H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Αποκρυφιστική ιστορία του δολλαρίου...

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Αιθηρόη
Admin
Αιθηρόη

Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 2443

Αποκρυφιστική ιστορία του δολλαρίου... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Αποκρυφιστική ιστορία του δολλαρίου...   Αποκρυφιστική ιστορία του δολλαρίου... Icon_minitimeΚυρ 23 Οκτ - 1:07:10

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.aoratos-naos.com
Αιθηρόη
Admin
Αιθηρόη

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αποκρυφιστική ιστορία του δολλαρίου...   Αποκρυφιστική ιστορία του δολλαρίου... Icon_minitimeΚυρ 23 Οκτ - 1:07:38

angels1

angels1

Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1252

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αποκρυφιστική ιστορία του δολλαρίου...   Αποκρυφιστική ιστορία του δολλαρίου... Icon_minitimeΚυρ 23 Οκτ - 11:57:57

Ειδα τα βιντεακια..

Ο αετός είναι και για τους ελληνες σημαντικο εμβλημα.. κ η ακρόπολη πάλι είναι φτιαγμένη με σωστες αναλογιες.. και οι φιλόσοφοι της αρχαιας ελλάδας πάλι ήταν μυημενοι στα μυστηρια.. οπως ο πυθαγορας κτλ..

και όλοι οι άνθρωποι κάθε χρόνο κλείνουν κύκλο και ανοιγουν καινουργιο κύκλο.. (αν το δούμε απο τα βιβλία αριθμολογιας ή απο την γεννηση του ανθρωπου μέχρι το θάνατο..
angels1

angels1

Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1252

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αποκρυφιστική ιστορία του δολλαρίου...   Αποκρυφιστική ιστορία του δολλαρίου... Icon_minitimeΚυρ 23 Οκτ - 12:01:33

Οπως και η πυραμιδα που εχω διαβασει σε βιβλια και λένε οτι συμβολίζει τον ενεργειακό χωρο..

Ο τριγωνισμός της Ελλάδας;

και το ματακι που το θεωρούμε συμβολο για να μην ματιαζεσαι;

Τι ισχυει τελικά;
Αιθηρόη
Admin
Αιθηρόη

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αποκρυφιστική ιστορία του δολλαρίου...   Αποκρυφιστική ιστορία του δολλαρίου... Icon_minitimeΚυρ 23 Οκτ - 22:07:17

Angels1 μου να θυμάσαι, πως κατά τον χρήστη και το αποτέλεσμα…

Αν νομίζεις πως το μολύβι είναι αθώο, τι θα σκεφτόσουν αν με αυτό σου έβγαζα το μάτι;

Με κατανοείς;

Αν εγώ κατέχω μια υπερφυσική δύναμη, την οποία την χρησιμοποιώ για να καταστρέψω… τι από τα δύο είναι επικίνδυνο ή «κακό»; Εγώ ή η συγκεκριμένη δύναμη;

Η δύναμη των συμβόλων, δεν οφείλεται στα ίδια τα σύμβολα έτσι απλά, αλλά στην ιδέα που τα ντύνει και στην ενέργεια που τα φορτώνουμε…

Στην πυραμίδα που αναφέρεσαι, ως σχήμα, (και γνωρίζω πως και η ίδια έχεις κάνει μια έρευνα πάνω σε αυτό… προσωπική έρευνα… θαυμάσια γλυκιά μου!) σαφώς και έχει δύναμη… δεν συμβολίζει απλά κάτι, αλλά έχει στην πράξη την ιδιότητα της συλλογής ενέργειας και ταυτόχρονα την ιδιότητα να επηρεάζει με αυτήν, τον χώρο γύρω της.

Και όχι μόνο…

Όσο για το ματάκι…

Απλά δείχνει το συγκεκριμένο στολιδάκι (το οποίο είναι «ποτισμένο» με την σκέψη – ευχή για προστασία) , για ποιο λόγο το φοράει κανείς… για το κακό μάτι…

Κάποιοι το θεωρούν φυλαχτό, επειδή συμβολίζει το μάτι του θεού…

Και κάποιοι ως «καθρεφτάκι»… που αντιγυρίζει και επιστρέφει το «κακό» βλέμμα…

Το μάτι, υπήρξε ανέκαθεν σύμβολο γνώσης και δύναμης…

Είναι και το ενδιάμεσο ανάμεσα στον άνθρωπο και τον κόσμο. Διότι μέσω της πρώτης παρατήρησης, ακολουθεί η ανάγκη για κατανόηση και ανακάλυψη…

Ε πάση περιπτώσει…

Κατά τον χρήστη και την χρήση, μάτια μου…

Αποκρυφιστική ιστορία του δολλαρίου...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
»  ιστορία
» Μια ιστορία...
» ιστορία...
» Η Ιστορία του Βουνού._
» Χριστουγεννιάτικη Ιστορία - (1984)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΒΙΝΤΕΟ :: ΣΥΜΒΟΛΑ & ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ-
Μετάβαση σε: