Ειπες χρεος να μεινω, χμμμμ. σου εγγυωμε προσωπικα οτι ειναι εντελως αδυνατο να μετασχηματιση κανεις το καρμα που αιωνες , η και σε αυτη την ζωη εχει πλεξει, ειναι αδυνατον, δεν σπαει με τιποτα, αν το προσπαθησεις θα ερθη ολεθρος. Ο μοναδικος τροπος ειναι η επιτυχης ολοκληρωση των καρμικων χαρακτηριστικων του, τοτε και μονο τοτε ειναι εφικτη η αλλαγη της προσωπικης μας δονησης και κατ'επεκταση του προσωπικου μας εντυπωματος, ουσιαστικα ο μοναδικος τροπος διαφυγης απο οδυνηρες καταστασεις και οχι μονο, ειναι η αλλαγη του μαγνητικου γενετικου κωδικα, ενας επαναπρογραμματισμος του DNA. Σε αυτο το σημειο και αληθινα μεσα απο την καρδια μου θα ηθελα να εκφρασω την ευγνομωσυνη μου προς ολους τους υπεροχους ανθρωπους σε αυτο το χωρο, και ειδεικοτερα την απιστευτη αυτη γυναικα, την λαμπρη μας οικοδεσποινα, που μεσα σε ενα κυριολεκτικο χαος με βοηθησαν αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο, να ταξινομησω ενα ενα τα κομματια του παζλ που απο παντα υπηρχαν μεσα μου, οπως υπαρχουν και σε ολους. Ενα μεγαλο ευχαριστω για ολους εσας αγαπητη μου inei777.