H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
 
ΑρχικήΦόρουμΑναζήτησηΗμερολόγιοΣυχνές ΕρωτήσειςΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Μοιραστείτε | 
 

 Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ & "Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ"

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
christos5d

avatar

Ημερομηνία εγγραφής : 07/05/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 383

ΔημοσίευσηΘέμα: Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ & "Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ"   Σαβ 31 Μαρ - 15:52:01

Σας παραθέτω το παρακάτω πολύ ενδιαφέρον άρθρο, που σας συμβουλεύω να του δώσετε τη σημασία που του πρέπει, γιατί απλά μεταφέρει κάποιες γνώσεις(ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ)πάνω στην πραγματική φύση της πραγματικότητας που μας έχουν παγιδεύσει σωματικά, νοητικά, ψυχολογικά οι πολυμορφικοί Επικυρίαρχοι(καταληψίες σωμάτων που καταντούν άδεια κελύφη), τα υβρίδια & οι προσκυνημένοι υπηρέτες τους και στις πραγματικές δυνατότητες του ανθρώπινου είδους(ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων δεν είναι ανθρώπινο καθώς δε διαθέτει ίχνος ψυχής!)Η ταινία του κάρπεντερ "They live" από τα '80ς έχει πολλά να πει και παραλίγο να καταστρέψει την καριέρα του σπουδαίου αντισυμβατικού και αντικομφορμιστή Αμερικανού σκηνοθέτη...
Πριν σας αφήσω να διαβάσετε το άρθρο που βρήκα, κάποια λόγια τελευταία από μένα:
"οι ιδεολογίες είναι κάτι που σας κατέχει! Αντίθετα οι ιδέες είναι κάτι που έχετε εσείς!...μη προσπαθήσετε να πουλήσετε ποτέ τις ιδέες σας στο σύστημα...ο πόλεμος συμβαίνει γύρω σας εδώ και χιλιάδες χρόνια και κάποιοι θυσιάζονται για να ειδωθεί η αλήθεια από τα απαίδευτα μάτια σας...Και η αλήθεια είναι τοποθετημένη απροκάλυπτα μπροστά σας...ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ!...Κάντε τους σωστούς συνειρμούς, δημιουργήστε τις απαραίτητες συνδέσεις μεταξύ φαινομενικά ασύνδετων γεγονότων, χρησιμοποιείστε τη ΜΕΤΑΛΟΓΙΚΗ αντί της κατασκευασμένης διάτρητης λεγόμενης ορθής λογικής...Αδελφοί & αδελφές, πρέπει να ξυπνήσουμε από τον χιλιόχρονο ύπνο μας..."

Θα επανέλθω σύντομα σ αυτό το ζωτικό γι όλους θέμαΗ παρακαταθήκη την Επικυρίαρχων !

Αναρτήθηκε από Aliki Alisa // 27 Μαρτίου 2012 //

Η διαθήκη των επικυρίαρχων, με ότι ή όποιους κι αν βάζετε στο σημείο “επικυρίαρχοι” ....… Τι στο καλό γίνεται και ο πλανήτης χορεύει στο ρυθμό της τρέλας και της παραφροσύνης; Δεν θα αναπτύξω τον πρόλογο περισσότερο, αλλά θα αφήσω τον αρθρογράφο να μιλήσει και ελπίζω κι εσύ να προβληματιστείς περαιτέρω. Αλλά αφού κι ΑΝ προβληματιστείς ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ. Η μαγική λέξη είναι ΚΑΝΕ.

Η διαθήκη των Illuminati,
“Θα είναι μια ψευδαίσθηση τέτοιας κλίμακας, τόσο μεγαλειώδης που θα ξεφύγει από την αντίληψη τους. Εκείνοι που θα το καταλάβουν θα πρέπει να θεωρηθούν τρελοί. Θα δημιουργήσουμε ξεχωριστά μέτωπα για να τους αποτρέψουμε από το να δουν τη σύνδεση μεταξύ μας. Εμείς θα συμπεριφερόμαστε σαν να μην έχουμε καμία απολύτως σχέση ούτως ώστε να κρατήσουμε ζωντανή την ψευδαίσθηση. Ο στόχος μας θα πρέπει να επιτευχθεί ένα βήμα τη φορά, προκειμένου να μην κινήσουμε ποτέ την υποψία στους εαυτούς μας. Αυτό επίσης θα τους αποτρέψει από το να αντιλαμβάνονται τις αλλαγές που θα συμβαίνουν.

Θα βρισκόμαστε πάντα πάνω από το σχετικό πεδίο της αντίληψης τους γιατί ξέρουμε τα μυστικά του απόλυτου (της συνειδητότητας). Θα συνεργαζόμαστε πάντα και θα δεσμευόμαστε από το αίμα και τη μυστικότητα. Θάνατος θα επέρχεται σε όποιον μιλάει.

Θα κρατάμε σύντομη τη διάρκεια ζωής τους και το μυαλό τους ασθενές και αδύναμο, ενώ θα προσποιούμαστε ότι κάνουμε το αντίθετο. Θα χρησιμοποιήσουμε τη γνώση μας σχετικά με την επιστήμη και της τεχνολογία κατά τέτοιο τρόπο ώστε ποτέ να μην αντιληφθούν τι συμβαίνει. Θα χρησιμοποιήσουμε μαλακά μέταλλα, επιταχυντές γήρανσης και κατασταλτικά στην τροφή και το νερό, ακόμα και στον αέρα που αναπνέουν. Θα καλύπτονται από δηλητήρια όπου και αν βρίσκονται.

Τα μαλακά μέταλλα θα τους αναγκάσουν να χάσουν τα μυαλά τους. Θα υποσχόμαστε ότι θα βρούμε μια θεραπεία μέσα από τα πολλά μέτωπα μας, αλλά εμείς θα τους τροφοδοτούμε με ακόμα περισσότερο δηλητήριο. Τα δηλητήρια αυτά θα να απορροφούνται από το δέρμα και τα στόματά τους, και θα καταστρέφουν το μυαλό τους και το σύστημα αναπαραγωγής τους. Σαν αποτέλεσμα τα παιδιά τους θα γεννιούνται νεκρά και εμείς θα αποκρύπτουμε αυτές τις πληροφορίες σαν να μη συμβαίνει τίποτα.Τα δηλητήρια αυτά θα πρέπει να κρύβονται σε κάθε τι που τους περιβάλλει, σε ό, τι πίνουν, τρώνε, αναπνέουν και φοράνε. Πρέπει να είμαστε ευφυείς στο πως θα διανέμουμε τα δηλητήρια γιατί δεν πρέπει να γίνουμε αντιληπτοί. Εμείς θα τους διδάξουμε ότι τα δηλητήρια είναι καλά, με διασκεδαστικές εικόνες και ευχάριστε μελωδίες (coca cola). Εκείνους που τους θαυμάζουν (τραγουδιστές κλπ.) θα τους πάρουμε με το μέρος μας για να προωθούν τα δηλητήρια μας σε μόνιμη βάση.

Θα βλέπουν τα προϊόντα μας να χρησιμοποιούνται στα έργα και θα εξοικειωθούν μαζί τους και ποτέ δεν θα γνωρίζουν την αληθινή δράση τους. Όταν θα γεννάνε εμείς θα διοχετεύουμε τα δηλητήρια στο αίμα των παιδιών τους (εμβόλια) και θα τους πείσουμε ότι είναι για το καλό τους. Θα ξεκινήσουμε από πολύ νωρίς όταν τα μυαλά τους δε θα έχουν ακόμα ωριμάσει, θα έχουμε ως στόχο τα παιδιά τους με ό, τι αυτά αγαπούν περισσότερο από οτιδήποτε, τα γλυκά.

Όταν τα δόντια τους καταστρέφονται θα τα γεμίζουμε με μέταλλα (σφραγίσματα) που θα σκοτώνουν το μυαλό τους και θα καταδικάζουν το μέλλον τους. Όταν ποια η ικανότητά τους να μαθαίνουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό, θα δημιουργήσουμε φάρμακα που θα τους κάνουν ακόμα ποιο άρρωστους και που θα προκαλούν καινούργιες ασθένειες για τις οποίες θα δημιουργούμε ακόμα περισσότερα φάρμακα. Με την υπεροχή μας θα τους καταστήσουμε πειθήνια όργανα και αδύναμους μπροστά σε εμάς. Έτσι θα μεγαλώνουν με κατάθλιψη, με περιορισμένη νοημοσύνη και αντίληψη και παχυσαρκία και όταν έρχονται σε εμάς για βοήθεια, θα τους δίνουμε ακόμα περισσότερο δηλητήριο.

