anemwni
Ημερομηνία εγγραφής : 11/07/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 120
| Θέμα: ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΣΤΗ 3η ΚΑΙ 4η ΔΙΑΣΤΑΣΗ Τετ 7 Σεπ - 11:35:51 | |
| | |
|
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Τόπος : ονειροχωρα Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 668
| Θέμα: Απ: ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΣΤΗ 3η ΚΑΙ 4η ΔΙΑΣΤΑΣΗ Πεμ 8 Σεπ - 7:38:25 | |
| εχω μια απορια...δλδ πολλες εχω,αλλα ας ξεκινησω απο αυτη!συμφωνα με την αριθμολογια εγω και ο συζηγος μου ειμαστε αδερφες ψυχες.πως γινετε αυτο,δεν μπορω να το καταλαβω,γιατι ειμαστε σαν το σκυλο με τη γατα σχεδον 20 χρονια!τοσο μα τοσο διαφορετικοι στα παντα!κι αυτο ειναι εμφανες και στους γυρω μας,ολοι το λενε!αντιλαμβανομαστε διαφορετικα(αντιθετα για την ακριβεια)τα παντα!αντιδρουμε διαφορετικα,εχουμε πολυ διαφορετικο τροπο να διαχειριζομαστε τα παντα!εγω,πολυ χαμηλων τονων,συγκαταβατικη,κι οπως λεει''μουχλα''.εκεινος νευροσπασμα,δε σηκωνει μυγα στο σπαθι του,υπερ κοινωνικος,κι οπως λεω εγω,ζερζεβουλης!το μονο που αναγνωριζω σαν ας πουμε κοινο μεταξυ μας,ειναι οτι οταν,και αν καταφερουμε να συζητησουμε για κατι,κατα βαθος ζηταμε τα ιδια πραγματα,αλλα για αλλους λογους και οπως ξαναειπα με αλλο τροπο!πως γινετε;και τελικα ποιο το νοημα;περιττο να σας πω οτι εχουμε ''χωρισει'' παμπολες φορες,εχουμε σπασει τα νευρα ο ενας του αλλου,και οι δυο μαζι των υπολοιπων,αλλα δεν ''μπορουμε''να το φτασουμε ως το τελος.λοιπον;;; | |
|
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
| Θέμα: Απ: ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΣΤΗ 3η ΚΑΙ 4η ΔΙΑΣΤΑΣΗ Πεμ 8 Σεπ - 22:51:47 | |
| Τα αντίθετα έλκοντε....σκέφτηκες ποτέ πως μπορεί να είναι όλα αυτά που δεν είσαι αλλα σε συμπληρώνει?δεν παίζει ρόλο αν είσαι "ίδιος" με τον αλλον/η αλλα αν μέσα απο τις αντιθέσεις που έχετε βλέπεις τον εαυτό σου σε αυτόν....
Το θέμα είναι να είσαι χαρούμενη μαζι του κ όχι εαν είναι ή οχι η αδελφή ψυχή σου... | |
|
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Τόπος : ονειροχωρα Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 668
| Θέμα: Απ: ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΣΤΗ 3η ΚΑΙ 4η ΔΙΑΣΤΑΣΗ Πεμ 8 Σεπ - 23:54:10 | |
| | |
|