Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης Τρι 23 Αυγ - 3:26:55 | |
| Επιστρέφοντας από την αγαπημένη μου Κρήτη(δεν έχω καταγωγή από εκεί αλλά για δικούς μου λόγους τη λατρεύω)κάνω κάποιες ιδιαίτερες σκέψεις για τις στιγμές που έχω ζήσει κατά καιρούς εκεί:
- όλο το νησί σχεδόν είναι φορτισμένο ενεργειακά και αν οι υψηλές συχνότητές του συντονιστούν με το δικό σου ψυχικό δυναμικό, τότε τα αποτελέσματα για τη ψυχοσωματική σου ευεξία είναι θαυμαστά!
- Το ευλογημένο αυτό νησί από τους Θεούς βρίθει από μυστικά & μαγικά μέρη: Τσούτσουρας(ένα -κατά γενική ομολογία όσων ξέρουν-από τα πιο μυστηριώδη μέρη του πλανήτη, με απίστευτα ευρήματα που έχουν βρεθεί στις σπηλιές και στο ανησυχητικής σχεδόν ατμόσφαιρας φαράγγι του, που έχουν φυγαδευτεί ή κρατούν ακόμα καλά τα μυστικά τους και τα οποία ανατρέπουν τη συμβατική διδασκόμενη ιστορία & φύση του κόσμου-ψάξτε το αξίζει, οι μαρτυρίες που έχω συλλέξει από σοβαρότατους ανθρώπους που γνώρισα εκεί άλλωστε, και με εμπιστεύτηκαν, είναι μοναδικές!),παραλίες απίστευτης ομορφιάς σε μέρη αναξιοποίητα τουριστικά και γαλήνια, όπως ο Ξηρόκαμπος και γεμάτες νεραϊδόπετρες ποικίλων σχημάτων (που αν,όπως λένε, κοιτάξεις συγκεντρωμένος νοητικά μέσα από τις τρύπες τους μπορεί ν αντικρίσεις ρευστές σιβιλλικές εικόνες από το μέλλον), μεγαλοπρεπή σπήλαια που σου τραγουδούν απόκρυφα τραγούδια της Κούφιας Γης, εξώκοσμης ομορφιάς φυσικά τοπία, τεράστια ποικιλία θεραπευτικών βοτάνων & φυτών,στοιχειωμένες γωνιές & περίεργους θρύλους και βέβαια άφθονες υπέροχες κρητικές ρακές για κέρασμα, που αν ξέρεις πώς να τις πιεις δεν σε ανακατεύουν καθόλου-ένα είδος "τοπικής κοινωνίας"
- Τέλος, οφείλω να ομολογήσω ότι νιώθω τυχερός που αξιώθηκα να κάνω πάλι ένα τέτοιο ταξίδι, γιατί ζωή=ΚΙΝΗΣΗ, αλληλεπίδραση, εξερεύνηση, ανταλλαγή ιδεών...Οπότε καταλαβαίνετε γιατί οι φωτισμένοι ηγήτορες μας θέλουν καθηλωμένους στους καναπέδες(που σε λίγο θα γίνουν κι αυτοί είδος πολυτελείας), περιχαρακωμένους σε μια τσιμεντένια τεχνητή ρουτίνα, παραλυμένους από τη μιζέρια & την ανασφάλεια, με μια φαντασία υπνωτισμένη ή καχεκτική.Και βέβαια αποκομμένους από τη Φύση και την αρμονία της.
Όμως ο κόσμος είναι ένα μαγικό μέρος και μεις κρατάμε το μαγικό ραβδί! Είναι ένας ευμετάβλητος πίνακας και μεις είμαστε οι καλλιτέχνες με τη μπογιά και το πινέλλο! Η Δύναμη μαζί σας! |
|
gerakina
Ηλικία : 33 Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 127
| Θέμα: Απ: Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης Τρι 23 Αυγ - 11:58:22 | |
| σ ευχαριστω πολυ που μοιραστηκες μαζι μας ολα αυτα. η κρητη ειναι και για μενα αγαπημενο νησι. πολυ ομορφα την περιγραψες. να εισαι καλα! | |
|
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
| Θέμα: Απ: Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης Τρι 23 Αυγ - 21:46:14 | |
| Δεν έχω πάει Κρήτη αλλα...είχα ακούσει πως είναι ωραία αλλα πραγματικά η περιγραφή σου με έκανε να θέλω να πάω παρα πολύ.Ευχαριστώ φίλε μου! | |
|
angels1
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1252
| Θέμα: Απ: Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης Τρι 23 Αυγ - 22:07:04 | |
| Ναι.. είναι ωραίο νησί! | |
|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εξομολογήσεις...καλοκαιρινής απόδρασης Τετ 24 Αυγ - 1:04:24 | |
| - ilia έγραψε:
- Δεν έχω πάει Κρήτη αλλα...είχα ακούσει πως είναι ωραία αλλα πραγματικά η περιγραφή σου με έκανε να θέλω να πάω παρα πολύ.Ευχαριστώ φίλε μου!
Nα'σαι καλά! Και μια μικρή διόρθωση: η περιοχή που ανέφερα δε λέγεται Ξηρόκαμπος(υπάρχουν πολλοί τέτοιοι στην κρήτη) αλλά Ξερόκαμπος Σητείας, νοτιοανατολικά του νομού Λασιθίου.Πρόκειταιγια ένα αναξιοποίητο-ευτυχώς ακόμα-ησυχαστήριο, με όμορφους κολπίσκους & παραλίες άγριας ομορφιάς. |
|