Θα επικεντρώσουμε την προσοχή τους στα χρήματα και στα υλικά αγαθά, έτσι ώστε να μην συνειδητοποιήσουν ποτέ τον ανώτερο εαυτό τους. Θα τους αποσπάμε την προσοχή με την πορνεία, τις εξωτερικές απολαύσεις και τα παιχνίδια, προκειμένου να μην μπορούν ποτέ να είναι ένα με το όλο (την ύπαρξη, συνειδητότητα, θεό). Τα μυαλά τους θα ανήκουν σε μας και θα κάνουν ότι τους προστάζουμε. Αν αυτοί αρνούνται θα βρίσκουμε τρόπους να εισάγουμε στη ζωή τους τεχνολογία που θα τους αλλάζει το μυαλό και τις πεποιθήσεις. (play station κτλ.)

Θα χρησιμοποιήσουμε ως κύριο όπλο μας το φόβο. Θα καθορίζουμε τις κυβερνήσεις τους και θα δημιουργούμε αντίθετες παρατάξεις μέσα σε αυτές. Εμείς θα κατέχουμε φυσικά και τις δύο πλευρές. Θα κρύβουμε πάντα το σκοπό μας, αλλά το σχέδιο μας θα υλοποιείται κατά γράμμα. Θα εκτελούν όλη τη δουλειά για εμάς και εμείς θα ευημερούμε από τον κόπο τους.

Οι οικογένειές μας δεν πρόκειται ποτέ να αναμειχθούν με τις δικές τους. Το αίμα μας πρέπει να είναι πάντα αγνό, γιατί αυτός είναι ο τρόπος να επιβιώσουμε. Εμείς θα τους κάνουμε να σκοτώνει ο ένας τον άλλον όταν μας συμφέρει. Θα τους κρατάμε αποσπασμένους από την ενότητα με τη χρήση του δόγματος και της θρησκείας. Θα ελέγχουμε όλες τις πτυχές της ζωής τους και θα τους υπαγορεύουμε τι θα σκέφτονται και το πώς. Εμείς θα τους καθοδηγούμε με ήπιους χειρισμούς και θα τους αφήνουμε να νομίζουν ότι οι ίδιοι καθοδηγούν τους εαυτούς τους.

Θα υποθάλπουμε την εχθρότητα μεταξύ τους μέσω των παρατάξεων μας (ολυμπιακός – παναθηναϊκός κτλ.) Όταν κάποιος ανάμεσα τους αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, θα τον σιωπούμε με γελοιοποίηση ή με θάνατο, ανάλογα με το ποια λύση μας ταιριάζει περισσότερο. Θα τους προτρέπουμε να πληγώνει ο ένας την καρδιά του άλλου και να σκοτώνουν ακόμα και τα ίδια τους τα παιδιά. Θα το πετύχουμε αυτό χρησιμοποιώντας το μίσος σαν σύμμαχο και το θυμό σαν φίλο μας. Το μίσος θα τους τυφλώσει εντελώς, και δεν πρέπει ποτέ να δουν ότι από τις συγκρούσεις τους θα αναδυόμαστε σαν σωτήρες τους.

Θα είναι απασχολημένοι με το να αλληλοσκοτώνονται. Θα κάνουν μπάνιο με το αίμα τους και θα σκοτώνουν τους γείτονές τους για όσο διάστημα εμείς επιλέγουμε.

Εμείς θα επωφεληθούν τα μέγιστα από αυτό, γιατί δεν θα μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει πολύ απλά επειδή δεν θα μπορούν να μας αντιληφθούν. Θα συνεχίσουμε να επωφελούμαστε από τους πολέμους και τους θανάτους τους. Αυτό θα επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά μέχρι να επιτευχθεί ο απώτερος στόχος μας. Θα συνεχίσουμε να τους κάνουμε να ζουν με το φόβο και το θυμό μέσα από τις εικόνες και τους ήχους που θα τους προβάλουμε. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεση μας για την επίτευξη του σκοπού μας. Τα εργαλεία θα ανακαλύπτονται από την εργασία τους. Ύστερα θα τους κάνουμε να μισούν τον εαυτό τους και τους γείτονές τους.

Εμείς πάντα θα αποκρύπτουμε την αλήθεια από αυτούς, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ. Αυτό δεν πρέπει να το μάθουν ποτέ τους! Ποτέ δεν πρέπει να γνωρίζουν ότι το χρώμα (λευκός, μαύρος κτλ.) είναι μια ψευδαίσθηση, πρέπει πάντα να πιστεύουν ότι δεν είναι ίσοι μεταξύ τους. Ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα θα προχωράμε στο στόχο μας. Θα τους πάρουμε τη γη τους, τους πόρους τους καθώς και τον πλούτο τους ώστε να ασκούμε πλήρη έλεγχο πάνω τους. Θα τους εξαπατήσουμε ώστε να αποδεχτούν τους νόμους που θα εξαλείψουν την όποια μικρή ελευθερία κινήσεων τους έχει απομείνει. Θα καθιερωθεί ένα σύστημα χρημάτων που θα τους φυλακίσει για πάντα, διατηρώντας αυτούς και τα παιδιά τους στο χρέος για πάντα.

Όταν θα συγκεντρώνονται μαζί, θα τους κατηγορούμε για εγκλήματα που διέπραξαν (κάψιμο των ανθρώπων στην Marfin κτλ.) και θα παρουσιάζουμε μια εντελώς διαφορετική ιστορία για τον κόσμο γιατί θα μας ανήκουν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Θα χρησιμοποιήσουμε τα μέσα μας (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες κτλ.) για να ελέγχουμε τη ροή των πληροφοριών και τα συναισθήματα των ανθρώπων υπέρ μας. Όταν θα ξεσηκώνονται εναντίον μας, θα τους συντρίβουμε (ματ, δακρυγόνα) όπως τα έντομα, γιατί δεν έχουν καμία αξία για εμάς. Θα είναι ανήμποροι να κάνουν κάτι γιατί δεν θα έχουν κανένα όπλο απολύτως.

Από τη μεριά μας, θα προσλάβουμε κάποιους δικούς τους για να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά μας και εμείς θα τους υποσχεθούμε αιώνια ζωή, αλλά αιώνια ζωή δεν θα έχουν ποτέ γιατί δεν είναι σαν εμάς. Οι νέο-προσληφθέντες θα ονομάζονται “μυημένοι” και θα πρέπει να κατηχηθούν ώστε να πιστεύουν ψευδώς, τελετουργίες μέσα από τις οποίες θα μπορούν δήθεν να αγγίξουν τις ψηλότερες σφαίρες του σύμπαντος. Τα μέλη αυτών των ομάδων θα πιστεύουν ότι είναι ένα μαζί μας χωρίς να ξέρουν την πραγματική αλήθεια.

Ποτέ δεν πρέπει να μάθουν αυτή την αλήθεια γιατί τότε θα στραφούν εναντίον μας. Για την εργασία τους, θα ανταμείβονται με υλικά αγαθά και σπουδαίους τίτλους, αλλά ποτέ δεν θα γίνουν αθάνατοι και δε θα ενωθούν μαζί μας. Ποτέ δεν θα αντιληφθούν το φως και ποτέ δε θα ταξιδέψουν στα αστέρια όπως εμείς. Έτσι δε θα καταφέρουν ποτέ να φτάσουν τις υψηλότερες σφαίρες, γιατί η δολοφονία του ίδιου τους του γένους θα αποτρέψει το πέρασμα τους στη σφαίρα του Διαφωτισμού. Αυτό ποτέ δεν θα το ξέρουν.

Η αλήθεια θα κρύβεται στο πρόσωπό τους, τόσο κοντά που δεν θα είναι σε θέση να την αντιληφθούν έως ότου είναι πολύ αργά. Ω, ναι, τόσο μεγάλη θα είναι η ψευδαίσθηση της δήθεν ελευθερίας τους που ποτέ δεν θα μάθουν ότι είναι σκλάβοι μας.

Όταν όλα αυτά συμβούν, η πραγματικότητα που θα έχουμε δημιουργήσει γι ‘αυτούς θα τους έχει αιχμάλωτους. Αυτή η πραγματικότητα θα είναι η φυλακή τους. Θα ζουν σε αυταπάτη. Όταν ο στόχος μας επιτευχθεί μια νέα εποχή κυριαρχίας θα ξεκινήσει. Τα μυαλά τους θα είναι ανήμπορα μπροστά στις πεποιθήσεις τους, πεποιθήσεις που έχουμε καθιερώσει από αμνημονεύτων χρόνων.

Αν ποτέ όμως ανακαλύψουν ότι είναι ίσοι μας, τότε θα καταστραφούμε. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ. Αν ποτέ αντιληφθούν ότι ενωμένοι μαζί, μπορούν να μας νικήσουν, θα αναλάβουν δράση. Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να μαθευτεί τι έχουμε κάνει, γιατί αν το μάθουν, δεν θα έχουμε κανένα μέρος να κρυφτούμε, γιατί θα είναι εύκολο να δουν ποιοι πραγματικά είμαστε όταν το πέπλο πέσει. Οι πράξεις μας θα έχουν αποκαλύψει ποιοι είμαστε και θα μας κυνηγήσουν και κανείς μα κανείς στον κόσμο δε θα μας παρέχει καταφύγιο.

Αυτή είναι η διαθήκη με το οποία θα ζήσουμε το υπόλοιπο των σημερινών και μελλοντικών ζωών μας, γιατί αυτή η πραγματικότητα θα διαρκέσει πολλές γενεές. Αυτή η διαθήκη δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να μαθευτεί ότι υπάρχει. Αυτή η διαθήκη είναι σφραγισμένη από αίμα, το αίμα μας. Εμείς, που από τον ουρανό στη γη ήρθαμε.

Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να γράψει ή να μιλήσει κάποιος για αυτήν, γιατί αν κάτι τέτοιο συμβεί, η συνειδητότητα που θα αφυπνίσει θα απελευθερώσει την οργή του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ (κάρμα: αιτία και αποτέλεσμα) πάνω σε μας και εμείς θα πρέπει να πεταχτούμε στα βάθη του σύμπαντος από τα οποία προήλθαμε και να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος του χρόνου – επ’ άπειρο.”

© Κατοχικά ΝέαΩραία; Τώρα διάβασε κι αυτό

Παρόλο που γεννήθηκε από κτήνη και ανατράφηκε να υπηρετεί, η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε από τους γενετικούς επιστήμονες Πρίγκηπα ΕΑ και την Πριγκίπισσα Nin-Hur-Sag που χρησιμοποίησαν το δικό τους DNA και το Βασιλικό τους αίμα. Αυτή η Βασιλική Γραμμή του Σείριου Αίματος δίνει το δικαίωμα στην ανθρωπότητα να διεκδικήσει την Γη ως δική της. Αυτή είναι η ιστορία και η αλήθεια που έχει κρατηθεί μυστική.

Όσο η ανθρωπότητα αποδέχεται Επικυρίαρχους και Θεούς, αποδέχεται μια ύπαρξη υπηρέτη. Όταν τελικά θυμηθούμε ότι μας έχουν κλέψει το βασίλειο μας, όταν τελικά κοιτάξουμε τους εαυτούς μας σαν τον δικό μας θεό και κύριο, τότε και μόνον τότε θα απελευθερωθούμε από τους εξωγήινους.


christos5d
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
anarhos

avatar

Ηλικία : 42
Κριός
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 639

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ & "Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ"   Σαβ 31 Μαρ - 20:16:41

Νιώθω τον θυμό και την οργή σου…
Νιώθω την αγωνία και το σπαρτάρισμα σου…


Πώς μπόρεσες να πιστέψεις στην πλάνη σου;
Πώς μπόρεσες να ελπίσεις σε μια δανεική δύναμη;

Ποτέ δεν σου δόθηκε το σκήπτρο…

Δεν είναι ο άνθρωπος δύναμη κανενός…
Αγαπημένος του Σύμπαντος είναι και δεν αφήνεται έρμαιο…

Λάθος κατάλαβες και τώρα αναγνωρίζεις…
Δεν χωράς στο φως διότι δεν είναι αυτός ο τρόπος σου…
Ο οίνος δεν ήταν για τα δικά σας στόματα, γι αυτό δεν τον αντέξατε ποτέ…

Κι εδώ, σ αυτόν εδώ τον τόπο δεν αρμόζουν οι «νεκροί»…

Ζώθηκαν οι καρδιές και τα πνεύματα οπλίστηκαν στο άνοιγμα των πυλών…

Δεν υπάρχει χρόνος για τελευταία ευκαιρία… σας αφαιρέθηκε…

Οίκτος στερνός και σεβασμός για κάθε όν που πλάστηκε…

Γι αυτό…
Πάρτε τον δρόμο αποχώρησης που σας δόθηκε…

Ο άνθρωπος δεν είναι υπό διαπραγμάτευση… δεν ήτανε ποτέ…
Δεν είναι μόνος… δεν ήτανε ποτέ…
Ηρώων κώδικας τους έχει παραστεί… γέννα αυτού του Σύμπαντος…

Αντίστροφη μέτρηση…
Έτοιμες οι καρδιές…
Αντίστροφη μέτρηση…
Βαθιές αναπνοές…
Αντίστροφη μέτρηση…
Το γέλιο δυνατό…
Αντίστροφη μέτρηση…
Μπήκαμε στον καιρό…

Έδειξε η θάλασσα τα σπλάχνα της για να δανείσει απ την ψυχή της…
Τίναξε η Γη το χώμα της και ξεσκεπάστηκαν οι δυνατοί ταγμένοι…
Άνοιξε ο ουρανός την μυστική του φλέβα κι έσταξε μήνυμα βροντής…

Πατούν τα πόδια μου γερά… όρθια στέκω… γόνατα ισχυρά…
Ύστατο ρούχο Ανθρώπινο… τους κραδασμούς ν αντέχει…

Σσσσς…

Άκου…
Κατεδαφίζεσαι… πέτρα την πέτρα…
Αιώνιος εχθρός… αιώνιο ξεχέρσωμα…

Άλλη μια μάχη…
Από Γαία σε Γαία… έως τις πύλες του διωγμού…
Αυτός ήταν πάντα ο δρόμος σου… τέλειωσε ο καιρός σου εδώ…

Σσσσσσς…

Άκου…
Αντίστροφη μέτρηση…
Έτοιμες οι καρδιές…
Αντίστροφη μέτρηση…
Βαθιές αναπνοές…
Αντίστροφη μέτρηση…
Το γέλιο δυνατό…
Αντίστροφη μέτρηση…
Μπήκαμε στον καιρό…
Η φωτιά δεν χωράει στα ξύλινα κορμιά.

18-10-2011 Αιθηρόη…


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

avatar

Τόπος : ονειροχωρα
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 668

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ & "Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ"   Σαβ 31 Μαρ - 20:45:02

Μια ερωτηση!Απο που ολες αυτες οι πληροφοριες;Πως μπορουμε να μαθουμε περισσοτερα;


Δικαιούσαι να κοιτάς τον συνάνθρωπο σου από ψηλά...μόνο αν αυτός έχει πέσει...και προσπαθείς να τον σηκώσεις! www
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
christos5d

avatar

Ημερομηνία εγγραφής : 07/05/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 383

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ & "Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ"   Σαβ 31 Μαρ - 22:20:24

ΑΓΓΕΛΙΚΗ έγραψε:
Μια ερωτηση!Απο που ολες αυτες οι πληροφοριες;Πως μπορουμε να μαθουμε περισσοτερα;

Yπάρχει μεγάλη διεθνής & εγχώρια βιβλιογραφία, αλλά το συγκεκριμμένο άρθρο το πήρα από ένα-τουλάχιστον για μένα πολύ σημαντικό σάιτ, σε αντιπαράθεση πολύχρονων προσωπικών ερευνών & μαρτυριών ανά τους αιώνες-σάιτ:
www.terrapapers.gr - info facts

Πέρα απ αυτό και τα έργα κορυφαίων ερευνητών(μια μόνο πτυχή του πολυδιάστατου ρόλου τους,)παγκοσμίως, όπως ο Γιώργος Μπαλάνος, ο David Iche, Zecharia Sitcin κ.ά., αλλά και η προσεχτική μελέτη της αρχαίας ελληνικής γραμματείας(π.χ. Ησίοδος) και όχι μόνο(π.χ. "Φυσική Ιστορία" του μεγάλου Ρωμαίου πανεπιστήμονα Πλίνιου), η μελέτη της ανθρώπινης φυσιολογίας(π.χ. η λειτουργία του "ερπετικού εγκέφάλου"στον άνθρωπο) και πολλά πολλά αλληγορικά & κωδικοποιημένα έργα ανά τους αιώνες, καθώς και η μελέτη της αντισυμβατικής Ιστορίας & αρχαιολογίας, έχουν να σου υποδείξουν πολλά...Είσαι διατεθιμένη;

Α ναι! Να σας προτείνω -αν τα πάτε καλά με τα αγγλικά έχει καλώς, αλλιώς ανοίξτε το σε μετάφραση- το συγκλονιστικό σάιτ:
http://www.wiolawapress.com/
H Wiolawa έχει πληρώσει μεγάλο τίμημα για τις εκπληκτικές αποκαλύψεις της πάνω στη φύση & τον ρόλο των Επικυρίαρχων, με εκπληκτική δουλειά & ντοκουμέντα, ενώ ο πέλεκυς κρέμεται πάντα πάνω από το αδούλωτο κεφάλι της...
Ψάξτε παιδιά...


christos5d
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

avatar

Τόπος : ονειροχωρα
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 668

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ & "Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ"   Κυρ 1 Απρ - 9:23:17

ειμαι!

Και η αλήθεια είναι τοποθετημένη απροκάλυπτα μπροστά σας...ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ!...Κάντε τους σωστούς συνειρμούς, δημιουργήστε τις απαραίτητες συνδέσεις μεταξύ φαινομενικά ασύνδετων γεγονότων, χρησιμοποιείστε τη ΜΕΤΑΛΟΓΙΚΗ αντί της κατασκευασμένης διάτρητης λεγόμενης ορθής λογικής...Αδελφοί & αδελφές, πρέπει να ξυπνήσουμε από τον χιλιόχρονο ύπνο μας..."

μπορεις να βοηθησεις λιγο ακομα...;;Π.χ,τι ειναι η μεταλογικη;πως ξεχωριζει απο την κοινη λογικη;Φαινομενικα ασυνδετα γεγονοτα;Καποιος που ενδιαφερετε αλλα τωρα ξεκινα πως να βγαλει ακρη;Υπαρχει τροπος,η ειναι καθαρα θεμα προσωπικης προσπαθειας,αντιληψης,η κατι αλλο;

Ευχαριστω,και πραγματικα με ενδιαφερει να μαθω,οτι μου δωσεις να ξερεις θα το ψαξω!


Δικαιούσαι να κοιτάς τον συνάνθρωπο σου από ψηλά...μόνο αν αυτός έχει πέσει...και προσπαθείς να τον σηκώσεις! www
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
lordos

avatar

Ηλικία : 46
Λέων
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 202

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ & "Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ"   Τρι 3 Απρ - 11:34:43

Ευχαριστώ για την δημοσιοποίηση αυτής της διαθήκης φίλε christos5d. Γιατί μου δίνεις την ευκαιρία να απαντήσω σε αυτά τα άρρωστα βδελυρά και γλειώδη άψυχα όντα, ότι δεν ξέρω από ήρθαν, αλλά σίγουρα θα γυρίσουν εκεί που ανήκουν. Δεν μας φοβίζουν πια και δεν τα πιστεύουμε. Η πειθώ της τρομοκρατίας δεν θα περάσει. Καλό μας κάνουν με το θράσος τους, γιατί έτσι μας πεισμώνουν περισσότερο. Θεωρούν ότι μας τα πήραν όλα; Θαυμάσια. Να φοβάσαι αυτούς που δεν έχουν να χάσουν τίποτα, παρά μόνο την ψυχή τους.

"Δεν είναι ο άνθρωπος δύναμη κανενός…
Αγαπημένος του Σύμπαντος είναι και δεν αφήνεται έρμαιο…


Ο άνθρωπος δεν είναι υπό διαπραγμάτευση… δεν ήτανε ποτέ…
Δεν είναι μόνος… δεν ήτανε ποτέ…
Ηρώων κώδικας τους έχει παραστεί… γέννα αυτού του Σύμπαντος…"

Σε αυτό πιστεύω!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ & "Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ"
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ :: CHRISTOS-5D-
Μετάβαση σε: