H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
 
ΑρχικήΦόρουμΑναζήτησηΗμερολόγιοΣυχνές ΕρωτήσειςΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Μοιραστείτε | 
 

 Προς όλους τους Θεραπευτές...!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Nenya

avatar

Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 960

ΔημοσίευσηΘέμα: Προς όλους τους Θεραπευτές...!   Κυρ 20 Μαρ - 18:15:13

Όταν ο Στηβ ξεκίνησε την ανώτερη επικοινωνία με το Γκρούπ, έδωσε 12 προτάσεις-υποδείξεις για αποτελεσματική εργασία με το Φως, σε πλήρη ενδυνάμωση. Το υλικό βρίσκεται στο βιβλίο Spiritual Psychology (Πνευματική Ψυχολογία) και κατά κανόνα διδάσκεται στο σεμινάριο της πνευματικής ψυχολογίας του Φωτός. Εδώ προσφέρουμε αυτές τις πληροφορίες χωρίς χρέωση (χωρίς δηλαδή να χρειαστεί να διαβάσετε όλο το βιβλίο), γιατί νιώθουμε ότι είναι πολύ σημαντικές που μπορεί να βοηθήσουν πολλούς να κρατήσουν την ισορροπία τους σε μέρες αλλαγής και εξέλιξης που ακολουθούν για όλους μας.

Αυτές οι προτάσεις από το Γκρουπ σχεδιάστηκαν για να σας κάνουν να σκεφτείτε και να επανεξετάσετε τον τρόπο που εργάζεστε και αλληλεπιδράτε με τους ανθρώπους σε πολλούς τομείς. Σας βοηθούν επίσης να γίνετε ξεκάθαροι σχετικά με το τι κάνετε και γιατί. Μα πάνω από όλα σας κρατούν συγκεντρωμένους στο τι είναι σημαντικό σε όλες τις καταστάσεις.


Μέσα στα χρόνια αυτές οι 12 υποδείξεις γίνανε κάτι παραπάνω από προτάσεις για τους θεραπευτές… Γίνανε τρόπος ζωής!

Οι Δώδεκα Υποδείξεις:

(από το βιβλίο Spiritual Psychology του Steve Rother)

Οι ακόλουθες 12 υποδείξεις-προτάσεις για την διευκόλυνση της θεραπείας στην 5η Διάσταση έχουν την πρόθεση και να σας βοηθήσουν καθορίσετε υψηλότερες αλήθειες για τον εαυτό σας όπως και να κρατήσετε την ισορροπία σας ενώ δημιουργείτε χώρο για άλλους να θεραπεύσουν τον εαυτό τους.


1. Εστίαση στην ενδυνάμωση
Η θεραπεία στις υψηλότερες δονήσεις της νέας Γης μπορούν να συμβούν μόνο όταν κάθε ένας κρατά την δική του δύναμή. Αυτό σημαίνει ότι η πρώτη μας μέριμνα και πρόθεση πρέπει να είναι να βρίσκουμε τρόπους να διευκολύνουμε τους άλλους χωρίς να παίρνουμε την δύναμή τους από τους ίδιους.

2. Θεραπεία αφού ζητηθεί
Από εδώ και στο εξής όλες οι θεραπευτικές διευκολύνσεις πρέπει να γίνονται μόνο, μετά από αίτηση (αφού ζητηθούν). Στην καινούρια ενέργεια δεν είναι πλέον δυνατό να προωθηθεί θεραπεία για κάποιον άλλον χωρίς ο ίδιος να το ζητήσει ξεκάθαρα.

3. Πρόθεση
Στην Καινούρια Ενέργεια, μόνο με την υψηλότερη πρόθεση μπορεί μία θεραπεία να προαγχθεί . Θυμηθείτε, στο Νέο Πλανήτη Γη…. δεν θα υπάρχουν πια μυστικά. Έτσι, ως προωθητές-διευκολυντές, πρέπει να επιτρέπουμε τα κίνητρά μας όπως και ο ίδιος μας ο εαυτός να είναι εντελώς διάφανα.

4. Αντίληψη
Καταλάβετε ότι η ασθένεια δεν είναι πάντα σημάδι ότι κάτι πάει λάθος. Υπάρχουν περιπτώσεις που η ασθένεια είναι αναγκαία για να διευκολυνθεί η αλλαγή και ο ρόλος μας είναι απλώς να βοηθήσουμε να διευκολυνθεί αυτή η διαδικασία. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι η ασθένεια είναι μόνο μία κατάσταση υγείας, και αυτός που προάγει την θεραπεία πρέπει να μάθει να εργάζεται με όλες τις καταστάσεις, έτσι ώστε να δημιουργήσει περιβάλλοντα όπου υπερισχύει η υγεία.

5. Αλήθεια
Ως διευκολυντές είναι πολύ σημαντικό πάντα να μιλάμε τη δική μας αλήθεια. Έπιπλέον, κάνοντας αυτό, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η αλήθεια είναι πάντα μία εργασία σε εξέλιξη. Έτσι, κάνετε χώρο για ανάπτυξη στα λόγια που μιλάτε, και μιλήστε την αλήθεια σας με τρόπο που επιτρέπει στους άλλους να υποστηρίξουν την δική τους αλήθεια χωρίς να νιώθουν ότι απειλούνται από τη δική σας. Να τιμάτε και να διανθίζετε την αλήθεια όσο κι αν φαίνεται διαφορετική από τη δική σας. Θυμηθείτε - ο ανταγωνισμός είναι μόνο μία ψευδαίσθηση της δυαδικότητας στο Παιχνίδι.

6. Ισορροπημένο Εγώ
Ένα ισορροπημένο Εγώ είναι απαραίτητο για να προωθηθεί μία θεραπεία. Έτσι, ως αυτοί που προάγουν-διευκολύνουν την θεραπεία, είναι απαραίτητο για μας να τσεκάρουμε συχνά το εγώ μας και με ειλικρίνεια να εξετάζουμε τα κίνητρα μας, για τις πράξεις ή τα λόγια μας. Εάν το Εγώ μας μεγαλώνει πάρα πολύ, θα μας αποκόψει από την πηγή μας. Εν τούτοις αν δεν είναι αρκετά μεγάλο, δεν θα πάρουμε ποτέ τη θέση μας ως θεραπευτές.

7. Διάκριση
Πρέπει να μάθουμε να ασκούμε την τέχνη της διάκρισης στο να κάνουμε επιλογές χωρίς κριτική. Να παρακολουθούμε προσεκτικά τι εισέρχεται στο πεδίο μας και να είμαστε σε θέση να επιλέξουμε μόνο αυτά τα πράγματα και τις ιδέες που συμπληρώνουν την δική μας δόνηση. Οτιδήποτε άλλο, πρέπει να απελευθερώνεται χωρίς κριτική. Δεν χρειάζεται να είμαστε κομμάτι από όλα. Κατά προτίμηση, πρέπει να μάθουμε να επιλέγουμε μόνο ότι μας θρέφει και μας φροντίζει.

8. Δημιουργώντας ασφαλές μέρος
Τα σοφότερα λόγια που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας διευκολυντής είναι: δεν ξέρω. Οπότε, ακόμα και όταν διδάσκουμε, χρειάζεται να κάνουμε χώρο για την ενδυνάμωση των άλλων. Κανείς από εμάς δεν έχει όλες τις απαντήσεις, αλλά μαζί, όλοι έχουμε πρόσβαση σε όλες τις απαντήσεις.

9. Ευάλωτοι
Το πραγματικό σθένος μας ως θεραπευτές βρίσκεται στο να είμαστε τρωτοί / ευάλωτοι. Το ότι είμαστε άνθρωποι, είναι που μας κάνει εξαιρετικούς. Πρέπει να μάθουμε να επιτρέπουμε σε αυτό να λάμπει μέσα σε όλα όσα κάνουμε και να μοιραζόμαστε τα λάθη μας ανοικτά με τους άλλους. Με αυτό τον τρόπο η εμφανής αδυναμία μας σύντομα θα γίνει η μεγαλύτερη δύναμη μας.

10. Κυριαρχία της σκέψης
Θυμήσου - ίσως δεν έχουμε έλεγχο πάνω στις σκέψεις που εισχωρούν στο κεφάλι μας, αλλά έχουμε απόλυτο έλεγχο στις σκέψεις που αποφασίζουμε να κρατήσουμε στο κεφάλι μας. Κατά συνέπεια, είναι δική μας ευθύνη το να γίνουμε ο κυρίαρχος των δικών μας σκέψεων και να μοιραστούμε την διαδικασία αυτή με αυτούς με τους οποίους δουλεύουμε μαζί.

11. Κίνητρο
Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι όλοι μας έχουμε το ίδιο βασικό κίνητρο που μας κινητοποιεί. Στην ουσία , όλοι είμαστε σαν μικρά παιδιά, που ψαχουλεύουν μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, ψάχνοντας την πόρτα που θα μας γυρίσει στο Φως. Ο ποιο εύκολος τρόπος να βρούμε το Φως ενώ δεν πληγώνουμε ο ένας τον άλλον είναι να κρατιόμαστε χέρι χέρι.

12. Υπευθυνότητα
Δεν είναι δυνατό να θεραπεύσουμε κάποιον άλλο. Αυτό που είναι δυνατό είναι να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε χώρο, μέσα στον οποίο θα θεραπεύσουν οι άλλοι τον εαυτό τους, εάν το επιλέξουν. Έτσι, μην παίρνετε την ευθύνη για τη θεραπεία κανενός άλλου εκτός από του εαυτού σας. Εάν πιάσετε τον εαυτό σας στραγγισμένο από ενέργεια από τους πελάτες σας, είναι γιατί παίρνετε την ευθύνη της θεραπείας τους. Θυμηθείτε ότι ευθύνη είναι η ισορροπία της δύναμης . Βοηθήστε αυτούς που διευκολύνετε , να πάρουν την ευθύνη της δικής τους θεραπείας έτσι ώστε να κρατήσουν την αληθινή τους δύναμη.


Από τον: Στιβ Ρόθερ & το Γκρουπ

Μετάφραση: Δέσποινα Οικονόμου
www.lightworker.gr


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
anarhos

avatar

Ηλικία : 42
Κριός
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 639

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προς όλους τους Θεραπευτές...!   Κυρ 27 Μαρ - 17:57:04

Πολύ καλό και σωστά αυτά που λέει.


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
marilena

avatar

Ηλικία : 23
Τόπος : Αθήνα
Λέων
Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 189

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προς όλους τους Θεραπευτές...!   Σαβ 12 Νοε - 14:03:06

Και μένα μου άρεσαν πολύ! Ευχαριστώ nenya!

Και η σελίδα μου άρεσε. Γράφει κάπου κάτι ωραίο.
Ο Ακασικός Κύκλος

Θέλω να σας πω για ένα σύστημα πολύπλοκο και γεμάτο αγαθοεργία, σκοπό, αγάπη. Θα το ονομάσω Ακασικό Κύκλο – το σύστημα του Ακάς.

Ακάς… Μερικές φορές η λέξη αυτή ορίζεται σαν το αρχείο όλων των πραγμάτων. Είναι αρχείο όχι μόνο δικό σας αλλά και της Γαίας. Θα λέγαμε ότι το Ακάς είναι το αρχείο όλων των πραγμάτων στον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένου του πλανήτη. Υπάρχει ένας κύκλος στο σύστημα αυτό που θα τον λέμε Ακασικό Κύκλο.

Το Σπήλαιο της Δημιουργίας είναι μια ονομασία που έδωσα, η οποία αντιπροσωπεύει ένα χαρακτηριστικό αποθήκευσης για τον κύκλο αυτό. Είναι γνωστό με πολλές μορφές και του έχουν δοθεί διάφορες ονομασίες. Πραγματικά δεν υπάρχει ένα όνομα γι αυτό, καθώς είναι ένα σύστημα κι όχι ένα μέρος, αν και εμπλέκεται κάποια τοποθεσία. Η τοποθεσία είναι γεμάτη ομορφιά, μέσα στο φλοιό της Γης - ίσως λέγατε - κι όμως πιο χαμηλά. Σε μια διαστασιακή διάταξη που δεν μπορεί ποτέ να βρει ή να δει ο Άνθρωπος, υπάρχει μια ιερότητα που είναι ο Ακασικός Κύκλος. Είναι κρυστάλλινης φύσης, αλλά δεν μπορεί να μετρηθεί ή να σημειωθεί. Σε μια κβαντική κατάσταση, υπάρχει εκεί μια κρυστάλλινη δομή για κάθε μία ψυχή στον πλανήτη, που θα είναι και που ήταν ποτέ εδώ. Βρίσκεται στο «τώρα» αντιπροσωπεύοντας όχι χρόνο, αλλά δυναμικά του χρόνου.

Υπάρχει ένα σχέδιο. Ένα σχέδιο άφιξης και αναχώρησης. Ήδη υπάρχει μια δομή που αναμένει τις ψυχές να τη γεμίσουν και κάποιοι έρχονται από άλλα μέρη, να υπάρχουν στον πλανήτη για πρώτη φορά. Δεν μπορείτε να το οραματιστείτε αυτό. Θα μπορούσατε να το βάλετε στις τρεις διαστάσεις σας, όμως δε θα ήταν ακριβές. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβές. Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι ότι υπάρχει. Θα μπορούσατε να το πείτε Ακασική λογιστική.

Υπάρχει μια ψυχή για κάθε κρυστάλλινο αντικείμενο, τα οποία όμως είναι αμέτρητα. Θα λέγατε ίσως: «Για περίμενε ένα λεπτό. Πρέπει να υπάρχουν δισεκατομμύρια τέτοιοι κρύσταλλοι. Γιατί δεν μπορούν να μετρηθούν;» Επαναλαμβάνω, εάν ήταν μια σούπα, σας ρωτάμε πώς μπορείτε να μετρήσετε το αλάτι; Πώς μπορείτε να σημειώσετε τη γεύση με ένα νούμερο; Και αυτή είναι η κβαντική κατάσταση που μπερδεύει τους Ανθρώπους, καθώς θέλετε να εξατομικεύετε, διαχωρίζετε, σημειώνετε, ποσοτικοποιείτε και μετράτε – κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε με την αγάπη. Όμως σας λέω ότι υπάρχει ένα κρυστάλλινο για τον καθένα σας.

Μια ψυχή μπορεί να έχει πολλές ζωές. Γηραιά ψυχή, άκουσέ το: Στον πλανήτη αυτό υπάρχει μια προσδιοριστική, ενεργειακή, κρυστάλλινη, κβαντική πηγή για σένα, η οποία σε συνδέει με τη Γαία. Είναι εμβριθής και αντιπροσωπεύει τον κύκλο της ζωής.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Nenya

avatar

Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 960

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προς όλους τους Θεραπευτές...!   Τρι 29 Νοε - 1:01:19

Σ' ευχαριστώ πολύ marilena!


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Προς όλους τους Θεραπευτές...!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ :: NENYA-
Μετάβαση σε: