H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
 
ΑρχικήΦόρουμΑναζήτησηΗμερολόγιοΣυχνές ΕρωτήσειςΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Μοιραστείτε | 
 

 2045:Τρανσχιουμανισμός-Μετανθρωπιστικό κίνημα

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτης
ΕπισκέπτηςΔημοσίευσηΘέμα: 2045:Τρανσχιουμανισμός-Μετανθρωπιστικό κίνημα   Τετ 27 Αυγ - 12:48:52

Κίνημα 2045.

Η ιδεολογία τους,σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα τους:

Το κίνημα ιδρύθηκε από τον Ρώσο επιχειρηματία Dmitry Itskov,τον Φεβρουάριο του 2011,με την συμμετοχή κορυφαίων Ρώσων ειδικών στους τομείς των νευρωνικών διασυνδέσεων,την ρομποτική,τα τεχνητά όργανα και συστήματα.
Οι κύριοι στόχοι του κινήματος 2045 είναι:Η δημιουργία και η υλοποίηση μιας νέας στρατηγικής για την ανάπτυξη-εξέλιξη της ανθρωπότητας,η οποία θα ανταποκρίνεται στις παγκόσμιες προκλήσεις του πολιτισμού,η δημιουργία βέλτιστων συνθηκών που θα προάγουν την πνευματική φώτιση της ανθρωπότητας και η συνειδητοποίηση μιας νέας φουτουριστικής πραγματικότητας η οποία θα βασίζεται σε 5 αρχές:
Υψηλή πνευματικότητα
Υψηλή κουλτούρα
Υψηλή ηθική
Υψηλή επιστήμη και 
Υψηλών τεχνολογιών.
Το κύριο και βασικότερο επιστημονικό εγχείρημα του κινήματος 2045,στοχεύει στην δημιουργία τεχνολογιών που θα επιτρέπουν την μεταφορά της προσωπικότητας ενός ατόμου σε ένα άλλο,πιο προχωρημένο μη βιολογικό φορέα και την παράταση της  ζωής,μέχρι το σημείο της αθανασίας.
Έχουμε αφιερώσει ιδιαίτερη προσοχή ώστε να καταστεί,όσο γίνεται δυνατόν,ένας διάλογος μεταξύ των μεγάλων πνευματικών παραδόσεων* αυτού του κόσμου,με την επιστήμη και  με την κοινωνία.
Ένας μετασχηματισμός της ανθρωπότητας,σε τόσο μεγάλη κλίμακα,συγκρινόμενη με μερικές από τις πνευματικές και τεχνολογικές επαναστάσεις στην ιστορία,θα απαιτήσει μια νέα στρατηγική.
Πιστεύουμε ότι αυτό είναι απαραίτητο ώστε να ξεπεραστούν οι υφιστάμενες κρίσεις,οι οποίες απειλούν τόσο την πλανητικό περιβάλλον όσο και την επιβίωση και την συνέχιση της ύπαρξης της ανθρωπότητας ως είδος.
Με το κίνημα 2045,ελπίζουμε να υλοποιήσουμε μια νέα στρατηγική για την ανάπτυξη της ανθρωπότητας και κατ'επέκταση να δημιουργηθεί ένα πιο παραγωγικό,ικανοποιητικό και πλήρες μέλλον.
 
Η ομάδα του 2045,εργάζεται με σκοπό την δημιουργία ενός διεθνούς κέντρου έρευνας,όπου κορυφαίοι επιστήμονες,θα ασχολούνται με την έρευνα και την ανάπτυξη στα πεδία της ανθρωπομορφικής ρομποτικής,στον μοντελισμό-κατασκευή ζωντανών συστημάτων,εγκεφάλων και συνειδήσεων,με στόχο την μεταβίβαση της ατομικής συνείδησης ενός ατόμου,προς σε ένα τεχνητό φορέα και την επίτευξη της cyber-αθανασίας.
Μελλοντικές προοπτικές του 2045 για την κοινωνία.


2015 -2020:
Την ανάδυση και την ευρεία χρήση των οικονομικά προσιτών ανδροειδών-Androids "Avatars",τα οποία θα ελέγχονται,μέσω διεπαφής με έναν κεντρικό εγκέφαλο-υπολογιστή.
Τα αβαταρς,σε συνδυασμό με παρεμφερείς τεχνολογίες,θα προσφέρουν επιπλέον στους ανθρώπους,μια πληθώρα από νέες δυνατότητες,όπως την ικανότητα να εργάζονται σε επικίνδυνα περιβάλλοντα,να εκτελούν επιχειρήσεις διάσωσης,ταξίδια σε ακραίες συνθήκες κ.λπ.
Εξαρτήματα από τα αβαταρς,θα χρησιμοποιηθούν στην ιατρική για την πλήρη ή μερική αποκατάσταση ατόμων με ειδικές ανάγκες ή ασθένειες,δίνοντας τους προσθετικά μέλη ή για να ανακτήσουν χαμένες αισθήσεις.


2020-2025:
Δημιουργία ενός αυτόνομου συστήματος υποστήριξης ζωής για τον ανθρώπινο εγκέφαλο,που θα συνδέεται με ένα ρομπότ-αβαταρ και θα σώσει τους ανθρώπους των οποίων το σώμα είτε είναι εντελώς φθαρμένο,είτε έχει πληγεί ανεπανόρθωτα.
Κάθε ασθενής με έναν άθικτο εγκέφαλο,θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε πλήρη σωματική λειτουργία.Οι τεχνολογίες αυτές,θα διευρύνουν σημαντικά την δυνατότητα των υβριδικών βιο-ηλεκτρικών συσκευών,δημιουργώντας έτσι μια νέα επανάσταση πληροφορικής και έτσι θα καταστούν πιθανές και πραγματοποιήσιμες όλες οι θεωρίες-μελέτες των ηλεκτρονικών και βιολογικών συστημάτων.


2030-2035:
Δημιουργία ενός υπολογιστή-πρότυπο του εγκεφάλου και της ανθρώπινης συνείδησης,με την επακόλουθη εξέλιξη ανάπτυξη των μέσων για την μεταφορά της ατομικής συνείδησης,μέσα σε έναν ατομικό φορέα.
Η εξέλιξη αυτή,θα αλλάξει ριζικά τον κόσμο,γιατί,δεν θα δώσει μόνο,στον κάθε ένα, την δυνατότητα της cybernetic αθανασίας,αλλά θα δημιουργήσει,επίσης,μια φιλική τεχνητή νοημοσύνη,που θα επεκτείνει τις ανθρώπινες ικανότητες και θα παραχθούν ευκαιρίες για τους κοινούς,συνηθισμένους ανθρώπους,ώστε να αποκαταστήσουν ή να τροποποιήσουν το δικό τους μυαλό πολλές φορές.
Το τελικό αποτέλεσμα,σε αυτό το στάδιο,θα επιφέρει μια πραγματική επανάσταση ως προς την κατανόηση της ανθρώπινης φύσης,η οποία θα αλλάξει τελείως τον άνθρωπο και τις τεχνικές προοπτικές για την ανθρωπότητα.


2045:
Αυτή είναι η εποχή κατά την οποία ουσιαστικά ,κάθε μυαλό-νους,θα λάβει νέους φορείς-σώματα,με ικανότητες τέτοιες,οι οποίες θα υπερβαίνουν κατά πολύ εκείνες των κοινών ανθρώπων.
Μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα θα φτάσει!
Οι αλλαγές θα συμβούν σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας,την παραγωγή ενέργειας,τις μεταφορές,την πολιτική,την ιατρική ,την ψυχολογία,τις επιστήμες και ούτω καθεξής.
Σήμερα,είναι δύσκολο να φαντασθεί κανείς ένα μέλλον κατά το οποίο,τα σώματα πλέον είναι δομημένα και θα αποτελούνται από νανορομπότ και θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν οποιαδήποτε μορφή.
Επίσης,είναι δύσκολο να φαντασθεί κανείς,σώματα-ολογράμματα που θα διαθέτουν ελεγχόμενη ύλη.
Ένα πράγμα είναι πλέον ξεκάθαρο:Η ανθρωπότητα,για πρώτη φορά στην ιστορία της,θα έχει την πλήρη διαχείριση της εξελικτικής  μετάλλαξης της και τελικά,θα μετατραπεί σε ένα νέο είδος.
Επιπλέον,θα έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες προϋποθέσεις για μια μεγάλης κλίμακας επέκταση, προς το εξώτερο διάστημα-σύμπαν.(* σχετικά με τον διάλογο με τις πνευματικές παραδόσεις,εδώ δείχνει τον Δαλάι Λάμα και τον αρχιεπίσκοπο της ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας,μεταξύ άλλων,ως υποστηρικτές του κινήματος)

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
ΕπισκέπτηςΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 2045:Τρανσχιουμανισμός-Μετανθρωπιστικό κίνημα   Τετ 27 Αυγ - 13:21:28σχετικοί σύνδεσμοι:
1 -2 -3

Μια αντιπροσωπεία του κινήματος στην Ελλάδα:link
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
ΕπισκέπτηςΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 2045:Τρανσχιουμανισμός-Μετανθρωπιστικό κίνημα   Τετ 27 Αυγ - 13:38:46Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
ΕπισκέπτηςΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 2045:Τρανσχιουμανισμός-Μετανθρωπιστικό κίνημα   Πεμ 28 Αυγ - 11:00:37

Εκπορνεύεσαι κουρέλι 
Στην μπορντέλο κοινωνία 
Ξεπουλάς και την ψυχή σου 
Για την υπεραφθονία. 
Στην καρδιά σου βάλαν φρένα 
Το μυαλό σου παίρνει βύσμα 
Για χιλιάδες σαν κι εσένα 
Θα αρκέσει μια μπρίζα. 
Κι η Πνευμονοκονίαση 
Κι η Πνευμονοκονίαση 
Κι αυτή θα έχει πάψει. 
Ρομποτανθρωπομήχανση 
Και Ξυπνοπνευματύπνωση 
Και χρυσωμένο χάπι. 
Θα είσαι με μπαταρία 
Να εκτελείς εργασία 
Με σούπερ ενημέρωση 
Τροφή και διασκέδαση 
Θα πλέχεις ευφορία. 
Θα είσαι με μπαταρία 
Να εκτελείς εργασία 
Με σούπερ ενημέρωση 
Τροφή και διασκέδαση 
Θα πλέχεις ευφορία. 
Για κοιτάξτε με σακάτη 
Ένα έχω μόνο μάτι 
Μου ρουφήξατε το αίμα 
Μα ανυπόκριτο έχω βλέμμα. 
Αποφασισμένος πάντα 
Στην προσωπικιά μου μπάντα 
Την ψυχή μου δεν πουλάω 
Και το δρόμο μου τραβάω. 
Την Πνευμονοκονίαση 
Την Πνευμονοκονίαση 
Εγώ τη συζητάω 
Ρομποτανθρωπομήχανση 
Και Ξυπνοπνευματύπνωση 
Δεν θέλω να τη φάω. 
Ξερνάω την μπαταρία 
Δεν εκτελώ εργασία 
Δεν θέλω ενημέρωση 
Τροφή και διασκέδαση 
Γουστάρω ελευθερία. 
Ξερνάω την μπαταρία 
Δεν εκτελώ εργασία 
Δεν θέλω ενημέρωση 
Κορσέ και διασκέδαση 
Γουστάρω ελευθερία. .
-
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
2045:Τρανσχιουμανισμός-Μετανθρωπιστικό κίνημα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ :: LADOSIFA :: ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ :: ΕΡΕΥΝΑ-
Μετάβαση σε: