H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης   Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης Icon_minitimeΤρι 23 Αυγ - 3:26:55

Επιστρέφοντας από την αγαπημένη μου Κρήτη(δεν έχω καταγωγή από εκεί αλλά για δικούς μου λόγους τη λατρεύω)κάνω κάποιες ιδιαίτερες σκέψεις για τις στιγμές που έχω ζήσει κατά καιρούς εκεί:

• όλο το νησί σχεδόν είναι φορτισμένο ενεργειακά και αν οι υψηλές συχνότητές του συντονιστούν με το δικό σου ψυχικό δυναμικό, τότε τα αποτελέσματα για τη ψυχοσωματική σου ευεξία είναι θαυμαστά!

• Το ευλογημένο αυτό νησί από τους Θεούς βρίθει από μυστικά & μαγικά μέρη: Τσούτσουρας(ένα -κατά γενική ομολογία όσων ξέρουν-από τα πιο μυστηριώδη μέρη του πλανήτη, με απίστευτα ευρήματα που έχουν βρεθεί στις σπηλιές και στο ανησυχητικής σχεδόν ατμόσφαιρας φαράγγι του, που έχουν φυγαδευτεί ή κρατούν ακόμα καλά τα μυστικά τους και τα οποία ανατρέπουν τη συμβατική διδασκόμενη ιστορία & φύση του κόσμου-ψάξτε το αξίζει, οι μαρτυρίες που έχω συλλέξει από σοβαρότατους ανθρώπους που γνώρισα εκεί άλλωστε, και με εμπιστεύτηκαν, είναι μοναδικές!),παραλίες απίστευτης ομορφιάς σε μέρη αναξιοποίητα τουριστικά και γαλήνια, όπως ο Ξηρόκαμπος και γεμάτες νεραϊδόπετρες ποικίλων σχημάτων (που αν,όπως λένε, κοιτάξεις συγκεντρωμένος νοητικά μέσα από τις τρύπες τους μπορεί ν αντικρίσεις ρευστές σιβιλλικές εικόνες από το μέλλον), μεγαλοπρεπή σπήλαια που σου τραγουδούν απόκρυφα τραγούδια της Κούφιας Γης, εξώκοσμης ομορφιάς φυσικά τοπία, τεράστια ποικιλία θεραπευτικών βοτάνων & φυτών,στοιχειωμένες γωνιές & περίεργους θρύλους και βέβαια άφθονες υπέροχες κρητικές ρακές για κέρασμα, που αν ξέρεις πώς να τις πιεις δεν σε ανακατεύουν καθόλου-ένα είδος "τοπικής κοινωνίας"

• Τέλος, οφείλω να ομολογήσω ότι νιώθω τυχερός που αξιώθηκα να κάνω πάλι ένα τέτοιο ταξίδι, γιατί ζωή=ΚΙΝΗΣΗ, αλληλεπίδραση, εξερεύνηση, ανταλλαγή ιδεών...Οπότε καταλαβαίνετε γιατί οι φωτισμένοι ηγήτορες μας θέλουν καθηλωμένους στους καναπέδες(που σε λίγο θα γίνουν κι αυτοί είδος πολυτελείας), περιχαρακωμένους σε μια τσιμεντένια τεχνητή ρουτίνα, παραλυμένους από τη μιζέρια & την ανασφάλεια, με μια φαντασία υπνωτισμένη ή καχεκτική.Και βέβαια αποκομμένους από τη Φύση και την αρμονία της.
Όμως ο κόσμος είναι ένα μαγικό μέρος και μεις κρατάμε το μαγικό ραβδί!
Είναι ένας ευμετάβλητος πίνακας και μεις είμαστε οι καλλιτέχνες με τη μπογιά και το πινέλλο!
Η Δύναμη μαζί σας!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gerakina

gerakina

Λέων
Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 127

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης   Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης Icon_minitimeΤρι 23 Αυγ - 11:58:22

σ ευχαριστω πολυ που μοιραστηκες μαζι μας ολα αυτα. η κρητη ειναι και για μενα αγαπημενο νησι. πολυ ομορφα την περιγραψες. να εισαι καλα!
ilia

ilia

Τοξότης
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1946

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης   Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης Icon_minitimeΤρι 23 Αυγ - 21:46:14

Δεν έχω πάει Κρήτη αλλα...είχα ακούσει πως είναι ωραία αλλα πραγματικά η περιγραφή σου με έκανε να θέλω να πάω παρα πολύ.Ευχαριστώ φίλε μου!Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης 2238522814
angels1

angels1

Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1252

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης   Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης Icon_minitimeΤρι 23 Αυγ - 22:07:04

Ναι.. είναι ωραίο νησί! Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης 4088188550
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης   Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης Icon_minitimeΤετ 24 Αυγ - 1:04:24

ilia έγραψε:
Δεν έχω πάει Κρήτη αλλα...είχα ακούσει πως είναι ωραία αλλα πραγματικά η περιγραφή σου με έκανε να θέλω να πάω παρα πολύ.Ευχαριστώ φίλε μου!Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης 2238522814

Nα'σαι καλά!

Και μια μικρή διόρθωση: η περιοχή που ανέφερα δε λέγεται Ξηρόκαμπος(υπάρχουν πολλοί τέτοιοι στην κρήτη) αλλά Ξερόκαμπος Σητείας, νοτιοανατολικά του νομού Λασιθίου.Πρόκειται

για ένα αναξιοποίητο-ευτυχώς ακόμα-ησυχαστήριο, με όμορφους κολπίσκους & παραλίες άγριας ομορφιάς.

Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ :: CHRISTOS-5D-
Μετάβαση σε: