων Λαγουμιών μου...)